Λαμβάνοντας υπόψη ότι η αγορά ενός σπιτιού είναι η μεγαλύτερη αγορά που θα κάνουν ποτέ οι περισσότεροι άνθρωποι, είναι έξυπνο να έχετε τους πλανήτες με το μέρος σας – ξεκινώντας από τον Δία, τον άρχοντα της αφθονίας. Μία φορά κάθε δώδεκα χρόνια, ο Δίας ταξιδεύει στον τέταρτο οίκο του ωροσκοπίου σας. Αυτή είναι η καλύτερη επιρροή για επενδύσεις σε ακίνητα.

Τι γίνεται όμως αν δεν μπορείτε να περιμένετε τόσο πολύ; Ή ίσως δεν μπορείτε να περιμένετε να εμφανιστεί η σωστή οικονομική προσφορά; Εάν πρέπει να αγοράσετε ή να πωλήσετε ένα σπίτι άμεσα, ακολουθήστε αυτές τις προτάσεις: 

  • Ξεκινήστε τη διαδικασία αγοράς με Νέα Σελήνη στον τέταρτο οίκο σας ή Νέα Σελήνη στον Καρκίνο. Μία Πανσέληνος μπορεί επίσης να λειτουργήσει - ειδικά αν πωλείτε.

  • Βεβαιωθείτε ότι η Σελήνη είναι σε γέμιση όταν αγοράζετε ένα σπίτι. Αν είναι στον Ταύρο, στον Καρκίνο ή στο ζώδιο που βρίσκεται στην άκρη του τέταρτου οίκου σας, τόσο το καλύτερο. Όταν πουλάτε ένα σπίτι, είναι εντάξει αν η Σελήνη είναι σε χάση.

  • Ψάξτε για ευοίωνες όψεις (τρίγωνα και εξάγωνα) που αφορούν τον Ήλιο, τη Σελήνη και τυχόν πλανήτες που κινούνται στον τέταρτο οίκο σας.

  • Για να βεβαιωθείτε ότι η πώληση θα πραγματοποιηθεί, μην υπογράψετε ποτέ συμβόλαιο όταν ο Ερμής είναι ανάδρομος και βεβαιωθείτε ότι η Σελήνη δεν είναι φυσικά κενή πορείας.

 Και μην ξεχνάτε πώς για κάθε απορία που έχετε, συμβουλευτείτε τον αστρολόγο σας!

Άγγελος Πέτσιος


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan