Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ!

Κριός- Πέντε των Ξιφών

Για εσάς τους Κριούς ο Οκτώβριος ερωτικά δεν θα είναι και ο καλύτερος μήνας. Γενικά, θα βρεθείτε σε εκείνο το σημείο όπου για να καταλάβετε τί σας συμβαίνει και τί χρειάζεται να κάνετε, θα πρέπει να κοιτάξετε ενδελεχώς όλες τις οπτικές γωνίες. Σε κάποιες περιπτώσεις, μία ερωτική κατάσταση που ζείτε δεν πηγαίνει όπως θα θέλατε, οπότε μήπως είναι καιρός να κοιτάξετε κάπου αλλού; Αν είστε σε σχέση, μήπως το ταίρι σας είναι εκείνο που σας κάνει να νιώθετε ανασφάλεια; Μήπως έχετε κολλήσει στην μνήμη ενός ή μίας πρώην; Μήπως τελικά αυτός ή αυτή που επιθυμούσατε και κάνατε τόσο κόπο για να είστε μαζί δεν αξίζει; Οι λύσεις στα προβλήματά σας υπάρχουν αρκεί πρώτον, να μην ρίξετε το φταίξιμο στους άλλους και δεύτερον, αν δεν μπορείτε να καταλάβετε τι σας συμβαίνει, ζητήστε την βοήθεια των φίλων σας. Επίσης, η περίοδος αυτή δεν είναι η κατάλληλη για νέες γνωριμίες διότι το κλίμα είναι εχθρικό κι εσείς με το παραμικρό θα θυμώνετε.

Ταύρος- Ο Μάγος

Για εσάς τους Ταύρους ο Μάγος υπόσχεται ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα. Πρώτα απ’ όλα, θα πρέπει να καταλάβετε ότι έχετε περισσότερο έλεγχο στην ερωτική σας ζωή απ’ ό,τι πιστεύετε. Οπότε αντιλαμβάνεστε ότι μπορείτε να πάρετε τις σωστές αποφάσεις ως προς το με ποιόν ή ποια θέλετε να είστε μαζί. Πάντως, πριν ξεκινήσετε το οτιδήποτε, θα πρέπει να γίνετε ελαφρά πιο ελαστικοί ως προς τον τρόπο με τον οποίον διεκδικείτε το άτομο που σας ενδιαφέρει. Κυρίως μιλήστε του, βγείτε μαζί του, και μετά σκεφθείτε το σεξ ή την σχέση. Γενικά, κάντε εσείς το πρώτο βήμα και πάρτε πρωτοβουλίες. Τι θα πρέπει να προσέξετε. Επειδή το κλίμα θα είναι αρκετά θετικό να μην μπερδέψετε τον πραγματικό έρωτα με τον φευγαλέο ενθουσιασμό. Επίσης, η περίοδος ευνοεί τα παράνομα ερωτικά παιχνίδια. 


Δίδυμοι- Βασιλιάς των Κυπέλλων

Για εσάς τους Δίδυμους ο Οκτώβριος κρύβει αρκετό συναίσθημα. Από την φύση σας είστε άτομα που δεν αγαπάτε εύκολα διότι δεν μπορείτε να κατανοήσετε την χαοτική φύση των συναισθημάτων. Όμως αυτές οι ημέρες θα σας βοηθήσουν να αγαπήσετε δυνατά! Αυτό που θα σας κάνει άκρως γοητευτικούς θα είναι το βασικό σας χαρακτηριστικό γνώρισμα, η επικοινωνία. Μιλώντας με το άτομο που σας ενδιαφέρει αλλά και ακούγοντας αυτά που θέλει να μοιραστεί, θα το κάνετε να κολλήσει επάνω σας! Αν καταφέρετε και κάνετε μία σχέση ουσίας ή δείτε την ουσία στην ήδη υπάρχουσα σχέση σας, θα μπορέσετε να βγάλετε όλο σας τον αισθησιασμό. Αν είστε μόνοι ή μόνες, κοιτάξετε να βρείτε ένα άτομο το οποίο να είναι ειλικρινές, τίμιο, αισθησιακό, συμπονετικό, τρυφερό και στοργικό. 


Καρκίνος- Τρία των Ράβδων

Εσείς οι Καρκίνοι, αν θέλετε να ζήσετε τον έρωτα θα πρέπει να τον δείτε εγωιστικά. Καλώς ή κακώς, πρέπει να ασχοληθείτε με τις ανάγκες σας και εκείνες πρέπει να καλύψετε. Σταματήστε να δίνετε έμφαση στις δυσκολίες που έχετε στην ζωή σας και αφήστε το έρωτα να σας πάει σε θετικά μονοπάτια. Αν χωρίσατε πρόσφατα, κοιτάξετε το μέλλον και την πληθώρα επιλογών που σας δίνει. Αν είστε ελεύθεροι, δοκιμάστε κάτι διαφορετικό από την συνηθισμένη σας επιλογή συντρόφων. Πάντως, για να ξεφύγετε από τον φαύλο κύκλο στον οποίον έχετε περιέλθει, καλό θα ήταν να ακούσετε τις συμβουλές ανθρώπων που εμπιστεύεστε ή που έχουν διαφορετική προσέγγιση από την δική σας. Λίγη θετική σκέψη χρειάζεστε και η ευτυχία δεν είναι τόσο μακριά όσο φοβάστε.


Λέων- Βασιλιάς των Ράβδων

Το ίδιο το Σύμπαν σας λέει εσάς στους Λέοντες πως για να χαρείτε τον έρωτα ένας είναι ο τρόπος, να είστε οι εαυτοί σας! Πρώτα απ’ όλα, ήλθε ο καιρός να το ρίξετε έξω! Αρκετά μουτζουφλιάσατε! Για να βρείτε τον έρωτα θα πρέπει να τον κυνηγήσετε. Και υπάρχει καλύτερος κυνηγός από τον Λέοντα όταν αποφασίσει ότι θα αποκτήσει αυτό που θέλει; Για αυτό χαλαρώστε, ντυθείτε όμορφα, ελάτε σε επαφή με τον κόσμο, και αφήσετε τον ζωώδη μαγνητισμό σας να καταπλήξει τα πλήθη. Αν είστε μόνοι, το άτομο που χρειάζεστε πρέπει να είναι ζωντανό, κοινωνικό, με έντονο μαγνητισμό και ερωτισμό. Μόνο αυτός ο τύπος εραστή ή ερωμένης μπορεί να σταθεί δίπλα σας. Οι υπόλοιποι απλά θα γίνουν τα παιγνίδια σας.  


Παρθένος- Επτά των Κυπέλλων

Εσείς οι Παρθένοι θα έχετε πολλαπλές ερωτικές επιλογές. Λόγω του αριθμού τους και της αναποφασιστικότητάς σας, θα αισθανθείτε άβολα και μπερδεμένοι. Θα πιστέψετε πως δεν μπορείτε να αποφασίσετε. Όμως, ήλθε ο καιρός να καθίσετε και να σκεφτείτε σοβαρά τι θέλετε να κάνετε, να εξετάσετε αντικειμενικά τις επιλογές σας, να αναθεωρήσετε κάποιες απόψεις, και στο τέλος να διαλέξετε. Μην αφήσετε την φαντασία σας να οργιάζει ή τις ψευδαισθήσεις να σας παγιδεύσουν και έτσι να χάσετε την ευκαιρία για την ευτυχία. Το βασικό είναι να μην βαριέστε ή να αφήσετε το βάρος της μοναξιάς να σας ρίξει. Να ξέρετε πως αν καταφέρετε να διαχειριστείτε το συναισθηματικό φορτίο, σε συνδυασμό με τις επιλογές που θα έχετε, και το μετουσιώσετε σε κάτι δημιουργικό, σας περιμένει η ευτυχία.  


Ζυγός- Ο Ερημίτης

Για εσάς του Ζυγούς η εμφάνιση του Ερημίτη δεν είναι και η πλέον ευοίωνη για τα ερωτικά σας. Για κάποιους από εσάς σηματοδοτεί μία περίοδο όπου μία σχέση σας ολοκλήρωσε τον σκοπό της και πλέον δεν έχει κάτι άλλο να σας δώσει, οπότε είναι καιρός να την αφήσετε. Μην μένετε κάπου από ανασφάλεια ή από πλήξη. Κάποιοι άλλοι από εσάς απλά νιώθετε μόνοι και αναζητάτε έναν άνθρωπο να γεμίσει την ζωή σας. Ναι, μπορεί να γίνει πραγματικότητα αλλά θα πρέπει να κατεβάσετε λίγο τον πήχη των προσδοκιών σας. Επίσης, η υπερβολική κριτική δεν βοηθά στο να υπάρχει προσέγγιση με κάποιον άλλον άνθρωπο. Λίγοι από εσάς, θα διαπιστώσετε πως το άτομο που έχετε δίπλα σας ή η καινούρια γνωριμία που θα κάνετε, είναι πολύ καλή περίπτωση, αρκεί να έχετε καλή επικοινωνία και καλή καθημερινότητα.   


Σκορπιός- Τρία των Νομισμάτων

Ο Οκτώβριος φαίνεται πως θα είναι ένας ήπιος για τα ερωτικά σας μήνας αλλά όχι κακός. Γενικά η περίοδος ευνοεί να αναδείξετε αυτό που είστε με απλό και ήρεμο τρόπο. Αν θέλετε να γνωρίσετε τον έρωτα φροντίστε να βγαίνετε με παρέες. Με αυτόν τον τρόπο έχετε περισσότερες πιθανότητες να γνωρίσετε κάποιον ή κάποια. Αν τον έχετε βρει, φροντίστε να είστε εντάξει ως προς τις υποχρεώσεις σας έναντι του ή της συντρόφου σας. Κάντε αυτό και όλα θα κυλήσουν αρμονικά και όμορφα.  


Τοξότης- Δύο των Νομισμάτων

Η ζωή σας αυτήν την περίοδο βρίσκεται σε μια ανισορροπία. Ο μόνος τρόπος για να επιστρέψει η αρμονία και η ηρεμία είναι να χαλαρώσετε και να ασχοληθείτε με το παιγνίδι του έρωτα. Μόνο τότε θα αρχίσετε και πάλι να νιώθετε ζωντανοί και χαρούμενοι. Μπορεί να αισθάνεστε ότι έχετε πολλά να κάνετε και καθόλου χρόνο για να ασχοληθείτε με ένα άλλο άτομο αλλά αυτό δεν ισχύει στην πραγματικότητα. Μόλις βρεθεί κάτι που θα σας ενθουσιάσει, θα προσαρμοστείτε αμέσως στην νέα πραγματικότητα. Επίσης, καλό θα ήταν να μην εμπλακείτε σε διφορούμενες καταστάσεις. Κατ’ επέκτασιν, μην ξεκινήσετε μία σχέση στην οποία δεν προτίθεστε να αφοσιωθείτε


Αιγόκερως- Τέσσερα των Κυπέλλων

Αν και τα έχετε όλα εν τούτοις αισθάνεστε πως κάτι σας λείπει. Όπως και να το θέσετε μία είναι η αλήθεια. Πλήττετε, και αισθάνεστε ενοχλημένοι με τον ή την σύντροφο σας ή με κάποιον ή κάποια πρώην. Αν βλέπετε ότι κάτι τελείωσε, αφήστε το να φύγει. Ενδεχομένως να μάθετε κάτι που θα σας οδηγήσει στο πάρετε πιο γρήγορα την απόφαση να φύγετε. Από εκεί και πέρα, πάρτε τον χρόνο σας να ηρεμήσετε. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να μείνετε αδρανείς, απλά, να συνειδητοποιήσετε ότι είναι καιρός για τα επόμενα βήματα στις ζωές σας. 


Υδροχόος- Δύο των Κυπέλλων

Ο Οκτώβριος θα είναι άκρως ερωτικός για εσάς. Για τους περισσότερους από εσάς σηματοδοτεί την αρχή μίας ενδιαφέρουσας σχέσεως, ερωτικής ή σεξουαλικής. Όλα τώρα θα είναι υπέροχα και μαγικά. Κάποιοι από εσάς θα είστε διπλά ευτυχισμένοι επειδή θα έχετε ανταπόκριση από το άτομο για το οποίο θρέφετε ερωτικά συναισθήματα! Γενικά, ζήστε τον Έρωτα τώρα, νιώστε το πάθος, και κρατήστε τις υπέροχες αναμνήσεις για αργότερα όταν θα έλθουν τα δύσκολα. Επίσης είναι υγιές να εκφράζετε τον ερωτισμό σας, όμως προσπαθήστε να μην συγχέετε τον έρωτα με το σεξ. Αφήστε κατά μέρος τις  ανθυγιεινές σεξουαλικές φαντασιώσεις και νιώστε το πραγματικό πάθος με το άτομο που έχετε δίπλα σας. Για κάποιους από εσάς είναι καιρός να συγχωρέσετε και να προχωρήσετε μπροστά. Ο Έρωτας θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τις κακές αναμνήσεις.


Ιχθύες- Βασίλισσα των Κυπέλλων

Γενικά, εσείς οι Ιχθύες, στον έρωτα θα πρέπει να δείξετε υπομονή και σύνεση. Κάποια πράγματα θέλουν τον χρόνο τους για να γίνουν σωστά. Σίγουρα υπάρχει ένα άτομο που θέλετε να του εκφράσετε την συμπάθεια ή την αγάπη σας. Καλό θα είναι αυτό να συμβεί με ήπιο τρόπο διότι αν το παρακάνετε με την αγάπη σας, μπορείτε άνετα να πνίξετε το άτομο που σας ενδιαφέρει. Επίσης, μην γίνετε θύματα της αγάπης κι επιτρέψετε να σας κάνουν οι άλλοι ό,τι θέλουν. Δεν επιτρέπεται ούτε και σε εσάς να χειριστείτε τα συναισθήματα ή την αγάπη των άλλων για να τους ελέγξετε ή για να πετύχετε ιδιοτελείς στόχους. Αν είστε μόνοι και μόνες, αναζητήστε ένα άτομο τίμιο, αισθησιακό, συμπονετικό, τρυφερό και στοργικό.


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan