Μπορείτε να δείτε το βίντεο στο κανάλι μας εδώ!

1ο Ζώδιο (21/3 έως 20/4)

Τετραπλότητα: Παρορμητικό

Τριπλότητα: Φωτιά

Κυβερνήτης: Άρης

Πολικότητα: Ζυγός

Χρώμα: Ερυθρό

Μέταλλο: Σίδηρος

Άλατα: Φωσφορικό Κάλιο, Φωσφορικό Νάτριο

Λίθοι-Κρύσταλλοι: Καρνεόλη, Αιματίτης

Αιθέρια Έλαια: Βασιλικού, Μαύρου Πιπεριού, Αρκεύθου, Ευκαλύπτου, Κάρδαμου, Λεμονιού, Γερανιού, Γκρέιπφρουτ, Μέντας, Δεντρολίβανου, Φασκόμηλο.

Διαβάστε εδώ για τον άνδρα Κριό!

ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ

Θετικά: Περιπετειώδης, ενεργητικός, πρωτοπόρος, γενναίος, ενθουσιώδης, σίγουρος, δυναμικός, αποτελεσματικός, πνευματώδης, φλογερός, τολμηρός, θαρραλέος, ερωτικός,  ευθύς, αθλητικός, ανδρείος, ζωηρός, άμεσος, αυθόρμητος, αποφασιστικός, φιλόδοξος. 

Αρνητικά: Εγωιστής, οξύθυμος, παρορμητικός, ανυπόμονος, απερίσκεπτος, ριψοκίνδυνος, βιαστικός, απότομος, αρχομανής, επιθετικός, επιδειξιομανής, εριστικός.

Δείτε στο κανάλι μας εδώ για το πως είναι στον έρωτα οι Κριοί! 

aries gr

Οι Κριοί ως άτομα είναι ενθουσιώδη, συναρπαστικά, άτομα που έχουν την ικανότητα να διεγείρουν τα πνεύματα και τις αισθήσεις των γύρω τους, ενώ οι ίδιοι βρίσκονται σχεδόν πάντα σε κατάσταση διέγερσης. Αυτό που θέλουν πάνω από όλα να ξεχωρίσουν και να επιτύχουν. Για τον σκοπό αυτό διαθέτουν ανεξάντλητα αποθέματα αποφασιστικότητας. Είναι ατίθασοι, πρωτότυποι, και φιλόδοξοι. Δεν υπάρχει πρόκληση που να μην ανταποκριθούν άμεσα. Δεν διστάζουν να αρπάξουν τις ευκαιρίες όταν εκείνες εμφανίζονται. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι έχουν γρήγορες αντιδράσεις και ότι παίρνουν αποφάσεις στην στιγμή. Η εξωστρέφεια τους τους οδηγεί να δοκιμάζουν συνέχεια καινούργια πράγματα. Τα πάντα είναι δυνατά για τους Κριούς, αρκεί αυτό που θέλουν να τους κάνει να νιώθουν συνέχεια εγρήγορση, ειδάλλως πλήττουν. Έχουν την τάση να παλεύουν σε όλες τις φάσεις της ζωής τους καθώς έχουν άγνοια της λέξης κίνδυνος. Το μαχητικό τους πνεύμα είναι πολύ ισχυρό και για αυτόν τον λόγο λατρεύουν τον ανταγωνισμό. Όταν δεν έχουν κάποιον στόχο, η επί πλέον ενέργεια θα πρέπει να διατεθεί σε κάποια δραστηριότητα για να μην αρρωστήσουν ψυχολογικά. Τους αρέσει να διοικούν, για αυτό αποδέχονται εύκολα θέσεις ευθύνης. Είναι πάντα έτοιμοι να ρισκάρουν, ακολουθώντας το ένστικτό τους. Έχουν τον δικό τους τρόπο συμπεριφοράς, τρόπο ενδυμασίας, και δύσκολα καθορίζονται από τους άλλους. Γενικά, είναι απλοί και ευθείς ως άνθρωποι. Λατρεύουν δε, την ανεξαρτησία.

Διαβάστε εδώ για το πως είναι στον έρωτα οι Κριοί! 

Τα μεγαλύτερα ελαττώματα που διακρίνουν τους Κριούς είναι ο εγωισμός και η ανυπομονησία. Η παρορμητικότητά τους, τους οδηγεί σε βιαστικές κινήσεις και πολλές φορές γίνονται επιπόλαιοι. Παρ' όλα αυτά έχουν την ικανότητα να διαφεύγουν από τις δυσκολίες. Οι Κριοί είναι σαν τα μικρά παιδιά. Στην ανάγκη τους να ανακαλύψουν τον εαυτό τους συχνά αδιαφορούν για τις σκέψεις και τα συναισθήματα των άλλων. Πολλές φορές κάνουν πράγματα χωρίς να λαμβάνουν υπ' όψιν τις συνέπειες που έχουν οι πράξεις τους επάνω στους άλλους. Η ανάγκη τους για ελευθερία τους φέρνει αντιμέτωπους με τους ''περιορισμούς''. Δύσκολα θα δεχθούν να υπακούσουν.Αν επιθυμήσουν κάτι, μπορούν να γίνουν τραχείς, εριστικοί, ακόμη και αδυσώπητοι, προκειμένου να το αποκτήσουν. Πολλές φορές, όταν παίρνουν ρίσκα, αδιαφορούν για τους κανόνες, πιστεύοντας ότι το ένστικτό τους είναι σωστότερο, οπότε καταλήγουν να παραβιάζουν αρκετούς από αυτούς. Η έλλειψη διπλωματικότητος των Κριών στον χειρισμό των περιορισμών που προβάλλονται από τους άλλους, τους οδηγεί πάντα σε απότομες και οξύθυμες συμπεριφορές. Κάποιες φορές έχουν την τάση να υπερεκτιμούν τις δυνατότητές τους. Η ανυπομονησία τους είναι θρυλική! Αρκούνται να κάνουν πράγματα που έχουν μικρή διάρκεια, διότι μετά από λίγο το ενδιαφέρον τους ατονεί. Θυμώνουν πολύ εύκολα, αλλά γρήγορα ηρεμούν. Το θέμα είναι πως γίνονται απίστευτα άγριοι, όταν θυμώνουν. Συνήθως ο θυμός κρύβει το συναίσθημα κατωτερότητας, το οποίο συχνά τους διέπει. 

Διαβάστε για την γυναίκα Κριό εδώ!


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan