Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ!

Ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού -και για τους περισσότερους, ο μήνας των διακοπών-, είναι εδώ. Ας δούμε τι επιφυλάσσουν τα ερωτικά των ζωδίων για τον Αύγουστο, με τη χρήση της τράπουλας Ταρώ.


Οι Κριοί, για αυτόν τον μήνα, έχετε στα ερωτικά σας τον Βασιλιά των Κυπέλλων

Αυτό το διάστημα εσείς οι δεσμευμένοι και οι δεσμευμένες του ζωδίου σας θα χρειαστεί να πάρετε τις σωστές αποφάσεις για κάποια ζητήματα που είναι προς το συμφέρον των σχέσεών σας. Μην φοβηθείτε και μην χάσετε την εμπιστοσύνη στην κρίση σας. Ακόμα, μην αποφύγετε να πάρετε ριζικές αποφάσεις που αφορούν εσάς ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα επειδή μπορεί να φοβηθείτε το κόστος που έχουν. Να θυμάστε πως για να καταλάβετε ένα πρόβλημα πρέπει να πάτε κατευθείαν στην καρδιά του. Τέλος, αν είστε αδέσμευτοι ή αδέσμευτες και ενδιαφέρεστε για κάποιο άτομο, αυτή τη φορά θα έχετε καλύτερα αποτελέσματα αν αντισταθείτε στην Κριαρίσια φύση σας και το αφήσετε να έρθει εκείνο σε εσάς, ακολουθώντας τον δικό του τρόπο! 


Για τους Ταύρους, ερωτικά και αισθηματικά, ο Αύγουστος, έχει την ενέργεια του Τρία Κυπέλλων.

Η συγκεκριμένη κάρτα, είναι σύμβολο αφθονίας, εορτής, χαλάρωσης, διασκέδασης και ευτυχίας. Το διάστημα αυτό λοιπόν, αν είστε σε κάποια σχέση, ετοιμαστείτε να περάσετε όμορφες και τρυφερές στιγμές με το ταίρι σας. Είναι σίγουρο πως όποιο προορισμό και να επιλέξετε για τις διακοπές σας, θα περάσετε καλά. Επίσης με την κάρτα αυτή πολλές φορές, προαναγγέλλεται ένας γάμος από έρωτα!

Αν είστε αδέσμευτοι και αδέσμευτες, φροντίστε να νιώσετε και να περάσετε όμορφα με άλλους ανθρώπους! Κάντε μία συγκέντρωση, διοργανώστε μία εκδήλωση, ή  απλά κανονίστε να βγείτε έξω με φίλους για να διασκεδάσετε. Ακόμα και αν δεν συναντήσετε το ιδανικό ταίρι αυτό το διάστημα, σίγουρα θα ζήσετε κάποια ερωτική περιπέτεια με την οποία θα περάσετε υπέροχα!


Οι Δίδυμοι, αυτό τον μήνα στα ερωτικά σας, θα πορευτείτε με την κάρτα της Ιέρειας.

Ανεξαρτήτως αν είστε σε κάποια σχέση ή όχι, αυτό το διάστημα οι γυναίκες θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας, είτε ως ερωμένες αν είστε άνδρες είτε ως “μεσάζοντες” σε κάποια ερωτική περιπέτεια αν είστε γυναίκα. Είναι επίσης, πολύ πιθανό να εμπλακείτε σε κάποια μυστική και κρυφή σχέση, που θα εξιτάρει πραγματικά τις αισθήσεις και το είναι σας! Αν συμβεί αυτό αφήστε τα γεγονότα να εξελιχθούν πριν πάρετε οποιαδήποτε απόφαση σχετικά με το μέλλον αυτής της ιστορίας. Μπορεί ακόμα να σας συμβεί κάτι που θα σας ξυπνήσει μνήμες από το παρελθόν, μία καρμική συνάντηση ή μία προσέγγιση από έναν ή μία πρώην σύντροφο. Σε αυτή την περίπτωση, ακούστε τη διαίσθησή σας για το πώς θα κινηθείτε. 


Ο Αύγουστος, για εσάς τους Καρκίνους, έχει την επιρροή του Εννέα των Κυπέλλων.

Η συγκεκριμένη κάρτα είναι γνωστή και ως «η κάρτα των ευχών», και όταν εμφανίζεται μας μιλάει για την εκπλήρωση κάποιας επιθυμίας μας, για ευχαρίστηση, ικανοποίηση και αισθησιακές απολαύσεις. 

Οι δεσμευμένοι και οι δεσμευμένες του ζωδίου σας, είστε απόλυτα ευχαριστημένοι και ικανοποιημένοι με τα πράγματα όπως ακριβώς είναι! Θα σας δοθούν πολλές ευκαιρίες να διασκεδάσετε και να απολαύσετε όμορφες και τρυφερές στιγμές με το ταίρι σας αυτό το μήνα.  

Αν είστε μόνοι ή μόνες, φροντίστε να απολαύσετε τον έρωτα, το σεξ, την αγάπη και τις στιγμές που σας προσφέρονται στο έπακρο. Είναι πολύ πιθανό τώρα, το πάθος που νιώθετε για ένα άτομο να υποκατασταθεί από έναν υπέροχο, λαμπερό έρωτα!

Σε κάθε περίπτωση, να θυμάστε αυτό που μας διδάσκουν όλα τα παραμύθια, προσέξτε τι εύχεστε διότι μπορεί να πραγματοποιηθεί!


Οι Λέοντες, για αυτό το μήνα, έχετε το Πέντε των Ράβδων, μία κάρτα που σηματοδοτεί προκλήσεις, διαφωνίες, συγκρούσεις, εκνευρισμό, ένταση και αναπάντεχα προβλήματα. 

Είτε είστε μόνοι και μόνες, είτε έχετε κάποια σχέση, το διάστημα αυτό νιώθετε θυμωμένοι και το κάθε τι, ακόμη και το πιο μικρό, σας προκαλεί εκνευρισμό. Έτσι δεν είναι παράλογο που θα εμπλακείτε αρκετές φορές σε καυγάδες, παρεξηγήσεις ή λογομαχίες με το ταίρι σας ή τα πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν. Μία πιθανή αιτία για όλο αυτό το κακό κλίμα είναι οι ανεκπλήρωτες επιθυμίες σας. Όπως και να ‘χει, μην κρύψετε τα πραγματικά σας συναισθήματα και μην μεταμφιέζετε τις αδυναμίες σας σε κάτι άλλο. Θα πρέπει όμως να προσέξετε την έξαρση του θυμού σας, διότι μπορεί να πληγώσετε πολύ τα άτομα που σας ενδιαφέρουν. Να έχετε κατά νου πως με την παραδοχή των αδυναμιών του καθενός, μπορεί να υπάρξει κοινός τόπος για συμβιβασμό. Ειδικά οι δεσμευμένοι εκμεταλλευτείτε τον μήνα των θερινών διακοπών για να ανανεωθείτε!


Οι Παρθένοι, για τον Αύγουστο στα ερωτικά σας, έχετε την ενέργεια της κάρτας του Κόσμου.

Επιτέλους, σας περιμένει ένα πολύ θετικό διάστημα σε ερωτικά και σχέσεις και θα το βιώσετε είτε είστε σε σχέση είτε όχι!

Αν περάσατε προστριβές ή διαφωνίες με το ταίρι σας, να ξέρετε ότι οι δυσκολίες και οι δοκιμασίες τελείωσαν, και είναι η ώρα να νιώσετε χαρά, ζωντάνια, ευτυχία. Με την ευκαιρία των θερινών διακοπών βρείτε τρόπο να αναθερμάνετε τη σχέση σας, και -αν είστε φυσικά σε αυτή τη φάση-, ο Κόσμος ευνοεί και το να την επισημοποιήσετε κιόλας.

Αν είστε αδέσμευτοι ή αδέσμευτες, ο Κόσμος, είναι επίσης και μία υπενθύμιση, να μην είστε τόσο εσωστρεφείς και συνεσταλμένοι, και να “βγείτε” προς τα έξω. Τον μήνα αυτό σας περιμένει, φλερτ, σεξ, και διασκέδαση, χωρίς έγνοιες και προβληματισμούς. Πολύ πιθανόν επίσης, να ερωτευτείτε ή να σας προσεγγίσει ένα άτομο μεγαλύτερης ηλικίας από εσάς.


Οι  Ζυγοί, αυτό το μήνα, στα ερωτικά και τις σχέσεις σας, έχετε το Πέντε των Νομισμάτων.

Η συγκεκριμένη είναι μία δύσκολη κάρτα για τα αισθηματικά ζητήματα, μιας και προμηνύει μοναξιά, απώλεια, θλίψη και απόρριψη.

Αυτό το διάστημα νιώθετε συναισθηματικό κενό. Η ανασφάλειά σας έχει χτυπήσει κόκκινο και έχετε χάσει την πίστη στον εαυτό σας. Είναι επίσης πολύ πιθανό, κάποια οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζετε, να προκαλούν προβλήματα και στην ερωτική σας ζωή. Ακόμα μπορεί να βιώνετε τις απώλειες και τις συνέπειες ενός χωρισμού ή ενός διαζυγίου. Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να έχετε κατά νου πως η άσχημη αυτή περίοδος κάποια στιγμή θα τελειώσει, και παρά την κακή ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεστε, πρέπει να ξαναβρείτε την ενέργεια και την ελπίδα σας, να τολμήσετε να κάνετε ξανά σχέδια, αλλά και αν σας προσφερθεί μία βοήθεια από τρίτους, να φροντίσετε να την δεχτείτε. 


Οι Σκορπιοί, στα ερωτικά σας τον μήνα Αύγουστο, θα πορευτείτε με την  κάρτα του Τροχού της Τύχης.

Αυτό το μήνα όλα αλλάζουν προς το καλύτερο στα ερωτικά και τις σχέσεις σας καθώς ο Τροχός της Τύχης εμφανίστηκε για να σας υπενθυμίσει ότι ήρθε η ώρα να προχωρήσετε μπροστά. Πάρτε απόφαση ότι το παρελθόν πρέπει να μείνει πίσω, καθώς ολοκλήρωσε τον κύκλο του. Με καλύτερη διάθεση και με την αίσθηση ότι έφυγε ένα βάρος από πάνω σας, μπορείτε να κάνετε ταξίδια, εξόδους, να ανοιχτείτε και να γνωρίσετε νέο κόσμο, να επενδύσετε σε νέες σχέσεις, εφήμερες ή και πιο μόνιμες! Το Σύμπαν ευνοεί τώρα κάθε νέα γνωριμία αλλά και κάθε νέα προσπάθεια που θα κάνετε στην ήδη υπάρχουσα σχέση σας.


Οι Τοξότες, στα ερωτικά και τις σχέσεις σας για τον Αυγουστο, έχετε να κάνετε με την κάρτα του Τρελού

Ο Τρελός εμφανίστηκε στο δρόμο σας για να σας δείξει πως μία καινούργια κατάσταση ή φάση ζωής βρίσκεται μπροστά σας. Είτε είστε σε κάποια σχέση είτε όχι, αυτό το διάστημα σας δίνεται η ευκαιρία να είστε αυθόρμητοι, ξεγνοιαστοι και παρορμητικοί, να ζείτε τη στιγμή όπως έρχεται χωρίς να κάνετε λίστες με θετικά και αρνητικά και να φερθείτε εν ολίγοις ως γνήσιοι Τοξότες. Στις διακοπές σας θα χορτάσετε από έντονες σεξουαλικές στιγμές, φλερτ, νέες γνωριμίες, διασκεδάσεις και ευκαιρίες ακόμα και για πιο εξεζητημένα ερωτικά παιχνίδια! Ακολουθήστε το ένστικτό σας, παραμείνετε ανοιχτοί στη ροή των πραγμάτων και δείτε πού θα σας οδηγήσει. Το σίγουρο είναι ότι θα περάσετε καταπληκτικά!
Για τους Αιγόκερους, τον Αύγουστο τα ερωτικά σας, επηρεάζονται από την ενέργεια της Εγκράτειας.

Η Εγκράτεια, είναι μία κάρτα που αποπνέει γαλήνη, ηρεμία, και όταν εμφανίζεται, έρχεται να μας μιλήσει για ισορροπία και για την ένωση της λογικής με το συναίσθημα. 

Συνεπώς, είτε είστε μόνοι και μόνες, είτε έχετε μία σχέση, το διάστημα αυτό πρέπει να αποφύγετε τις ακρότητες και να δείξετε μετριοπάθεια και διαλλακτικότητα. Ηρεμήστε, χαλαρώστε, και φροντίστε να επιλέγετε ανθρώπους θετικούς, ήρεμους και ισορροπημένους, προκειμένου να υπάρχει στη ζωή σας ομόνοια και σταθερότητα. Αν φερθείτε ανάλογα, η Εγκράτεια σας υπόσχεται μία επιτυχή ένωση, μία αρμονική σχέση, ακόμα και έναν επιτυχημένο γάμο. Ειδικά αν θέλετε να σώσετε μία σχέση, μην διστάσετε να κάνετε και εσείς κάποιους συμβιβασμούς, όσο κι αν αυτό είναι κάτι που δεν το συνηθίζετε. Για τους αδέσμευτους και τις αδέσμευτες του ζωδίου σας, να έχετε υπόψιν πως τώρα είναι πολύ πιθανές οι γνωριμίες κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού ή με άτομα από το εξωτερικό.


Η κάρτα που αντιστοιχεί σε εσάς τους Υδροχόους τον Αύγουστο, είναι το Δέκα των Κυπέλλων

Το Δέκα των Κυπέλλων, δείχνει την απόλυτη ικανοποίηση και την ευτυχία. Αν τα έχετε ήδη αυτά, φροντίστε να ευγνωμονείτε την καλή σας τύχη κάθε μέρα. Αν δεν τα έχετε και τα επιθυμείτε, να ξέρετε πως έρχονται συνήθως μετά από κοπιαστικό και σκληρό αγώνα. 

Οι αδέσμευτοι και οι αδέσμευτες του ζωδίου σας, αυτό το διάστημα πρέπει να προετοιμαστείτε για κάτι πολύ καλό που θα μπει στην ζωή σας! Είναι επίσης πιθανό, να επιστρέψει από το παρελθόν ένας παλιός ή ανεκπλήρωτος έρωτας. Για όσους και όσες βρίσκονται ήδη σε σχέση, θα αισθανθείτε συναισθηματικά πλήρεις αυτήν την περίοδο. Φροντίστε να ενισχύσετε τους οικογενειακούς σας δεσμούς, και να δώσετε  αγάπη και στήριξη στους συντρόφους σας. Είναι πολύ πιθανό τώρα να δημιουργήσετε ή να αυξήσετε την οικογένειά σας!


Για τους Ιχθύες, τον Αύγουστο, τα ερωτικά και οι σχέσεις σας  έχουν την ενέργεια του Μάγου.

Αυτό το μήνα είτε είστε μόνοι και μόνες είτε βρίσκεστε σε μία σχέση, σας περιμένουν νέες εμπειρίες και νέα ξεκινήματα. Θα νιώσετε την ανάγκη να  αναλάβετε δράση και την επιθυμία να ρισκάρετε, κάτι που θα κάνει αίσθηση στους γύρω σας, καθώς αυτό είναι κάτι που δεν το συνηθίζετε! Τι εννοούμε; Μπορεί να δείτε ότι δεν διστάζετε να  κάνετε το πρώτο βήμα για να πλησιάσετε κάποιο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, και θα εκπλαγείτε κι εσείς οι ίδιοι από την ανταπόκριση που θα έχετε! Οπότε, τολμήστε να γίνετε πιο διεκδικητικοί και έντονοι! Οι δεσμευμένοι του ζωδίου σας, θα δείτε τις σχέσεις σας να γίνονται πιο δυνατές επειδή θα φροντίσετε εσείς να συμβεί αυτό.


Αυτές ήταν οι ερωτικές μας προβλέψεις με Ταρώ. Αν επιθυμείτε κάποια προσωπική πρόβλεψη με Ταρώ ή αστρολογική, στείλτε μας μήνυμα inbox, στη σελίδα Περί Aστρολογίας στο Facebook.


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan