Πρόσωπα & Γεγονότα

Η γυναίκα Ταύρος είναι αισθησιακή, της αρέσουν τα όμορφα πράγματα, και κατά καιρούς μπορεί να είναι ελαφρά ηδονιστική. Αν και πληθωρική από την φύση της προσέχει πάρα πολύ το σώμα της.

Είναι αυτοδύναμη, αποφασιστική κι επίμονη. Αυτού του είδους γυναίκες είναι απίστευτα δυνατές. Αν πουν κάτι ότι πρέπει να γίνει, θα γίνει! Είναι σταθερή και αξιόπιστη. Ό,τι κάνει πρέπει να έχει έναν σκοπό. Αν αισθανθεί ότι αυτό που κάνει αξίζει, θα κάνει τα πάντα να το φέρει εις πέρας, βάζοντας βεβαίως όλον της τον εαυτό, μέχρι τις τελευταίες λεπτομέρειες. Αυτό το κάνει σε όλες τις πτυχές της ζωής της, είτε είναι στην επαγγελματική της σταδιοδρομία είτε σε προσωπικά σχέδια. Αυτή η εμμονή στην εντέλεια μπορεί να την βάλει σε προβλήματα, ειδικά σε κάτι που δεν έχει δοθεί 100%, διότι άπαξ και ξεκινήσει δεν μπορεί να σταματήσει.

Είναι σκληρά εργαζόμενη, προσηλωμένη και με ήθος. Όμως, όταν τελειώνει από την εργασία ασχολείται με το να απολαύσει αυτά που εργάστηκε με κόπο να αποκτήσει. Θα ξεκουραστεί, θα φάει και θα ασχοληθεί με τον καλλωπισμό της. Είναι σημαντικό να παίρνει την ζωή χαλαρά και να την ευχαριστιέται. Μόνο έτσι θα είναι καλά στην υγεία της και ισορροπημένη ψυχολογικά.

Η γυναίκα Ταύρος είναι πιστή φίλη, κοινωνική, φλογερή ερωμένη, αρκεί να μην παραβιάσει κανείς τα όριά της, διότι τότε θα δουν έναν διαφορετικό άνθρωπο. Αν πει κάτι είναι νόμος, και κανείς δεν μπορεί να της αλλάξει γνώμη. Μπορεί κάποιος να εκπλαγεί με το χιούμορ που έχει, το οποίο μπορεί να είναι χαριτωμένο και παιγνιδιάρικο, μπορεί όμως και να γίνει απίστευτα πρόστυχο.

Η γυναίκα Ταύρος είναι βαθιά αισθησιακή, και θεωρεί το σεξ τέχνη. Της αρέσουν τα προκαταρκτικά παιχνίδια, η αγκαλιά, το άγγιγμα. Αν θέλετε γρήγορες καταστάσεις, αναζητήστε άλλου τύπου γυναίκα. Η συγκεκριμένη θέλει τον χρόνο της, διότι απολαμβάνει κάθε λεπτό επαφής. Σκοπός της είναι να πάρει αλλά και να χαρίσει απόλαυση! Η συγκεκριμένη γυναίκα αποφεύγει τους ντροπαλούς ή τους άβουλους εραστές. Ως γνήσιος Ταύρος θέλει να την πιάσεις από τα κέρατα και να της δείξεις τι σημαίνει σεξ, ειδάλλως θα φύγει με αργά βηματάκια!  


Δημοφιλέστερα Άρθρα

ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ: Η σημασία τους στην Αστρολογία

Περισσότερα

ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ: Η σημασία τους στην Αστρολογία

Πολλοί γνωρίζουν το ηλιακό τους ζώδιο (Κριός, Ταύρος κλπ. κλπ.), κάποιοι γνωρίζουν τον Ωροσκόπο τους και κάποιοι έχουν ακούσει για Άρη, Αφροδίτη, Ερμή. Λίγοι όμως κατανοούν την δυναμική που δίνουν σε έναν προσωπικό Χάρτη και ακόμη λιγότεροι γνωρίζουν το τί πραγματικά είναι και τί συμβολίζουν. 

Περισσότερα

Οι Εκλείψεις

Περισσότερα

Οι Εκλείψεις

Η Έκλειψη σαν φυσικό γεγονός πάντα γοήτευε και φόβιζε τον άνθρωπο από τότε που πρωτοαντίκρυσε το φαινόμενο, την συσκότιση δηλαδή -ολική ή μερική-, του Ηλίου ή της Σελήνης εξ αιτίας της κίνησης της Γης. Δείτε εδώ το βίντεο!

Περισσότερα

ΤΟ ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ (MC)

Περισσότερα

ΤΟ ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ (MC)

Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ!

Περισσότερα

ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΟΨΕΙΣ

Περισσότερα

ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΟΨΕΙΣ

Ορισμός: Ως όψη στην Αστρολογία ορίζεται η γωνιακή σχέση που έχουν δύο Πλανήτες μεταξύ τους η οποία μετράται σε μοίρες.

Περισσότερα

Οι Ανάδρομοι Πλανήτες

Περισσότερα

Οι Ανάδρομοι Πλανήτες

Στην Αστρολογία δεν υπάρχει τίποτα πιο παρεξηγημένο, που να μην έχει παρερμηνευθεί τόσο πολύ όσο η ανάδρομη κίνηση των πλανητών. Είναι καταπληκτικό πως τόσοι άνθρωποι που δεν ξέρουν από αστρολογικούς χάρτες, δεν γνωρίζουν τον Ωροσκόπο τους, πανικοβάλλονται όταν ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος.

Περισσότερα

ΟΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΙ ΟΙΚΟΙ

Περισσότερα

ΟΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΙ ΟΙΚΟΙ

Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ! 

Περισσότερα
Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan