Οι πλανήτες στα ζώδια μας δείχνουν το πώς ενώ στους οίκους το πού. Ας δούμε λοιπόν τον Άρη στους Οίκους. 

mars in 1st house gr

Με τον Άρη στον Πρώτο Οίκο σου δείχνεις βιαστικός/ή και ανυπόμονος/η σε σχέση με αυτούς που αντιδρούν βραδύτερα. Δείχνεις μεγάλη ενεργητικότητα στις προσωπικές σου υποθέσεις. Η ικανότητά σου να αναρρώνεις και να αποθεραπεύεσαι είναι άριστη. 

 

mars in 2nd house small

Διοχετεύεις όλη σου την ενέργεια στην απόκτηση χρημάτων. Όμως, κάνεις κακή οικονομική διαχείριση των προσωπικών οικονομικών και της περιουσίας σου, είτε λόγω σπατάλης είτε λόγω εκμετάλλευσης από τρίτους. Θέτεις σταθερούς στόχους, από τους οποίους θέλεις όταν ολοκληρώνονται να επιβραβεύεσαι. 

mars in 3rd house

Χαρακτηρίζεσαι από νευρικότητα αφού βρίσκεσαι σε συνεχή υπερδιέγερση. Στην επικοινωνία σου κυριαρχεί δυναμισμός, έντονες κινήσεις και ανυπομονησία. Μιλάς απλά, ειλικρινά και κοφτά, με αποτέλεσμα να γίνεσαι αγενής. Αρέσκεσαι στις πνευματικές προκλήσεις και συζητήσεις, πολλές από τις οποίες γίνονται σε έντονο ύφος. 

Ο Άρης στον 4ο Οίκο

Η οικογένεια σου σε έχει επηρεάσει, δείχνοντας ότι ενδεχομένως έχεις περάσει άσχημα παιδικά χρόνια ή ότι έχεις τραυματιστεί ψυχολογικά (διαπληκτισμοί, χωρισμοί γονέων). Πολλές φορές κρύβεται ένας εσωτερικός θυμός. Συχνά αλλάζεις τόπους κατοικίας.

Ο Άρης στον 5ο Οίκο

Έχεις εξαιρετικά ενεργή και πλούσια ερωτική ζωή, με έμφαση στην σεξουαλική σου ευχαρίστηση. Σου αρέσει να έχεις την πρωτοβουλία στον ερωτικό τομέα και εκτιμάς τους αντίστοιχα σεξουαλικά ενεργούς/ές συντρόφους. Γενικά, είσαι ένα άτομο που προσφέρει χαρά και απόλαυση. 

Ο Άρης στον 6ο Οίκο

Διαθέτεις μεγάλη δύναμη και ενέργεια για εργασία, στην οποία είσαι αποτελεσματικός/ή, ακούραστος/η και δυναμικός/ή, ακόμη και εάν εργάζεσαι σε μία μονότονη και πληκτική εργασία. Έχεις την τάση να παραπονιέσαι για μικροπράγματα. 

Ο Άρης στον 7ο Οίκο

Διοχετεύεις όλη την ενέργειά σου στις σχέσεις. Θέλεις να ξέρεις ότι οι σχέσεις που έχεις εξελίσσονται, έχουν έναν σκοπό και μία κατεύθυνση. Δυσκολεύεσαι αφάντα στις σχέσεις όταν επικρατεί η εριστική σου πλευρά. Η σεξουαλικότητά σου διέπει όλη την σχέση, σε βαθμό που να την εξουσιάζει.

Ο Άρης στον 8ο Οίκο

Τα δίνεις όλα στην επίτευξη των σκοπών σου. Μέσα όμως από αυτήν την διαδικασία, εμφανίζεις πτυχές του εαυτού σου που τις θέλεις κρυφές. Έχεις πολύ μεγάλη αυτοκυριαρχία και αρκετή επιμονή για να πετύχεις αυτό που θέλεις. Διαθέτεις εξαιρετική διαίσθηση, την οποία μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να επιτύχεις επαγγελματικά, κυρίως σε χώρους έρευνας και χρηματο-οικονομικών.  

Ο Άρης στον 9ο Οίκο

Διαθέτεις ενθουσιώδες, ανήσυχο και ανεξάρτητο πνεύμα. Επιθυμείς οι ιδέες σου να γίνονται σεβαστές, διότι κατά βάθος πιστεύεις -εγωιστικά- ότι είναι σωστές. Υπάρχει πιθανότητα για αντιδικίες με τους συγγενείς εξ αγχιστείας. Άλλοτε βλέπεις δυσάρεστα όνειρα ή ταλαιπωρείσαι από φαντασιώσεις. 

Ο Άρης στον 10ο Οίκο

Δεν θα διστάσεις να εργασθεί σκληρά για να πετύχεις τους στόχους σου. Σαν αποτέλεσμα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα επιτυχίας και καταξίωσης σε θέματα σταδιοδρομίας και στους επαγγελματικούς χώρους όπου δραστηριοποιείσαι.

Ο Άρης στον 11ο Οίκο

Αισθητή η παρουσία σου στην κοινωνική ζωή, όπου λαμβάνει την πρωτοκαθεδρία. Κεντρίζεις τους φίλους σου ώστε να δραστηριοποιηθούν, εμφυσώντας τους ενθουσιασμό και ενεργητικότητα, για την ολοκλήρωση κοινών στόχων ή ενδιαφερόντων.

Ο Άρης στον 12ο Οίκο

Ασχολείσαι αρκετά με τον εσωτερικό σου κόσμο. Διαθέτεις αρκετά αποθέματα συναισθηματισμού αλλά και φαντασίας. Γενικά όμως είσαι αρκετά μυστικοπαθής και δύσκολα ανοίγεσαι σε άλλους. Η σεξουαλική σου ενέργεια δεν εκδηλώνεται φυσιολογικά.

 

Διαβάστε εδώ για το πώς ο Άρης επηρεάζει τα γενέθλια ωροσκόπιο από το ζώδιο που καταλάμβανε την ημέρα της γεννήσεως μας. 

 

Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan