Στον πραγματικό κόσμο, αν κάποιος που σας ενδιαφέρει σας ζητήσει να βγείτε, το τελευταίο πράγμα που θέλετε να κάνετε είναι να ανακοινώσετε ότι η Σελήνη φθίνει, επομένως προτιμάτε να περιμένετε δύο εβδομάδες για πιείτε εκείνο το μοχίτο. Από την άλλη πλευρά, εάν γνωρίζετε Αστρολογία, ίσως αποφασίσετε ότι δεν σας πειράζει να περιμένετε.

Διαβάστε πώς μπορείτε να προγραμματίσετε μία ημερομηνία για ραντεβού προκειμένου να υπάρξει και συνέχεια:

Α’) Προσοχή στη Σελήνη. Αναζητήστε μία Σελήνη που αυξάνεται, που σημαίνει μία Σελήνη που βρίσκεται κάπου μεταξύ Νέας και Πανσελήνου. Βεβαιωθείτε ότι η Σελήνη δεν είναι κενή πορείας, επειδή οι σχέσεις που ξεκινούν κάτω από μία τέτοια Σελήνη δεν μακροημερεύουν. Και επιλέξτε ένα ζώδιο της Σελήνης που είναι είτε ζεστό και ευαίσθητο - όπως ο Καρκίνος, οι Ιχθύες ή ο Ταύρος - είτε διασκεδαστικό, όπως ο Δίδυμος, ο Λέων ή ο Τοξότης.

Β’) Ψάξτε για αρμονικές όψεις -δηλαδή συνόδους, εξάγωνα ή τρίγωνα - μεταξύ της Σελήνης και της Αφροδίτης. Οποιοδήποτε καλό αστρολογικό ημερολόγιο θα τα αναφέρει αυτά.

Γ) Παρακολουθήστε τις πλανητικές διελεύσεις σας. Ο Δίας στον πέμπτο οίκο σας είναι μία ευνοϊκή επιρροή που μπορεί να απαλύνει τη ανησυχία ενός ραντεβού ακόμα και για εκείνους που μισούν τη διαδικασία. Περνά περίπου ένα χρόνο στον πέμπτο οίκο σας — αλλά έρχεται μόνο κάθε δώδεκα χρόνια, επομένως σας αρμόζει να το εκμεταλλευτείτε. Κοιτάξτε επίσης τις διελεύσεις του Ήλιου, της Σελήνης, της Αφροδίτης ή του Άρη μέσω αυτού του τομέα του ωροσκοπίου σας.

Δ’) Μια φορά το χρόνο Νέα Σελήνη στον πέμπτο οίκο του ρομαντισμού σας είναι σίγουρα μία ευκαιρία για έρωτα, όπως και η Πανσέληνος που πραγματοποιείται και αυτή μία φορά το χρόνο έξι μήνες αργότερα.

Με τα άστρα στο πλευρό σας, δεν χρειάζεστε να είστε ντροπαλοί!


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan