Ας δούμε πως αντιμετωπίζουν τα ζώδια το ζήτημα του έρωτα! Μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο εδώ!

 

aries in love

Στον έρωτα οι Κριοί είναι ρωμαλέοι κι ενθουσιώδεις! Έχουν πάντα όρεξη τόσο για σεξ, όσο και για τα παιχνίδια που σχετίζονται με αυτό. Επειδή δεν έχουν την αίσθηση των περιορισμών, κάνουν συνέχεια πειραματισμούς πάνω στο σεξ. Σαν εραστές γνωρίζουν τί πρέπει να κάνουν και πώς. Επειδή λατρεύουν το σώμα τους δεν θα διστάσουν να το επιδείξουν στους εραστές ή τις ερωμένες τους. Αντιμετωπίζουν δυσκολία στην κατανόηση των συναισθήματων των άλλων για αυτό και φαίνονται εγωκεντρικοί και αναίσθητοι. Επίσης, με τίποτα δεν είναι διατεθειμένοι να καθίσουν και να ακούσουν το τι συνέβη στο παρελθόν των υποψηφίων ερωτικών τους συντρόφων, ούτε τα συναισθηματικά τους τραύματα. Αυτό που τους ενδιαφέρει είναι το τώρα. Δεν θα ανεχθούν για πολύ καιρό εραστές ή ερωμένες οι οποίοι ή οι οποίες έχουν αναστολές στο σεξ. Ερωτικά είναι πολύ δραστήριοι, ακόμη και σε προχωρημένη ηλικία.

 

Για να αποπλανήσετε έναν Κριό, δεν θα πρέπει να είστε ντροπαλοί και ντροπαλές. Να είστε αυθόρμητοι και αυθόρμητες, καθώς λατρεύει το κάθε τι απρόβλεπτο. Να είστε επίσης έτοιμοι κι έτοιμες να του κάνετε συνέχεια φιλοφρονήσεις. Προσπαθήστε να μην τον απογοητεύσετε, κάνοντάς τον να χάσει την υπομονή του.

 

 

Στον έρωτα οι Ταύροι είναι αργοί, αλλά αισθησιακοί και παθιασμένοι. Διαθέτουν ακατανίκητη φυσική γοητεία, η οποία, αν δεν πάρουν βάρος με το πέρασμα του χρόνου, θα παραμείνει μέχρι τα γεράματά τους. Λατρεύουν την απόλαυση που παίρνουν από την ερωτική συνεύρεση για αυτό στο σεξ είναι αργοί. Το πάθος τους για τις απολαύσεις του κορμιού τους οδηγεί στην ζωή τους να έχουν αρκετές ερωτικές επιτυχίες. Αναζητούν τον έρωτα τον οποίον και θα διεκδικήσουν ήρεμα. Ερωτοτροπούν, σαγηνεύοντας το θύμα τους. Πετούν υπονοούμενα, αλλά μόλις δουν ότι το άτομο το οποίο τους ενδιαφέρει δεν ανταποκρίνεται, απομακρύνονται. Όταν κάνουν σεξ θέλουν άνεση και χρόνο. Αν θέλετε να τους έχετε δίπλα σας μην διανοηθείτε να τους πείτε να κάνουν γρήγορα ή να κάνετε σεξ σε άβολα μέρη, όπως π.χ. στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου.

 

Για να αποπλανήσετε έναν Ταύρο θα πρέπει να του κάνετε συνέχεια δώρα, να είστε συνεπείς στον χρόνο των συναντήσεών σας, να βγείτε μαζί του για φαγητό, να είστε περιποιημένοι ή περιποιημένες, και να μυρίζετε όμορφα. Μην απορήσετε εάν δεν σας κάνει προτάσεις ή αρνηθεί να βγει μαζί σας στην αρχή. Αυτό συμβαίνει επειδή θέλει να είναι απόλυτα σίγουρος για την επιτυχία τους.

 

 

Στον ερωτικό τομέα οι Δίδυμοι λατρεύουν το φλερτ, τους πολλούς συνδυασμούς και την ανάγκη να έχουν για συντρόφους έξυπνους ανθρώπους. Το φλερτ είναι ένα παιγνίδι για εκείνους το οποίο παίζουν πειράζοντας το άτομο που τους ενδιαφέρει. Συνήθως μιλούν πολύ, δίνοντας έτσι την εντύπωση ότι είναι νευρικοί. Ενώ φαίνεται ότι θέλουν το φλερτ τους να κινηθεί γρήγορα, κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Στην πραγματικότητα θα καθυστερήσουν κάθε νέα γνωριμία προκειμένου να μάθουν το άλλο άτομο καλύτερα και να γίνουν φίλοι. Από εκεί και πέρα, στο κρεββάτι είναι όντως γρήγοροι, κάτι το οποίο μπορεί να απογοητεύσει μία κατηγορία εραστών ή ερωμένων. Κατά την διάρκεια της σεξουαλικής επαφής θέλουν να μιλούν, ακόμη και μετά το πέρας αυτής. Προκειμένου να διατηρήσουν ζωντανή την ένταση στην σεξουαλική τους ζωή δεν θα διστάσουν να πειραματιστούν. Λόγω της ανάγκης τους να έχουν συνέχεια νέες εμπειρίες σπανίως μπορούν να μείνουν πιστοί μόνο σε ένα άτομο.

 

Για να αποπλανήσετε έναν Δίδυμο, να είστε έτοιμοι/ες να του κάνετε πολλές φιλοφρονήσεις για το πόσο έξυπνος είναι. Παίξτε μαζί του, δείχνοντάς του ότι κι εσείς έχετε μυαλό. Μην ενοχληθείτε εάν κάνει κάποιο αστείο εις βάρος σας. Ανταποδώστε στα ίσα και θα σας εκτιμήσει περισσότερο. Δοκιμάστε μαζί του ερωτικά παιγνίδια μέσω τηλεφώνου.

 

 

Οι Καρκίνοι, είναι το πιο ευαίσθητο και συναισθηματικό από όλα τα ζώδια. Για αυτό, όταν ερωτεύονται νιώθουν υπέροχα και μοναδικά. Τότε είναι που νιώθουν ότι η ζωή τους αποκτά νόημα καθώς μπορούν να εκφράσουν τα τρυφερά συναισθήματά τους, την ευαισθησία και το πάθος που κρύβουν. Είναι πολύ ρομαντικοί και συναισθηματικοί. Αν και φαίνονται πολύ δυναμικοί, δεν είναι. Τουναντίον, είναι πολύ ντροπαλοί και όνειρό τους είναι να βρούν το άλλο τους μισό. Ο χωρισμός είναι για εκείνους η απόλυτη καταστροφή και δεν μπορούν να τον αντέξουν, ακόμη κι αν τον έχουν προκαλέσει οι ίδιοι. Για αυτό κι όταν χωρίζουν, έχουν την τάση να προσκολλούνται στο παρελθόν κι έτσι χάνουν τις ευκαιρίες που τους δίνονται. Το παράδοξο είναι πως εάν τύχει να ερωτευθούν ξανά, περνούν άμεσα από την φάση της μιζέριας σε εκείνη της απίστευτης χαράς. Προσέξετε να μην έχετε καταχραστεί της εμπιστοσύνης τους, διότι τότε δεν θα σταματήσουν μπροστά σε τίποτα προκειμένου να σας εκδικηθούν.

 

Για να αποπλανήστε έναν Καρκίνο, δημιουργήστε του ρομαντική ατμόσφαιρα. Φροντίστε τον με χάδια και φαγητό, και πάνω από όλα δείξτε του ότι είστε εκεί για να του παρέχετε ασφάλεια. Τα δώρα δεν έχουν αξία για εκείνον όσο η ζεστασιά που μπορείτε να του προσφέρετε.

 

 

Για τους περισσότερους και τις περισσότερες ο Λέοντας είναι το ζώδιο που βγάζει τους καλύτερους εραστές και τις καλύτερες ερωμένες. Λατρεύουν τον έρωτα και τον ζουν στον μέγιστο βαθμό. Είναι γοητευτικοί, περιποιητικοί, στοργικοί, αυθόρμητοι. Αποπνέουν ένα αέρα καυτού πάθους τον οποίον συνδυάζουν με την σιγουριά τους χαρακτήρα τους. Στο σεξ είναι γενναιόδωροι και θα κάνουν τα πάντα προκειμένου να αποδείξουν έμπρακτα ότι είναι οι καλύτεροι εραστές και ερωμένες, θέλουν όμως να έχουν τον απόλυτο έλεγχο. Θέλουν να έχουν προκλήσεις, ειδάλλως πλήττουν εύκολα. Θέλουν να έχουν πολλές ερωτικές σχέσεις στην ζωή τους, τις οποίες συνήθως τις έχουν. Μπορούν να κάνουν τα πάντα για τον άλλον, αλλά δεν ανέχονται δύο πράγματα: πρώτον, να μην έχουν το πάνω χέρι, και δεύτερον, να τους μειώνουν. Όλα αυτά γίνονται επειδή πληγώνονται πολύ εύκολα, και δεν το αντέχουν. Όταν πληγώνονται δείχνουν σκληροί ή δεν το κάνουν θέμα. Παράλληλα όμως αποσύρονται από το προσκήνιο προκειμένου να γλείψουν τις πληγές τους.

 

Το να αποπλανήσετε έναν Λέοντα είναι αρκετά εύκολο. Το μόνο που έχετε είναι να κάνετε είναι να ασχολείστε συνέχεια μαζί του! Αν θέλετε να τον κρατήσετε για καιρό πλάι σας μην ξεχνάτε να τον κολακεύεται συχνά. Αν θέλετε να τον κάνετε να λιώσει, χαϊδέψτε του τα μαλλιά!

 

 

Αν και πολύ χαριτωμένοι και ομιλητικοί, στο ερωτικό μέτωπο οι Παρθένοι δεν τα πάνε και πολύ καλά. Αιτία αυτού του κακού, είναι η έντονη τάση αυτομειώσεως που έχουν. Η έλλειψη αυτοπεποιθήσεως τείνει να μεγιστοποιεί το άγχος τους, και συνήθως στις πρώτες επαφές μιλούν ασταμάτητα. Πρέπει να τους κάνετε να χαλαρώσουν και να τους δείξετε πως το σεξ δεν είναι κάτι το επικίνδυνο. Αυτό που κερδίζει τους υποψήφιους εραστές και τις υποψήφιες ερωμένες είναι η φυσική ομορφιά και η γλυκύτητα της συμπεριφοράς τους. Δεν εκδηλώνουν εύκολα τα συναισθήματά τους, και συνήθως προσπαθούν να τα εκλογικεύσουν. Αυτό, στα μάτια των συντρόφων, τους κάνει να δείχνουν λίγο ψυχροί και απόμακροι. Παρ’ όλα αυτά, θέλουν να αγαπήσουν και να αγαπηθούν. Αν μάλιστα καταφέρετε να τους κερδίσετε, θα γίνετε ο κόσμος τους όλος. Ερωτικά μπορεί να δείχνουν απαθείς, μέσα τους όμως κρύβουν έντονο ερωτισμό.

 

Για να αποπλανήσετε έναν Παρθένο, φροντίστε να είστε καθαροί/ές και τακτικοί/ές. Επίσης, προετοιμαστείτε για πολύ γκρίνια, διότι μόνο αυτόν τον τρόπο ξέρει για να δείξει ότι ενδιαφέρεται για τον/την άλλον/ην. Αν καταφέρετε να φέρετε στην επιφάνεια την κρυμμένη του σεξουαλικότητα, θα σας αντιμετωπίσει σαν θεούς. Επίσης, μπορείτε να τους κερδίσετε λέγοντάς τους γλυκόλογα.

 

erotic1

Στον έρωτα, οι Ζυγοί είναι πολύ ρομαντικοί, αισθησιακοί, στοργικοί και πάρα πολύ ευαίσθητοι. Τους αρέσει όμως πολύ να ερωτροπούν με διακριτικό τρόπο πάντα. Είναι άνθρωποι που σκέφτονται περισσότερο με το μυαλό παρά με την καρδιά για αυτό και μισούν τους μελοδραματισμούς. Για αυτό και για δική τους προστασία υποσυνείδητα διατηρούν μία σχετική απόσταση από το χάος και τις συγκρούσεις που προκαλούν οι συναισθηματικές εκδηλώσεις. Θέλουν έναν άνθρωπο που να εκτιμά την γνώμη τους, να τους συμβουλεύει και να τους στηρίζει. Λόγω του ευαίσθητου χαρακτήρα τους, εάν τύχει και διαψευσθούν οι προσδοκίες που έτρεφαν για το συντροφικό τους πρόσωπο, πέφτουν σε μελαγχολία και βαθύτατη απογοήτευση, από την οποία θέλουν μεγάλο χρονικό διάστημα για να συνέλθουν. Στο κρεββάτι όμως τα δίνουν όλα, και δεν έχουν πρόβλημα να πειραματιστούν!

 

Για να αποπλανήσετε ένα Ζυγό, θα πρέπει να πραγματοποιήσετε την φαντασίωσή του για έναν έρωτα εξεζητημένο, λεπτό, όπως τον βλέπουμε σε παλαιές ρομαντικές ταινίες. Αν δεν είστε του γούστου του, ό,τι κι αν κάνετε δεν θα ενδώσει στις προτάσεις σας. Αν θέλετε να τον κάνετε να κολλήσει επάνω σας θα πρέπει να συμφωνείτε συνέχεια με τις απόψεις που έχει για την ομορφιά και την αρμονία.  

 

Το ζώδιο του Σκορπιού, είναι το κατ' εξοχήν ζώδιο του πάθους και της σεξουαλικότητος. Στην ερωτική τους ζωή πραγματικά παθιάζονται. Το σεξ είναι το όπλο των Σκορπιών ώστε να χειραγωγήσουν τα άτομα που τους ενδιαφέρουν. Επίσης, ο ερωτικός μαγνητισμός που αποπνέουν τους βοηθά να αποπλανήσουν το άτομο που επιθυμούν. Όταν βρεθεί άτομο που να τους καλύπτει στον σεξουαλικό τομέα, τότε το μεγάλος βάθος των συναισθημάτων τους βγαίνει στην επιφάνεια. Αυτό είναι και καλό και κακό, διότι ο Σκορπιός θέλει το απόλυτο, την ολοκληρωτική παράδοση του άλλου στα χέρια του. Αυτό μπορεί να προκαλέσει εμμονές, προσκόλληση, ζηλοτυπία και κτητικότητα. Η απότομη συμπεριφορά που έχουν τους προκαλεί προβλήματα. Ο έρωτας είναι για εκείνους έκσταση και πόνος ταυτόχρονα. Αγαπούν δυνατά, αλλά την ίδια στιγμή αρχίζει να καλλιεργείται η καχυποψία και η ζήλεια τους. Είναι αρκετά πεισματάρηδες και θα κάνουν τα πάντα για να αποκτήσουν αυτό που θέλουν.

 

Για να αποπλανήσετε έναν Σκορπιό, θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι και προετοιμασμένες να μην κάνετε τίποτα απολύτως. Αν δεν θέλει δεν ενδίδει. Αν θελήσει, θα σας αποπλανήσει εκείνος. Φροντίστε, για το δικό σας καλό, να μην ερωτοτροπείτε παράλληλα και με άλλα άτομα την ώρα που προσπαθείτε να αποπλανήσετε έναν Σκορπιό. Η εκδίκησή του θα είναι αμείλικτη.

 

 

Στον έρωτα οι Τοξότες είναι φλογεροί και ενθουσιώδεις. Είναι παθιασμένοι και δεν έχουν καμία αναστολή στο να εκφράσουν τα συναισθήματά τους. Το σεξ είναι απόλαυση και παιχνίδι μαζί, για αυτό άλλωστε δεν παίρνουν την ερωτική τους ζωή πολύ στα σοβαρά. Είναι πολύ ευθείς όταν έχουν κάποιον νέο υποψήφιο εραστή ή ερωμένη και δύσκολα περιορίζονται μόνο σε έναν. Επειδή είναι πολύ καλοί στα λόγια κι επειδή έχουν πάντα έτοιμη μία δικαιολογία, θα καταφέρουν να ξεπεράσουν τις δυσκολίες που θα προκύψουν όταν τους ανακαλύψουν. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν προκαλούν προβλήματα στις σχέσεις τους. Αυτό που ζητούν από τους άλλους είναι να κινούνται ελεύθεροι, καθώς δεν μπορούν να παραμείνουν ούτε λεπτό με άτομα κτητικά, εξουσιαστικά ή μίζερα. Ο διττός χαρακτήρας τους, τους κάνει την μία να είναι τρελλά ερωτευμένοι, και μετά από λίγο χρονικό διάστημα να θέλουν να προχωρήσουν σε άλλες περιπέτειες.

 

Για να αποπλανήσετε έναν Τοξότη, θα πρέπει να μην βλέπετε σοβαρά την ζωή, να μην θέλετε σχέση, να θέλετε σεξ, και πάνω από όλα να γελάτε. Προσπαθείστε να μην ενοχληθείτε από την χυδαία του συμπεριφορά. Πόντους κερδίζετε μαζί του εάν γυμνάζεστε.

 

 

Τον έρωτα οι Αιγόκεροι τον αντιμετωπίζουν με ψυχρότητα. Επειδή κάτω από το απόμακρο προσωπείο που φορούν, κρύβεται μία πολύ δυνατή σεξουαλική ορμή αλλά και σφοδρά συναισθήματα, πλησιάζουν κάθε σύντροφο με μεγάλη επιφυλακτικότητα. Όμως αυτή η επιφυλακτικότητα, ως επί το πλείστον ερμηνεύεται από τους άλλους ως ψυχρότητα ή αδιαφορία. Επί της ουσίας όμως, τρέμουν κυριολεκτικά την απόρριψη, για αυτό πρώτα μετρούν τον υποψήφιο ή την υποψήφια σύντροφο και μετά προχωρούν στην σύναψη ερωτικού δεσμού. Επειδή δεν είναι εκδηλωτικοί, προτιμούν να δείχνουν τα συναισθήματά τους με δώρα ή με πράξεις. Πολύ δύσκολα θα ανεχθούν συναισθηματικά ξεσπάματα ή εκδηλώσεις αγάπης προς το πρόσωπό τους. Οι υποψήφιοι εραστές ή οι υποψήφιες ερωμένες των Αιγόκερων θα πρέπει να κάνουν υπομονή μαζί τους και να τους ενθαρρύνουν να χαλαρώσουν ώστε να νιώσουν άνετα και να χαρούν την ερωτική τους ζωή στο έπακρο.

 

Για να αποπλανήσετε ένα Αιγόκερω, θα πρέπει να πρέπει να έχετε υπομονή μαζί του. Χρειάζεται να είστε αργοί και αργές, και ό,τι τους δίνετε να είναι τόσο όσο χρειάζεται. Κάποια στιγμή θα ξεκλειδώσει, και τότε θα δείτε τον πραγματικό του εαυτό του! Κερδίζετε πόντους μαζί του εάν έχετε χρήματα ή καλή εργασία ή κατάγεστε από καλή οικογένεια.

 

 

Στον έρωτα οι Υδροχόοι είναι απρόβλεπτοι. Έλκονται από άτομα εντελώς διαφορετικά από εκείνους. Μαγνητίζουν τα πλήθη, όμως κρατούν τους επίδοξους εραστές ή ερωμένες πάντα σε απόσταση, μέχρι την ώρα που εκείνοι θα επιλέξουν να ενδώσουν. Απολαμβάνουν το σεξ με έμπειρους και δραστήριους εραστές, και ειδικά εκείνους που δεν έχουν ηθικές αναστολές. Κάθε καινούργιος ερωτικός σύντροφος είναι για τους Υδροχόους ένα νέο πεδίο πειραματισμών. Επίσης, μην περιμένετε ότι θα κάνετε σχέση για να κάνετε σεξ μαζί τους. Ακόμη και στην πρώτη σας συνάντηση, είναι ικανοί/ές να σας δοθούν! Αν και θεωρούν τους εαυτούς τους χαλαρούς και ανεκτικούς πολύ δύσκολα θα κάνουν πράγματα που θεωρούνται δεδομένα για τον υπόλοιπο κόσμο, όπως πχ να θυμηθούν επετείους ή να προσφέρουν δώρα. Όλα αυτά τα θεωρούν ψεύτικα και απαρχαιωμένα, και μετά απορούν πως υπάρχει κόσμος που ακόμη τα έχει ανάγκη ώστε να γνωρίζουν τα συναισθήματα που θρέφουν για εκείνους/ες.

 

Για να αποπλανήσετε έναν Υδροχόο, ένα είναι το κόλπο, να το παίζετε συνέχεια δύσκολοι και δύσκολες. Αν δείτε ότι αργεί να ανταποκριθούν μία είναι η λύση, βουτήξτε τον και φιλήστε τον!

 

erotic13

Ο έρωτας για τους Ιχθύες είναι κάτι περισσότερο από ανάγκη, είναι η ζωή τους όλη. Αν και δυσκολεύονται πάντα στις πρώτες προσεγγίσεις, εν τούτοις μόλις ανοικτούν, πάντα καταλήγουν να ερωτεύονται. Γίνονται απίστευτα γενναιόδωροι και θέλουν να περιβάλλουν το ταίρι τους με αγάπη και φροντίδα. Συχνά όμως αυτό γίνεται με μεγάλη ανυπομονησία, με αποτέλεσμα οι σύντροφοί τους να τους θεωρούν υπερβολικούς, ακόμη και αποπνικτικούς. Συνήθως κάπου εκεί κάνουν πίσω και το αποτέλεσμα είναι οι Ιχθύες να πληγώνονται. Αν καταφέρουν να μετριάσουν κάπως τον έντονο συναισθηματισμό τους τότε ζουν τον έρωτα και το πάθος. Είναι απίστευτα ρομαντικοί. Μάλιστα είναι ικανοί να ερωτευθούν και τον πιο περίεργο τύπο ανθρώπου επειδή βλέπουν κάτι σε εκείνον. Τους αρέσουν τα απλά πράγματα, και η σκέψη ό,τι τους θυμήθηκαν. Στον σεξουαλικό τομέα, αρέσκονται στα τρυφερά παιγνίδια που προηγούνται της συνουσίας. Και βέβαια όλα τα προβλήματα για αυτούς λύνονται με το σεξ.

 

Για να αποπλανήσετε έναν Ιχθύ, θα πρέπει να είστε επιθετικοί και επιθετικές. Είναι εκ φύσεως διστακτικός και τεμπέλης για να κυνηγήσει το αντικείμενο του πόθου τους, οπότε ό,τι κάνετε εσείς! Αν θέλετε να βρείτε δικαιολογία για να τον πλησιάσετε, καθίστε μαζί του και μιλήστε για τον πόνο που κρύβουν ή για τον πόνο του κόσμου, και γενικά οτιδήποτε έχει να κάνει με πόνο.
Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan