Το Δύον Σημείο, είναι λιγότερο σημαντικό από τον Ωροσκόπο και μας δείχνει τον τρόπο που προσεγγίζουμε τις σχέσεις και τον γάμο. Περιγράφει την φύση των σχέσεων στην ζωή μας, και είναι δείκτης στο τί είδους άτομο έχουμε την τάση να κάνουμε σχέση μαζί του. 

Πώς μπορούμε να βρούμε και να καταλάβουμε το Δύον Σημείο

Αν ξέρετε τον Ωροσκόπο σας, τότε αυτομάτως γνωρίζετε το Δύον Σημείο του Ωροσκοπίου σας. Εξ ορισμού το Δύον Σημείο βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τον Ωροσκόπο. Για παράδειγμα, εάν έχετε Ωροσκόπο στον Λέοντα, τότε το Δύον Σημείο είναι στον Υδροχόο.    

Το Δύον σου Σημείο στον Κριό υποδηλώνει ότι το ιδανικό ταίρι για εσένα είναι κάποιος με ανεξάρτητη και πύρινη πύρινη προσωπικότητα, ένα άτομο που μπορεί να σε ενθουσιάσει, να σε κάνει να νοιώθεις ζωντανός ή ζωντανή, και να σε βοηθά να διαχειριστείς τις συγκρούσεις. 

Το Δύον σου Σημείο είναι στον Ταύρο. Το φυσιολογικό είναι να βρεις ένα ταίρι προσγειωμένο, έμπιστο, και αρκετά ισχυρόγνωμο ώστε να αντιστέκεται στις γαλιφιές σου! Μπορεί να νομίζεις ότι χρειάζεσαι ένα άτομο έντονο, περίπλοκο, και καυτό ερωτικά όπως εσύ, αλλά στην πραγματικότητα θα είσαι πολύ καλύτερα με ένα άτομο που είναι ευθύ και που ξέρει πώς να σε φροντίζει.  

Το Δύον σου Σημείο είναι στους Δίδυμους, το οποίο υποδηλώνει ότι αναβάλεις κάθε είδους δέσμευση από τον φόβο μην καθηλωθείς μέσα στην σχέση. Όταν όμως βρεις το κουράγιο, το ιδανικό ταίρι για εσένα είναι ένα άτομο ενεργητικό, πολυπρόσωπο, και που σε κάνει να μην βαριέσαι όταν μιλάς μαζί του. 

Το Δύον σου Σημείο είναι στον Καρκίνο, το οποίο σημαίνει ότι χρειάζεσαι για ταίρι ένα άτομο ζεστό, υποστηρικτικό και που μπορεί να σε ηρεμήσει με το να σου προσφέρει ασφάλεια και μαγειρευτό φαγητό. Σου ταιριάζουν γάντι οι παραδοσιακές σχέσεις.

Το Δύον σου Σημείο είναι στον πύρινο Λέοντα, το οποίο υποδηλώνει ότι στις σχέσεις σου αναζητάς το πάθος, την χαρά, και την προσωπική αφοσίωση. Και βέβαια λίγη γκλαμουριά από το μέρος του ή της συντρόφου  σου δεν είναι καθόλου κακή, καθώς θα κρατήσει το ενδιαφέρον σου για καιρό.

Το Δύον σου Σημείο είναι στην Παρθένο, το οποίο υποδηλώνει ότι χρειάζεσαι για ταίρι ένα άτομο πρακτικό, αναλυτικό, σχολαστικό με τις λεπτομέρειες, ώστε να μπορεί να εξισορροπεί τον διαισθητικό και ονειρικό τρόπο που προσεγγίζεις την ζωή σου, και να σε βοηθήσει να μειώσεις το χάος που δημιουργείς ή ελκύεις με χαρακτηριστική ευκολία.

Το Δύον σου Σημείο είναι στον Ζυγό. Η ιδανική σχέση σχέση για εσένα είναι με ένα άτομο που πιστεύει στην ισότητα μεταξύ των συντρόφων, και εν αντιθέσει με εσένα, είναι ισορροπημένος και ήρεμος, ποιότητες που σου λείπουν. 

Το Δύον σου Σημείο είναι στον Σκορπιό. Ο ή η καλύτερη σύντροφος για εσένα είναι ένα άτομο με πάθος για σεξ, συναισθηματικά έντονο, και που θέλει να κάνει συζητήσεις για προσωπικά θέματα. Μπορεί να νομίζεις ότι δεν θέλεις κάποιο άτομο χειριστικό ή μυστικοπαθές, αλλά, το ωροσκόπιό σου δείχνει το αντίθετο. 

Το Δύον σου Σημείο είναι στον Τοξότη, το οποίο υποδηλώνει το καταλληλότερο ταίρι για εσένα είναι ένα άτομο ανεξάρτητο, με ισχυρές πεποιθήσεις, και που μπορεί να διευρύνει τον κόσμο σου. Έχεις την τάση να βλέπεις τις σχέσεις πολύ ρομαντικά και μπορεί να παντρευτείς πάνω από μία φορά, το οποίο δεν είναι και έγκλημα δα.

Το Δύον σου Σημείο είναι στον Αιγόκερω, που σημαίνει ότι αναζητάς μία στιβαρή σχέση με ένα ταίρι που να είναι σοβαρό, προστατευτικό και αξιόπιστο. Μπορεί αυτό το άτομο να είναι μεγαλύτερο σε ηλικία από εσένα ή καταξιωμένο, και που έχει την δυνατότητα να σου προσφέρει την ασφάλεια που επιζητάς. 

Το Δύον σου Σημείο είναι στον Υδροχόο, το οποίο σημαίνει ότι μπορεί να νομίζεις ότι θέλεις ένα άτομο που να είναι δυνατό, γενναίο, γοητευτικό, μαχητικό, αλλά επί της ουσίας θέλεις ένα άτομο που να είναι πραγματικά μοναδικό και το οποίο να μπορεί να συνδεθεί μαζί σου εγκεφαλικά.

Το Δύον σου Σημείο είναι στους Ιχθύες, το οποίο σημαίνει ότι το ιδανικό ταίρι για ένα άτομο συμπαθητικό, προσαρμοστικό, και το οποίο μπορεί να σταματήσει την ανησυχία που που τρελλαίνει κόσμο. Μπορεί να ονειρεύεσαι ότι θα βρεις ένα άτομο το ίδιο αποδοτικό και οργανωτικό όπως εσύ. Έχεις παρατηρήσει όμως ότι δεν μπορείς να το έχεις; Υπάρχει λόγος για αυτό, και αυτός είναι ότι δεν είναι αυτό που χρειάζεσαι. 


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan