Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ!

Το ζώδιο του Σκορπιού, είναι το κατ' εξοχήν ζώδιο του πάθους και της σεξουαλικότητος. Στην ερωτική τους ζωή πραγματικά παθιάζονται. Το σεξ είναι το όπλο των Σκορπιών ώστε να χειραγωγήσουν τα άτομα που τους ενδιαφέρουν. Επίσης, ο ερωτικός μαγνητισμός που αποπνέουν τους βοηθά να αποπλανήσουν το άτομο που επιθυμούν. Όταν βρεθεί άτομο που να τους καλύπτει στον σεξουαλικό τομέα, τότε το μεγάλος βάθος των συναισθημάτων τους βγαίνει στην επιφάνεια. Αυτό είναι και καλό και κακό, διότι ο Σκορπιός θέλει το απόλυτο, την ολοκληρωτική παράδοση του άλλου στα χέρια του. Αυτό μπορεί να προκαλέσει εμμονές, προσκόλληση, ζηλοτυπία και κτητικότητα. Η απότομη συμπεριφορά που έχουν τους προκαλεί προβλήματα. Ο έρωτας είναι για εκείνους έκσταση και πόνος ταυτόχρονα. Αγαπούν δυνατά, αλλά την ίδια στιγμή αρχίζει να καλλιεργείται η καχυποψία και η ζήλεια τους. Είναι αρκετά πεισματάρηδες και θα κάνουν τα πάντα για να αποκτήσουν αυτό που θέλουν. Υποφέρουν από σεξομανία. Κάθε άτομο που συναντούν κυριολεκτικά το γδύνουν με τα μάτια τους. Το σεξουαλικό πάθος πολλές φορές τους θολώνει την κρίση τους με αποτέλεσμα να συναναστρέφονται άτομα που δεν τους αξίζουν. Το κακό είναι πως μόλις τα απολαύσουν σεξουαλικά παρουσιάζουν το εξής οξύμωρο φαινόμενο, να τα συντρίβουν και συγχρόνως να πληγώνονται και οι ίδιοι.


Για να αποπλανήσετε έναν Σκορπιό, θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι και προετοιμασμένες να μην κάνετε τίποτα απολύτως. Αν δεν θέλει δεν ενδίδει. Αν θελήσει, θα σας αποπλανήσει εκείνος. Φροντίστε, για το δικό σας καλό, να μην ερωτοτροπείτε παράλληλα και με άλλα άτομα την ώρα που προσπαθείτε να αποπλανήσετε έναν Σκορπιό. Η εκδίκησή του θα είναι αμείλικτη.Ο άνδρας Σκορπιός είναι πιστός εραστής και εξιδανικεύει την γυναίκα που έχει πλάι του. Είναι ο ιδανικός εραστής καθώς λατρεύει το γυναικείο σώμα, το οποίο μελετάει από πολύ νεαρή ηλικία. Οι γυναίκες γοητεύονται από εκείνον χωρίς να γνωρίζουν ποίο είναι εκείνο το χαρακτηριστικό γνώρισμα που τις σαγήνευσε. Για να συνεχίσουν μαζί του θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν από την αρχή τι θέλουν από εκείνον, καθώς ο άνδρας Σκορπιός δεν παίζει. Ό,τι του ζητήσουν θα είναι νόμος. Ποτέ δεν θα ζητήσει παραπάνω από αυτά που συμφώνησαν.


Η γυναίκα Σκορπιός φαίνεται απρόσιτη και ψυχρή. Όμως, το πρόσωπό της είναι εκείνο που προκαλεί ταυτόχρονα την γοητεία και τον φόβο. Κανένας άνδρας δεν πρόκειται να την πείσει με τα λόγια. Αδιαφορεί πλήρως. Στις φιλοφρονήσεις θα μείνει σιωπηλή ή θα απαντήσει με αρκετή δόση ειρωνείας. Όλα θα εξαρτηθούν από το πόσο ειλικρινής είναι ο άνδρας που την πλησιάζει. Αν δεχτεί το φλερτ ενός άνδρα, τόσο το καλύτερο για εκείνον. Αν όμως αρνηθεί θα πρέπει να γνωρίζει ότι δεν πρέπει να της γίνει φορτικός. Το μόνο που θα καταφέρει είναι να την κάνει εχθρό του, κάτι που πραγματικά δεν το θέλει να συμβεί.


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan