Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ!

ΚΡΙΟΣ- Η Σελήνη

Μεικτός σε συναισθήματα θα είναι ο Νοέμβριος για εσάς. Από την μία, αν είστε τυχεροί, θα βγει από μέσα σας όλο το συναίσθημα που κρύβατε. Από εκεί και πέρα, όποιο άτομο κι αν βρεθεί στον δρόμο σας, εσείς θα το ερωτευθείτε σφόδρα, διότι έχοντας φορέσει ροζ γυαλιά, δεν θα βλέπετε κυριολεκτικά τίποτα παρά μόνο από αυτό που θέλετε να βλέπετε εσείς. Αν είστε από τους άτυχους, θα αισθανθείτε το επόμενο διάστημα συναισθηματικά μπερδεμένοι και απογοητευμένοι. Η έλλειψη καθαρής σκέψης θα σας εμποδίσει να κάνετε σωστές επιλογές, κι έτσι το μόνο που θα καταφέρετε είναι είτε να πληγώσετε είτε να πληγωθείτε. Προσέξτε εσείς οι δεσμευμένοι. Μην αρχίσετε τις ζήλειες ότι το ταίρι σας σας απατάει. Το ένστικτό σας δεν είναι και το καλύτερο, οπότε αν το ακολουθήσετε θα κάνετε ζημιά στην σχέση σας.  

ΤΑΥΡΟΣ- Επτά των Κυπέλλων

Εσείς οι Ταύροι θα έχετε πολλαπλές ερωτικές επιλογές. Λόγω του αριθμού τους και της αναποφασιστικότητάς σας, θα αισθανθείτε άβολα και μπερδεμένοι. Θα πιστέψετε πως δεν μπορείτε να αποφασίσετε. Όμως, ήλθε ο καιρός να καθίσετε και να σκεφτείτε σοβαρά τι θέλετε να κάνετε, να εξετάσετε αντικειμενικά τις επιλογές σας, να αναθεωρήσετε κάποιες απόψεις, και στο τέλος να διαλέξετε. Μην αφήσετε την φαντασία σας να οργιάζει ή τις ψευδαισθήσεις να σας παγιδεύσουν και έτσι να χάσετε την ευκαιρία για την ευτυχία. Το βασικό είναι να μην βαριέστε ή να αφήσετε το βάρος της μοναξιάς να σας ρίξει. Να ξέρετε πως αν καταφέρετε να διαχειριστείτε το συναισθηματικό φορτίο, σε συνδυασμό με τις επιλογές που θα έχετε, και το μετουσιώσετε σε κάτι δημιουργικό, σας περιμένει η ευτυχία.  

ΔΙΔΥΜΟΙ- Επτά των Ξιφών

Τον Νοέμβριο φροντίστε να μην κάνετε βιαστικές κινήσεις στον έρωτα. Αν ξεκινήσετε κάτι, έστω και ως παιγνίδι, αυτό θα φέρει περίεργες καταστάσεις και πιθανόν να χάσετε τον έλεγχο αυτών. Για αυτό θα πρέπει να αναλογιστείτε  τις συνέπειες των πράξεών σας. Αν θέλετε απλά να παίξετε, να το πείτε στο άλλο άτομο. Αν θέλετε την ελευθερία σας, να μην κάνετε κινήσεις που θα αφήσουν υπόνοια ότι θέλετε σχέση. Αν δεν θέλετε το άτομο που έχετε δίπλα σας, να το πείτε και να φύγετε με αξιοπρέπεια. Αν πάλι νιώθετε πράγματα για το άτομο που έχετε δίπλα σας, να τα παραδεχθείτε, και μην επιλέγετε την φυγή ως εύκολη λύση. Κάποια στιγμή πρέπει να μάθετε να μην κρατάτε τους ανθρώπους που θέλετε σε απόσταση.  

ΚΑΡΚΙΝΟΣ- Πριγκίπισσα των Νομισμάτων

Στον έρωτα αυτόν τον μήνα εσείς οι Καρκίνοι θα πρέπει και να μην βιαστείτε να δώσετε την καρδιά σας στο πρώτο άτομο που θα σας κάνει να νιώσετε όμορφα, και να ακούσετε τις συμβουλές των φίλων σας εάν σας πουν ότι κάτι κάνετε λάθος.  Επίσης, επειδή έχετε καεί αρκετές φορές το προηγούμενο διάστημα, μην περάσετε στο άλλο άκρο και αρχίσετε να κρίνετε το άλλο άτομο βάσει αυτών που ζήσατε, ούτε να γίνετε αδιάκριτοι και να ρωτάτε πράγματα που θα φέρουν σε δύσκολη θέση το άλλο άτομο. Αν είστε ελεύθεροι και αναζητάτε το ιδανικό ταίρι για εσάς, αυτό είναι ένα άτομο απλό, που του αρέσει να εργάζεται σκληρά, να μοιράζεται ό,τι έχει, και είναι σοβαρό και ήσυχο.     

ΛΕΩΝ- Πριγκίπισσα των Ξιφών

Αυτόν τον μήνα, εσείς οι Λέοντες θα βρεθείτε σε μία ερωτική κατάσταση όπου θα χρειαστεί να δράσετε εύστροφα και ταχύτατα. Το πιθανότερο είναι να βρεθείτε μπροστά σε ένα δίλημμα. Αν αποφασίσετε τον έναν από τους δύο δρόμους, τότε να παλέψετε για αυτήν σας την απόφαση ό,τι κι αν συμβεί. Πάνω από όλα, να λέτε την αλήθεια και να είστε τίμιοι. Αν κάνετε κάποιο λάθος και αδικήσετε το άτομο που σας έχει πλησιάσει ή που επιθυμείτε, να ζητήσετε άμεσα συγγνώμη. Προσέξτε επίσης αν έχετε μπλέξει σε περίεργες καταστάσεις διότι μπορεί να σας παρακολουθούν. Αν είστε μόνοι αυτό το διάστημα, το ιδανικό άτομο για εσάς είναι ένα άτομο σίγουρο για τον εαυτό του, πανέξυπνο, αξιόπιστο και ηθικό.   

ΠΑΡΘΕΝΟΣ- Δύο των Νομισμάτων

Η ζωή σας αυτήν την περίοδο βρίσκεται σε μια ανισορροπία. Ο μόνος τρόπος για να επιστρέψει η αρμονία και η ηρεμία είναι να χαλαρώσετε και να ασχοληθείτε με το παιγνίδι του έρωτα. Μόνο τότε θα αρχίσετε και πάλι να νιώθετε ζωντανοί και χαρούμενοι. Μπορεί να αισθάνεστε ότι έχετε πολλά να κάνετε και καθόλου χρόνο για να ασχοληθείτε με ένα άλλο άτομο αλλά αυτό δεν ισχύει στην πραγματικότητα. Μόλις βρεθεί κάτι που θα σας ενθουσιάσει, θα προσαρμοστείτε αμέσως στην νέα πραγματικότητα. Επίσης, καλό θα ήταν να μην εμπλακείτε σε διφορούμενες καταστάσεις. Κατ’ επέκτασιν, μην ξεκινήσετε μία σχέση στην οποία δεν προτίθεστε να αφοσιωθείτε.

ΖΥΓΟΣ- Βασίλισσα των Ράβδων

Ο Νοέμβριος θα είναι πολύ θετικός για τα ερωτικά σας, οπότε ό,τι κι αν κάνετε θα έχετε επιτυχία. Για να πετύχετε τα μέγιστα αποτελέσματα θα πρέπει να πιστέψετε στον εαυτό σας, να νιώσετε ελκυστικοί, να διώξετε την θλίψη από επάνω σας και να πάρετε πρωτοβουλίες. Μην βιαστείτε όμως να προχωρήσετε σε σχέση. Η περίοδος ευνοεί να το ρίξετε πρώτα έξω και μετά να σκεφθείτε σοβαρά το μέλλον της γνωριμίας σας. Αν είστε μόνοι, το άτομο που σας ταιριάζει αυτό το διάστημα είναι ένα άτομο γεμάτο ζωντάνια, κοινωνικότητα, δημοτικότητα και με έντονο μαγνητισμό και ερωτισμό. Ενίοτε θα παρουσιάζει τάσεις ανεξαρτησίας. Όπως και να έχει, εσείς θα γοητευθείτε με την πρώτη ματιά. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ- Βασίλισσα των Κυπέλλων

Γενικά, εσείς οι Σκορπιοί, στον έρωτα θα πρέπει να δείξετε υπομονή και σύνεση. Κάποια πράγματα θέλουν τον χρόνο τους για να γίνουν σωστά. Σίγουρα υπάρχει ένα άτομο που θέλετε να του εκφράσετε την συμπάθεια ή την αγάπη σας. Καλό θα είναι αυτό να συμβεί με ήπιο τρόπο διότι αν το παρακάνετε με την αγάπη σας, μπορείτε άνετα να πνίξετε το άτομο που σας ενδιαφέρει. Επίσης, μην γίνετε θύματα της αγάπης κι επιτρέψετε να σας κάνουν οι άλλοι ό,τι θέλουν. Δεν επιτρέπεται ούτε και σε εσάς να χειριστείτε τα συναισθήματα ή την αγάπη των άλλων για να τους ελέγξετε ή για να πετύχετε ιδιοτελείς στόχους. Αν είστε μόνοι και μόνες, αναζητήστε ένα άτομο τίμιο, αισθησιακό, συμπονετικό, τρυφερό και στοργικό. 

ΤΟΞΟΤΗΣ- Η Ιέρεια

Εσείς οι Τοξότες, καιρός να ασχοληθείτε με τα βαθύτερα συναισθήματά σας και να ακούσετε την εσωτερική φωνή σας. Πρέπει να μάθετε να τα εμπιστεύεστε εάν θέλετε να έλθετε σε επαφή με ένα άλλο άτομο. Όσο θα βρίσκεστε σε ανισορροπία το ενδιαφέρον σας για το σεξ είναι μειωμένο. Πάρτε τον χρόνο σας και μην πιέζετε καταστάσεις. Όσο το κάνετε, τόσο θα αγχώνεστε. Αν έχετε ξεκινήσει κάτι και δεν αποδίδει, μην αγχώνεστε, απλά αφήσετε τον χρόνο να τρέξει. Αν έχετε εμπλακεί σε παράνομη σχέση, αυτή θα αποκαλυφθεί και θα υποστείτε τις συνέπειες. Επίσης, μία γυναίκα παίζει, για καλό ή για κακό, σημαντικό ρόλο στην ζωή σας.  

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ- Δέκα των Νομισμάτων

Ο Νοέμβριος θα είναι ένας πλήρης σε συναισθήματα μήνας, με κάτι όμως επιπλέον, ότι δεν θα περιοριστείτε μόνο στην εκδήλωση των συναισθημάτων σας αλλά θα κυνηγήσετε και το πρακτικό κομμάτι. Αυτό σημαίνει πως τις επόμενες μέρες θα δοκιμάσετε να βρείτε κάτι μόνιμο. Το καλό είναι πως δεν θα βιαστείτε, οπότε οι επιλογές που θα κάνετε θα είναι οι σωστές. Αν έχετε ήδη δίπλα σας το άτομο που επιθυμείτε, καλό θα είναι να του δείξετε την ευγνωμοσύνη σας κάνοντάς του κάποιο δώρο. Γενικά, οι ημέρες που σας περιμένουν μπροστά σας δεν θα είναι καθόλου βαρετές! 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ- Πέντε των Ξιφών

Για εσάς τους Υδροχόους, ο Νοέμβριος δεν θα είναι και ο καλύτερος μήνας για τα ερωτικά σας. Γενικά, θα βρεθείτε σε εκείνο το σημείο όπου για να καταλάβετε τί σας συμβαίνει και τί χρειάζεται να κάνετε, θα πρέπει να κοιτάξετε ενδελεχώς όλες τις οπτικές γωνίες. Σε κάποιες περιπτώσεις, μία ερωτική κατάσταση που ζείτε δεν πηγαίνει όπως θα θέλατε, οπότε μήπως είναι καιρός να κοιτάξετε κάπου αλλού; Αν είστε σε σχέση, μήπως το ταίρι σας είναι εκείνο που σας κάνει να νιώθετε ανασφάλεια; Μήπως έχετε κολλήσει στην μνήμη ενός ή μίας πρώην; Μήπως τελικά αυτός ή αυτή που επιθυμούσατε και κάνατε τόσο κόπο για να είστε μαζί δεν αξίζει; Οι λύσεις στα προβλήματά σας υπάρχουν αρκεί πρώτον, να μην ρίξετε το φταίξιμο στους άλλους και δεύτερον, αν δεν μπορείτε να καταλάβετε τι σας συμβαίνει, ζητήστε την βοήθεια των φίλων σας. Επίσης, η περίοδος αυτή δεν είναι η κατάλληλη για νέες γνωριμίες διότι το κλίμα είναι εχθρικό κι εσείς με το παραμικρό θα θυμώνετε.

ΙΧΘΥΕΣ- Βασίλισσα των Νομισμάτων

Ο Νοέμβριος θα είναι πολύ δυνατός μήνας για εσάς τους Ιχθύες. Η Βασίλισσα των Ράβδων σας υπόσχεται μία περίοδο όπου θα είστε σίγουροι για τον εαυτό σας, και θα δείξετε την αγάπη, την στοργή, και την υποστήριξή σας στα άτομα που σας ενδιαφέρουν. Το καλό είναι πως δεν θα υποπέσετε στο «αμάρτημα» του ζωδίου σας, που είναι το ξεμυάλισμα. Τις επόμενες ημέρες θα αγαπήσετε, θα ερωτευθείτε, πάντα σε ένα πλαίσιο απλής λογικής, κι ότι έχετε κάτι πρακτικό σας χέρια σας και όχι κάτι ιδεατό. Για αυτό άλλωστε η σεξουαλική σας ζωή θα είναι πολύ καλή. Αν είστε μόνοι, κοιτάξτε να βρείτε ένα άτομο που να είναι δραστήριο, έξυπνο, με πρακτικό νου, φιλόδοξο, και να εμπνέει σιγουριά. Να είναι αξιόπιστο ως άνθρωπος και πιστό στις σχέσεις του. 


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan