Πρόσωπα & Γεγονότα

Μπορείτε να δείτε το βίντεο στο κανάλι μας εδώ!

1ο Ζώδιο (21/3 έως 20/4)

Τετραπλότητα: Παρορμητικό

Τριπλότητα: Φωτιά

Κυβερνήτης: Άρης

Πολικότητα: Ζυγός

Χρώμα: Ερυθρό

Μέταλλο: Σίδηρος

Άλατα: Φωσφορικό Κάλιο, Φωσφορικό Νάτριο

Λίθοι-Κρύσταλλοι: Καρνεόλη, Αιματίτης

Αιθέρια Έλαια: Βασιλικού, Μαύρου Πιπεριού, Αρκεύθου, Ευκαλύπτου, Κάρδαμου, Λεμονιού, Γερανιού, Γκρέιπφρουτ, Μέντας, Δεντρολίβανου, Φασκόμηλο.

Διαβάστε εδώ για το πως είναι στον έρωτα οι Κριοί! 

Δείτε στο κανάλι μας εδώ για το πως είναι στον έρωτα οι Κριοί! 

Διαβάστε εδώ για τον άνδρα Κριό!

ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ

Θετικά: Περιπετειώδης, ενεργητικός, πρωτοπόρος, γενναίος, ενθουσιώδης, σίγουρος, δυναμικός, αποτελεσματικός, πνευματώδης, φλογερός, τολμηρός, θαρραλέος, ερωτικός,  ευθύς, αθλητικός, ανδρείος, ζωηρός, άμεσος, αυθόρμητος, αποφασιστικός, φιλόδοξος. 

Αρνητικά: Εγωιστής, οξύθυμος, παρορμητικός, ανυπόμονος, απερίσκεπτος, ριψοκίνδυνος, βιαστικός, απότομος, αρχομανής, επιθετικός, επιδειξιομανής, εριστικός.

aries gr

Οι Κριοί ως άτομα είναι ενθουσιώδη, συναρπαστικά, άτομα που έχουν την ικανότητα να διεγείρουν τα πνεύματα και τις αισθήσεις των γύρω τους, ενώ οι ίδιοι βρίσκονται σχεδόν πάντα σε κατάσταση διέγερσης. Αυτό που θέλουν πάνω από όλα να ξεχωρίσουν και να επιτύχουν. Για τον σκοπό αυτό διαθέτουν ανεξάντλητα αποθέματα αποφασιστικότητας. Είναι ατίθασοι, πρωτότυποι, και φιλόδοξοι. Δεν υπάρχει πρόκληση που να μην ανταποκριθούν άμεσα. Δεν διστάζουν να αρπάξουν τις ευκαιρίες όταν εκείνες εμφανίζονται. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι έχουν γρήγορες αντιδράσεις και ότι παίρνουν αποφάσεις στην στιγμή. Η εξωστρέφεια τους τους οδηγεί να δοκιμάζουν συνέχεια καινούργια πράγματα. Τα πάντα είναι δυνατά για τους Κριούς, αρκεί αυτό που θέλουν να τους κάνει να νιώθουν συνέχεια εγρήγορση, ειδάλλως πλήττουν. Έχουν την τάση να παλεύουν σε όλες τις φάσεις της ζωής τους καθώς έχουν άγνοια της λέξης κίνδυνος. Το μαχητικό τους πνεύμα είναι πολύ ισχυρό και για αυτόν τον λόγο λατρεύουν τον ανταγωνισμό. Όταν δεν έχουν κάποιον στόχο, η επί πλέον ενέργεια θα πρέπει να διατεθεί σε κάποια δραστηριότητα για να μην αρρωστήσουν ψυχολογικά. Τους αρέσει να διοικούν, για αυτό αποδέχονται εύκολα θέσεις ευθύνης. Είναι πάντα έτοιμοι να ρισκάρουν, ακολουθώντας το ένστικτό τους. Έχουν τον δικό τους τρόπο συμπεριφοράς, τρόπο ενδυμασίας, και δύσκολα καθορίζονται από τους άλλους. Γενικά, είναι απλοί και ευθείς ως άνθρωποι. Λατρεύουν δε, την ανεξαρτησία.

Τα μεγαλύτερα ελαττώματα που διακρίνουν τους Κριούς είναι ο εγωισμός και η ανυπομονησία. Η παρορμητικότητά τους, τους οδηγεί σε βιαστικές κινήσεις και πολλές φορές γίνονται επιπόλαιοι. Παρ' όλα αυτά έχουν την ικανότητα να διαφεύγουν από τις δυσκολίες. Οι Κριοί είναι σαν τα μικρά παιδιά. Στην ανάγκη τους να ανακαλύψουν τον εαυτό τους συχνά αδιαφορούν για τις σκέψεις και τα συναισθήματα των άλλων. Πολλές φορές κάνουν πράγματα χωρίς να λαμβάνουν υπ' όψιν τις συνέπειες που έχουν οι πράξεις τους επάνω στους άλλους. Η ανάγκη τους για ελευθερία τους φέρνει αντιμέτωπους με τους ''περιορισμούς''. Δύσκολα θα δεχθούν να υπακούσουν.Αν επιθυμήσουν κάτι, μπορούν να γίνουν τραχείς, εριστικοί, ακόμη και αδυσώπητοι, προκειμένου να το αποκτήσουν. Πολλές φορές, όταν παίρνουν ρίσκα, αδιαφορούν για τους κανόνες, πιστεύοντας ότι το ένστικτό τους είναι σωστότερο, οπότε καταλήγουν να παραβιάζουν αρκετούς από αυτούς. Η έλλειψη διπλωματικότητος των Κριών στον χειρισμό των περιορισμών που προβάλλονται από τους άλλους, τους οδηγεί πάντα σε απότομες και οξύθυμες συμπεριφορές. Κάποιες φορές έχουν την τάση να υπερεκτιμούν τις δυνατότητές τους. Η ανυπομονησία τους είναι θρυλική! Αρκούνται να κάνουν πράγματα που έχουν μικρή διάρκεια, διότι μετά από λίγο το ενδιαφέρον τους ατονεί. Θυμώνουν πολύ εύκολα, αλλά γρήγορα ηρεμούν. Το θέμα είναι πως γίνονται απίστευτα άγριοι, όταν θυμώνουν. Συνήθως ο θυμός κρύβει το συναίσθημα κατωτερότητας, το οποίο συχνά τους διέπει. 


Δημοφιλέστερα Άρθρα

ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ: Η σημασία τους στην Αστρολογία

Περισσότερα

ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ: Η σημασία τους στην Αστρολογία

Πολλοί γνωρίζουν το ηλιακό τους ζώδιο (Κριός, Ταύρος κλπ. κλπ.), κάποιοι γνωρίζουν τον Ωροσκόπο τους και κάποιοι έχουν ακούσει για Άρη, Αφροδίτη, Ερμή. Λίγοι όμως κατανοούν την δυναμική που δίνουν σε έναν προσωπικό Χάρτη και ακόμη λιγότεροι γνωρίζουν το τί πραγματικά είναι και τί συμβολίζουν. 

Περισσότερα

Οι Εκλείψεις

Περισσότερα

Οι Εκλείψεις

Η Έκλειψη σαν φυσικό γεγονός πάντα γοήτευε και φόβιζε τον άνθρωπο από τότε που πρωτοαντίκρυσε το φαινόμενο, την συσκότιση δηλαδή -ολική ή μερική-, του Ηλίου ή της Σελήνης εξ αιτίας της κίνησης της Γης. Δείτε εδώ το βίντεο!

Περισσότερα

ΤΟ ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ (MC)

Περισσότερα

ΤΟ ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ (MC)

Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ!

Περισσότερα

Οι Ανάδρομοι Πλανήτες

Περισσότερα

Οι Ανάδρομοι Πλανήτες

Στην Αστρολογία δεν υπάρχει τίποτα πιο παρεξηγημένο, που να μην έχει παρερμηνευθεί τόσο πολύ όσο η ανάδρομη κίνηση των πλανητών. Είναι καταπληκτικό πως τόσοι άνθρωποι που δεν ξέρουν από αστρολογικούς χάρτες, δεν γνωρίζουν τον Ωροσκόπο τους, πανικοβάλλονται όταν ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος.

Περισσότερα

ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΟΨΕΙΣ

Περισσότερα

ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΟΨΕΙΣ

Ορισμός: Ως όψη στην Αστρολογία ορίζεται η γωνιακή σχέση που έχουν δύο Πλανήτες μεταξύ τους η οποία μετράται σε μοίρες.

Περισσότερα

ΟΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΙ ΟΙΚΟΙ

Περισσότερα

ΟΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΙ ΟΙΚΟΙ

Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ! 

Περισσότερα
Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan