Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ!

Ο έρωτας για τους Ιχθύες είναι κάτι περισσότερο από ανάγκη, είναι η ζωή τους όλη. Αν και δυσκολεύονται πάντα στις πρώτες προσεγγίσεις, εν τούτοις μόλις ανοικτούν, πάντα καταλήγουν να ερωτεύονται. Γίνονται απίστευτα γενναιόδωροι και θέλουν να περιβάλλουν το ταίρι τους με αγάπη και φροντίδα. Συχνά όμως αυτό γίνεται με μεγάλη ανυπομονησία, με αποτέλεσμα οι σύντροφοί τους να τους θεωρούν υπερβολικούς, ακόμη και αποπνικτικούς. Συνήθως κάπου εκεί κάνουν πίσω και το αποτέλεσμα είναι οι Ιχθύες να πληγώνονται. Αν καταφέρουν να μετριάσουν κάπως τον έντονο συναισθηματισμό τους, τότε μπορούν να ζήσουν τον έρωτα και το πάθος. Είναι απίστευτα ρομαντικοί. Μάλιστα είναι ικανοί να ερωτευθούν και τον πιο περίεργο τύπο ανθρώπου επειδή βλέπουν κάτι σε εκείνον. Τους είναι ευκολότερο να ανοικτούν όταν βρίσκονται σε ρομαντικά μέρη, όπως π.χ. κοντά σε ένα ποτάμι ή σε μία λίμνη. Αν δεν έχουν αυτήν την δυνατότητα, τότε θα φροντίσουν να κάνουν ρομαντικό τον χώρο τους, όπως να τον γεμίσουν με αρωματικά κεριά, μεταξωτά υφάσματα, ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να δημιουργήσει την σωστή ατμόσφαιρα. Τους αρέσουν τα απλά πράγματα, και η σκέψη ό,τι τους θυμήθηκαν. Στον σεξουαλικό τομέα, αρέσκονται στα τρυφερά παιγνίδια που προηγούνται της συνουσίας. Και βέβαια όλα τα προβλήματα για αυτούς λύνονται με το σεξ.


Για να αποπλανήσετε έναν Ιχθύ, θα πρέπει να είστε επιθετικοί και επιθετικές. Είναι εκ φύσεως διστακτικός και τεμπέλης για να κυνηγήσει το αντικείμενο του πόθου του, οπότε ό,τι κάνετε εσείς! Αν θέλετε να βρείτε δικαιολογία για να τον πλησιάσετε, καθίστε μαζί του και μιλήστε για τον πόνο που κρύβουν ή για τον πόνο του κόσμου, και γενικά οτιδήποτε έχει να κάνει με πόνο.Ο άνδρας Ιχθύς είναι ρομαντικός, πολύ συναισθηματικός, ευαίσθητος. Υποτάσσεται εύκολα στις ιδιοτροπίες της γυναίκας που αγαπάει, υπομένοντας καρτερικά τις αδυναμίες της, σε βαθμό μαζοχισμού. Όμως, αν εκείνη τον αναγκάσει να πάρει αποφάσεις ή αν προσπαθήσει να τον κάνει τυφλό όργανό της, ο άνδρας Ιχθύς δεν θα διστάσει ούτε λεπτό να την εγκαταλείψει. Αν οι άλλοι άνδρες πλησιάζουν τις γυναίκες χρησιμοποιώντας την γοητεία, τον δυναμισμό, την εξυπνάδα, τις ικανότητες ή την εργατικότητα, ο άνδρας Ιχθύς απευθύνεται στο μητρικό τους ένστικτο. Με αυτόν τον αφελή τρόπο προσεγγίσεως πετυχαίνουν τον οίκτο και την πυροδότηση των ενοχών τους.


Η γυναίκα Ιχθύς είναι μία γυναίκα αδύναμη, που ζητά την προστασία και την φροντίδα ενός άνδρα. Αν τα βρει αυτά, τότε θα μείνει για πάντα μαζί του, ακόμη κι αν αργότερα  ο σύντροφός της αρχίσει να της φέρεται άσχημα. Αν κάποιος ενδιαφέρεται για αυτόν τον τύπο γυναίκας, θα πρέπει πρώτα από όλα να την καλέσει για φαγητό. Σε ένα όμορφο και ρομαντικό περιβάλλον θα μπορέσει να την πείσει ότι είναι ο ιδανικός άνδρας για εκείνη εξυμνώντας τα προτερήματά του. Επειδή η διάθεσή της είναι χαοτική, της είναι πολύ εύκολο να παρατήσει τον σύντροφό της για τα μάτια ενός άλλου, «καλύτερου».  


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan