Στο παρόν άρθρο θα δούμε πώς η Αφροδίτη επηρεάζει συγκεκριμένο τομέα της ζωής μας. 

 

 

1st house venus small

Έχεις αυτό που ονομάζεται φυσική ομορφιά. Είσαι ένα άτομο πολύ γοητευτικό, ελκυστικό, με ευχάριστη προσωπικότητα και εκλεπτυσμένους τρόπους συμπεριφοράς. Ακόμη και όμορφος ή όμορφη να μην είσαι με την κλασσική έννοια του όρου, έχεις γλυκύτητα λόγω της έμφυτης καλοσύνης και ευγένειας που διαθέτεις.

2nd house venus b

Αγαπάς την καλή ζωή, την πολυτέλεια, την επιτυχία, έχει λατρεία για το χρήμα και τις υλικές απολαύσεις και γενικά την καλοπέραση. Έχεις την τάση να φέρεσαι στα αγαπημένα σου πρόσωπα σαν να είναι ιδιοκτησία σου. Η γενναιοδωρία είναι σύνηθες γνώρισμα, αλλά κυρίως για να προκληθεί ο θαυμασμός και η προσοχή των άλλων. 

3rd house venus

Υπάρχει κατανόηση των κοντινών σου ανθρώπων. Λατρεύεις τις πνευματικές προκλήσεις, καθώς μελετάς ποικίλα θέματα, όχι όμως σε βάθος. Μαθαίνεις ευκολότερα όταν ενδιαφέρεσαι για το αντικείμενο. Μπορείς άνετα να διαπρέψεις στις Δημόσιες Σχέσεις.

4th house venus

Βίωσες την αγάπη και την τρυφερότητα από τους γονείς σου. Για αυτό έχεις ισχυρούς οικογενειακούς δεσμούς και στενές σχέσεις με τα μέλη της οικογενείας σου. Λατρεύεις την μητέρα σου και ταυτίζεσαι μαζί της. Δεν αποκλείται να προέρχεσαι από μουσική ή καλλιτεχνική οικογένεια. 

5th house venus

Η Αφροδίτη στον Πέμπτο Οίκο χαρίζει αρμονία, ισορροπία, γοητεία και τρυφερότητα. Δίνει επίσης πολλές ερωτικές επιτυχίες και ηδονικές στιγμές. Παραδίδεσαι στον έρωτα και στη χαρά της ζωής μέσα από τα βάθη της καρδιάς σου. 

6th house venus

Η υγεία σου μπορεί να επιβαρυνθεί από την πρόσληψη πλούσιων σε λιπαρά τροφών και την έλλειψη άσκησης. Ενδεχομένως να υπάρχει ένα πρόβλημα με τον θυρεοειδή. Σε γενικό πλαίσιο, ευνοείται η καλή υγεία. Αντιπαθείς να εργάζεσαι μέσα σε βρώμικες και άσχημες συνθήκες. 

7th house venus

Η ανάγκη σου να μοιραστείς την ζωή σου με έναν/μία σύντροφο είναι ισχυρή, όμως δεν θα πρέπει να επιτρέψεις η προσωπικότητά σου να συντριβεί από αυτόν/ή. Είσαι επίσης κοινωνικός/ή, φιλικός/ή, συνεργάσιμος/η, κι έχεις πάντα διάθεση να ακούς τους άλλους.

8th house venus

Ευνοούνται τα πάθη και οι εντάσεις των συναισθημάτων, αν και σε περιπτώσεις ζήλειας μπορεί να προκληθεί η διαταραχή μίας σχέσεως, καθώς δεν την αντέχεις. Η ερωτική ζωή σου είναι πλούσια και γεμάτη συγκινήσεις. 

9th house venus

Έχεις την τάση να θέλεις να κατανοήσεις τον Κόσμο. Επίσης,έχεις διάθεση για απόκτηση υψηλού επιπέδου μόρφωσης μέσω της μελέτης. Έχεις ιδιαίτερη έλξη για άτομα που προέρχονται από διαφορετικό εθνικό, πολιτιστικό ή κοινωνικό υπόβαθρο.   

Η Αφροδίτη στον 10ο Οίκο

Επιζητάς την κοινωνική αναγνώριση. Γνωρίζει πολύ καλά τι θέλεις, όπως επίσης και τον τρόπο για να το αποκτήσεις. Είσαι πολύ κοινωνικός/ή και προσέχεις την δημόσια εικόνα σου. Όσοι σε γνωρίζουν ξέρουν πως έχουν απέναντί τους έναν όμορφο, ευχάριστο, γοητευτικό καιι ευγενικό άνθρωπο. 

Η Αφροδίτη στον 11ο Οίκο

Θεωρείς την κοινωνική ζωή πολύ σημαντική. Την απολαμβάνεις μαζί με πολλούς φίλους και γνωστούς. Λατρεύεις να βρίσκεσαι και να εργάζεσαι ανάμεσα σε ομάδες. Πρέπει να είσαι προσεκτικός ή προσεκτική όσον αφορά την ανάγκη σου για στοργή διότι θα απομακρύνεις τους ανθρώπους που τόσο πασχίζεις να προσεκύσεις. 

Η Αφροδίτη στον 12ο Οίκο

Είσαι ήρεμος/η, γλυκό/ή, καλοπροαίρετος/η, συναισθηματικός/ή και συμπονετικός/ή. Για κακή σου τύχη εμπιστεύεται πολύ εύκολα τους ανθρώπους και συχνά καταλήγεις να πληγώνεσαι από εκείνους. Για χάρη των συντρόφων είσαι διατεθειμένος/η να κάνεις πολλές θυσίες. 

Μπορείτε να συνεχίσετε την μελέτη της Αφροδίτης στο άρθρο μας: ΠΩΣ Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΩΡΟΣΚΟΠΙΑ


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan