Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ!

Στον έρωτα οι Κριοί είναι ρωμαλέοι, ενθουσιώδεις και ανυπόμονοι! Τους είναι ιδιαίτερα σημαντικό να γνωρίζουν που πατάνε. Αν αντιμετωπίσουν αργή ή διστακτική ανταπόκριση από το άτομο που πολιορκούν, ή, αντιμετωπίσουν την αναποφασιστικότητα του, τότε του γυρίζουν την πλάτη και φεύγουν. Για να τραβήξουν την προσοχή και να ενθαρρύνουν έναν νέο εραστή ή μία νέα ερωμένη θα κάνουν μικρά δώρα. Από εκεί και πέρα, θα δώσουν μεγάλη σημασία στο εάν ταιριάζουν σεξουαλικά με το άτομο που τους ενδιαφέρει.


Αντιμετωπίζουν δυσκολία στην κατανόηση των συναισθημάτων των άλλων, για αυτό και φαίνονται εγωκεντρικοί και αναίσθητοι. Επίσης, με τίποτα δεν είναι διατεθειμένοι να καθίσουν και να ακούσουν το τι συνέβη στο παρελθόν των υποψηφίων ερωτικών τους συντρόφων, ούτε τα συναισθηματικά τους τραύματα. Αυτό που τους ενδιαφέρει είναι το τώρα.


Έχουν πάντα όρεξη για σεξ, όπως επίσης και για τα παιχνίδια που σχετίζονται με αυτό. Επειδή δεν έχουν την αίσθηση των περιορισμών, κάνουν συνέχεια πειραματισμούς. Σαν εραστές γνωρίζουν τί πρέπει να κάνουν και πώς. Επειδή λατρεύουν το σώμα τους δεν θα διστάσουν να το επιδείξουν στους εραστές ή τις ερωμένες τους. Δεν θα ανεχθούν για πολύ καιρό εραστές ή ερωμένες οι οποίοι ή οι οποίες έχουν αναστολές στο σεξ. Ερωτικά είναι πολύ δραστήριοι, ακόμη και σε προχωρημένη ηλικία.


Για να αποπλανήσετε έναν Κριό, δεν θα πρέπει να είστε ντροπαλοί και ντροπαλές. Να είστε αυθόρμητοι και αυθόρμητες, καθώς λατρεύει το κάθε τι απρόβλεπτο. Να είστε επίσης έτοιμοι κι έτοιμες να του κάνετε συνέχεια φιλοφρονήσεις. Προσπαθήστε να μην τον απογοητεύσετε, κάνοντάς τον να χάσει την υπομονή του.Ο άνδρας Κριός είναι θερμός και ειλικρινής στα συναισθήματά του. Όμως, πικραίνεται όταν δεν λαμβάνει ανάλογη ανταπόκριση. Ο Κριός είναι κατακτητής και θεωρεί την γυναίκα κτήμα του. Όσο κι αν την λατρεύει, δυσκολεύεται να τις δώσει έστω και το παραμικρό, ενώ αντιθέτως έχει πολλές απαιτήσεις από εκείνη. Αποφεύγει τον γάμο μέχρι να φθάσει σε προχωρημένη ηλικία. Αυτό συμβαίνει επειδή πρώτον, έχει μεγάλη αδυναμία στις γυναίκες και δεύτερον, απεχθάνεται τις δεσμεύσεις επειδή δεν τον αφήνουν να ζήσει τις ερωτικές του περιπέτειες.


Η γυναίκα Κριός είναι φιλήδονη και αρκετά ενεργητική στον έρωτα. Είναι κάθετα αρνητική στο να δεχθεί συμβουλές από τον σύντροφό της. Ενθουσιάζεται όμως όταν είναι να δοκιμάσει νέες και διαφορετικές παραλλαγές στον έρωτα, όχι τόσο για να ικανοποιήσει τον σύντροφό της, όσο για να ικανοποιήσει την ανάγκη της για το καινούριο. Η έντονη προσωπικότητά της απωθεί τους δυναμικούς άνδρες και έλκει τους αδύναμους. Ο αδύναμος άνδρας θα της προσφέρει αυτό που θέλει, δηλαδή την ικανοποίηση του εγωισμού της και την ανάγκη της για εξουσία, αλλά στο τέλος καταλήγει να γίνει βάρος επειδή δεν μπορεί να της προσφέρει τις καινούριες συγκινήσεις που χρειάζεται.  


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan