Ας δούμε σε ποίο τομέα της ζωής μας εκδηλώνουμε την διάθεσή μας για επέκταση ή για υπερβολή, ή την (απ)αισιοδόξη πλευρά του εαυτού μας.

1st house 5 a

Είσαι ανοικτός/ή, καλοσυνάτος/η, ευχάριστος/η και ειλικρινής, εκτός και αν το ωροσκόπιο δείχνει το αντίθετο, οπότε είσαι πανούργος/α, ανειλικρινής και με τάσεις για εξαπάτηση. 

 

2nd house jupiter small

Επιθυμείς να έχεις μία άνετη και πλούσια ζωή ή τουλάχιστον ευκατάστατη. Η θέση αυτή του Δία σου υπόσχεται οικονομική επιτυχία. Οι επιχειρήσεις σου συνήθως ευδοκιμούν λόγω της διαισθητικής σου εκτίμησης των καταστάσεων, αλλά και με αρκετή δόση τύχης, 

 

3rd house jupiter

Διαθέτεις ανεπτυγμένο νου, ο οποίος χαρακτηρίζεται από ευστροφία και εκπληκτική ικανότητα σε κάθε είδους επικοινωνία. Λαμβάνεις και μεταδίδεις με μεγάλη ευκολία ιδέες και ερεθίσματα του περιβάλλοντος.

 

4th house jupiter

Η παιδική ηλικία θα πρέπει να ήταν μία ευτυχισμένη περίοδος της ζωής σου, για αυτό αργότερα σαν ενήλικας θα προσπαθήσεις να στηρίξεις την οικογένειά σου προσφέροντάς της ό,τι καλύτερο.

 

5th house jupiter

Είσαι μονίμως αισιόδοξος/η και χαρούμενος/η. Δίνεις ένα μεγάλο μέρος από τον εαυτό σου για να πάρεις την έγκριση, την συμπάθεια, ακόμη και την αγάπη των άλλων.

 

jupiter in 6th house

Διακρίνεσαι για την υπερβολική συμπεριφορά σου. Μπορεί να έχεις αυξημένο βάρος ή πολύ αργό μεταβολισμό. Έχεις έμφυτη την προθυμία για την συμπαράσταση των άλλων. 

 

Ο Δίας στον 7ο Οίκο

Πιθανότατα ξεκίνησες νωρίς την ερωτική σου ζωή αντιλαμβανόμενος/η τις συναισθηματικές σχέσεις ως προκλήσεις. Διαθέτεις μεγάλο ενθουσιασμό καθώς και μεγάλες ελπίδες. 

 

Ο Δίας στον 8ο Οίκο

Έχεις έντονη και πλούσια σεξουαλική ζωή, αρκεί ο/η ερωτικός/ή σύντροφος να ανταποκρίνεται σε αυτήν και να έχει διάθεση για πειραματισμούς. Ενδεχομένως να ζητάς πολλά, και καλό θα είναι να κατανοείς και τις ανάγκες του ή της συντρόφου σου. 

 

Ο Δίας στον 9ο Οίκο

Έχεις πολύ θετική θεώρηση απέναντι στην ζωή. Διαθέτεις επίσης ευρύτητα πνεύματος. Η απόκταση γνώσης και η ανάγκη για μελέτη, έχουν μεγάλη σημασία για εσένα. Εκδηλώνεις διάθεση να ασχοληθείς με πολλά πράγματα. 

 

Ο Δίας στον 10ο Οίκο

Η επαγγελματική επιτυχία είναι εξασφαλισμένη. Αν βρεθείς σε κάποια θέση εξουσίας, λειτουργείς με μοναδική αίσθηση δικαιοσύνης, ευγένειας και κατανόησης.

 

Ο Δίας στον 11ο Οίκο

Είσαι άτομο ιδιαίτερα κοινωνικό και με μεγάλο κύκλο γνωριμιών. Έχεις ενεργό ρόλο σε δραστηριότητες και ενδιαφέροντα. Ενδιαφέρεσαι περισσότερο για το καλό των άλλων παρά για το δικό σου. 

 

Ο Δίας στον 12ο Οίκο

Είσαι άτομο ευγενικό, πονόψυχο, διαθέτει φαντασία, καταπληκτικές εμπνεύσεις και δείχνεις ενδιαφέρον στα προβλήματα των άλλων, οποιαδήποτε κι αν είναι αυτά. 


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan