Πώς επηρεάζει ο πλανήτης των σχέσεων όλους/ες μας ανάλογα με την ζωδιακή θέση που καταλάμβανε όταν γεννηθήκαμε;

 ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Θετική σημασία: Χάρη, αγάπη, αρμονία, γοητεία, μαγνητισμός, καλλιτεχνία, φήμη, κοινωνικότητα, συμφωνία.

Αρνητική σημασία: Ατονία, μίσος, τεμπελιά, δυσαρμονία, απώθηση, ανευθυνότητα, αποξένωση, ασάφειες, απροσεξία.

 venus in aries

Η Αφροδίτη στον Κριό

Διακατέχεσαι από μεγάλο πάθος, ερωτεύεται γρήγορα και παράφορα. Η αγάπη είναι κάτι που βιώνεται στον μέγιστο βαθμό, όσο βεβαίως αυτή διαρκεί. Είσαι αρκετά επιθετικός/ή, για αυτό και σου αρέσει να είσαι εσύ αυτός/ή που ξεκινά τις καταστάσεις. Όσο και να λες ότι αναζητάς την πνευματική ένωση με έναν άλλον άνθρωπο, αν εκείνος/η δεν είναι όμορφος/η δεν θα προχωρήσεις να κάνεις κάτι μαζί του/της. Το σεξ παίζει σημαντικό ρόλο για εσένα, κι έτσι ένας κακός εραστής ή ερωμένη δεν γίνεται ανεκτός/ή. Δυστυχώς, δυσκολεύεσαι να εκφράσεις σωστά τα συναισθήματα σου.

 

venus in taurus

Η Αφροδίτη στον Ταύρο

Είσαι συντηρητικός/ή, αγαπητός/ή, ζεστός/ή, τρυφερός/ή, αισθησιακός/ή, προστατευτικός/ή, γεμάτος/η πάθος, ρομαντικός/ή ως εραστής ή ερωμένη, αλλά, και κτητικός/ή με τους συντρόφους σου. Αν και δίνεις όλη την αγάπη σου στον/στην σύντροφό σου, με το πέρασμα του χρόνου μπορεί να κουράσεις τον άλλον/η με την μονοτονία σου. Επιθυμείς τα υλικά αγαθά καθώς μέσα από αυτά αισθάνεσαι ασφάλεια και σταθερότητα. Θα εργασθείς σκληρά για να αποκτήσεις μία άνετη και πολυτελή ζωή. Δύσκολα παίρνεις οικονομικά και συναισθηματικά ρίσκα. Είσαι κοινωνικός/η κι έχεις αρκετούς φίλους.

 

venus in gemini 1 1300

Η Αφροδίτη στους Διδύμους

Είσαι ένα άτομο γοητευτικό, με χαριτωμένες κινήσεις και ευχάριστο τρόπο ομιλίας, με μόνο μειονέκτημα ότι λες πολλά. Έχοντας κέφι και ζωηράδα, μπορείς άνετα να επικοινωνείς με τον/τη σύντροφό σου. Θεωρείς την ύπαρξη κοινών ενδιαφερόντων με τον/την σύντροφο σημαντική προϋπόθεση για να εμπλακείς σε μία σχέση. Το φλερτ είναι για εσένα παιγνίδι που μπορεί να το παίζεις με όλους και όλες, για αυτό άλλωστε συχνά εμπλέκεσαι σε παράλληλες σχέσεις. Συνήθως φλερτάρεις με έξυπνα πειράγματα. Είσαι ικανός/ή να διατηρήσεις σχέσεις μέσα από το τηλέφωνο, με μηνύματα, ακόμη και από το Διαδίκτυο. 

 venus in cancer

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα σου είναι η καλοσύνη, η κατανόηση, η έκφραση της αληθινής αγάπης, η στοργή, η φροντίδα και ο υψηλός συναισθηματισμός σου. Είσαι έντονα προστατευτικός/ή, αν και κατά περιόδους μπορεί να δημιουργήσεις κλειστοφοβική ατμόσφαιρα στις σχέσεις σου. Έχεις την τάση να αναπολείς το παρελθόν και να ασχολείσαι με αυτό, αρκεί όμως να μη προσκολλάσαι. Νιώθεις έντονα την ανάγκη να βρίσκεσαι σε μία ασφαλή σχέση. Μέρος του συναισθηματισμού σου εκδηλώνεται με την αγάπη που θρέφεις για την οικία σου, έστω κι αν συχνά έχεις τάσεις ακαταστασίας.

venus in leo  

Η Αφροδίτη στον Λέοντα

Έχεις καλόκαρδη διάθεση, αγάπη για την τέχνη, την πολυτέλεια, την ποιότητα και τις χαρές της ζωής. Η αγάπη και ο έρωτας είναι συναισθήματα που εκδηλώνονται φλογερά και παθιασμένα. Η αγάπη είναι αναπόσπαστο στοιχείο της φύσης σου και συχνά καθορίζεις τον εαυτό του μέσα από αυτήν. Είσαι κοινωνικός/ή, έσεις πολύ καλή φήμη στους κύκλους που κινείσαι, και βέβαια έχεις μεγάλο κύκλο γνωριμιών. Η σεξουαλική σου ζωή είναι έντονη και ικανοποιητική. Πρέπει να μάθεις να περιορίζεις τις τάσεις που έχεις για επίδειξη και για δράμα, οι οποίες είναι εντονότατες. Συνήθως ο γάμος έρχεται πολύ νωρίς.  

 venus in virgo a

Η Αφροδίτη στην Παρθένο 

Δύσκολα ερωτεύεσαι και γενικά είσαι κακότυχος/η στην ερωτική σου ζωή, στις σχέσεις και στον γάμο. Συχνά μπερδεύεις τον έρωτα με πρακτικά ζητήματα, με αποτέλεσμα να χάνεις την ουσία του έρωτα. Όταν όμως ερωτευθείς αναλύεις και το παραμικρό προκειμένου να διαπιστώσεις τα συναισθήματα του ατόμου που σε ενιαφέρει. Είσαι πολύ συνεσταλμένος/η, συντηρητικός/ή, αποφεύγεις τις εντάσεις, καταπιέζεις το συναίσθημά σου, και αποφεύγεις το σεξ. Οι ερωτικές σου σχέσεις βασίζονται προτίστως στο συμφέρον σου. Η γκρίνια που εκδηλώνεις στον/στην σύντροφό σου είναι έντονη. 

venus in libra small

Η Αφροδίτη στον Ζυγό

Η στάση σου προς τον έρωτα είναι ρομαντική, τρυφερή και ιδεαλιστική. Προτιμάς οι ερωτικές σου σχέσεις να είναι κυρίως πνευματικές παρά σωματικές. Είσαι γοητευτικός/ή,ευγενικός/ή, εκλεπτυσμένος/η, συμπαθητικός/ή, διακριτικός/ή, διπλωματικός/ή, κοινωνικός/ή και γεμάτος/η κατανόηση. Σου αρέσει η ομορφιά, η άνετη ζωή και η πολυτέλεια. Δεν αντέχεις καθόλου την βία και θα κάνεις τα πάντα να την αποφύγεις. Ο έρωτας για εσένα δεν είναι απλά ένα συναίσθημα αλλά ιδέα. Στα αρνητικά σου γνωρίσματα, μπορεί να δείξεις μνησικακία, μαλθακότητα, αφέλεια και αναποφασιστικότητα. 

venus in scorpio

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό 

Υπάρχει εντονότατη σεξουαλική επιθυμία και ρομαντισμός που όμως αρκετές φορές, εμπεριέχει ζήλεια, κτητικότητα, μνησικακία καθώς και την έλλειψη της ικανότητας να συγχωρείς. Στον έρωτα αποζητάς το απόλυτο και ενδιαφέρεσαι για την πλήρη κατάκτηση του ατόμου που σε ενδιαφέρει. Τα ακραία πάθη, η έλλειψη διαθέσεως για συμβιβασμούς και η εντονότατη σεξουαλικότητα, είναι οι τρόποι για να εκφράζεις την αγάπη σου. Η ψυχική σου ταλαιπωρία βρίσκεται στον ανεκπλήρωτο έρωτα που μπορεί να νιώσεις για κάποιο άλλο πρόσωπο. Σου αρέσει να μπλέκεις σε παράνομες ή σκοτεινές σχέσεις.

Η Αφροδίτη στον Τοξότη

Εκφράζεις ζωηρά τα συναισθήματά σου, όμως η ανάγκη σου για αυτονομία σε οδηγεί σε προβλήματα με τους/τις συντρόφους σου. Πολύ δύσκολα θα παντρευτείς και προτιμάς να μένεις ελεύθερος/η. Αν αισθανθείς πίεση σε μία σχέση απλά φεύγεις. Απολαμβάνεις την ζωή και τον έρωτα, επιδρώντας και φιλοσοφικά επάνω στον ή στην σύντροφο, ώστε η σχέση σας να αποκτήσει ουσία. Γενικά αντιλαμβάνεσαι τον έρωτα ως περιπέτεια! Είσαι πολύ ζωηρός φίλος/η κι έχεις πολλές φιλίες. Η σχέση σου με τα χρήματα είναι μηδενική καθώς πρεσβεύεις το δόγμα ''όπως έρχονται, έτσι φεύγουν”.

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω

Δεν σου λείπει ο συναισθηματισμός και το πάθος, επειδή όμως είσαι ανασφαλής, δυσκολεύεσαι να τα εκφράσεις, κυρίως επειδή φοβάσαι την απόρριψη. Παίζεις πολλά παιχνίδια εξουσίας στις σχέσεις σου, κυρίως μέσω του σεξ, καθώς θέλεις να έχεις το επάνω χέρι. Φημίζεσαι για την ακραία σεξουαλικότητά σου. Εκδηλώνεις ψυχρότητα εάν απογοητευτείς. Δείχνεις προτίμηση σε μεγαλύτερα άτομα. Συνήθως υπάρχει καθυστέρηση στον γάμο.

 Venus in Aquarius2

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο

Διαθέτεις μία έντονα μαγνητική λάμψη χάρη της οποίας εισπράττεις εκδηλώσεις θαυμασμού. Χαρακτηρίζεσαι από την υψηλή δημοτικότητα και τον μεγάλο κύκλο των γνωριμιών σου. Αν και φαίνεσαι πολύ ανοικτός/ή, κοινωνικός/ή και συζητήσιμος/η, εν τούτοις φημίζεσαι για την έλλειψη συναισθηματισμού. Τα συναισθήματα σου εκδηλώνονται με ψυχρότητα. Συνήθως σου είναι πολύ δύσκολο να είσαι ερωτευμένος/η με ένα και μόνο πρόσωπο. Αν αντιμετωπίσεις οποιοδήποτε πρόβλημα σε μία σχέση δεν θα διστάσεις να χωρίσεις.

rsz venus in pisces

Η Αφροδίτη στους Ιχθύες

Είσαι έντονα συναισθηματικό άτομο. Επηρεάζεσαι συναισθηματικά από όλους τους τομείς της ζωής σου. Συχνά γίνεσαι αντικείμενο εκμεταλλεύσεως. Επαναλαμβάνεις τα ίδια λάθη, κυρίως συναισθηματικής φύσεως. Έχεις έντονη την ανάγκη να εκφράζεις την αγάπη σου, την στοργή και την φροντίδα. Η τάση σου να έχεις αυταπάτες και να μην αντιμετωπίζεις τα προβλήματά σου, σε οδηγεί στην υιοθέτηση της εύκολης λύσης, που όμως δεν είναι πάντα η καλύτερη. Είσαι ικανός/ή να θυσιάσεις τα πάντα προκειμένου να ευχαριστήσεις τους ανθρώπους που αγαπάς. 

Συνεχίστε εδώ για να δείτε πώς επηρεάζει η Αφροδίτη τους οίκους. 

Μπορείτε να βρείτε την θέση της γενέθλιας Αφροδίτης σας στην νέα μας κατηγορία "Χάρτες"

Μπορείτε να συνεχίσετε την μελέτη της Αφροδίτης στο πως λειτουργεί στους Οίκους ακολουθώντας αυτόν τον σύνδεσμο.

 

Μπορείτε επίσης να παραγγείλετε την πλήρη ανάλυση του χάρτη σας στη τιμή των 20 ευρώ στέλνοντάς μας απλά ένα μήνυμα στο e-mail της ιστοσελίδας μας. Ακολουθήστε αυτόν τον σύνδεσμο για να δείτε ένα δείγμα της ανάλυσης.


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan