Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ!

3ο Ζώδιο (21/5 έως 20/6)

Τετραπλότητα: Μεταβλητό

Τριπλότητα: Αέρας

Κυβερνήτης: Ερμής

Πολικότητα: Θετικό

Χρώμα: Κίτρινο

Μέταλλο: Υδράργυρος

Άλατα: Χλωριούχο κάλιο, πυρίτιο

Λίθοι-Κρύσταλλοι: Κιτρίνη, Μάτι της Τίγρης, Φεγγαρόπετρα, Οπαλίτης Αχάτης, Μαργαριτάρι, Κεχριμπάρι, Ροζ Τουρμαλίνη, Αλεξανδρίτης.

Αιθέρια Έλαια: Γκρέιπφρουτ, βασιλικός, περγαμόντο, δεντρολίβανο, κυπαρίσσι, τζίντζερ, ξύλο κέδρου, κανέλλα.

Μέρος του σώματος: Χέρια, Ώμοι, Πνεύμονες

Κυρίαρχη Φράση: Σκέπτομαι

Πολικό Ζώδιο: Τοξότης 

ΛΕΞΕΙΣ- ΚΛΕΙΔΙΑ

Θετικά: Προσαρμόσιμος, εύστροφος, φιλικός, πνευματώδης, διανοούμενος εύγλωττος, ζωηρός, νεανικός, κεφάτος, επικοινωνιακός, εξωστρεφής, υπερκινητικός, έξυπνος, πολυσυλλεκτικός, πολυπράγμων, ζωηρός.

Αρνητικά: Νευρικός, επιφανειακός, ασυνεπής, επιτήδειος, επιπόλαιος, ευμετάβλητος, ματαιόδοξος, εφήμερος,  άστατος, περίεργος, ανήσυχος, φλύαρος, κουτσομπόλης.

ldish 406657

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ

Οι Δίδυμοι είναι το νεανικότερο ζώδιο για αυτό έχουν χαρακτηριστικά μικρού παιδιού, τόσο σωματικά όσο και στην συμπεριφορά. Σπανίως κάποιος μπορεί να αντιληφθεί την πραγματική ηλικία τους καθώς είναι αεικίνητοι, δραστήριοι, ζωηροί και πάντα έτοιμοι για κάτι καινούργιο. Είναι απίστευτα εύστροφοι, ομιλητικότατοι, κοινωνικοί, λογικοί, ορθολογιστές και μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Επίτηδες αλλάζουν κατεύθυνση στις ζωές τους, μόνο και μόνο για να γνωρίσουν καινούργιες εμπειρίες. Η επικοινωνία είναι ο αέρας που αναπνέουν. Χωρίς αυτήν ζουν άχαρες ζωές. Λατρεύουν τις έξυπνες συζητήσεις και δεν θα μείνουν αμέτοχοι στις διανοητικές προκλήσεις. Η συναναστροφή με πληθώρα ανθρώπων τους βοηθά να αποκτούν νέες εμπειρίες, να αλλάζουν και να προσαρμόζονται στις περιστάσεις. Παράλληλα, θέλουν να διασκεδάζουν, να ταξιδεύουν, να εκφράζονται, να γνωρίζουν κόσμο και να περνάνε καλά. Διατηρούν έναν μεγάλο αριθμό φίλων, ο οποίος με τον χρόνο ολοένα και αυξάνεται. Ο ενθουσιασμός τους είναι κολλητικός, και τίποτα δεν τους ενθουσιάζει περισσότερο από το ανακαλύπτουν το τι κρύβεται πίσω από άσχετες μεταξύ τους ιδέες ή να δημιουργούν φιλίες με άσχετους και ανόμοιους ανθρώπους. Η ελαφρότητα με την οποία ζουν οι Δίδυμοι τις ζωές τους δεν τους κάνει απλοϊκούς, γι’ αυτό αν κάποιος τους υποτιμήσει, σύντομα θα δει να τον αγοράζουν και να τον πωλούν χωρίς να το πάρει είδηση.

 

Στα αρνητικά τους γνωρίσματα οι Δίδυμοι είναι σαν τα μικρά παιδιά που αρνούνται να μεγαλώσουν και να ωριμάσουν. Είναι επιπόλαιοι, άστατοι, ασυνεπείς και έχουν την τάση να καταπιάνονται με τα πάντα. Έχουν άποψη για όλα, ακόμη και δεν έχουν ιδέα για το αντικείμενο. Έχουν την τάση να αλλάζουν πολύ εύκολα γνώμες και απόψεις. Όταν αναλαμβάνουν ένα έργο δυσκολεύονται να διατηρήσουν εστιασμένη την προσοχή τους με αποτέλεσμα να μην το ολοκληρώνουν ποτέ. Πολλές φορές ενθουσιάζονται για κάτι αλλά, αντί να ασχοληθούν με αυτό, το συζητάνε τόσο πολύ που στο τέλος χάνουν το ενδιαφέρον τους. Η ανάγκη τους για επικοινωνία τους κάνει να χώνουν την μύτη τους παντού και να μαθαίνουν κάθε είδους κουτσομπολιά. Επίσης φλυαρούν ακατάσχετα και δεν θα διστάσουν να καταφύγουν στα ψέμματα προκειμένου να γλιτώσουν από δύσκολες καταστάσεις. Συνήθως κρύβουν έντονη νευρικότητα. Πλήττουν πολύ εύκολα! Για να διώξουν από επάνω τους την απειλή της πλήξης, θα προτιμήσουν να διαβάσουν πάνω από ένα βιβλίο ταυτόχρονα, να έχουν δύο εργασίες, να έχουν πολλαπλές ερωτικές σχέσεις, και εννοείται πάνω από δύο συσκευές τηλεφώνου.  

Οι Δίδυμοι είναι άνθρωποι που αδυνατούν να διαχειριστούν τα οικονομικά τους.

Ο ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΔΥΜΟΣ

Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΙΔΥΜΟΣ

Το γεγονός ότι αρέσει στην γυναίκα Δίδυμο να μιλάει δεν σημαίνει ότι το κάνει ασταμάτητα. Αυτά που λέει θέλει να έχουν βάρος και νόημα, διότι στην πραγματικότητα θέλει να ακουστεί. Η συντροφιά της είναι ευχάριστη, της αρέσει να μιλάει και να γελά. Είναι η ιδανική παρέα σε κάθε κοινωνική εκδήλωση. Οι αλλαγές είναι στο αίμα της αλλά δεν τις κάνει χωρίς να υπάρχει λόγος, αν και φαινομενικά φαίνεται ως έτσι. Θέλει να έχει ανθρώπους δίπλα της που να πηγαίνουν μαζί της και μην εμποδίζουν την προσωπική της ανάπτυξη. Είναι αρκετά ευγενική, λογική κι έξυπνη. Για για να αγαπήσει, χρειάζεται έναν πραγματικό άνδρα δίπλα της.


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan