Ας δούμε σε ποίο τομέα της ζωής μας εκδηλώνουμε την διάθεσή μας για επέκταση ή για υπερβολή, ή την (απ)αισιοδόξη πλευρά του εαυτού μας.

Ο Δίας στον 1ο Οίκο

Είσαι ανοικτός/ή, καλοσυνάτος/η, ευχάριστος/η και ειλικρινής, εκτός και αν το ωροσκόπιο δείχνει το αντίθετο, οπότε είσαι πανούργος/α, ανειλικρινής και με τάσεις για εξαπάτηση. 

 

Ο Δίας στον 2ο Οίκο

Επιθυμείς να έχεις μία άνετη και πλούσια ζωή ή τουλάχιστον ευκατάστατη. Η θέση αυτή του Δία σου υπόσχεται οικονομική επιτυχία. 

 

Ο Δίας στον 3ο Οίκο

Διαθέτεις ανεπτυγμένο νου, ο οποίος χαρακτηρίζεται από ευστροφία και εκπληκτική ικανότητα σε κάθε είδους επικοινωνία.

 

Ο Δίας στον 4ο Οίκο

Η παιδική ηλικία θα πρέπει να ήταν μία ευτυχισμένη περίοδος της ζωής σου, για αυτό αργότερα σαν ενήλικας θα προσπαθήσεις να στηρίξεις την οικογένειά σου προσφέροντάς της ό,τι καλύτερο.

 

Ο Δίας στον 5ο Οίκο

Είσαι μονίμως αισιόδοξος/η και χαρούμενος/η. Δίνεις ένα μεγάλο μέρος από τον εαυτό σου για να πάρει ςτην έγκριση, την συμπάθεια, ακόμη και την αγάπη των άλλων.

 

Ο Δίας στον 6ο Οίκο

Διακρίνεσαι για την υπερβολική συμπεριφορά σου. Μπορεί να έχεις αυξημένο βάρος ή πολύ αργό μεταβολισμό. 

 

Ο Δίας στον 7ο Οίκο

Πιθανότατα ξεκίνησες νωρίς την ερωτική σου ζωή αντιλαμβανόμενος/η τις συναισθηματικές σχέσεις ως προκλήσεις. Διαθέτεις μεγάλο ενθουσιασμό καθώς και μεγάλες ελπίδες. 

 

Ο Δίας στον 8ο Οίκο

Έχεις έντονη και πλούσια σεξουαλική ζωή, αρκεί ο/η ερωτικός/ή σύντροφος να ανταποκρίνεται σε αυτήν και να έχει διάθεση για πειραματισμούς. 

 

Ο Δίας στον 9ο Οίκο

Έχεις πολύ θετική θεώρηση απέναντι στην ζωή. Διαθέτεις επίσης ευρύτητα πνεύματος. Εκδηλώνεις διάθεση να ασχοληθείς με πολλά πράγματα. 

 

Ο Δίας στον 10ο Οίκο

Η επαγγελματική επιτυχία είναι εξασφαλισμένη. Αν βρεθείς σε κάποια θέση εξουσίας, λειτουργείς με μοναδική αίσθηση δικαιοσύνης, ευγένειας και κατανόησης.

 

Ο Δίας στον 11ο Οίκο

Είσαι άτομο ιδιαίτερα κοινωνικό και με μεγάλο κύκλο γνωριμιών. Έχεις ενεργό ρόλο σε δραστηριότητες και ενδιαφέροντα. 

 

Ο Δίας στον 12ο Οίκο

Είσαι άτομο ευγενικό, πονόψυχο, διαθέτει φαντασία, καταπληκτικές εμπνεύσεις και δείχνεις ενδιαφέρον στα προβλήματα των άλλων, οποιαδήποτε κι αν είναι αυτά. 


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan