Ας δούμε σε ποίον τομέα της ζωής μας εκδηλώνουμε την ατομικότητά μας!

 sun in 1st house

Είσαι ενεργητικός/ή και υπερήφανος/η για τις επιτυχίες σου. Ωθείσαι να ασχοληθείς με τις προσωπικές σου υποθέσεις, τονίζοντάς τες τόσο ώστε να θεωρούνται σημαντικές. Μπορεί να είσαι θαρραλέος/α, είσαι όμως και εγωπαθής. 

2nd house a

Είσαι πρακτικός/ή, επίμονος/η και αυτό που σε απασχολεί κυρίως είναι η απόκτηση περιουσίας. Αισθάνεσαι υπερήφανος /η για αυτή και με κάθε ευκαιρία την επιδεικνύεις. Την μεγαλύτερη ικανοποίηση της ζωής σου θα την αντλήσεις όταν καταφέρεις να αποκτήσεις ένα σταθερό εισόδημα. 

3rd house sun

Η έντονη περιέργεια, η παρατηρητικότητα, η ανάγκη για γνώση και πληροφορίες, καθώς και η ανάγκη να τις μοιραστείς, είναι χαρακτηριστικά σου γνωρίσματα. Η ανάπτυξη των πνευματικών σου ικανοτήτων είναι τόσο έντονη που θα θελήσεις κάποια στιγμή σην ζωή σου να καλύψεις τα κενά από σπουδές που ποτέ δεν ολοκλήρωσες. 

4th house sun

Αν και έχεις ισχυρή αίσθηση του ποίος/α είσαι, είσαι εσωστρεφής. Αποζητάς την οικογενειακή θαλπωρή και το σπίτι. Το οικείο περιβάλλον σου εδραιώνει την αίσθηση της ασφάλειας. Σημαντικό ρόλο στην ζωή σου παίζουν οι γονείς σου.

 

5th house sun 2

Η δημιουργικότητα και η ανάγκη για έκφραση αναπτύσσονται θετικά. Η ανάπτυξη του Εγώ πραγματώνεται μέσα από την χαρά που σου προσφέρουν οι ικανότητές σου για δημιουργία, έρωτα, τεκνοποίηση και αυτοπραγμάτωση.

Ο Ήλιος στον 6ο Οίκο

Η υγεία παίζει πρωτεύοντα ρόλο στην ζωή σου, όπου το ηλιακό ζώδιο είναι εκείνο που θα προσδώσει την υφή των ευαισθησιών, αδιαθεσιών και ασθενειών. Μπορεί να υπάρξει αδικαιολόγητη ανησυχία για την γενική κατάσταση της υγείας καθώς και της διαίτης σου.

Ο Ήλιος στον 7ο Οίκο

Σοβαρές σχέσεις, συνεταιρισμούς, γάμο και γενικά ισχυρούς δεσμούς με τους άλλους είναι αυτό που θέλεις, διότι μέσω της επαφής σου με τους άλλους μπορείς να ανακαλύψεις τον ίδιο σου τον εαυτό. Μπορείς να ζήσεις αφοσιωμένος ή αφοσιωμένη στον ή στην σύντροφό σου, αρκεί να αποφύγεις την παγίδα της συνθλίψεως της προσωπικότητός σου. 

Ο Ήλιος στον 8ο Οίκο

Έχεις ισχυρή αποφασιστικότητα και μεγάλη συναισθηματική ένταση. Είναι αναπόφευκτη η ανάγκη για αυτογνωσία και ενασχόληση με τον βαθύτερο ψυχισμό σου, διότι μέσα από αυτό το ταξίδι μπορείς να απελευθερωθείς από τις φοβίες σου και  να μεταμορφωθείς σε αυτό που πραγματικά είσαι.

Ο Ήλιος στον 9ο Οίκο

Αναζητάς να βρεις το νόημα της ζωής και να διευρύνεις την αυτογνωσία σου. Επιζητάς τα μακρυνά ταξίδια ή να ζήσεις επί μακρόν στο εξωτερικό. Θέλεις να αποκτήσεις φιλοσοφία ζωής, την οποία θα αναζητήσεις μέσα από την μελέτη, στην πνευματική σου ανάπτυξη μέσω της επαφής σου με την θρησκεία, μέσω των ανωτέρων σπουδών, και την καλλιέργεια της φιλοσοφικής σκέψης. 

Ο Ήλιος στον 10ο Οίκο

Με τον Ήλιο στον 10ο Οίκο υπάρχει ισχυρή ανάγκη για διάκριση και επιτυχία. Είναι σημαντικό για εσένα να συνδέεσαι συναισθηματικά με την σταδιοδρομία και τις φιλοδοξίες σου. Θα πρέπει να μάθεις να προσεγγίζεις τα όνειρά σου με πιο πρακτικό τρόπο. 

Ο Ήλιος στον 11ο Οίκο

Κοινωνικότητα, φιλίες, ομαδικές και ανθρωπιστικές δραστηριότητες είναι οι τομείς στους οποίους διαπρέπεις , καθώς το Εγώ σου δεν μπορεί να λειτουργήσει έξω από συλλογικούς χώρους. Διακατέχεσαι από υψηλά ιδανικά και αξίες. 

Ο Ήλιος στον 12ο Οίκο

Διακαώς αναζητάς την ηρεμία και την γαλήνη. Η εσωστρέφεια, η διάθεσή σου να εργάζεται αφανώς, οι θυσίες χωρίς όφελος, οι δοκιμασίες, η απομόνωση και οι κρυφοί τρόποι, είναι χαρακτηριστικά σου γνωρίσματα. Με τον Ήλιο σου στον Δωδέκατο Οίκο ζεις κι εργάζεσαι στο παρασκήνιο. 


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan