Μπορείτε να δείτε τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του Κριού στο κανάλι μας εδώ!

Ο Άνδρας Κριός είναι γοητευτικός, δυνατός, σίγουρος για τον εαυτό του και πάντα έτοιμος να δοκιμάσει κάτι νέο και συναρπαστικό. Ο γεμάτος ενέργεια άνδρας Κριός, θέλει να έχει προκλήσεις, είτε στην προσωπική του ζωή είτε στην επαγγελματική. Είναι ικανός να σηκωθεί από τα άγρια χαράματα προκειμένου να κάνει την γυμναστική του, να ξεκινήσει την εργασία του, ή να δοκιμάσει κάτι καινούριο.

Είναι χαρισματικός και έχει ηγετικές ικανότητες. Διαθέτει χαρακτήρα, συνέχεια παίρνει πρωτοβουλίες, και δεν φοβάται να εξερευνήσει το άγνωστο.

Έχει απίστευτη εσωτερική δύναμη! Ακόμα κι αν αποφασίσει να τα βάλει με όλον τον κόσμο, το πιθανότερο είναι να κερδίσει. Για αυτό, όποιος αποφασίσει να τα βάλει μαζί του θα πρέπει να το σκεφτεί δύο φορές. Η επιθετικότητα, η ζωτικότητα, και η προθυμία του για αγώνα, είναι ικανά να εξαντλήσουν οποιονδήποτε αντίπαλο.

Η ενέργεια που αποπνέει είναι ικανή να συνεπάρει όλους όσους συναναστρέφονται μαζί του.

Μπορεί να μην του φαίνεται αλλά είναι αρκετά ευαίσθητος. Μπορεί να κάνει τα πάντα για μην δείχνει ότι είναι αδύναμος, αλλά αν καταφέρεις κάποιος και κερδίσει την εμπιστοσύνη του, του είναι αδύνατο να κρύψει ότι νοιάζεται μονάχα για τον εαυτό του.

Όσο έξυπνος κι αν είναι, σπανίως βάζει το μυαλό του να εργασθεί. Προτιμά να βασίζεται στα ένστικτα και την παρόρμησή του. Άλλοτε γίνεται πεισματάρης και άλλοτε επιλέγει την αισιοδοξία από αυτό που ορίζει η πραγματικότητα.

Η υπομονή δεν είναι χαρακτηριστικό του γνώρισμα. Οτιδήποτε πάει αργά, το βαριέται.

 Σπανίως μπορεί να συνεννοηθεί με τον οποιονδήποτε, καθώς με το μόνο άτομο που τα βρίσκει είναι ο εαυτός του.


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan