Η γυναίκα-Κριός δεν είναι απλά παρορμητική, αλλά μία γυναίκα που ζει την ζωή της σε υψηλές στροφές. Για αυτό άλλωστε αναλαμβάνει περισσότερα από όσα μπορεί να διεκπεραιώσει.

Ζει για τις προκλήσεις, αλλά έχει την τάση να ξεκινά καινούριες πριν ολοκληρώσει τις προηγούμενες. Είναι αισιόδοξη, κοιτάζει πάντα μπροστά και ελάχιστα πίσω. Είναι γεννημένη αρχηγός. Δεν είναι από εκείνες τις γυναίκες που δέχονται εύκολα την κριτική. Θα βγει μπροστά και θα υπερασπίσει δυναμικά τον εαυτό της.

Διαβάστε τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του Κριού εδώ!

Δεν έχει πρόβλημα όταν την μιμούνται οι άλλες γυναίκες. Θυμώνει όμως με εκείνες που προσπαθούν να το κάνουν κρυφά.

Μην απορήσετε και μην παρεξηγηθείτε μαζί της εάν μιλά δυνατά κι επιθετικά. Αυτός είναι ο τρόπος που μιλά.

Δείτε τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του Κριού εδώ!

Δεν είναι από τις γυναίκες που κρύβουν τις σκέψεις τους. Αυτό που έχουν να πουν, το λένε ευθέως.

Η γυναίκα Κριός είναι από τις πιο έμπιστες του ζωδιακού κύκλου. 

Διαβάστε για τον άνδρα Κριό εδώ!

Δεν φημίζεται για την υπομονή της. Επειδή κανείς δεν μπορεί να διακρίνει πότε μία γυναίκα-Κριός μιλάει για τα συναισθήματά της, εκνευρίζεται τόσο με τον εαυτό της, όσο και με τους άλλους. Τότε είναι που χρειάζεται χώρο και χρόνο. Αν δεν έχει πίεση, μπορεί να λύσει τα θέματά της από μόνη της.

Παρότι είναι επιθετική, έχει ζεστή καρδιά. Αν αγαπήσει κάποιο άτομο, θα δώσει και την ψυχή της. Κανένας όμως δεν θα πρέπει να την θεωρήσει δεδομένη.

Δείτε πως ερωτεύονται οι Κριοί εδώ!

Η όρεξή της για σεξ είναι ακόρεστη.

Το μεγαλύτερο ελάττωμά της, είναι πως δεν αφήνει εύκολα τους άλλους να κάνουν αυτό που πρέπει για εκείνους. Συνήθως καταλήγει να ανακατεύεται στις ζωές των άλλων δίνοντάς τους οδηγίες για το τί πρέπει να κάνουν.

Διαβάστε πως ερωτεύονται οι Κριοί εδώ!


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan