Περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο γεγονός, ένα αίτημα για επιλογή ημερομηνίας γάμου μπορεί να κάνει έναν αστρολόγο να ξεφυλλίσει μανιωδώς την αστρολογική εφημερίδα αναζητώντας την τέλεια ημέρα και στη συνέχεια να σηκώσει τα χέρια του σε απόγνωση. Δεδομένων των στατιστικών των γάμων, δεν θα σας εκπλήξει να ακούσετε ότι οι ιδανικές μέρες είναι δύσκολο να βρεθούν — και ότι ακόμη και οι αστρολόγοι χωρίζουν.

Ωστόσο, ορισμένα ουράνια γεγονότα βελτιώνουν τις πιθανότητές σας να χαρείτε τις μελλοντικές επετείους του γάμου σας. Ένα από τα πιο ενθαρρυντικά είναι η διέλευση του Δία από τον έβδομο οίκο του ωροσκοπίου σας. Το πρόβλημα είναι ότι ο Δίας επιστρέφει στον έβδομο οίκο σας μόνο κάθε δώδεκα χρόνια και ίσως να μην θέλετε να περιμένετε τόσο πολύ.

Ορισμένες αστρολογικές επιρροές, από την άλλη πλευρά, συμβαίνουν αρκετά συχνά και αξίζει να περιμένουμε. Δείτε τι πρέπει να προσέχετε όταν οριστικοποιηθεί η ημέρα του γάμου σας:

  1. Βεβαιωθείτε ότι η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, είναι ευθύδρομη. Αν τύχει να είναι ανάδρομη, αναβάλλετε τον γάμο σας για μερικές εβδομάδες.

  2. Επιλέξτε μια μέρα που ο Ερμής είναι ευθύδρομος κι όχι ανάδρομος. Με τον Ερμή ανάδρομο , είναι πιθανό να προκύψουν παρεξηγήσεις και προβλήματα στην επικοινωνία, είτε άμεσα είτε στο τέλος. Επίσης, δεν είναι ποτέ καλή ιδέα να υπογράψετε συμβόλαιο όταν ο Ερμής είναι ανάδρομος. Ο γάμος ή ό,τι άλλο μπορεί να είναι, είναι μια νομική συμφωνία — και θα πρέπει να υπογράψετε το έγγραφο που νομιμοποιεί την πράξη. .

  3. Επιλέξτε τη θέση της Σελήνης με προσοχή. Μία Νέα Σελήνη, δηλαδή ο Ήλιος να είναι σε σύνοδο με την Σελήνη, σηματοδοτεί κλασσικά μια νέα αρχή. Η καλύτερη δυνατή Σελήνη για έναν γάμο είναι μιία Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας (ή του συντρόφου σας), στον έβδομο οίκο του γάμου σας ή στον ΖυγόΕάν μία Νέα Σελήνη δεν είναι δυνατή, για οποιονδήποτε λόγο, τουλάχιστον παντρευτείτε όταν η Σελήνη αυξάνεται - δηλαδή όταν είναι μεταξύ Νέας και Πανσέληνου, γίνεται μεγαλύτερη και πιο φωτεινή κάθε βράδυ. Μια φθίνουσα Σελήνη έχει περάσει την αιχμή της φωτεινότητάς της και βρίσκεται σε καθοδική ολίσθηση, μικραίνει και λιγοστεύει κάθε στιγμή. Ποιος χρειάζεται αυτόν τον συμβολισμό;

  4. Αναζητήστε ευνοϊκές όψεις μεταξύ του Ήλιου και της Σελήνης. Ένα εξάγωνο (60°) ή τρίγωνο (120°) δημιουργεί αρμονία. Ένα στενό τετράγωνο (90°) ή αντίθεση (180°) προκαλεί ένταση και σύγκρουση.

  5. Αναζητήστε τρίγωνα και εξάγωνα που επηρεάζουν την Σελήνη, την Αφροδίτη και τον Δία - όσο περισσότερα, τόσο το καλύτερο.

  6. Τέλος, βεβαιωθείτε ότι η Σελήνη δεν είναι κενή πορείας


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan