boston marathon

 

Στις 15/4/2013 και ώρα 2.45μ.μ (τοπική), εκδηλώθηκε βομβιστική ενέργεια στον Μαραθώνιο της Βοστώνης, προκαλώντας τον θάνατο τριών ατόμων, τον τραυματισμό άλλων 150 (μέχρι στιγμής 16/4/13, ώρα 11.19 π.μ) και το ξύπνημα μνημών από την τρομοκρατική ενέργεια της 11ης Σεπτεμβρίου του 2001.

 

Ο Χάρτης την ώρα της επιθέσεως

boston marathon map

 

Ανάλυση-Ερμηνεία
Ας ξεκινήσουμε με τον Ωροσκόπο ο οποίος βρίσκεται στην Παρθένο. Κυβερνήτης ο Ερμής ο οποίος βρίσκεται στον Κριό και στον 8ο Οίκο, παραδοσιακά οίκο του θανάτου λόγω της συνδέσεώς του με το ζώδιο του Σκορπιού.
Ο ωροσκόπος στην Παρθένο είναι υπεύθυνος που ξύπνησαν οι μνήμες από την 11η Σεπτεμβρίου και λογικό αφού έγινε στο ζώδιο της Παρθένου. Το τρίγωνο που κάνει με την σύνοδο Ηλίου/Άρεως μας δηλώνει τον τόπο που έγινε. Ο Άρης και ο Ήλιος σε σύνοδο υποδηλώνει πάντα αγώνα και κούραση, όπως ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός που στην προκειμένη περίπτωση ήταν ο Μαραθώνιος.

 

boston marathon bomb

 

Το γεγονός ότι ο Ήλιος/Άρης βρίσκονται στον 9ο Οίκο μας δείχνει:
α) την διασημότητα του Μαραθωνίου,
β) την παγκόσμια προβολή που πήρε αμέσως το γεγονός,
γ) ότι πίσω από την επίθεση κρύβονται ισχυροί εχθροί από το εξωτερικό.
Η χιαστή, καθαρά όψη θανάτου, συνδέει τον Ωροσκόπο με τον κυβερνήτη του που εδώ σημαίνει κυριολεκτικά θάνατο. Η αντίθεση με τον Ποσειδώνα , κυβερνήτη τόσο του 7ου όσο και 8ου Οίκου, μας δείχνει πόσο τελικά ψεύτικη ήταν η εικόνα της προστασίας που παρέχουν οι Η.Π.Α στους πολίτες της.
Ο κυβερνήτης Ερμής σε σύνοδο με τον εκρηκτικό και βίαιο Ουρανό, μας δείχνει κυριολεκτικά τις εκρήξεις που έλαβαν χώρα στο γεγονός σκοτώνοντας όπως είπαμε νωρίτερα τρείς ανθρώπους μέχρι στιγμής. Το τετράγωνο με την Σελήνη των Διδύμων στον 10ο Οίκο μας δείχνει την αντίδραση της κυβερνήσεως των Η.Π.Α που άρχισαν να ψάχνουν τους ενόχους, ακόμη και αν χρειαστεί να συκοφαντήσουν. Ήδη τα νέα αναφέρουν έναν «μαύρο ή σκουρόχρωμο άνδρα» ή «δεξιές παρακρατικές οργανώσεις που αντιδρούν στην φορολογία». Το γεγονός ότι ο Ερμής παράλληλα είναι και κυβερνήτης 2ου Οίκου μας δείχνει ότι το γεγονός αυτό κλόνισε το αίσθημα ασφαλείας των Αμερικανών. Οι όψεις που κάνει ο Ερμής με τους Δεσμούς της Σελήνης που βρίσκονται στον άξονα 3ου-9ου, μας δείχνουν ότι επηρέασε μαζικά τους ανθρώπους επειδή ήταν κόσμος από όλη την υφήλιο. Συγχρόνως θα επηρεάσει για άλλη μία φορά τις σχέσεις των Η.Π.Α με το εξωτερικό αλλά και στο εσωτερικό της χώρας.
Θα αναφερθούμε στην συνέχεια στον 8ο Οίκο, πρωταγωνιστής πάντα σε θέματα που αφορούν τον θάνατο. Κυβερνήτης ο Ποσειδώνας ο οποίος βρίσκεται στους Ιχθείς και στον 7ο Οίκο την στιγμή του γεγονότος.
Στον 8ο Οίκο όπως είδαμε έχουμε του «ενόχους» του γεγονότος, το Ερμή, κυβερνήτη του ωροσκοπίου και τον Ουρανό. Τον Ερμή και τις όψεις του τις είδαμε παραπάνω οπότε θα ασχοληθούμε με τον Ουρανό. Η χιαστί που κάνει με τον Κρόνο, ο οποίος είναι ανάδρομος, στον Σκορπιό και σε κρίσιμη μοίρα! Μας δείχνει το βίαιο του γεγονότος, τον θάνατο που σκόρπισε και ένα πολύ χαρακτηριστικό φαινόμενο μετά από βομβιστική ενέργεια, τους πολλούς ακρωτηριασμούς. Και δεν ξεχνάμε το τετράγωνο που κάνει με τον Πλούτωνα, δηλαδή την κύρια όψη βίας και ανατροπών που ταλανίζει την ανθρωπότητα. Ήδη παρατηρούμε από την αναδρόμηση του Πλούτωνα την αύξηση παγκοσμίως των φαινομένων βίας.
Ο κυβερνήτης Ποσειδώνας στους Ιχθείς και στον 7ο Οίκο μας δείχνει πως υπεύθυνοι για την βομβιστική ενέργεια στην Βοστώνη είναι οι «γνωστοί-άγνωστοι». Έχουμε δηλαδή πολλούς που θέλουν να ματώσουν την Αμερική, είτε αυτοί είναι Ισλαμιστές εξτρεμιστές, είτε Β.Κορεάτες, είτε ο κάθε πληγωμένος από την πολιτική των Η.Π.Α στην υφήλιο. Αυτή η βομβιστική ενέργεια έγινε με μεθοδικότητα και με διάθεση να προκαλέσει μεγάλη σύγχυση στους πολίτες και την κυβέρνηση των Η.Π.Α. Η επιλογή του μαραθωνίου της Βοστώνης μόνο τυχαία δεν ήταν. Αστρολογικά αυτό το βλέπουμε στον Ποσειδώνα ο οποίος πέφτει με κόντρα-αντισκιά πάνω στον Ήλιο/Άρη, υποδηλώνοντας με αυτό τον τρόπο τα σκοτεινά σχέδια που είχαν οι υπεύθυνοι για αυτόν τον αγώνα. Έτσι, κτύπησαν α) το αίσθημα ασφαλείας, β) την εικόνα των Η.Π.Α στο εξωτερικό και γ) τον συμβολισμό της ημέρας, καθώς η συγκεκριμένη είναι ανακηρυγμένη ως Ημέρα των Πατριωτών.

 

boston marathon last

 

Μία ακόμη ένδειξη του βίαιου της στιγμής που εκδηλώθηκε η βομβιστική ενέργεια φαίνεται και από το Μεσουράνημα το οποίο βρίσκεται πάνω ακριβώς στον Αλγκόλ. Ο συγκεκριμένος απλανής φιγουράρει πάντα σε καταστάσεις που φέρνουν βία, θάνατο και πόνο. Είναι πολύ πιθανό η κυβέρνηση να καρατομήσει τους επικεφαλής των υπηρεσιών ασφαλείας για την ανεπάρκειά τους. Είναι πολύ πιθανό η αναστροφή του κλίματος στις Η.Π.Α και την επανεμπλοκή της χώρας στον Πόλεμο κατά της Τρομοκρατίας δυσκολεύοντας έτσι την θέση του προέδρου Ομπάμα στην προσπάθειά του να καταπολεμήσει τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η εύθραυστη οικονομία της χώρας.
Μία τελευταία ματιά θα την ρίξουμε στον 12ο Οίκο, οίκο των κρυφών εχθρών. Η ακμή του 12ου Οίκου μας υποδηλώνει ισχυρούς εχθρούς οι οποίοι λειτούργησαν μεθοδικά για να δώσουν ένα ισχυρό ράπισμα στις Η.Π.Α. Το γεγονός ότι βρίσκεται στον 9ο Οίκο και σε σύνοδο με τον κυβερνήτη του 9ου Οίκου, μας δείχνει ότι η βομβιστική ενέργεια προέρχεται από το εξωτερικό.
Αυτά συνέβησαν μέχρι την στιγμή που γραφόταν το άρθρο αυτό. Τα γεγονότα εξελίσσονται και θα δούμε πώς θα διαμορφωθούν την στιγμή που ο αχός από το σοκ της ημέρας καταλαγιάσει.

 

18/4/2013 Σύμφωνα με τα νεώτερα στοιχεία φαίνεται πως ο ένοχος είναι αμερικανός εξτρεμιστής. Σε αυτό συνηγορεί και η επερχόμενη μερική σεληνιακή έκλειψη. Έτσι ο 9ος Οίκος μεταφράζεται όχι σαν εξωτερικό αλλά σαν φανατικός που επέλεξε την βία. Μην ξεχνάμε ότι ο 9ος Οίκος είναι και ο οίκος της φιλοσοφίας. Η αρνητική εκδοχή του 9ου Οίκου, είναι ο φανατισμός.

19/4/2013 Τελικά ο 9ος Οίκος αποδεικνύει ότι και είναι αμερικανοί οι τρομοκράτες αλλά και από το εξωτερικό, καθώς τα νεώτερα στοιχεία δείχνουν δύο άτομα τσετσενικής καταγωγής αλλά και παράλληλα είναι αμερικανοί πολίτες.


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan