Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ!

ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Θετική σημασία: Χάρη, αγάπη, αρμονία, γοητεία, μαγνητισμός, καλλιτεχνία, φήμη, κοινωνικότητα, συμφωνία.

Αρνητική σημασία: Ατονία, μίσος, τεμπελιά, δυσαρμονία, απώθηση, ανευθυνότητα, αποξένωση, ασάφειες, απροσεξία.

Η Αφροδίτη στον Κριό

Διακατέχεσαι από μεγάλο πάθος, ερωτεύεται γρήγορα και παράφορα. Η αγάπη είναι κάτι που βιώνεται στον μέγιστο βαθμό, όσο βεβαίως αυτή διαρκεί. Είσαι αρκετά επιθετικός/ή, για αυτό και σου αρέσει να είσαι εσύ αυτός/ή που ξεκινά τις καταστάσεις. Όσο και να λες ότι αναζητάς την πνευματική ένωση με έναν άλλον άνθρωπο, αν εκείνος/η δεν είναι όμορφος/η δεν θα προχωρήσεις να κάνεις κάτι μαζί του/της. Το σεξ παίζει σημαντικό ρόλο για εσένα, κι έτσι ένας κακός εραστής ή ερωμένη δεν γίνεται ανεκτός/ή. Δυστυχώς, δυσκολεύεσαι να εκφράσεις σωστά τα συναισθήματα σου, με αποτέλεσμα να έχεις προβλήματα στις σχέσεις σου.

Η Αφροδίτη στον Ταύρο

Είσαι συντηρητικός/ή, αγαπητός/ή, ζεστός/ή, τρυφερός/ή, αισθησιακός/ή, προστατευτικός/ή, γεμάτος/η πάθος, ρομαντικός/ή ως εραστής ή ερωμένη, αλλά, και κτητικός/ή με τους συντρόφους σου. Αν και δίνεις όλη την αγάπη σου στον/στην σύντροφό σου, με το πέρασμα του χρόνου μπορεί να κουράσεις τον άλλον/η με την μονοτονία σου. Επιθυμείς τα υλικά αγαθά καθώς μέσα από αυτά αισθάνεσαι ασφάλεια και σταθερότητα. Θα εργασθείς σκληρά για να αποκτήσεις μία άνετη και πολυτελή ζωή. Δύσκολα παίρνεις οικονομικά και συναισθηματικά ρίσκα. Είσαι κοινωνικός/η κι έχεις αρκετούς φίλους.

Η Αφροδίτη στους Διδύμους

Είσαι ένα άτομο γοητευτικό, με χαριτωμένες κινήσεις και ευχάριστο τρόπο ομιλίας, με μόνο μειονέκτημα ότι λες πολλά. Έχοντας κέφι και ζωηράδα, μπορείς άνετα να επικοινωνείς με τον/τη σύντροφό σου. Θεωρείς την ύπαρξη κοινών ενδιαφερόντων με τον/την σύντροφο σημαντική προϋπόθεση για να εμπλακείς σε μία σχέση. Το φλερτ είναι για εσένα παιγνίδι που μπορεί να το παίζεις με όλους και όλες, για αυτό άλλωστε συχνά εμπλέκεσαι σε παράλληλες σχέσεις. Συνήθως φλερτάρεις με έξυπνα πειράγματα. Είσαι ικανός/ή να διατηρήσεις σχέσεις μέσα από το τηλέφωνο, με μηνύματα, ακόμη και από το Διαδίκτυο.

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα σου είναι η καλοσύνη, η κατανόηση, η έκφραση της αληθινής αγάπης, η στοργή, η φροντίδα και ο υψηλός συναισθηματισμός σου. Είσαι έντονα προστατευτικός/ή, αν και κατά περιόδους μπορεί να δημιουργήσεις κλειστοφοβική ατμόσφαιρα στις σχέσεις σου. Έχεις την τάση να αναπολείς το παρελθόν και να ασχολείσαι με αυτό, αρκεί όμως να μη προσκολλάσαι. Νιώθεις έντονα την ανάγκη να βρίσκεσαι σε μία ασφαλή σχέση. Μέρος του συναισθηματισμού σου εκδηλώνεται με την αγάπη που τρέφεις για την οικία σου, έστω κι αν συχνά έχεις τάσεις ακαταστασίας.

Η Αφροδίτη στον Λέοντα

Έχεις καλόκαρδη διάθεση, αγάπη για την τέχνη, την πολυτέλεια, την ποιότητα και τις χαρές της ζωής. Η αγάπη και ο έρωτας είναι συναισθήματα που εκδηλώνονται φλογερά και παθιασμένα. Η αγάπη είναι αναπόσπαστο στοιχείο της φύσης σου και συχνά καθορίζεις τον εαυτό του μέσα από αυτήν. Είσαι κοινωνικός/ή, έχεις πολύ καλή φήμη στους κύκλους που κινείσαι, και βέβαια έχεις μεγάλο κύκλο γνωριμιών. Παρόλα αυτά θέλεις συνέχεια να σε θαυμάζουν και να υποτάσσονται στις προσωπικές σου προτιμήσεις, με αποτέλεσμα να παρουσιάζεσαι στους άλλους ως αυταρχικό και καταπιεστικό άτομο. Η σεξουαλική σου ζωή είναι έντονη και ικανοποιητική. Πρέπει να μάθεις να περιορίζεις τις τάσεις που έχεις για επίδειξη και για δράμα, οι οποίες είναι εντονότατες.   

Η Αφροδίτη στην Παρθένο

Δύσκολα ερωτεύεσαι και γενικά είσαι κακότυχος/η στην ερωτική σου ζωή, στις σχέσεις και στον γάμο. Συχνά μπερδεύεις τον έρωτα με πρακτικά ζητήματα, με αποτέλεσμα να χάνεις την ουσία του έρωτα. Όταν όμως ερωτευθείς αναλύεις και το παραμικρό προκειμένου να διαπιστώσεις τα συναισθήματα του ατόμου που σε ενδιαφέρει. Είσαι πολύ συνεσταλμένος/η, συντηρητικός/ή, αποφεύγεις τις εντάσεις, καταπιέζεις το συναίσθημά σου, και αποφεύγεις το σεξ. Οι ερωτικές σου σχέσεις βασίζονται πρωτίστως στο συμφέρον σου. Η γκρίνια που εκδηλώνεις στον ή στην σύντροφό σου, στους φίλους και στους συνεργάτες, είναι έντονη. Επί πλέον, επειδή έχεις την τάση να σχολιάζεις τους πάντες και τα πάντα, χάνεις μεγάλο μέρος της δημοτικότητάς σου.

Η Αφροδίτη στον Ζυγό

Η στάση σου προς τον έρωτα είναι ρομαντική, τρυφερή και ιδεαλιστική. Προτιμάς οι ερωτικές σου σχέσεις να είναι κυρίως πνευματικές παρά σωματικές. Είσαι γοητευτικός/ή,ευγενικός/ή, εκλεπτυσμένος/η, συμπαθητικός/ή, διακριτικός/ή, διπλωματικός/ή, κοινωνικός/ή και γεμάτος/η κατανόηση. Σου αρέσει η ομορφιά, η άνετη ζωή και η πολυτέλεια. Δεν αντέχεις καθόλου την βία και θα κάνεις τα πάντα να την αποφύγεις. Ο έρωτας για εσένα δεν είναι απλά ένα συναίσθημα αλλά ιδέα. Στα αρνητικά σου γνωρίσματα, μπορεί να δείξεις μνησικακία, μαλθακότητα, αφέλεια και αναποφασιστικότητα.

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό

Συνδυάζεις την σεξουαλική επιθυμία με τον ρομαντισμό, που όμως αρκετές φορές, εμπεριέχουν ζήλεια, κτητικότητα, μνησικακία, καθώς και την έλλειψη της ικανότητας να συγχωρείς. Στον έρωτα αποζητάς το απόλυτο και ενδιαφέρεσαι για την πλήρη κατάκτηση του ατόμου που σε ενδιαφέρει. Τα ακραία πάθη, η έλλειψη διαθέσεως για συμβιβασμούς και η εντονότατη σεξουαλικότητα, είναι οι τρόποι για να εκφράζεις την αγάπη σου. Η αγάπη σου είναι έντονη, αλλά λόγω της μυστικοπάθειας και της υπερηφάνειάς σου, δημιουργείς προβλήματα, και για αυτό αποζητάς την μοναξιά. Η ψυχική σου ταλαιπωρία βρίσκεται στον ανεκπλήρωτο έρωτα που μπορεί να νιώσεις για κάποιο άλλο πρόσωπο. Σου αρέσει να μπλέκεις σε παράνομες ή σκοτεινές σχέσεις.

Η Αφροδίτη στον Τοξότη

Εκφράζεις ζωηρά τα συναισθήματά σου και με ειλικρίνεια, όμως η ανάγκη σου για αυτονομία σε οδηγεί σε προβλήματα με τους/τις συντρόφους σου. Πολύ δύσκολα θα παντρευτείς αφού προτιμάς να μένεις ελεύθερος ή ελεύθερη. Αν αισθανθείς πίεση σε μία σχέση απλά φεύγεις. Απολαμβάνεις την ζωή και τον έρωτα, επιδρώντας και φιλοσοφικά επάνω στον ή στην σύντροφο, ώστε η σχέση σας να αποκτήσει ουσία. Γενικά αντιλαμβάνεσαι τον έρωτα ως περιπέτεια! Είσαι πολύ ζωηρός φίλος ή φίλη κι έχεις πολλές φιλίες. Η σχέση σου με τα χρήματα είναι μηδενική καθώς πρεσβεύεις το δόγμα «όπως έρχονται, έτσι φεύγουν».

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω

Η σοβαρότητα, η αξιοπρέπεια και ο συντηρητισμός, είναι χαρακτηριστικά σου γνωρίσματα. Δεν σου λείπει ο συναισθηματισμός και το πάθος, επειδή όμως είσαι ανασφαλής, δυσκολεύεσαι να τα εκφράσεις, κυρίως επειδή φοβάσαι την απόρριψη. Όσο κι αν επιθυμείς κάποιον ή κάποια, δύσκολα θα αφήσεις τα συναισθήματά σου να σε παρασύρουν. Παίζεις πολλά παιχνίδια εξουσίας στις σχέσεις σου, κυρίως μέσω του σεξ, καθώς θέλεις να έχεις το επάνω χέρι. Φημίζεσαι για την ακραία σεξουαλικότητά σου. Εκδηλώνεις ψυχρότητα εάν απογοητευτείς. Δείχνεις προτίμηση σε μεγαλύτερα άτομα. Συνήθως υπάρχει καθυστέρηση στον γάμο.

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο

Διαθέτεις μία έντονα μαγνητική λάμψη χάρη της οποίας εισπράττεις εκδηλώσεις θαυμασμού. Χαρακτηρίζεσαι από την υψηλή δημοτικότητα και τον μεγάλο κύκλο των γνωριμιών σου. Αν και φαίνεσαι πολύ ανοικτός/ή, κοινωνικός/ή και συζητήσιμος/η, εν τούτοις φημίζεσαι για την έλλειψη συναισθηματισμού. Τα συναισθήματα σου εκδηλώνονται με ψυχρότητα. Συνήθως σου είναι πολύ δύσκολο να είσαι ερωτευμένος/η με ένα και μόνο πρόσωπο. Μπλέκεις μονίμως σε ξαφνικούς έρωτες, επειδή είσαι ερωτευμένος κι ερωτευμένη με την ιδέα του έρωτα παρά με κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο. Αν αντιμετωπίσεις οποιοδήποτε πρόβλημα σε μία σχέση δεν θα διστάσεις να χωρίσεις. Κατά περιόδους θέλεις να μένεις μόνος ή μόνη σου.

Η Αφροδίτη στους Ιχθύες

Είσαι έντονα συναισθηματικό άτομο. Ο έρωτας βιώνεται ως κάτι ρομαντικό και ποιητικό. Επηρεάζεσαι συναισθηματικά από όλους τους τομείς της ζωής σου. Συχνά γίνεσαι αντικείμενο εκμεταλλεύσεως, αποδεχόμενος ή αποδεχόμενη έστω και τα λίγα ψίχουλα αγάπης που σου δίνουν.  Επαναλαμβάνεις τα ίδια λάθη, κυρίως συναισθηματικής φύσεως. Έχεις έντονη την ανάγκη να εκφράζεις την αγάπη σου, την στοργή και την φροντίδα. Η τάση σου να έχεις αυταπάτες και να μην αντιμετωπίζεις τα προβλήματά σου, σε οδηγεί στην υιοθέτηση της εύκολης λύσης, που όμως δεν είναι πάντα η καλύτερη. Είσαι ικανός ή ικανή να θυσιάσεις τα πάντα προκειμένου να ευχαριστήσεις τους ανθρώπους που αγαπάς.

Μπορείτε να συνεχίσετε την μελέτη της Αφροδίτης στο πως λειτουργεί στους Οίκους ακολουθώντας αυτόν τον σύνδεσμο.


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan