Πρόσωπα & Γεγονότα

Ο άνδρας Καρκίνος είναι προστατευτικός με τους ανθρώπους που αγαπάει και θα κάνει τα πάντα για να φροντίσει την οικογένεια και τους φίλους του.

Δείτε τα χαρακτηριστικά του Καρκίνου εδώ ή διαβάστε το άρθρο εδώ!

Είναι πολύ ντροπαλός όταν γνωρίζει καινούργιο κόσμο. Αποφεύγει να μιλάει για τον εαυτό του και του παίρνει χρόνο μέχρι να ανοικτεί. Ο καλύτερος τρόπος για να καταλάβεις τι θέλει είναι να προσέχεις την γλώσσα του σώματός του και τις αλλαγές στην συμπεριφορά του. Είναι απίστευτα πιστός, και άπαξ και έδωσε την υπόσχεσή του σε κάποιον άλλον, θα την τηρήσει μέχρι κεραίας. Αυτός είναι ο λόγος που παραμένει σε σχέσεις έστω κι αν ξέρει πως εκείνες έχουν τελειώσει. Όταν κάνει σχέση θέλει να παραμείνει σε αυτήν, οπότε δεν είναι από τους άνδρες που θα κάνουν κάτι επιπόλαιο.   

Διαβάστε τα χαρακτηριστικά της Γυναίκας Καρκίνου εδώ!

Γενικά, ο άνδρας Καρκίνος είναι απίστευτα ιδιότροπος. Λόγω της ευαισθησίας του θα πρέπει να προσέχετε πώς του μιλάτε διότι είναι πολύ εύκολο να παρεξηγηθεί. Επίσης είναι εκδικητικός. Την εκδίκησή του μπορεί να την πάρει με εντονότατα ξεσπάσματα θυμού ή να χρησιμοποιήσει ενεργοπαθητική συμπεριφορά προκειμένου να δημιουργήσει τύψεις στους άλλους. Και βέβαια είναι απίστευτα χειριστικός. Χρησιμοποιεί τα συναισθήματα, τόσο τα δικά του όσο και των άλλων, ώστε να παίρνει αυτό που θέλει. Δεν θα διστάσει ακόμη και να κλάψει προκειμένου να πετύχει τον σκοπό του.   


Δημοφιλέστερα Άρθρα

ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ: Η σημασία τους στην Αστρολογία

Περισσότερα

ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ: Η σημασία τους στην Αστρολογία

Πολλοί γνωρίζουν το ηλιακό τους ζώδιο (Κριός, Ταύρος κλπ. κλπ.), κάποιοι γνωρίζουν τον Ωροσκόπο τους και κάποιοι έχουν ακούσει για Άρη, Αφροδίτη, Ερμή. Λίγοι όμως κατανοούν την δυναμική που δίνουν σε έναν προσωπικό Χάρτη και ακόμη λιγότεροι γνωρίζουν το τί πραγματικά είναι και τί συμβολίζουν. 

Περισσότερα

ΤΟ ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ (MC)

Περισσότερα

ΤΟ ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ (MC)

Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ!

Περισσότερα

Οι Εκλείψεις

Περισσότερα

Οι Εκλείψεις

Η Έκλειψη σαν φυσικό γεγονός πάντα γοήτευε και φόβιζε τον άνθρωπο από τότε που πρωτοαντίκρυσε το φαινόμενο, την συσκότιση δηλαδή -ολική ή μερική-, του Ηλίου ή της Σελήνης εξ αιτίας της κίνησης της Γης. Δείτε εδώ το βίντεο!

Περισσότερα

ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΟΨΕΙΣ

Περισσότερα

ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΟΨΕΙΣ

Ορισμός: Ως όψη στην Αστρολογία ορίζεται η γωνιακή σχέση που έχουν δύο Πλανήτες μεταξύ τους η οποία μετράται σε μοίρες.

Περισσότερα

Οι Ανάδρομοι Πλανήτες

Περισσότερα

Οι Ανάδρομοι Πλανήτες

Στην Αστρολογία δεν υπάρχει τίποτα πιο παρεξηγημένο, που να μην έχει παρερμηνευθεί τόσο πολύ όσο η ανάδρομη κίνηση των πλανητών. Είναι καταπληκτικό πως τόσοι άνθρωποι που δεν ξέρουν από αστρολογικούς χάρτες, δεν γνωρίζουν τον Ωροσκόπο τους, πανικοβάλλονται όταν ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος.

Περισσότερα

ΟΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΙ ΟΙΚΟΙ

Περισσότερα

ΟΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΙ ΟΙΚΟΙ

Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ! 

Περισσότερα
Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan