Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ!

 

 

ΚΡΙΟΣ- Πέντε των Ράβδων

Το 2020 ξεκινά για εσάς τους Κριούς με ανεκπλήρωτες ερωτικές επιθυμίες που θέλουν να πραγματοποιηθούν. Πριν όμως ξεκινήσετε την αναζήτηση του ιδανικού ή της ιδανικής συντρόφου, καλό θα ήταν να ξεκαθαρίσετε τι είναι αυτό που θέλετε, τί είναι αυτό που φοβάστε, και τελικά πώς θα το ξεπεράσετε. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να γίνει διότι διαφορετικά η προσπάθεια να βρείτε κάτι που να σας γεμίζει θα καταλήξει σε διαπληκτισμούς ή έντονες λογομαχίες. Από εκεί και πέρα, όταν έλθει η στιγμή που θα βρείτε αυτό το κάτι που θα σας γεμίζει, μην φοβηθείτε να δείξετε τα συναισθήματά σας. Επίσης, αν το άτομο που σας ενδιαφέρει διεκδικείται και από άλλο πρόσωπο, ετοιμαστείτε να παλέψετε προκειμένου να γίνει δικό σας. Ευνοούνται οι σχέσεις κυρίως με Λέοντες και δευτερευόντως με Τοξότες ή και Κριούς.  

ΤΑΥΡΟΣ- Ο ΚΟΣΜΟΣ

Σε εσάς τους Ταύρους εμφανίστηκε ο Κόσμος, ο οποίος όμως ως προς τα ερωτικά σας έχει πολλαπλή ερμηνεία. Εσείς που είστε ελεύθεροι, θα αποκτήσετε αυτό που λαχταρά η καρδιά σας! Σε κάποιους από εσάς αυτό θα έλθει με χαρακτηριστική άνεση σε κάποιους άλλους όμως θα έλθει μόνο αν βγείτε έξω στον κόσμο και κοινωνικοποιηθείτε. Εσείς που είστε δεσμευμένοι, να είστε ευγνώμονες για τον άνθρωπο που έχετε δίπλα σας και να του το δείχνετε. Επίσης, ζήστε λίγο το παρόν διασκεδάζοντας μαζί του. Κάποιοι από εσάς ολοκληρώσατε τον κύκλο σας με το ταίρι που έχετε τώρα και είναι καιρός να αποδεσμευτείτε. Ο χρόνος είναι κατάλληλος για να κάνετε καινούρια ξεκινήματα. Ευνοούνται οι σχέσεις με διαφορά ηλικίας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ- ΕΡΑΣΤΕΣ

Ο Ιανουάριος φαίνεται πως θα είναι ο μήνας σας στα ερωτικά καθώς οι Εραστές δεν είναι μόνο μία κάρτα άκρως ερωτική, συμβολίζει επίσης και το ζώδιό σας. Αυτό σημαίνει ότι θα είστε οι εαυτοί σας όταν θα νιώσετε το ερωτικό κάλεσμα. Πρώτα απ’ όλα, ελάτε σε επαφή με άλλους ανθρώπους και αποκτήστε οικειότητα μαζί τους! Μία νέα ερωτική σχέση ξεκινά για εσάς, και θα υπάρξει αμοιβαία έλξη, επιθυμία, αγάπη, στοργή. Ένας νέος εραστής ή μία νέα ερωμένη εμφανίζεται, ή η τωρινή σας σχέση γίνεται μέρα με την ημέρα πιο δυνατή, ή μία ερωτική ιστορία που σιγόβραζε τώρα εκδηλώνεται και το πάθος εκτινάσσεται. Μπορεί επίσης να βρεθείτε να επιθυμείτε δύο άτομα. Δεν χρειάζεται όμως να επιλέξετε άμεσα ποίο από τα δύο σας κάνει. Πάρτε τον χρόνο σας. Όμως, όταν επιλέξετε, στηρίξτε με σθένος την απόφαση που πήρατε. Μπορείτε επίσης να παίξετε σε πολλά ταμπλώ καθώς το Σύμπαν ευνοεί κάτι τέτοιο. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ- Πριγκίπισσα των Ράβδων

Για εσάς τους Καρκίνους, ο Ιανουάριος στα ερωτικά και τις σχέσεις σας, έχει την ενέργεια της Πριγκίπισσας των Ράβδων.

Αυτό που σας περιμένει σίγουρα αυτόν τον τον μήνα είναι κάτι νέο και παθιασμένο, είτε είστε σε κάποια σχέση είτε όχι.

Για τους ελεύθερους του ζωδίου σας, η κάρτα αυτή μπορεί να σημαίνει ότι αυτό το διάστημα θα συναντήσετε ένα άτομο ανεξάρτητο, γεμάτο ενέργεια, με καλές προθέσεις, αλλά και με ριψοκίνδυνη συμπεριφορά. Σας περιμένουν έντονες και παθιασμένες στιγμές μαζί του, και είναι πολύ πιθανό η γνωριμία αυτή να γίνει κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού. Όμως, και όσοι από εσάς βρίσκεστε σε μία σχέση ή έναν γάμο, αυτό το μήνα θα έχετε πολλές ευκαιρίες να νιώσετε πάθος! Αν νομίζετε ότι η σχέση σας έχει βαλτώσει, πάρτε πρωτοβουλίες, ξαναβρείτε τον ενθουσιασμό σας και φροντίστε να ζήσετε με το ταίρι σας κάτι έξω από τα συνηθισμένα. Θα σας κάνει πολύ καλό και θα σας ανανεώσει.

ΛΕΩΝ- Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Εσείς οι Λέοντες, για τον Ιανουάριο έχετε την κάρτα της Δικαιοσύνης στα ερωτικά σας.

Η Δικαιοσύνη είναι μία κάρτα που εμπνέει σοβαρότητα, και εκροσωπεί τη συμπαντική τάξη, ειδικά το νόμο του αιτίου και του αιτιατού. Μας θυμίζει πάντα πως ό,τι δώσαμε επιστρέφει πίσω σε εμάς με τη μορφή του αποτελέσματος.

Εν ολίγοις, τα αποτελέσματα των προηγούμενων επιλογών σας θα αρχίσουν να φαίνονται τώρα. Αν ο περασμένος μήνας λόγω γιορτών ήταν έντονος για εσάς, τώρα σιγά σιγά  θα επιστρέψει στη ζωή σας η ηρεμία. Είναι η εποχή που πρέπει να χαλιναγωγήσετε τα πάθη σας προκειμένου να έρθει στην ερωτική σας ζωή και τις σχέσεις σας, η ισορροπία. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό τώρα, να επιλέξετε να έχετε δίπλα σας, ανθρώπους σοβαρούς, μετρημένους και ισορροπημένους, τόσο σεξουαλικά όσο και συναισθηματικά.  

ΠΑΡΘΕΝΟΣ- Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ

Εσείς οι  Παρθένοι, ξεκινάτε τον πρώτο μήνα του 2020 με την κάρτα του Διαβόλου στα ερωτικά και τις σχέσεις σας.

Ο Διάβολος εκφράζει τα όρια ανάμεσα στη φωτεινή και τη σκοτεινή πλευρά του εαυτού μας. Οπότε όταν εμφανίζεται, είναι για να μας επισημάνει την αρνητική μας διάθεση, την παγίδευσή μας σε ψεύτικες καταστάσεις και τα σφάλματα που κάνουμε. Αυτό το μήνα λοιπόν, ίσως έρθετε αντιμέτωποι με επιθυμίες που έχετε καταπιέσει, είτε συναισθηματικές, είτε σεξουαλικές. Αν ισχύει αυτό, προσπαθήστε να τις εκφράσετε με θετικό τρόπο. Ακόμα, είναι πολύ πιθανό, να νιώθετε παγιδευμένοι και εγκλωβισμένοι σε μία δυστυχισμένη σχέση, από την οποία όμως διστάζετε να φύγετε. Δεν θα είναι ένας εύκολος μήνας για τα ερωτικά σας, θα είναι όμως σίγουρα απελευθερωτικός. 

ΖΥΓΟΣ- Έξι των Ξιφών

Ο πρώτος μήνας του έτους για εσάς τους Ζυγούς θα είναι πολύ καλός, καθώς εγκαταλείποντας το παρελθόν θα αρχίσετε να είστε πιο θετικοί με την ζωή, πράγμα το οποίο αυτομάτως σημαίνει ότι θα θελήσετε να ζήσετε τον έρωτα. Μπορεί να είστε δύσπιστοι απέναντι σε υποψήφιους ερωτικούς συντρόφους αλλά είστε δικαιολογημένοι με αυτά που περάσατε. Για αυτό ό,τι καινούριες γνωριμίες κάνετε, ή ακόμη και με τις ήδη υπάρχουσες, θα πρέπει πρώτα να επικοινωνήσετε σωστά και μετά να κάνετε ό,τι είναι να κάνετε. Άρα πάρτε τον χρόνο σας, βγείτε ραντεβού, ανταλλάξτε ιδέες και απόψεις, και αν δείτε ότι το άλλο άτομο σας κάνει, προχωρήστε. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ- Δέκα των Κυπέλλων

Οι Σκορπιοί, για τον πρώτο μήνα του έτους, έχετε το Δέκα των Κυπέλλων στα ερωτικά και τις σχέσεις σας.

Το Δέκα των Κυπέλλων, δείχνει την απόλυτη ικανοποίηση και την ευτυχία. Αν τα έχετε ήδη αυτά, φροντίστε να ευγνωμονείτε την καλή σας τύχη κάθε μέρα. Αν δεν τα έχετε και τα επιθυμείτε, να ξέρετε πως έρχονται συνήθως μετά από κοπιαστικό και σκληρό αγώνα. 

Οι αδέσμευτοι και οι αδέσμευτες του ζωδίου σας, αυτό το διάστημα πρέπει να προετοιμαστείτε για κάτι πολύ καλό που θα μπει στην ζωή σας! Είναι επίσης πιθανό, να επιστρέψει από το παρελθόν ένας παλιός ή ανεκπλήρωτος έρωτας. Για όσους και όσες βρίσκονται ήδη σε σχέση, θα αισθανθείτε συναισθηματικά πλήρεις αυτήν την περίοδο. Φροντίστε να ενισχύσετε τους οικογενειακούς σας δεσμούς, και να δώσετε  αγάπη και στήριξη στους συντρόφους σας. 

ΤΟΞΟΤΗΣ- Άσσος των Ξιφών

Οι Τοξότες, στα ερωτικά σας για τον Ιανουάριο, έχετε την ενέργεια του Άσσου των Ξιφών. Η κάρτα αυτή όταν εμφανίζεται, φέρνει μαζί της προβλήματα, δυσκολίες και διαμάχες. 

Αν είστε σε σχέση, αυτή θα παρουσιάσει κάποια πρόκληση ή κάποιο πρόβλημα. Αντί να παραπονεθείτε για αυτά τα σκαμπανεβάσματα, καλό θα ήταν να προσπαθήσετε να τα αντιμετωπίσετε μαζί με το ταίρι σας. Μην παραμελήσετε τις υποχρεώσεις που έχετε στη σχέση ή το γάμο σας, και διορθώστε τυχόν λάθη που έχετε κάνει. 

Αν είστε μόνοι ή μόνες, πριν εμπλακείτε σε κάτι καινούριο, αντιμετωπίστε πρώτα τους προσωπικούς σας δαίμονες -φόβους και ελαττώματα δηλαδή-, που σας κρατάνε πίσω. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ- Δύο των Ράβδων

Το Δύο το Ράβδων είναι μία περίεργη κάρτα όσον αφορά τα ερωτικά αλλά όχι κακή. Αν για κάποιον λόγο είστε μπλεγμένοι στα γρανάζια του έρωτα αλλά δεν εκείνος δεν λειτουργεί, κάντε ένα διάλειμμα. Δεν χρειάζεται να πέσετε σε κατάθλιψη επειδή δεν προχωράει όπως θα θέλατε. Χαλαρώστε! Κάντε ένα βήμα και δώστε χρόνο στο «Εγώ» σας. Αν δείτε ότι δεν αξίζει η κατάσταση που ζείτε, σταματήστε την. Αν αξίζει, τότε μιλήστε ανοικτά για αυτά που σας απασχολούν. Αν είστε ελεύθεροι, θα νιώσετε ότι ήλθε η ώρα για ερωτικές περιπέτειες! Θα εμφανιστούν νέα άτομα στην ζωή σας και τα οποία θα γοητευτούν από την ευγένειά σας. Αν σας αρέσουν και σε εσάς, ρισκάρετε και διεκδικήστε τα! Ίσως οι Κριοί να σας ταιριάζουν περισσότερο αυτό το διάστημα. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ- Τρία των Κυπέλλων

Οι Υδροχόοι, αυτό τον μήνα στα ερωτικά σας, θα πορευτείτε με την κάρτα του Τρία Κυπέλλων.

Μία κάρτα που συμβολίζει την αφθονία, την χαλάρωση, την διασκέδαση και την ευτυχία. Αν είστε σε κάποια σχέση, προμηνύονται όμορφες και τρυφερές στιγμές με το ταίρι σας. Το ότι τελειώνουν οι γιορτινές μέρες δεν σημαίνει ότι τελείωσαν οι διασκεδάσεις για εσάς. Βρείτε τρόπους να παρατείνετε τη χαλαρότητα των διακοπών για όσο διάστημα μπορείτε. Αν είστε αδέσμευτοι και αδέσμευτες, φροντίστε να νιώσετε και να περάσετε όμορφα με άλλους ανθρώπους! Βγείτε έξω, διοργανώστε μία γιορτή, ή  απλά κανονίστε να δείτε φίλους που είχατε καιρό να δείτε. Και είναι πολύ πιθανό, μέσα από αυτές τις συναναστροφές να συναντήσετε ένα άτομο που να ξυπνήσει μέσα σας ιδιαίτερα συναισθήματα και πάθη.

ΙΧΘΥΕΣ- Ιππότης των Νομισμάτων 

Με την εμφάνιση του Ιππότη των Νομισμάτων στα ερωτικά σας, εσείς οι Ιχθύες θα πρέπει να είστε προσεκτικοί.  Αυτό δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να δοκιμάσετε καινούργια πράγματα, απλά, να είστε κάπως επιφυλακτικοί εκεί που ακούτε μεγάλα και παχιά λόγια. Αν η ερωτική σας ζωή είναι βαρετή, φροντίστε να την ανανεώσετε. Αν ψάχνετε να βρείτε σύντροφο στην ζωή σας, κοιτάξτε να βρείτε ένα άτομο έμπιστο, που σκέπτεται περισσότερο παρά ενεργεί, εργατικό, οργανωτικό, μεθοδικό, πρακτικό και υπομονετικό. Μπορεί να σας φανεί στην αρχή ότι είναι βαρετό αλλά στην πορεία θα διαπιστώσετε ότι είναι άνετο, έξυπνο και ευχάριστο στην παρέα του.   


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan