Για όσους γνωρίζουν, στην άγρια φύση το θηλυκό λιοντάρι είναι αυτή που κάνει κουμάντο στην αγέλη! Έτσι και η Γυναίκα Λέων, άλλοτε θα είναι χαδιάρικη γατούλα και άλλοτε αδίστακτη με κοφτερά νύχια!

Έχει ένα υπέροχο χαμόγελο, μία μεγάλη καρδιά, και την ικανότητα να κάνει πράξη το οτιδήποτε σκεφτεί ή της προτείνουν. Μέσα της κατανοεί κάτι πάρα πολύ απλό, ότι δεν υπάρχει κάτι που να είναι ακατόρθωτο. Για αυτό θα δώσει λύσεις, θα προτρέψει, ακόμη και θα εμπνεύσει όσους νιώθουν ότι έχουν βαλτώσει. Το κακό με εκείνη είναι πως άπαξ κι έδωσε εντολή όλοι οι άλλοι είναι υποχρεωμένοι να την εκτελέσουν. Συνήθως την κατηγορούν ότι είναι ανικανοποίητη και γκρινιάρα, όπως επίσης φωνακλού και ωμή με τον κόσμο. Δυστυχώς δεν μπορούν εύκολα να κατανοήσουν την πύρινη φύση της, η οποία την οδηγεί να μην κρατάει το στόμα της κλειστό και να μην υπολογίζει τις συνέπειες όταν το ανοίγει. Για την γυναίκα Λέοντα το να παλεύεις για αυτά που πιστεύεις και ότι πρέπει να αλλάζεις αυτά που εκείνη πιστεύει ότι πρέπει να αλλάξεις, είναι μονόδρομος, ειδάλλως μείνε μακρυά της. Παρ' όλη την δυναμική της εμφάνιση, είναι αρκετά ευαίσθητη και τρυφερή. 

Η γυναίκα Λέων είναι πεισματάρα και άκαμπτη. Επειδή έχει τόσο μεγάλη αυτοπεποίθηση θεωρεί ότι έχει πάντα δίκιο. Δυστυχώς για τους υπόλοιπους, αυτό σημαίνει ότι έχει αρκετά επιχειρήματα. Η λέξη «συμβιβασμός» δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό της, είτε είναι φίλοι, είτε είναι συνεργάτες, είτε είναι αφεντικά. Άλλωστε, υποθέτει ότι ξέρει καλύτερα. Πιστεύει ότι κανένας άλλος στον κύκλο της δεν εξυπνότερη από εκείνη, οπότε δεν κάνει ποτέ πίσω.


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan