Η Σελήνη στους Οίκους μας δείχνει σε ποίον τομέα της ζωής μας εκδηλώνουμε τον συναισθηματισμό μας.

Η Σελήνη στον 1ο Οίκο

Είσαι άτομο ευμετάβλητο, έντονα συναισθηματικό και κυκλοθυμικό λόγω των μεταβολών και των διακυμάνσεων των προσωπικών σου υποθέσεων. Ως προσωπικότητα είσαι ασταθής. Είσαι δραστήριος/α και σου αρέσουν οι αλλαγές.

Η Σελήνη στον 2ο Οίκο

Επιζητάς κυρίως την ασφάλεια, είτε οικονομική είτε συναισθηματική. Διαθέτεις ισχυρότατο ένστικτο συσσώρευσης αποκτημάτων. Κατά περιόδους αυτή η τάση γίνεται εμμονή καθώς κατευθύνεις προς τα εκεί όλη σου την ενέργεια. 

Η Σελήνη στον 3ο Οίκο

Η επικοινωνία είναι θεμελιώδης ανάγκη για την έκφραση των συναισθημάτων σου. Ο νους σου είναι δραστήριος, ευμετάβλητος, αλλά δυσκολεύεται στην συγκέντρωση. Είσαι περίεργος ή περίεργη και θέλεις να μαθαίνεις τα πάντα!

Η Σελήνη στον 4ο Οίκο

Η οικογένεια για εσένα θα πρέπει να προστατευτεί, για αυτό με όλες σου τις δυνάμεις θα παλεύεις για να λύνεις όλα τα προβλήματα που μπορεί να προκαλούν εξωτερικοί παράγοντες σε αυτήν.

Η Σελήνη στον 5ο Οίκο

Τα συναισθήματα είναι πλούσια και ο πραγματικός σου εαυτός εκφράζεται χωρίς ενδοιασμούς. Βιώνεις την ενστικτώδη ανάγκη να εκφράσεις τα συναισθήματά του αυθόρμητα, σχεδόν με μία παιδική αφέλεια.

Η Σελήνη στον 6ο Οίκο

Με την Σελήνη στον Έκτο Οίκο του γενέθλιου ωροσκοπίου σου αυξάνεται η επιθυμία σου για την εργασία, αν και μπορεί να έχεις αστάθεια παραμονής σε κάποια συγκεκριμένη. Ως εκ τούτου, μπορεί να παρατηρηθούν αρκετές επαγγελματικές μεταβολές στον βίο σου.

Η Σελήνη στον 7ο Οίκο

Με την Σελήνη στον Έβδομο Οίκο του γενέθλιου ωροσκοπίου ανταποκρίνεααι με πολύ αγάπη, ευαισθησία, γλυκύτητα στον/στην σύντροφο και τις ανάγκες του. Έχεις την τάση να προσκολλάσαι σε αυτόν/ήν καθώς έχεις την ανάγκη της διαρκούς συντροφικότητος.

Η Σελήνη στον 8ο Οίκο

Η έντονη σεξουαλική έκφραση ικανοποιεί τα βασικά ένστικτά σου, αλλά αυτό γίνεται μόνο αν υπάρχει αρμονία στους συντρόφους και συμμερίζονται τον ίδιο ακριβώς τρόπο έκφρασης.

Η Σελήνη στον 9ο Οίκο

Έχεις την ενστικτώδη ανάγκη να διεγείρεις το πνεύμα του αλλά σου λείπει η αυτοσυγκέντρωση, με αποτέλεσμα οι περισσότεροι μακροπρόθεσμοι στόχοι σου να μην επιτυγχάνονται. Τα πολλά συναισθήματα που νιώθεις σου θολώνουν την κρίση. 

Η Σελήνη στον 10ο Οίκο

Ενδιαφέρεσαι κυρίως για το μέλλον και την σταδιοδρομία σου. Έχεις πολύ μεγάλες ελπίδες για να κάνεις μία επιτυχημένη σταδιοδρομία. Έχεις την ικανότητα καθοδήγησης και χειρισμού μεγάλων ομάδων.

Η Σελήνη στον 11ο Οίκο

Η μόνιμη επιθυμία σου είναι να είσαι μέλος μίας ομάδας μέσα στην οποία θα ασχολείσαι για την πραγμάτωση των στόχων σου. Αυτό συμβαίνει επειδή κάποιες φορές δεν ήσουν αποδεκτός/ή από τους συνομηλίκους σου όταν ήσουν παιδί κι έτσι προσπαθείς στην κατοπινή σου ζωή να αναπληρώσεις το κενό που νιώθεις.

Η Σελήνη στον 12ο Οίκο

Με την Σελήνη στον Δωδέκατο Οίκο του γενέθλιου ωροσκοπίου τονίζεται η ανάγκη της απομόνωσης ώστε να μπορείς να ηρεμείς. Υπάρχει έμφυτη η ευγένεια, η ευαισθησία, η φαντασία, ο ρομαντισμός, όπως και η αυτοθυσία. 


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan