Ο μικροσκοπικός Ερμής, φαίνεται να αλλάζει πορεία συχνότερα από τους άλλους πλανήτες, αναδρομώντας τρεις με τέσσερεις φορές τον χρόνο, με μέγιστη περίοδο αναδρόμησης τις τρεις εβδομάδες.

Τι δεν κάνουμε με ανάδρομο Ερμή

Στις διελεύσεις του ο ανάδρομος Ερμής φέρνει προβλήματα με την συνεννόηση, ξεχνάμε ή χάνουμε τα ραντεβού μας, με τις επικοινωνίες, τις επιστολές, τα έγγραφα, την οδήγηση, τις μετακινήσεις μας, με ζητήματα που αφορούν την κατώτερη και μέση εκπαίδευση, και βέβαια πολλά λάθη στον λόγο μας. Τα εργαλεία επικοινωνίας, όπως οι υπολογιστές, τα τηλεομοιότυπα, τα έξυπνα κινητά τηλέφωνα, τείνουν να χαλάνε ή να μην λειτουργούν όπως θα έπρεπε. Καλό θα είναι να αποφευχθούν αγορές ή η έναρξη ενός σπουδαίου έργου. Δεν υπογράφουμε συμβόλαια. Δεν προσπαθούμε να κάνουμε κάτι επειδή το θέλουμε. Συνήθως τα κάνουμε χειρότερα. Δεν αγοράζουμε οχήματα. Εννοείται πως δεν μετακομίζουμε. 

Τι μπορούμε να κάνουμε με ανάδρομο Ερμή

Είναι καλή περίοδος για οργάνωση, αναθεώρηση, διόρθωση. Μπορούμε να δούμε τα λάθη μας και να τα διορθώσουμε. Αν έχουμε δεύτερες σκέψεις για οτιδήποτε με τον ανάδρομο Ερμή μπορούμε να επανεξετάσουμε όλα τα δεδομένα. Μπορούμε να ασχοληθούμε με όλα τα χαρτιά, μηνύματα, λογαριασμούς, ειδοποιήσεις, τα οποία έχουμε αμελήσει. Μαθαίνουμε να είμαστε πιο ευέλικτοι, ειδικά όταν έχουμε μάθει να στηριζόμαστε υπερβολικά στην τεχνολογία. Μπορούμε να επισκευάσουμε πράγματα που έχουν χαλάσει. Αν έχουμε πρόταση από προηγούμενη εργασία, μπορούμε να ξαναγυρίσουμε σε εκείνη.

Πώς είναι ένα άτομο με ανάδρομο Ερμή στο γενέθλιο ωροσκόπιό του. 

Το άτομο που έχει γεννηθεί με ανάδρομο τον Ερμή του έχει ένα σωρό παράξενες ιδέες, αλλά σπανίως τις θέτει σε εφαρμογή, καθώς οι καθημερινές του υποχρεώσεις είναι πιο σημαντικές. Η καθημερινότητά του είναι γεμάτη από διάφορες δραστηριότητες αλλά αδιαφορεί για τις λεπτομέρειες. Έχει δυσκολία να εκφράσει αυτά που σκέφτεται και έτσι νομίζει ότι οι άλλοι δεν το καταλαβαίνουν και ότι δεν μπορεί να συνεννοηθεί μαζί τους. Γενικότερα υπάρχει μία τάση ασυνεννοησίας και παρεξηγήσεων.

Άγγελος Πέτσιος

Διαβάστε για τους Ανάδρομους Πλανήτες εδώ!


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan