Πώς είναι ο άνδρας Ταύρος;

Αν και ο άνδρας Ταύρος μπορεί να φαίνεται ένας μεγάλος και σκληρός αγροίκος, στην πραγματικότητα απέχει παρασάγγας από αυτό που δείχνει. Είναι εραστής, όχι πολεμιστής, αν και μπορεί να κρατά για πολύ καιρό μέσα του μνησικακία για όποιον τον έχει πειράξει. Γενικά είναι εύκολος άνθρωπος, αρκεί να μην τον πιάσει το πασίγνωστο σε όλους ταυρίσιο πείσμα. Τότε είναι που δεν κάνει πίσω σε οτιδήποτε, οπότε το να προσπαθήσει κάποιος να του δείξει κάτι διαφορετικό, είναι χαμένος χρόνος.    

Επειδή ο άνδρας Ταύρος ανήκει σε σταθερό ζώδιο δεν του αρέσουν οι ξαφνικές αλλαγές. Προτιμά να κάτσει πίσω, να δει τι γίνεται και να περιμένει, παρά να πάρει κάποιο ρίσκο. Γενικά, σε όλες τις πτυχές της ζωής του (έρωτας, σχέσεις, εργασία, προσωπικά σχέδια), είναι αργός και σταθερός.

Του αρέσει να εργάζεται με τα χέρια του και να διορθώνει πράγματα. Θα πάρει όσο χρόνο χρειάζεται προκειμένου να τα κάνει σωστά, και βέβαια με τον δικό του τρόπο, κάτι το οποίο μπορεί να γίνει αφόρητα εκνευριστικό στους γύρω του.  

Αυτού του είδους άνδρες δείχνουν φαινομενικά ανέμελοι και άνετοι, αλλά στην πραγματικότητα αυτό που κάνουν, είναι να κρύβουν την παθιασμένη φύση τους πίσω από μία μάσκα στωικότητας. Στην πραγματικά τα παίρνουν όλα μέσα τους, υπολογίζοντας την επόμενη κίνηση που θα κάνουν.

Ο άνδρας Ταύρος είναι αξιόπιστος, επίμονος, εξαιρετικά επιμελής, για αυτό είναι η ιδανική επιλογή για φίλος, εραστής, σύζυγος, συνεργάτης.   


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan