Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ!

Στον έρωτα οι Υδροχόοι είναι απρόβλεπτοι. Έλκονται από άτομα εντελώς διαφορετικά από εκείνους. Μαγνητίζουν τα πλήθη, όμως κρατούν τους επίδοξους εραστές ή ερωμένες πάντα σε απόσταση, μέχρι την ώρα που εκείνοι θα επιλέξουν να ενδώσουν. Απολαμβάνουν το σεξ με έμπειρους και δραστήριους εραστές, και ειδικά εκείνους που δεν έχουν ηθικές αναστολές. Κάθε καινούργιος ερωτικός σύντροφος είναι για τους Υδροχόους ένα νέο πεδίο πειραματισμών. Επίσης, μην περιμένετε ότι θα κάνετε σχέση για να κάνετε σεξ μαζί τους. Ακόμη και στην πρώτη σας συνάντηση, είναι ικανοί/ές να σας δοθούν! Αν και θεωρούν τους εαυτούς τους χαλαρούς και ανεκτικούς, πολύ δύσκολα θα κάνουν πράγματα που θεωρούνται δεδομένα για τον υπόλοιπο κόσμο, όπως π.χ. να θυμηθούν επετείους ή να προσφέρουν δώρα. Όλα αυτά τα θεωρούν ψεύτικα και απαρχαιωμένα, και μετά απορούν πως υπάρχει κόσμος που ακόμη τα έχει ανάγκη ώστε να γνωρίζουν τα συναισθήματα που θρέφουν για εκείνους/ες. Όταν ερωτεύονται εκφράζεται πλήρως η ρομαντική τους πλευρά. Αρκετές είναι εκείνες οι φορές που παρασύρονται από αυτό που νιώθουν αλλά αργά ή γρήγορα αρχίζουν να αμφιταλαντεύονται, με αποτέλεσμα να αρχίζουν να έχουν αμφιβολίες. Τότε είναι που το μπαλόνι του έρωτα ξεφουσκώνει και επέρχεται η καταστροφή σε αυτό που έχουν. Επειδή ως άτομα ενδιαφέρονται περισσότερο για μεγάλα ή παγκόσμια θέματα, αδιαφορούν ή φέρονται ψυχρά στους συντρόφους τους. Όταν όμως στρέψουν την προσοχή τους στον άνθρωπό τους, συχνά ανακαλύπτουν πως με την συμπεριφορά τους τον έχουν οδηγήσει μακρυά τους.     


Για να αποπλανήσετε έναν Υδροχόο, ένα είναι το κόλπο, να το παίζετε συνέχεια δύσκολοι και δύσκολες. Αν δείτε ότι αργεί να ανταποκριθεί μία είναι η λύση, βουτήξτε τον και φιλήστε τον!

 

Ο άνδρας Υδροχόος γοητεύει τις γυναίκες με τις μεγάλες του ιδέες, με τα μεταρρυθμιστικά του σχέδια, με την επαναστατικότητά του, με την αυτοθυσία και τον αλτρουϊσμό του. Το πρόβλημα είναι πως ενώ είναι ομιλητικός, συνεπαρμένος για όλα αυτά τα μεγάλα, δεν κάνει την πρώτη κίνηση. Η γυναίκα που επιθυμεί έναν τέτοιο τύπο ανδρός δυσκολεύεται μαζί του, επειδή δεν μπορεί να διακρίνει αν ενδιαφέρεται για εκείνη ή απλά κάνει επίδειξη των διανοητικών του ικανοτήτων. Η μόνη λύση είναι να τον αφήσει να φλυαρεί για μία με δύο ώρες και μετά, ξαφνικά, να τον φιλήσει.


Η γυναίκα Υδροχόος δεν είναι από τις συνηθισμένες γυναίκες που οι άνδρες μπορούν εύκολα να ρίξουν. Είναι έξυπνη και ανεξάρτητη, και τα συνηθισμένα κόλπα δεν πιάνουν σε αυτήν. Δεν συγκινείται εύκολα ούτε από τα δώρα ούτε από τις φιλοφρονήσεις. Αν κάποιος μάλιστα γίνει ιδιαίτερα φορτικός, δεν θα διστάσει να τον βρίσει ή να τον χαστουκίσει. Αν απορρίψει κάποιον που την έχει πλησιάσει ευγενικά, δεν σημαίνει αυτομάτως ότι έχασε το ενδιαφέρον της για εκείνον. Θα του προτείνει να γίνει φίλος της. Αργά ή γρήγορα όμως θα τον δει αλλιώς.   


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan