Η Σελήνη στους Οίκους μας δείχνει σε ποίον τομέα της ζωής μας εκδηλώνουμε τον συναισθηματισμό μας.

Η Σελήνη στον 1ο Οίκο

Είσαι άτομο ευμετάβλητο, έντονα συναισθηματικό και κυκλοθυμικό λόγω των μεταβολών και των διακυμάνσεων των προσωπικών σου υποθέσεων. Ως προσωπικότητα είσαι ασταθής.

Η Σελήνη στον 2ο Οίκο

Επιζητάς κυρίως την ασφάλεια, είτε οικονομική είτε συναισθηματική. Διαθέτεις ισχυρότατο ένστικτο συσσώρευσης αποκτημάτων. Κατά περιόδους αυτή η τάση γίνεται εμμονή καθώς κατευθύνεις προς τα εκεί όλη σου την ενέργεια. 

Η Σελήνη στον 3ο Οίκο

Η επικοινωνία είναι θεμελιώδης ανάγκη για την έκφραση των συναισθημάτων σου. Ο νους σου είναι δραστήριος, ευμετάβλητος, αλλά δυσκολεύεται στην συγκέντρωση.

Η Σελήνη στον 4ο Οίκο

Η οικογένεια για εσένα θα πρέπει να προστατευτεί, για αυτό με όλες σου τις δυνάμεις θα παλεύεις για να λύνεις όλα τα προβλήματα που μπορεί να προκαλούν εξωτερικοί παράγοντες σε αυτήν.

Η Σελήνη στον 5ο Οίκο

Τα συναισθήματα είναι πλούσια και ο πραγματικός σου εαυτός εκφράζεται χωρίς ενδοιασμούς. Βιώνεις την ενστικτώδη ανάγκη να εκφράσεις τα συναισθήματά του αυθόρμητα, σχεδόν με μία παιδική αφέλεια.

Η Σελήνη στον 6ο Οίκο

Με την Σελήνη στον Έκτο Οίκο του γενέθλιου ωροσκοπίου σου αυξάνεται η επιθυμία σου για την εργασία, αν και μπορεί να έχεις αστάθεια παραμονής σε κάποια συγκεκριμένη. Ως εκ τούτου, μπορεί να παρατηρηθούν αρκετές επαγγελματικές μεταβολές στον βίο σου.

Η Σελήνη στον 7ο Οίκο

Με την Σελήνη στον Έβδομο Οίκο του γενέθλιου ωροσκοπίου ανταποκρίνεααι με πολύ αγάπη, ευαισθησία, γλυκύτητα στον/στην σύντροφο και τις ανάγκες του. Έχεις την τάση να προσκολλάσαι σε αυτόν/ήν καθώς έχεις την ανάγκη της διαρκούς συντροφικότητος.

Η Σελήνη στον 8ο Οίκο

Η έντονη σεξουαλική έκφραση ικανοποιεί τα βασικά ένστικτά σου, αλλά αυτό γίνεται μόνο αν υπάρχει αρμονία στους συντρόφους και συμμερίζονται τον ίδιο ακριβώς τρόπο έκφρασης.

Η Σελήνη στον 9ο Οίκο

Έχεις την ενστικτώδη ανάγκη να διεγείρεις το πνεύμα του αλλά σου λείπει η αυτοσυγκέντρωση, με αποτέλεσμα οι περισσότεροι μακροπρόθεσμοι στόχοι σου να μην επιτυγχάνονται.

Η Σελήνη στον 10ο Οίκο

Ενδιαφέρεααι κυρίως για το μέλλον και την σταδιοδρομία σου. Έχεις την ικανότητα καθοδήγησης και χειρισμού μεγάλων ομάδων.

Η Σελήνη στον 11ο Οίκο

Η μόνιμη επιθυμία σου είναι να είσαι μέλος μίας ομάδας μέσα στην οποία θα ασχολείσαι για την πραγμάτωση των στόχων σου. Αυτό συμβαίνει επειδή κάποιες φορές δεν ήσουν αποδεκτός/ή από τους συνομηλίκους σου όταν ήσουν παιδί κι έτσι προσπαθείς στην κατοπινή σου ζωή να αναπληρώσεις το κενό που νιώθεις.

Η Σελήνη στον 12ο Οίκο

Με την Σελήνη στον Δωδέκατο Οίκο του γενέθλιου ωροσκοπίου τονίζεται η ανάγκη της απομόνωσης ώστε να μπορείς να ηρεμείς. Υπάρχει έμφυτη η ευγένεια, η ευαισθησία, η φαντασία, ο ρομαντισμός, όπως και η αυτοθυσία. 


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan