Σε αυτά τα άρθρα αναλύουμε την επιρροή που έχουν οι σύνθετοι πλανητικοί σχηματισμοί.

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΡΙΓΩΝΟ

Το Μεγάλο Τρίγωνο συγκροτείται από τρεις πλανήτες που σχηματίζουν μεταξύ τους τρία τρίγωνα. Με αυτόν τον τρόπο έχουμε έμφαση σε ένα από τα στοιχεία (ΓΗ, ΑΕΡΑΣ, ΝΕΡΟ, ΦΩΤΙΑ), άρα και τονισμό των χαρακτηριστικών τους. Έχουμε ουσιαστικά μία εσωτερική συμφωνία ανάμεσα στους πλανήτες που μετέχουν αφού η ροή της ενέργειας όχι μόνο δεν εμποδίζεται αλλά και ενισχύεται. Όμως, η ισχυρή εσωτερική συμφωνία που υπάρχει δημιουργεί ένα κλειστό σύστημα το οποίο δελεάζει το άτομο το οποίο το έχει στο ωροσκόπιό του, να φθάσει στην άλλη άκρη, της υπερβολής.  

 Water Grand Trine

Παράδειγμα

Κρόνος τρίγωνο Δίας, Κρόνος τρίγωνο Ποσειδών, Ποσειδών τρίγωνο Δίας: Το άτομο είναι πολύ δημοφιλές ανάμεσα σε φίλους και συντρόφους αφού μπορεί με τον συγκροτημένο τρόπο σκέψεως που διαθέτει, να μοιράζεται σωστά συναισθηματικά ανάμεσα στις ανάγκες των δύο διαφορετικών κατηγοριών.

 

Κώστας Βουτσάς

costas voutsas trigono fotias 2

Ο Κώστας Βουτσάς έχει μεγάλο τρίγωνο της Φωτιάς, το οποίο αποτελείται από τον Ερμή, τον Δία και τον Ουρανό. Γενικά, τα Τρίγωνα της Φωτιάς υποδηλώνουν δημιουργικότητα, αυτοέκφραση, και πάνω από όλα νέα ξεκινήματα. Χαρίζει στο άτομο που το έχει το κουράγιο που χρειάζεται κανείς ώστε να ρισκάρει προς νέες κατευθύνσεις. Ο Κώστας Βουτσάς είναι ένας άνθρωπος ευθύς, που δοκιμάζει το ταλέντο του ακόμη και στην ηλικία που βρίσκεται. Σπανίως χάνει το χαμόγελό του και ότι έχει να πει, είτε σωστό είτε λάθος, το λέει ευθέως.  

 

 

Χρήστος Τσαγανέας

tsaganeas

Το μεγάλο τρίγωνο του Νερού βγήκε στο Χρήστο Τσαγανέα με την απόρριψη της οικογενείας του (Ήλιος-Άρης-Ποσειδώνας στον Καρκίνο) όταν τους ανακοίνωσε ότι εγκαταλείπει τις σπουδές του προκειμένου να ακολουθήσει τον έρωτά του με την κατά εφτά χρόνια μεγαλύτερή του ηθοποιό Νίτσα Βιτσώρη (Σελήνη στον Σκορπιό) και την επακόλουθη ενασχόληση με το θέατρο, όπου διέπρεψε, λόγω της φυσιογνωμίας του, σε ρόλους αριστοκράτη (Κρόνος στους Ιχθύες).


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan