Πρόσωπα & Γεγονότα

Πώς είναι ο άνδρας Ταύρος;

Αν και ο άνδρας Ταύρος μπορεί να φαίνεται ένας μεγάλος και σκληρός αγροίκος, στην πραγματικότητα απέχει παρασάγγας από αυτό που δείχνει. Είναι εραστής, όχι πολεμιστής, αν και μπορεί να κρατά για πολύ καιρό μέσα του μνησικακία για όποιον τον έχει πειράξει. Γενικά είναι εύκολος άνθρωπος, αρκεί να μην τον πιάσει το πασίγνωστο σε όλους ταυρίσιο πείσμα. Τότε είναι που δεν κάνει πίσω σε οτιδήποτε, οπότε το να προσπαθήσει κάποιος να του δείξει κάτι διαφορετικό, είναι χαμένος χρόνος.    

Επειδή ο άνδρας Ταύρος ανήκει σε σταθερό ζώδιο δεν του αρέσουν οι ξαφνικές αλλαγές. Προτιμά να κάτσει πίσω, να δει τι γίνεται και να περιμένει, παρά να πάρει κάποιο ρίσκο. Γενικά, σε όλες τις πτυχές της ζωής του (έρωτας, σχέσεις, εργασία, προσωπικά σχέδια), είναι αργός και σταθερός.

Του αρέσει να εργάζεται με τα χέρια του και να διορθώνει πράγματα. Θα πάρει όσο χρόνο χρειάζεται προκειμένου να τα κάνει σωστά, και βέβαια με τον δικό του τρόπο, κάτι το οποίο μπορεί να γίνει αφόρητα εκνευριστικό στους γύρω του.  

Αυτού του είδους άνδρες δείχνουν φαινομενικά ανέμελοι και άνετοι, αλλά στην πραγματικότητα αυτό που κάνουν, είναι να κρύβουν την παθιασμένη φύση τους πίσω από μία μάσκα στωικότητας. Στην πραγματικά τα παίρνουν όλα μέσα τους, υπολογίζοντας την επόμενη κίνηση που θα κάνουν.

Ο άνδρας Ταύρος είναι αξιόπιστος, επίμονος, εξαιρετικά επιμελής, για αυτό είναι η ιδανική επιλογή για φίλος, εραστής, σύζυγος, συνεργάτης.   


Δημοφιλέστερα Άρθρα

ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ: Η σημασία τους στην Αστρολογία

Περισσότερα

ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ: Η σημασία τους στην Αστρολογία

Πολλοί γνωρίζουν το ηλιακό τους ζώδιο (Κριός, Ταύρος κλπ. κλπ.), κάποιοι γνωρίζουν τον Ωροσκόπο τους και κάποιοι έχουν ακούσει για Άρη, Αφροδίτη, Ερμή. Λίγοι όμως κατανοούν την δυναμική που δίνουν σε έναν προσωπικό Χάρτη και ακόμη λιγότεροι γνωρίζουν το τί πραγματικά είναι και τί συμβολίζουν. 

Περισσότερα

ΤΟ ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ (MC)

Περισσότερα

ΤΟ ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ (MC)

Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ!

Περισσότερα

Οι Εκλείψεις

Περισσότερα

Οι Εκλείψεις

Η Έκλειψη σαν φυσικό γεγονός πάντα γοήτευε και φόβιζε τον άνθρωπο από τότε που πρωτοαντίκρυσε το φαινόμενο, την συσκότιση δηλαδή -ολική ή μερική-, του Ηλίου ή της Σελήνης εξ αιτίας της κίνησης της Γης. Δείτε εδώ το βίντεο!

Περισσότερα

ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΟΨΕΙΣ

Περισσότερα

ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΟΨΕΙΣ

Ορισμός: Ως όψη στην Αστρολογία ορίζεται η γωνιακή σχέση που έχουν δύο Πλανήτες μεταξύ τους η οποία μετράται σε μοίρες.

Περισσότερα

Οι Ανάδρομοι Πλανήτες

Περισσότερα

Οι Ανάδρομοι Πλανήτες

Στην Αστρολογία δεν υπάρχει τίποτα πιο παρεξηγημένο, που να μην έχει παρερμηνευθεί τόσο πολύ όσο η ανάδρομη κίνηση των πλανητών. Είναι καταπληκτικό πως τόσοι άνθρωποι που δεν ξέρουν από αστρολογικούς χάρτες, δεν γνωρίζουν τον Ωροσκόπο τους, πανικοβάλλονται όταν ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος.

Περισσότερα

ΟΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΙ ΟΙΚΟΙ

Περισσότερα

ΟΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΙ ΟΙΚΟΙ

Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ! 

Περισσότερα
Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan