Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ!

ΚΡΙΟΣ- Έξι των Ξιφών

Ο Φεβρουάριος θα είναι για εσάς τους Κριούς πολύ καλός, καθώς εγκαταλείποντας το παρελθόν θα αρχίσετε να είστε πιο θετικοί με την ζωή, πράγμα το οποίο αυτομάτως σημαίνει ότι θα θελήσετε να ζήσετε τον έρωτα. Μπορεί να είστε δύσπιστοι απέναντι σε υποψήφιους ερωτικούς συντρόφους αλλά είστε δικαιολογημένοι με αυτά που περάσατε. Για αυτό ό,τι καινούριες γνωριμίες κάνετε, ή ακόμη και με τις ήδη υπάρχουσες, θα πρέπει πρώτα να επικοινωνήσετε σωστά και μετά να κάνετε ό,τι είναι να κάνετε. Άρα πάρτε τον χρόνο σας, βγείτε ραντεβού, ανταλλάξτε ιδέες και απόψεις, και αν δείτε ότι το άλλο άτομο σας κάνει, προχωρήστε. 

 

ΤΑΥΡΟΣ- Ο Ιερέας

Για εσάς τους Ταύρους ο Φεβρουάριος θα είναι ένας ιδιαίτερα ερωτικός μήνας, χωρίς όμως υπερβολές. Η άνεση που θα έχετε στην έκφρασή σας, στις κινήσεις, και αυτός ο αέρας σιγουριάς που θα αποπνέετε, θα σας κάνει ποθητούς και ποθητές στο άλλο φύλο! Οι ελεύθεροι, θα μπορέσετε να προχωρήσετε σε μία σοβαρή και σταθερή σχέση. Παράλληλα, θα είστε αρκετά αισθησιακοί, οπότε θα χαρείτε και την ερωτική επαφή με τους συντρόφους σας. Εσείς οι δεσμευμένοι, αν νιώσετε την ανάγκη να επιβεβαιωθείτε κάπου αλλού, σταματήστε! Δώστε έμφαση στο ταίρι σας και προσπαθήστε να ζήσετε στιγμές που θα αναζωογονήσουν τον έρωτά σας. Αν αντιμετωπίζετε προβλήματα με την σχέση σας, καλό θα ήταν να καθίσετε και να σκεφτείτε περισσότερο αυτά που σας ενώνουν παρά αυτά που σας χωρίζουν.   

 

ΔΙΔΥΜΟΙ- Δύο των Ξιφών

Το Δύο των Ξιφών δεν είναι μία ευνοϊκή κάρτα για ερωτικά ζητήματα αλλά προειδοποιεί ότι κάτι στις ζωές σας δεν είναι όπως θα έπρεπε να είναι. Στην παρούσα φάση της ζωής σας δεν θέλετε να ταράξετε τις ισορροπίες για αυτό αρνείστε να πάρετε αποφάσεις ή να πάρετε πρωτοβουλίες προκειμένου να διεκδικήσετε τον έρωτα. Έτσι, αυτόν τον μήνα, θα προσπαθήσετε να μπλοκάρετε τα συναισθήματά σας, αρνούμενοι να τα δείτε, και για αυτό θα θελήσετε να κρατήσετε τους άλλους σε απόσταση. Καλό θα ήταν να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις ή τα εμπόδια της ζωής σας τώρα, ειδάλλως θα αισθανθείτε εγκλωβισμένοι από τις περιστάσεις. Οι δεσμευμένοι, θα αντιμετωπίσετε προβλήματα με τον ή την σύντροφό σας αλλά θα επιλέξετε να μην το παραδεχθείτε. 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ- Δύο των Κυπέλλων

Τον Φεβρουάριο εσείς οι Καρκίνοι θα μάθετε τί σημαίνει Έρωτας! Ο Έρωτας είναι η χαρά της ζωής, για αυτό, αφεθείτε στην μαγεία του, ζήστε το πάθος και το τώρα, και κρατήστε τις υπέροχες αναμνήσεις για αργότερα όταν θα έλθουν τα δύσκολα. Οι ελεύθεροι θα βρεθείτε στην αρχή μίας ενδιαφέρουσας σχέσεως, ερωτικής ή σεξουαλικής. Όλα τώρα θα είναι υπέροχα και μαγικά. Κάποιοι και κάποιες από εσάς θα έχετε ανταπόκριση από το πρόσωπο για το οποίο τρέφετε ερωτικά συναισθήματα! Ακόμη κι εσείς οι δεσμευμένοι, θα μπορέσετε να εκφράσετε τον έντονο ερωτισμό σας. Θα πρέπει όμως να προσέξετε το εξής, το σεξ είναι υπέροχο, όμως το σεξ μόνο για το σεξ προκαλεί δυσφορία. Για κάποιους και κάποιες από εσάς ήλθε ο καιρός να συγχωρήσετε και να προχωρήσειτε μπροστά.

 

ΛΕΩΝ- Επτά των Ράβδων

Για εσάς τους Λέοντες ερωτικά ο Φεβρουάριος θα είναι ο μήνας των αντιθέσεων. Οι ελεύθεροι, θα πρέπει να διεκδικήσετε με πείσμα το άτομο που σας ενδιαφέρει και να μην φοβηθείτε τον ανταγωνισμό. Δείξτε επιμονή και στο τέλος θα πετύχετε αυτό που θέλετε! Αν μπείτε σε μία σχέση που έχει εντάσεις, μην κάνετε πίσω. Απολαύστε τις αντιθέσεις που θα προκύψουν, και ως αποτέλεσμα, θα νιώσετε την λίμπιντό σας να κτυπάει κόκκινο. Οι δεσμευμένοι, καλό θα ήταν να προσέξετε διότι ο ανταγωνισμός, οι διχόνοιες και καυγάδες έχουν ξεκινήσει και απειλούν την σχέση σας. Κάποιος πρέπει να κάνει πίσω για να μην φτάσει η κατάσταση στα άκρα. Αν πιστεύετε ότι έχετε το δίκαιο με το μέρος σας, σηκώστε το ανάστημά σας, ακόμη και αν υπάρχει κάποιο κόστος. Αν είστε εσείς εκείνοι που δημιουργείτε τα προβλήματα, πρέπει να μάθετε να αποδέχεστε τις απόψεις του ή της συντρόφου σας, καταπίνοντας μαζί και την υπερηφάνεια σας. 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ- Ο Κρεμασμένος

Συνήθως όταν εμφανίζεται ο Κρεμασμένος υποδηλώνει ότι η ζωή μας βρίσκεται σε τέλμα. Φαίνεται πως αυτό συμβαίνει στα ερωτικά σας αυτόν τον μήνα. Πολλοί από εσάς αισθάνεστε απογοήτευση, εγκλωβισμό, θλίψη, προδοσία, για αυτό και θέλετε να φύγετε μακρυά. Τί πρέπει λοιπόν να κάνετε προκειμένου να φτιάξει η ερωτική σας ζωή; Πρώτα απ’ όλα, πάψτε να ασκείτε έλεγχο και δεχθείτε αυτό που υπάρχει. Σταματήστε μία στιγμή και σκεφτείτε, τί είναι αυτό που σας ενοχλεί και που θέλετε να αλλάξετε; Αυτό είναι εύκολο σας λέει ο Κρεμασμένος, μην θυσιάζεστε για ανθρώπους ή καταστάσεις που δεν αξίζουν. Αν σας ενδιαφέρει ένα άτομο μην αναβάλετε άλλο να του πείτε ότι ενδιαφέρεστε για εκείνο. Αν είναι να τερματίσετε καταστάσεις, να το κάνετε σύντομα διότι όσο το αναβάλετε τόσο θα νιώθετε καταπιεσμένοι. Το σημαντικό είναι να χαλαρώσετε. Μόνο τότε θα έλθει ο έρωτας στις ζωές σας. Και όταν έλθει, ζήστε την στιγμή και μην σκέφτεστε το αύριο.  

 

ΖΥΓΟΣ- Τρία των Ράβδων

Στην ζωή σας υπάρχουν σίγουρα πολλές δυσκολίες. Όμως αυτόν τον μήνα, με την δύναμη του έρωτα, θα βρείτε το θάρρος να αντισταθείτε στις δυνάμεις που σας φορτώνουν με αρνητική ενέργεια. Νέες ευκαιρίες θα βρεθούν στον δρόμο σας κι εσείς θα πρέπει να τις αρπάξετε! Μπορεί να σας τύχουν άτομα είναι εντελώς διαφορετικά από αυτά που έχετε συνηθίσει, αλλά αυτός θα είναι λόγος για να δοκιμάσετε την τύχη σας κι όχι να κάνετε πίσω. Να ξέρετε πάντως ότι όσο έχετε χαρούμενη διάθεση τόσο πιο εύκολο θα είναι να γοητεύσετε τα πλήθη. Είναι πολύ πιθανό να κάνετε ένα μικρό ταξείδι και να κάνετε εκεί τις γνωριμίες σας ή να φύγετε ταξείδι με τον νέο ή την νέα σας σύντροφο. Να ξέρετε ότι αυτόν τον μήνα ευνοούνται οι σχέσεις με τους Κριούς. 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ- Οι Εραστές

Ο Φεβρουάριος φαίνεται πως θα είναι ερωτικά ο μήνας σας καθώς οι Εραστές είναι ο ορισμός της ερωτικής κάρτας. Αυτό σημαίνει ότι θα είστε οι εαυτοί σας όταν θα νιώσετε το ερωτικό κάλεσμα. Πρώτα απ’ όλα, ελάτε σε επαφή με άλλους ανθρώπους και αποκτήστε οικειότητα μαζί τους! Μία νέα ερωτική σχέση ξεκινά για εσάς, και θα υπάρξει αμοιβαία έλξη, επιθυμία, αγάπη, στοργή. Ένας νέος εραστής ή μία νέα ερωμένη εμφανίζεται, ή η τωρινή σας σχέση γίνεται μέρα με την ημέρα πιο δυνατή, ή μία ερωτική ιστορία που σιγόβραζε τώρα εκδηλώνεται και το πάθος εκτινάσσεται. Μπορεί επίσης να βρεθείτε να επιθυμείτε δύο άτομα. Δεν χρειάζεται όμως να επιλέξετε άμεσα ποιο από τα δύο σας κάνει. Πάρτε τον χρόνο σας. Όμως, όταν επιλέξετε, στηρίξτε με σθένος την απόφαση που πήρατε. Μπορείτε επίσης να παίξετε σε πολλά ταμπλώ καθώς το Σύμπαν ευνοεί κάτι τέτοιο. 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ- Οκτώ των Ξιφών

Εσείς οι Τοξότες, βρίσκεστε σε μία κατάσταση όπου αισθάνεστε παγιδευμένοι και αβοήθητοι, χωρίς να υπάρχει κάποια διέξοδος. Μπορεί να είστε εγκλωβισμένοι στο παρελθόν ή σε έναν αδιέξοδο τρόπο σκέψεως. Πάρτε μία βαθιά ανάσα και ηρέμηστε διότι ο πανικός δεν βοηθάει. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι κλείνει ένας άτυχος κύκλος και ανοίγει ένας άλλος, καλύτερος, με την προϋπόθεση βέβαια ότι έχετε καταλάβει ότι εσείς είστε υπεύθυνοι για την κατάσταση που ζείτε. Αντί λοιπόν να παραμένετε σε στενάχωρες καταστάσεις, πάρτε πρωτοβουλίες και βγείτε έξω στον κόσμο. Προσέξτε όμως με ποίους ή ποίες θα μπλέξετε, διότι αν δεν είστε σίγουροι για τους εαυτούς σας το πιθανότερο είναι να βρείτε άτομα που έχουν πολλά κοινά με αυτό που αφήνετε πίσω σας. Ίσως οι Δίδυμοι να είναι η καλύτερη επιλογή για τώρα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ- Επτά των Ξιφών

Για εσάς τους Αιγόκερους ο Φεβρουάριος δεν θα είναι και ο ερωτικότερος μήνας του χρόνου. Το Επτά των Ξιφών υποδηλώνει ότι έχετε κάνει λάθη. Καλώς ή κακώς, πρέπει να ξεκόψετε από εκεί που έχετε κολλήσει και να δοκιμάσετε κάτι καινούριο. Προσοχή όμως. Υπάρχει πάντα μεγάλος κίνδυνος όταν κάποιος βιάζεται. Προσέξτε λοιπόν να μην υποπέσετε στον πειρασμό και κάνετε κινήσεις για να φτιάξετε την κατάσταση που ζείτε. Πιθανόν να λύσετε το άμεσο πρόβλημα αλλά να δημιουργήσετε μία αλυσσίδα γεγονότων που θα ξεφύγουν από τον έλεγχο σας. Καλό επίσης θα είναι να προσέξετε πού δίνετε την εμπιστοσύνη σας.   

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ- Βασιλιάς των Ξιφών

Ο Φεβρουάριος, πέρα από το γεγονός ότι είναι ο μήνας των γενεθλίων σας, θα είναι και ιδιαιτέρως ερωτικός για εσάς. Σε αυτό θα βοηθήσει το γεγονός ότι επειδή θα είστε οι εαυτοί σας θα ξέρετε και τι θέλετε αλλά και πώς θα το αποκτήσετε. Όποια κατάσταση κι αν αντιμετωπίσετε, να παραμείνετε ψύχραιμοι αμερόληπτοι και να λέτε πάντα την αλήθεια, έστω κι αν δυσαρεστήσει κάποιους. Αν ψάχνετε ερωτική σχέση φροντίστε το πρόσωπο που αναζητάτε να έχει ιδιότητες που σας συμπληρώνουν. Κυρίως ένα άτομο στο οποίο να μπορείτε να βασιστείτε επάνω του, ή ένα άτομο ιδιόρρυθμο, εκκεντρικό και απρόβλεπτο. Για αυτό και ευνοούνται οι σχέσεις με άλλους Υδροχόους.   

 

ΙΧΘΥΕΣ- Πέντε των Ράβδων

Αυτόν τον μήνα εσείς οι Ιχθύες θα βιώσετε ανεκπλήρωτες ερωτικές επιθυμίες που θέλουν να πραγματοποιηθούν. Πριν όμως ξεκινήσετε την αναζήτηση του ιδανικού ή της ιδανικής συντρόφου, καλό θα ήταν να ξεκαθαρίσετε τι είναι αυτό που θέλετε, τί είναι αυτό που φοβάστε, και τελικά πώς θα το ξεπεράσετε. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να γίνει διότι διαφορετικά η προσπάθεια να βρείτε κάτι που να σας γεμίζει θα καταλήξει σε διαπληκτισμούς ή έντονες λογομαχίες. Από εκεί και πέρα, όταν έλθει η στιγμή που θα βρείτε αυτό το κάτι που θα σας γεμίζει, μην φοβηθείτε να δείξετε τα συναισθήματά σας. Επίσης, αν το άτομο που σας ενδιαφέρει διεκδικείται και από άλλο πρόσωπο, ετοιμαστείτε να παλέψετε προκειμένου να γίνει δικό σας. Ευνοούνται οι σχέσεις κυρίως με Λέοντες και δευτερευόντως με Τοξότες ή και Κριούς.  


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan