Πρόσωπα & Γεγονότα

Στον πραγματικό κόσμο, αν κάποιος που σας ενδιαφέρει σας ζητήσει να βγείτε, το τελευταίο πράγμα που θέλετε να κάνετε είναι να ανακοινώσετε ότι η Σελήνη φθίνει, επομένως προτιμάτε να περιμένετε δύο εβδομάδες για πιείτε εκείνο το μοχίτο. Από την άλλη πλευρά, εάν γνωρίζετε Αστρολογία, ίσως αποφασίσετε ότι δεν σας πειράζει να περιμένετε.

Διαβάστε πώς μπορείτε να προγραμματίσετε μία ημερομηνία για ραντεβού προκειμένου να υπάρξει και συνέχεια:

Α’) Προσοχή στη Σελήνη. Αναζητήστε μία Σελήνη που αυξάνεται, που σημαίνει μία Σελήνη που βρίσκεται κάπου μεταξύ Νέας και Πανσελήνου. Βεβαιωθείτε ότι η Σελήνη δεν είναι κενή πορείας, επειδή οι σχέσεις που ξεκινούν κάτω από μία τέτοια Σελήνη δεν μακροημερεύουν. Και επιλέξτε ένα ζώδιο της Σελήνης που είναι είτε ζεστό και ευαίσθητο - όπως ο Καρκίνος, οι Ιχθύες ή ο Ταύρος - είτε διασκεδαστικό, όπως ο Δίδυμος, ο Λέων ή ο Τοξότης.

Β’) Ψάξτε για αρμονικές όψεις -δηλαδή συνόδους, εξάγωνα ή τρίγωνα - μεταξύ της Σελήνης και της Αφροδίτης. Οποιοδήποτε καλό αστρολογικό ημερολόγιο θα τα αναφέρει αυτά.

Γ) Παρακολουθήστε τις πλανητικές διελεύσεις σας. Ο Δίας στον πέμπτο οίκο σας είναι μία ευνοϊκή επιρροή που μπορεί να απαλύνει τη ανησυχία ενός ραντεβού ακόμα και για εκείνους που μισούν τη διαδικασία. Περνά περίπου ένα χρόνο στον πέμπτο οίκο σας — αλλά έρχεται μόνο κάθε δώδεκα χρόνια, επομένως σας αρμόζει να το εκμεταλλευτείτε. Κοιτάξτε επίσης τις διελεύσεις του Ήλιου, της Σελήνης, της Αφροδίτης ή του Άρη μέσω αυτού του τομέα του ωροσκοπίου σας.

Δ’) Μια φορά το χρόνο Νέα Σελήνη στον πέμπτο οίκο του ρομαντισμού σας είναι σίγουρα μία ευκαιρία για έρωτα, όπως και η Πανσέληνος που πραγματοποιείται και αυτή μία φορά το χρόνο έξι μήνες αργότερα.

Με τα άστρα στο πλευρό σας, δεν χρειάζεστε να είστε ντροπαλοί!


Δημοφιλέστερα Άρθρα

Τα Φώτα: Η σημασία τους στην Αστρολογία

Περισσότερα

Τα Φώτα: Η σημασία τους στην Αστρολογία

Πολλοί γνωρίζουν το ηλιακό τους ζώδιο (Κριός, Ταύρος κλπ. κλπ.), κάποιοι γνωρίζουν τον Ωροσκόπο τους και κάποιοι έχουν ακούσει για Άρη, Αφροδίτη, Ερμή. Λίγοι όμως κατανοούν την δυναμική που δίνουν σε έναν προσωπικό Χάρτη και ακόμη λιγότεροι γνωρίζουν το τί πραγματικά είναι και τί συμβολίζουν. 

Περισσότερα

ΤΟ ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ (MC)

Περισσότερα

ΤΟ ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ (MC)

Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ!

Περισσότερα

Οι Εκλείψεις

Περισσότερα

Οι Εκλείψεις

Η Έκλειψη σαν φυσικό γεγονός πάντα γοήτευε και φόβιζε τον άνθρωπο από τότε που πρωτοαντίκρυσε το φαινόμενο, την συσκότιση δηλαδή -ολική ή μερική-, του Ηλίου ή της Σελήνης εξ αιτίας της κίνησης της Γης. Δείτε εδώ το βίντεο!

Περισσότερα

ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΟΨΕΙΣ

Περισσότερα

ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΟΨΕΙΣ

Ορισμός: Ως όψη στην Αστρολογία ορίζεται η γωνιακή σχέση που έχουν δύο Πλανήτες μεταξύ τους η οποία μετράται σε μοίρες.

Περισσότερα

Οι Ανάδρομοι Πλανήτες

Περισσότερα

Οι Ανάδρομοι Πλανήτες

Στην Αστρολογία δεν υπάρχει τίποτα πιο παρεξηγημένο, που να μην έχει παρερμηνευθεί τόσο πολύ όσο η ανάδρομη κίνηση των πλανητών. Είναι καταπληκτικό πως τόσοι άνθρωποι που δεν ξέρουν από αστρολογικούς χάρτες, δεν γνωρίζουν τον Ωροσκόπο τους, πανικοβάλλονται όταν ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος.

Περισσότερα

ΟΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΙ ΟΙΚΟΙ

Περισσότερα

ΟΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΙ ΟΙΚΟΙ

Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ! 

Περισσότερα
Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan