Πρόσωπα & Γεγονότα

Τι χαρακτηρίζει τον άνδρα Δίδυμο; Του Άγγελου Πέτσιου

Ο άνδρας Δίδυμος είναι ενθουσιώδης, γοητευτικός και έξυπνος, και μπορεί να φέρεις εις πέρας σχεδόν οτιδήποτε βάλει στο μυαλό του. Μπορεί να κάνει τους άλλους να γελούν, και αν προσθέσετε αυτήν του την ιδιότητα στην ανάλαφρη και φιλοπερίεργη προσωπικότητά του, τότε έχετε έναν άνδρα με φοβερό σεξ απίλ. Από την φύση του είναι πολύ φιλικός και επικοινωνιακός, και το γεγονός αυτό, πολλές φορές τον κάνει να φαίνεται ότι ερωτοτροπεί. 

Για τον υπόλοιπο κόσμο ο άνδρας Δίδυμος είναι επιφανειακός. Στην πραγματικότητα όμως η φύση του όχι μόνο επιφανειακή δεν είναι αλλά είναι αρκετά σύνθετη και δύσκολη για να την καταλάβεις. Στους επιφανειακούς ανθρώπους επιτρέπουν να δουν μόνο την επιφάνεια και τίποτα παραπάνω. Είναι μεν αποστασιοποιημένος από τα συναισθήματά του αλλά δεν γνωρίζει πως να έλθει σε επαφή με αυτά. Αν έχει πληγωθεί από την οικογένειά του τότε είναι αρκετά μεγάλη η πιθανότητα να μην ψάξει καν τον εαυτό του, το οποίο κάνει αφάνταστα δύσκολη την ζωή των ανθρώπων που έχει δίπλα του. Αν κάποιος διακρίνει την καρδιά του, τότε θα δει ένα άτομο γεμάτο με παιδική χαρά και απίστευτη εσωτερική ομορφιά.


Δημοφιλέστερα Άρθρα

ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ: Η σημασία τους στην Αστρολογία

Περισσότερα

ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ: Η σημασία τους στην Αστρολογία

Πολλοί γνωρίζουν το ηλιακό τους ζώδιο (Κριός, Ταύρος κλπ. κλπ.), κάποιοι γνωρίζουν τον Ωροσκόπο τους και κάποιοι έχουν ακούσει για Άρη, Αφροδίτη, Ερμή. Λίγοι όμως κατανοούν την δυναμική που δίνουν σε έναν προσωπικό Χάρτη και ακόμη λιγότεροι γνωρίζουν το τί πραγματικά είναι και τί συμβολίζουν. 

Περισσότερα

ΤΟ ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ (MC)

Περισσότερα

ΤΟ ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ (MC)

Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ!

Περισσότερα

Οι Εκλείψεις

Περισσότερα

Οι Εκλείψεις

Η Έκλειψη σαν φυσικό γεγονός πάντα γοήτευε και φόβιζε τον άνθρωπο από τότε που πρωτοαντίκρυσε το φαινόμενο, την συσκότιση δηλαδή -ολική ή μερική-, του Ηλίου ή της Σελήνης εξ αιτίας της κίνησης της Γης. Δείτε εδώ το βίντεο!

Περισσότερα

ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΟΨΕΙΣ

Περισσότερα

ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΟΨΕΙΣ

Ορισμός: Ως όψη στην Αστρολογία ορίζεται η γωνιακή σχέση που έχουν δύο Πλανήτες μεταξύ τους η οποία μετράται σε μοίρες.

Περισσότερα

Οι Ανάδρομοι Πλανήτες

Περισσότερα

Οι Ανάδρομοι Πλανήτες

Στην Αστρολογία δεν υπάρχει τίποτα πιο παρεξηγημένο, που να μην έχει παρερμηνευθεί τόσο πολύ όσο η ανάδρομη κίνηση των πλανητών. Είναι καταπληκτικό πως τόσοι άνθρωποι που δεν ξέρουν από αστρολογικούς χάρτες, δεν γνωρίζουν τον Ωροσκόπο τους, πανικοβάλλονται όταν ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος.

Περισσότερα

ΟΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΙ ΟΙΚΟΙ

Περισσότερα

ΟΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΙ ΟΙΚΟΙ

Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ! 

Περισσότερα
Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan