Πλησιάζουμε όλο και περισσότερο προς τον Χειμώνα. Πώς θα είναι τα ερωτικά και οι σχέσεις όλων των ζωδίων το Νοέμβριο; Ερωτικές προβλέψεις με Ταρώ, από την Γεωργία Λεμπιδάκη. Μπορείτε να δείτε το video, εδώ.

Στους Κριούς, αυτόν το μήνα στα ερωτικά σας, φέρνει την ενέργειά της η Ιέρεια

Τον προηγούμενο μήνα κάποιοι από εσάς ζήσατε έντονες, ξαφνικές και ίσως δυσάρεστες αλλαγές, καθώς βρεθήκατε αντιμέτωποι με τον Πύργο.

Για τον Νοέμβριο, το μήνυμά σας είναι να βρείτε γαλήνη, να ηρεμήσετε και να ανακαλύψετε τι θέλετε πραγματικά από τις σχέσεις και τα ερωτικά σας. Αν και δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα για εσάς, καθώς είναι ενάντια στη φύση σας, θα διαπιστώσετε ότι απέχοντας λίγο από τη δράση, θα βρείτε τις απαντήσεις που ψάχνετε. Αυτό το διάστημα, επίσης, είναι πολύ πιθανό να σας είναι πιο εύκολο από ό,τι συνήθως, να εκφράσετε τα συναισθήματά σας. Ελάτε σε επαφή με τη συναισθηματική σας πλευρά, μάλλον το χρειάζεστε περισσότερο από όσο φαντάζεστε. Οι γυναίκες Κριοί, θα έχετε αυξημένη σεξουαλικότητα, και είναι επίσης μεγαλύτερες, οι πιθανότητες σύλληψης παιδιού.

 

Για τους Ταύρους, ο Νοέμβριος σας φέρνει αντιμέτωπους με την ενέργεια του Πύργου.

Είναι γεγονός πως ο Πύργος θεωρείται η πιο αρνητική κάρτα της Ταρώ, και αυτό γιατί το αποτέλεσμά της βιώνεται πάντα δυσάρεστα.

Μήπως είστε σε άρνηση όσον αφορά μία σχέση που έχει τελματώσει; Αρνείστε να δεχτείτε την πραγματικότητα ή ότι πρέπει να γίνουν κάποιες αλλαγές προκειμένου να πάτε μπροστά; Ο Πύργος είναι ο τρόπος του Σύμπαντος να σας αναταράξει με βίαιο τρόπο για να σας αφυπνίσει. Θα είναι ένας δύσκολος μήνας για τα ερωτικά σας, καθώς μπορεί να διαλυθούν σχέσεις και καταστάσεις που θεωρούσατε πολύ σημαντικές. Είναι πιθανό ακόμα και το διαζύγιο. Ως Ταύροι, η αλλαγή σας τρομάζει πολύ, αλλά επειδή θα αναγκαστείτε να ακολουθήσετε νέα κατεύθυνση στη ζωή σας, έχετε υπόψιν σας πως η όλη εμπειρία μπορεί να γίνει λιγότερο ή περισσότερο δυσάρεστη και επίπονη ανάλογα με την αντίδρασή σας.

 

Οι Δίδυμοι, για το Νοέμβριο έχετε ως σύμμαχό σας την κάρτα του Ήλιου.

Μετά την απομόνωση και την ενδοσκόπηση του προηγούμενου μήνα (Ερημίτης), ο Ήλιος, έρχεται να σας προσφέρει ενέργεια, ζωτικότητα, δύναμη, σιγουριά και εμπιστοσύνη, έτσι που θα νιώσετε ελεύθεροι και ικανοί για τα πάντα. Ακόμα, δεν πρόκειται να καταπιεστείτε για κανέναν και τίποτα, και θα είστε ο εαυτός σας. 

Τι σημαίνει αυτό για τα ερωτικά και τις σχέσεις σας; Ετοιμαστείτε για έναν μήνα γεμάτο χαρά και διασκέδαση, με πολύ φλερτ, με άκρως ερωτικά παιχνίδια, με πιθανότητα ακόμη και να βρεθείτε σε παράλληλες ή πολλαπλές σχέσεις! Η αυτοπεποίθηση και η πληθωρικότητά σας, θα σας κάνουν το επίκεντρο της προσοχής, κάτι που θα απολαύσετε δεόντως. Ζήστε αυτό το διάστημα όσο διαρκέσει, και διευρύνετε το μυαλό και τις εμπειρίες σας, προφανώς το έχετε ανάγκη. 

 

Εσάς τους Καρκίνους, αυτό το μήνα, σας αντιπροσωπεύει η κάρτα του Κόσμου

Ο Κόσμος, είναι η θετικότερη κάρτα της Ταρώ. Συμβολίζει την ευτυχή ολοκλήρωση και την πληρότητα. 

Ο Νοέμβριος, ακολουθώντας την θετικότητα του Οκτωβρίου, θα είναι ένας ιδιαίτερα ευνοϊκός μήνας για τα ερωτικά και τις σχέσεις σας. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε σημαντικά βήματα, αν είστε ήδη με κάποιον ή κάποια, όπως να συγκατοικήσετε, να επισημοποιήσετε τη σχέση σας ή να κάνετε σχέδια για τη δημιουργία οικογένειας. Αν δεν έχετε κάποια σχέση, αυτό το μήνα είναι πολύ περισσότερες οι πιθανότητες να βρείτε αυτό που ψάχνετε. Ακόμα και αν επιλέξετε να τερματίσετε μία σχέση αυτό το διάστημα, θα είναι για το καλό σας, και η επιλογή αυτή θα έχει τελικά, καλή έκβαση για εσάς. Επίσης, είναι πιθανό να διαπιστώσετε ότι αυτό το διάστημα έλκεστε από άτομα μεγαλύτερης ηλικίας από εσάς.

 

Για τους Λέοντες, αυτός ο μήνας έχει την ενέργεια της Δικαιοσύνης.

Η Δικαιοσύνη είναι μία κάρτα που αποπνέει σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Είναι μία περίοδος σημαντικών αποφάσεων για το μέλλον των σχέσεών σας. Οι πράξεις του σήμερα, θα σας επηρεάσουν μακροπρόθεσμα. Για αυτό, καλό είναι αρχικά να βρείτε τη δική σας ισορροπία. Αν είστε μόνοι ή μόνες, δώστε την προσοχή και το χρόνο σας σε ισορροπημένους ανθρώπους και μην σπαταλάτε την ενέργειά σας σε ανούσιες γνωριμίες. Για όσους βρίσκονται ήδη σε κάποια σχέση, καλό είναι να εστιάσετε την προσοχή σας σε αυτήν. Κάνατε κάποιο λάθος ή πληγώσατε το ταίρι σας; Ίσως είναι η ώρα να επανορθώσετε με όποιο τρόπο μπορείτε. Κανονίστε ένα ρομαντικό δείπνο, προσφέρετε λουλούδια στο αγαπημένο σας πρόσωπο, δείξτε έμπρακτα τη συγγνώμη σας. Αν πάλι, έχετε προσφέρει πολλά, τώρα μπορείτε να ζητήσετε εσείς κάτι από το ταίρι σας, χωρίς να νιώσετε ενοχές για αυτό. 

 

Οι Παρθένοι, για τον Νοέμβριο στα ερωτικά σας, έχετε την κάρτα της Σελήνης.

Το φως της Σελήνης μας εμπνέει και μας γεννά δέος, αλλά αν δεν έχουμε σε επιφυλακή όλες μας τις αισθήσεις, μπορεί και να παραμορφώσει την αίσθηση που έχουμε για την πραγματικότητα.

Ο μήνας αυτός θα ξυπνήσει τους βαθύτερους φόβους, τις ανησυχίες, αλλά και τα συναισθήματά σας. Ως ζώδιο της Γης, όταν κατακλύζεστε από συναισθήματα, αποπροσανατολίζεστε, δεν σκέφτεστε καθαρά και νιώθετε μπερδεμένοι. Ο τρόπος σας να το εκφράσετε αυτό, είναι με παράπονο, μιζέρια, επίκριση και γκρίνια. Πρέπει να προσέξετε, να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, και να μην παραδώσετε τα ηνία στην σκοτεινή πλευρά του εαυτού σας. Κινδυνεύετε να χαλάσετε τις σχέσεις σας αν είστε δεσμευμένοι, ή να διώξετε από κοντά σας άτομα που έδειξαν ενδιαφέρον για εσάς.

 

Για τους Ζυγούς, τον Νοέμβριο, τα ερωτικά σας, εκπροσωπούνται από την κάρτα του Ιερέα.

Αυτό τον μήνα, η συμβουλή της Ταρώ, είναι να κινηθείτε αργά και συντηρητικά. Αν αντιμετωπίζετε πρόβλημα σε κάποια αισθηματική σχέση, είναι προτιμότερο να σκεφτείτε όλα όσα σας ενώνουν, παρά τις διαφορές που σας χωρίζουν. Επίσης, το διάστημα αυτό ευνοεί τις γήινες απολαύσεις και τον αισθησιασμό. Βγείτε έξω με το ταίρι σας, περάστε χρόνο μαζί και διασκεδάστε μαθαίνοντας ξανά ο ένας τον άλλον. Αν είστε αδέσμευτοι ή αδέσμευτες, μην βιάζεστε να κάνετε σχέση με κάθε γνωριμία που κάνετε. Πάρτε το χρόνο σας, και σκεφτείτε καλά τι θέλετε πριν αποφασίσετε. Αν παρόλα αυτά, έχετε ήδη γνωρίσει κάποιον ή κάποια το προηγούμενο διάστημα, η σχέση αυτή έχει πολλές πιθανότητες να εξελιχθεί σε κάτι μόνιμο και σταθερό.

 

Οι Σκορπιοί, αυτό το μήνα, έχετε την κάρτα του Κρεμασμένου στα ερωτικά σας.

Ο Κρεμασμένος είναι μία από τις πιο μυστηριώδεις κάρτες της Ταρώ και συμβολίζει το παράλογο και το παράδοξο στη ζωή μας.Συνήθως, κάνει την εμφάνισή του, όταν έχει παρουσιαστεί τέλμα στις ζωές μας, και μας ζητάει να δούμε τα πράγματα αλλιώς. 

Για εσάς, αυτός ο μήνας, πρόκειται να σας φέρει σε επαφή με τις πιο βαθιές επιθυμίες και φαντασιώσεις σας. Προβλέπεται μία ιδιαίτερα σεξουαλική περίοδος, είτε είστε σε κάποια σχέση είτε όχι. Το ζητούμενο είναι να μην καταπιέζεστε.  Παραδοθείτε στην εμπειρία αυτή και θα νιώσετε πιο απελευθερωμένοι. Να είστε ανοιχτοί σε νέα πράγματα και να μην φοβηθείτε να βάλετε φαντασία στην ερωτική σας ζωή. Ζήστε την στιγμή, βγάζοντας στην επιφάνεια όσα κρύβετε μέσα σας. Μην προσπαθήσετε να ασκήσετε έλεγχο, δεν θα καταφέρετε κάτι. 

 

Για τους Τοξότες, τα ερωτικά του Νοεμβρίου, αντιπροσωπεύονται από την κάρτα του Ερημίτη.

Ο Ερημίτης, όπως προδίδει και η ονομασία της κάρτας, συμβολίζει την μοναχικότητα, την αναζήτηση και την ενδοσκόπηση.

Ο Νοέμβριος λοιπόν, επιτάσσει ακριβώς αυτό για εσάς, την στροφή προς τα μέσα, προκειμένου να βρείτε τον εαυτό σας ή να εξετάσετε σε βάθος καταστάσεις και σχέσεις προκειμένου να βρείτε τις απαντήσεις που ψάχνετε. Σίγουρα δεν είναι η καλύτερη περίοδος για να ανθίσουν τα ερωτικά σας, καθώς δεν θα έχετε πολύ διάθεση για κοινωνικές εξόδους και συναναστροφές. Αντίστοιχα, αν έχετε κάποια σχέση, θα επιθυμήσετε να περάσετε χρόνο μόνο με το ταίρι σας, το πιο πιθανό, στην ησυχία του σπιτιού σας, βλέποντας ταινίες και τρώγοντας ποπ κορν στον καναπέ!

 

Οι Αιγόκεροι, αυτό τον μήνα, για τα ερωτικά σας, έχετε να κάνετε με την κάρτα του Άρματος

Με το Άρμα, ο Νοέμβριος θα έχει να κάνει κυρίως με καταστάσεις από το παρελθόν σας. Είναι πολύ πιθανό να έχετε την επανεμφάνιση κάποιου ή κάποιας πρώην που θα έρθει στη ζωή σας και θα σας διεκδικήσει ξανά. Μπορεί ακόμα, εσείς οι ίδιοι να νοσταλγήσετε κάποιο άτομο του παρελθόντος σας, και να επιδιώξετε την αναθέρμανση κάποιου παλιού ειδυλλίου. Ό,τι κι αν ισχύει για την περίπτωσή σας, να έχετε κατά νου πώς όποιες κινήσεις κάνετε τώρα ή όποιες αποφάσεις πάρετε, θα έχουν άμεσο αντίκτυπο στη ζωή σας. Επίσης, καθώς το Άρμα, στην απλούστερη ερμηνεία του, μας μιλάει για μετακινήσεις και ταξίδια, εσείς που είστε αδέσμευτοι και αδέσμευτες, είναι πιθανόν να κάνετε μία ενδιαφέρουσα γνωριμία σε κάποιο ταξίδι σας.

 

Η κάρτα που αντιστοιχεί στους Υδροχόους αυτό το μήνα, είναι αυτή της Δύναμης.

Η Δύναμη είναι μία κάρτα που συνήθως εμφανίζεται, όταν οι ιδιότητες που εκπροσωπεί είναι απαραίτητες σε κάποιον τομέα της ζωής μας. Ποιες είναι αυτές; Ηρεμία, υπομονή, εσωτερική δύναμη και ήπιος έλεγχος. Το μήνυμα για τα ερωτικά σας λοιπόν, είναι αυτό. Χαλαρώστε και ρίξτε τους τόνους στις σχέσεις και τις ερωτικές γνωριμίες σας. Μάθετε να ανέχεστε περισσότερο, και δώστε στους άλλους το χώρο που χρειάζονται, ακριβώς όπως ζητάτε και εσείς από εκείνους. Φροντίστε να έχετε δίπλα σας άτομα που σας κάνουν να γελάτε, που σας κάνουν να νιώθετε χαρούμενοι. Αν και η Δύναμη ευνοεί τις σταθερές και μόνιμες σχέσεις, δεν αποκλείονται και οι αμιγώς σεξουαλικές, και ιδιαίτερα παθιασμένες σχέσεις αυτό το διάστημα. 

 

Για τους Ιχθύες, τον Νοέμβριο, στα ερωτικά σας εμφανίστηκε η  κάρτα του Θανάτου.

Μία τρομακτική κάρτα, που μας κάνει να νιώθουμε άβολα, γιατί στο μυαλό μας ο Θάνατος αντιπροσωπεύει το βαθύτερο φόβο μας, το μέγα άγνωστο. Στην Ταρώ, όπως έχουμε ξαναπεί και δεν θα σταματήσουμε να το λέμε, η κάρτα αυτή δεν αφορά κάποιον φυσικό θάνατο ή ένα μόνιμο τέλος, αλλά τη μετάβαση σε κάτι νέο.

Για το μήνα αυτό λοιπόν, έχετε κατά νου, πως αν κάποια σχέση τελειώνει ή έχει ήδη τελειώσει, πρέπει να το αποδεχτείτε και να προχωρήσετε παρακάτω. Μπορεί για ένα διάστημα να κλειστείτε στον εαυτό σας για να ξαναβρείτε την ισορροπία σας, αλλά δεν πρέπει να χάσετε την ελπίδα πως παρακάτω στο δρόμο σας, θα βρεθεί κάτι άλλο να αναπληρώσει το κενό που νιώθετε τώρα. Επίσης, είτε είστε σε κάποια σχέση είτε όχι, αυτή την περίοδο, το σεξ θα σας βοηθήσει να διοχετεύσετε και να εκφράσετε την ενέργεια και τα συναισθήματα που κρατάτε μέσα σας. Αυτό δεν είναι κάτι που πρέπει να το φοβηθείτε, αφήστε το να συμβεί, θα σας κάνει καλό. 


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan