Μπήκαμε στον πιο γιορτινό μήνα του χρόνου. Μας περιμένουν έξοδοι και διασκεδάσεις. Πώς θα είναι τα ερωτικά και οι σχέσεις μας αυτό το διάστημα; Αναλυτικές προβλέψεις με την Ταρώ, για όλα τα ζώδια, από την Γεωργία Λεμπιδάκη. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο εδώ.

Οι Κριοί, αυτόν το μήνα στα ερωτικά σας, θα έχετε την ενέργεια του Άστρου

Το Άστρο συμβολίζει πάντα την ηρεμία και την ελπίδα. Αν το προηγούμενο διάστημα ήταν δύσκολο για εσάς, τώρα ήρθε η ώρα να χαλαρώσετε και να ηρεμήσετε. Πρόκειται να νιώσετε αναζωογονημένοι και αισιόδοξοι, καθώς θα διαπιστώσετε ότι τα πράγματα στις σχέσεις και τα ερωτικά σας, θα αρχίσουν να καλυτερεύουν. Αν είστε σε κάποια σχέση, είναι πολύ πιθανό να αρραβωνιαστείτε αυτό το διάστημα. Αν είστε αδέσμευτοι ή αδέσμευτες, φροντίστε να πείτε ναι σε όλες τις προσκλήσεις που θα σας γίνουν για πάρτυ ή συγκεντρώσεις σε σπίτια φίλων, καθώς ο έρωτας είναι πολύ πιθανό να βρεθεί ανάμεσα στα άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος. Επίσης, είναι πιθανό μία φιλική ως τώρα σχέση σας, να εξελιχθεί σε κάτι περισσότερο.

Για τους Ταύρους, ο Δεκέμβριος ξεκινά για εσάς με την ενέργεια της κάρτας του Τρελού.

Ο προηγούμενος μήνας ήταν αρκετά δύσκολος για τους περισσότερους από εσάς, καθώς ή κάποια σχέση έληξε ή κάτι που θεωρούσατε δεδομένο γκρεμίστηκε.

Το μήνα αυτό όμως, ο Τρελός έρχεται να σας θυμίσει πως τίποτα δε χάθηκε, καθώς είναι η μόνη κάρτα της Ταρώ που συμβολίζει εξίσου την αρχή και το τέλος. Στα ερωτικά σας ξεκινάτε μία νέα πορεία και μπαίνετε σε μία νέα φάση της ζωής σας. Μην υπεραναλύσετε και μην πολυσκεφτείτε. Δεχτείτε τον εαυτό σας όπως είναι, “αγκαλιάστε” τις επιλογές σας και εμπιστευτείτε την καρδιά σας. Έστω και αν είναι για λίγο, αυτό το διάστημα των γιορτών, τολμήστε να πετάξετε τις αναστολές μακριά, ακόμα και να ποντάρετε σε κάποια γνωριμία που μοιάζει αουτσάιντερ, ίσως να είναι αυτή που θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε μπροστά και να σας γεμίσει χαρά.

Οι Δίδυμοι, για τον Δεκέμβριο έχετε στα ερωτικά σας, την ενέργεια της Σελήνης.

Αν τον προηγούμενο μήνα νιώσατε την πλήρη εξωστρέφεια, τώρα ήρθε η ώρα να έρθετε σε επαφή με τα πιο βαθιά και κρυφά σας συναισθήματα. Ως Δίδυμοι, ένα ζώδιο που λειτουργεί πολύ με την λογική και την εκλογίκευση των συναισθημάτων του, ίσως δυσκολευτείτε να το κάνετε αυτό. Η Σελήνη, εκτός από τα συναισθήματα, αντιπροσωπεύει τους φόβους, τις ανησυχίες και τους εσωτερικούς μας δαίμονες. Προσέξτε να μην υποπέσετε σε ψευδαισθήσεις όσον αφορά τις σχέσεις σας, αλλά και να μην στέλνετε μεικτά μηνύματα στα άτομα που σας ενδιαφέρουν ερωτικά, επειδή εσείς νιώθετε μπερδεμένοι και αποπροσανατολισμένοι. Κοιτάξτε μέσα σας, και προσπαθήστε να βρείτε ξανά τον εαυτό και τον δρόμο σας. 

Εσείς οι Καρκίνοι, αυτό το μήνα, θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε την ενέργεια του Πύργου

Έχουμε ξαναπεί πως όταν ο Πύργος βρεθεί στο δρόμο μας, είναι σημάδι σαρωτικών αλλαγών και γεγονότων εκτός του ελέγχου μας. Επειδή τα αποτελέσματα της ενέργειας του Πύργου βιώνονται πάντα δυσάρεστα, θεωρείται η πιο αρνητική κάρτα της Ταρώ. Αυτό το μήνα λοιπόν, είναι πολύ πιθανό να διαλυθούν σχέσεις από εκεί που δεν το περιμένετε ή να καταρρεύσουν καταστάσεις που θεωρούσατε δεδομένες. Επίσης, είναι πολύ πιθανό να μην μπορέσετε άλλο να καταπιέσετε το θυμό που κρύβετε μέσα σας, και να είστε εσείς εκείνοι ή εκείνες που θα διαλύσετε σχέσεις ή θα απομακρύνετε βιαίως από κοντά σας τα άτομα που θα βρεθούν στο επίκεντρο αυτού του ξεσπάσματος. Ό,τι κι αν ισχύει για την περίπτωσή σας, αργότερα θα διαπιστώσετε πως η αλλαγή αυτή ήταν αναγκαία, εξάλλου ο Πύργος είναι ο τρόπος του σύμπαντος να μας αφυπνίσει όταν η ζωή μας έχει βαλτώσει.

Για τους Λέοντες, αυτός ο μήνας έχει την ενέργεια της Δύναμης.

Η Δύναμη είναι μία πολύ θετική κάρτα, και απόλυτα συμβατή με το ζώδιό σας. Η εμφάνισή της λοιπόν, προαναγγέλει έναν μήνα με ευχάριστα γεγονότα στα ερωτικά σας. 

Αυτό το διάστημα, το μόνο που πρέπει να κάνετε, είναι να είστε εντελώς ο εαυτός σας για να περάσετε καλά. Λαμπεροί, δυνατοί, με αυτοπεποίθηση, ευγένεια και θέρμη. Θα σας δοθούν πολλές ευκαιρίες για διασκέδαση και για να γνωρίσετε νέο κόσμο. Αν είστε αδέσμευτοι και αδέσμευτες, μέσα από αυτές τις γνωριμίες είναι πιθανό να βρεθεί κάποιο άτομο που θα έρθει για να μείνει στη ζωή σας. Επίσης, είτε έχετε κάποια σχέση, είτε όχι, η σεξουαλικότητά σας θα είναι πολύ ανεβασμένη, και είναι σίγουρο ότι σας περιμένουν πολύ ευχάριστες ερωτικές εμπειρίες. Τι καλύτερο για την περίοδο των γιορτών; Απολαύστε το!

Οι Παρθένοι, για τον τελευταίο μήνα του έτους στα ερωτικά σας, έχετε την κάρτα του Ιερέα.

Ο Ιερέας συμβολίζει την συντήρηση, τους κανόνες και την ανάγκη του ανθρώπου να επιδιώκει τη σταθερότητα.

Αυτό το διάστημα για εσάς, δεν ευνοεί τόσο τα νέα και έντονα ερωτικά ξεκινήματα. Είναι μία περίοδος που είναι προτιμότερο να χαλαρώσετε, να περάσετε όμορφες στιγμές με την οικογένειά σας, να κινηθείτε δηλαδή πιο παραδοσιακά. Στην περίπτωση που είστε ήδη σε κάποια σχέση ή έχετε κάνει μία γνωριμία πρόσφατα, αυτή την περίοδο ευνοείται η σταθεροποίησή της. Ο Ιερέας ευνοεί επίσης και το γάμο, οπότε αν βρίσκεστε σε αυτή τη φάση της ζωής σας, είναι ευνοϊκό το διάστημα αυτό για να προχωρήσετε.

Για τους Ζυγούς, ο Δεκέμβριος φωτίζεται από την ενέργεια του Ήλιου.

Όλες οι θετικές λέξεις που μας έρχονται στο μυαλό όταν σκεφτόμαστε τον Ήλιο, αυτές είναι που θα περιγράψουν τα ερωτικά σας αυτό το μήνα. 

Λάμψη, ακτινοβολία, χαρά, ζωτικότητα, αυτοπεποίθηση, αισιοδοξία. Το διάστημα αυτό εκπέμπετε τέτοια ακτινοβολία που τραβάτε όλα τα βλέμματα. Όπου και να πάτε θα είστε το κέντρο της προσοχής, κάτι που θα απολαύσετε δεόντως. Όποιο άτομο και να θελήσετε, δεν θα δυσκολευτείτε ιδιαίτερα να το κατακτήσετε.Αυτές τις γιορτές λοιπόν, βγείτε έξω, διασκεδάστε, γνωρίστε κόσμο και φλερτάρετε. Ο έρωτας είναι παραπάνω από πιθανός για εσάς αυτό το μήνα! Και αν είστε ήδη σε μία σχέση, μέσα στο γιορτινό κλίμα θα νιώσετε την αγάπη σας να δυναμώνει. Δεν είναι καθόλου απίθανο, ακόμα και να αποφασίσετε να παντρευτείτε αυτό το διάστημα ή να αποκτήσετε παιδί. 

Οι Σκορπιοί, αυτό το μήνα, έχετε την κάρτα της Δικαιοσύνης στα ερωτικά σας.

Η Δικαιοσύνη είναι μία κάρτα που εμπνέει σοβαρότητα, και εκροσωπεί τη συμπαντική τάξη, ειδικά το νόμο του αιτίου και του αιτιατού. Μας θυμίζει πάντα πως ό,τι δώσαμε επιστρέφει πίσω σε εμάς με τη μορφή του αποτελέσματος.

Εν ολίγοις, τα αποτελέσματα των προηγούμενων επιλογών σας θα αρχίσουν να φαίνονται τώρα. Ο περασμένος μήνας ήταν σίγουρα έντονος για τους περισσότερους από εσάς. Τώρα, σιγά σιγά επιστρέφει στη ζωή σας η ηρεμία. Είναι η εποχή που πρέπει να χαλιναγωγήσετε τα πάθη σας για να έρθει στην ερωτική σας ζωή και τις σχέσεις σας, η ισορροπία. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό τώρα, να επιλέξετε να έχετε δίπλα σας, ανθρώπους σοβαρούς, μετρημένους και ισορροπημένους, τόσο σεξουαλικά όσο και συναισθηματικά.  

Για τους Τοξότες, τα ερωτικά του Δεκεμβρίου, παίρνουν την ενέργεια του Μάγου.

Μετά από ένα διάστημα ενδοσκόπησης, ήρθε η ώρα να δράσετε. Αυτή ακριβώς τη δράση συμβολίζει ο Μάγος. Είναι μία κάρτα που σας προτρέπει να ενεργήσετε, με τον όρο ότι έχετε καταλάβει τι είναι αυτό που θέλετε και ότι δεσμεύεστε να το κατακτήσετε. 

Ερωτικά, αυτό το μήνα είστε έτοιμοι για νέα ξεκινήματα, για νέες γνωριμίες και νέες εμπειρίες. Αναλαμβάνετε δράση και δεν φοβόσαστε να ρισκάρετε, κάτι που θα είναι ιδιαίτερα θελκτικό σε όσους σας γνωρίζουν. Ευνοούνται οι νέες σχέσεις, αρκεί να κάνετε εσείς το πρώτο βήμα, αλλά και οι ήδη υπάρχουσες σχέσεις ενδυναμώνονται, και είστε εσείς που το προκαλείτε αυτό. Καλή περίοδος για ταξίδια, είτε με το ταίρι σας οι δεσμευμένοι, αλλά και οι αδέσμευτοι, ενδέχεται να κάνετε μία ενδιαφέρουσα γνωριμία σε κάποιον γιορτινό προορισμό.

Οι Αιγόκεροι, και για αυτό τον μήνα, στα ερωτικά σας, έχετε να κάνετε με την κάρτα του Άρματος

Συνεχίζετε στο ίδιο μοτίβο με τον προηγούμενο μήνα, καθώς οι παρελθοντικές καταστάσεις εξακολουθούν να παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας. Το Σύμπαν σας στέλνει το μήνυμα ότι δεν έχετε ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα ή ότι δεν έχετε πάρει όλα τα απαραίτητα μαθήματα από τις σχέσεις και τα πρόσωπα που έπρεπε, και για αυτό επανεμφανίζονται. 

Κάντε ένα βήμα πίσω και αναστοχαστείτε ποια είναι τα θέματα που έχουν παραμείνει άλυτα στα ερωτικά και στα συναισθηματικά σας. Τι είναι αυτό που πρέπει να ελέγξετε ή να αντιμετωπίσετε προκειμένου να προχωρήσετε μπροστά; Με αυτοκυριαρχία και ψυχραιμία θα καταλάβετε όσα πρέπει να κάνετε, προκειμένου να απελευθερωθείτε από το φαύλο κύκλο του παρελθόντος, και να αποφασίσετε πια, προς ποια κατεύθυνση θέλετε να πάτε εσείς οι ίδιοι την ερωτική σας ζωή.

Η κάρτα που αντιστοιχεί στους Υδροχόους αυτό το μήνα, είναι αυτή της Κρίσης.

Η Κρίση, παρόλο που είναι μία κάρτα που μπορεί εκ πρώτης όψεως να μας προβληματίζει, εντούτοις, αντιπροσωπεύει τα συναισθήματα που νιώθουμε μετά το πέρας των δυσκολιών, την ανακούφιση και την ελάφρυνση από τα βάρη. 

Για εσάς, αυτός ο μήνας θα έχει αρκετά ξεκαθαρίσματα όσον αφορά στις σχέσεις και τα ερωτικά σας. Κάνετε τον απολογισμό σας και ετοιμάζεστε για μία νέα αρχή. Όσες σχέσεις δεν έχουν μέλλον, διαλύονται. Αντίθετα, ό,τι έχει προοπτική, θα ενδυναμωθεί. Μην φοβηθείτε, θα διαπιστώσετε σύντομα πως πρόκειται να μεταμορφωθείτε από τη διαδικασία αυτή, να γεμίσετε με νέα ελπίδα και να ανακαλύψετε ξανά τη χαρά του έρωτα. 

Οι  Ιχθύες, τον Δεκέμβριο, στα ερωτικά σας έχετε να κάνετε με την κάρτα του Αυτοκράτορα.

Ο Αυτοκράτορας συμβολίζει την εξουσία, τη δομή, τη λογική και είναι το αρσενικό αρχετυπικό πρότυπο. 

Η εμφάνισή του στα ερωτικά σας, σας καλεί να κάνετε μια υπέρβαση από τα συνηθισμένα. Τον προηγούμενο μήνα πολλοί από εσάς αντιμετωπίσατε μία απώλεια ή μία σχέση που τελείωσε. Το μήνυμά σας τώρα, για να προχωρήσετε μπροστά, είναι να μην είστε πια τα ταπεινά χαμομηλάκια που είστε συνήθως. Κρύβετε μέσα σας, δύναμη, πάθος και τη δυνατότητα να οδηγήσετε τις σχέσεις και τα ερωτικά σας, εκεί που θέλετε. Δείξτε αυτοπεποίθηση και εξωστρέφεια, εκφράστε τα θέλω και τις ανάγκες σας, χωρίς το φόβο ότι δεν θα εισακουστείτε. Μπορεί να εκπλαγείτε από τα αποτελέσματα και από την ανταπόκριση που θα βρείτε.


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan