Μία επιχείρηση μπορεί να είναι μια συναρπαστική και ανταποδοτική εμπειρία. Η έναρξη μιας επιχείρησης δεν είναι τόσο διαφορετική από την έναρξη ενός γάμου και ισχύουν ορισμένοι από τους ίδιους κανόνες.

  • Βεβαιωθείτε ότι ο Ερμής, ο πλανήτης που κυβερνά τα συμβόλαια, δεν είναι ανάδρομος.

  • Το ίδιο ισχύει και για την Αφροδίτη, τον πλανήτη του χρήματος.

  • Ξεκινήστε την επιχείρησή σας τη Νέα Σελήνη ή λίγο μετά. Μια Νέα Σελήνη στον δεύτερο οίκο σας (ή στον Ταύρο) είναι ιδανική αν η επιχείρηση είναι πρωτίστως οικονομική ή αν περιλαμβάνει υλικά αντικείμενα. (Η Νέα Σελήνη στον δεύτερο οίκο είναι επίσης η κατάλληλη στιγμή για να ζητήσετε αύξηση.) Μια Νέα Σελήνη στον έκτο οίκο σας (ή στην Παρθένο) είναι τέλεια εάν η επιχείρησή σας είναι προσανατολισμένη στις υπηρεσίες. Και μια Νέα Σελήνη στον δέκατο οίκο (ή στον Αιγόκερω) υποστηρίζει την ευαισθητοποίηση του κοινού για την επιχείρησή σας και εγγυάται ότι θα αναγνωριστείτε στον τομέα σας.

  • Αναζητήστε ευεργετικές όψεις (εξάγωνα και τρίγωνα) μεταξύ του Κρόνου και του Δία. Ο Κρόνος κυβερνά δομές και οργανισμούς. Ο Δίας κυβερνά την τύχη και την επέκταση. Θέλετε να συνεργαστούν. Αποφύγετε τα τετράγωνα και τις αντιθέσεις που αφορούν αυτούς τους δύο πλανήτες.

  • Ένα αστρολογικό ημερολόγιο μπορεί να σας πει πότε μία όψη είναι ακριβής ή στο αποκορύφωμά της. Αλλά μία όψη μεταξύ δύο πλανητών δημιουργεί συχνά επιρροή ακόμα και πριν από την κρίσιμη στιγμή, ειδικά όταν είναι συγκλίνουσα. Είναι σαν τα Χριστούγεννα! Μπορείτε να τα νιώσετε στον αέρα πολύ πριν από την πραγματική ημέρα! Μετά, η ενέργεια μειώνεται γρήγορα. Προτείνω να ελέγξετε εκ των προτέρων το αστρολογικό ημερολόγιό σας για να δείτε εάν πλησιάζουν κάποιες σημαντικές όψεις. Να γνωρίζετε ότι αν ανοίξετε την επιχείρησή σας Τετάρτη ή Πέμπτη και υπάρχει αντίθεση μεταξύ του Κρόνου και του Δία, θα νιώσετε την ένταση.

  • Για να βεβαιωθείτε ότι το πνευματικό σας τέκνο θα γίνει ευρέως γνωστό στο κοινό, ξεκινήστε την επιχείρησή σας —με το οποίο εννοώ να κόψετε την κορδέλα, να υπογράψετε το καταστατικό, να δώσετε τα χέρια με τον συνέταιρό σας — γύρω στο μεσημέρι. Με αυτόν τον τρόπο, θα είστε σίγουροι ότι υπάρχουν πλανήτες κοντά στην κορυφή του χάρτη. Είτε κερδίσετε είτε χάσετε, δεν θα περάσετε απαρατήρητοι.


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan