Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ!

ΚΡΙΟΣ- 2 των Ξιφών

Το Δύο των Ξιφών μας μιλά για τον τρόπο με τον οποίο αρνούμαστε ότι έχουμε αισθήματα, προσποιούμενοι αδιαφορία, και για το όταν αποφεύγουμε την αλήθεια όσων νιώθουμε. Τότε είναι που επιλέγουμε να τα καταπιέσουμε και να τα θάψουμε βαθιά μέσα μας με την ελπίδα να εξαφανιστούν. Για αυτό εσείς οι Κριοί αυτόν τον μήνα θα πρέπει να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, ειδικά στις περιπτώσεις που επιθυμείτε ένα άτομο το οποίο δεν κάνει ή δεν μπορείτε να αποκτήσετε. Γενικά, εάν θέλετε κάτι στην ζωή σας θα πρέπει να αφεθείτε. Επίσης, ευνοούνται αυτήν την περίοδο οι σχέσεις με Ζυγούς.

ΤΑΥΡΟΣ- Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ

Ο Διάβολος είναι μία δύσκολη κάρτα διότι μας δείχνει ότι είμαστε δέσμιοι καταστάσεων, ή χειρότερα, του ίδιου μας του εαυτού. Έτσι αυτόν τον μήνα θα είναι πολύ δύσκολο να καταλάβετε το τι είναι αυτό που θέλετε. Μπορεί να μπλέξετε σε καταστάσεις που θα μπερδεύετε την αγάπη με το σεξ. Μπορεί να μπλέξετε σε παράνομες σχέσεις μόνο και μόνο για την χαρά της κατάκτησης και τίποτα παραπάνω. Μπορεί επίσης να ανταλλάξετε σεξουαλικές χάρες για να κάνετε την δουλειά σας. Βέβαια υπάρχει και η πιθανότητα να ονομάζετε την φυλακή στην οποία είστε αγάπη-στοργή-ασφάλεια. Όλα αυτά είναι ψευδαισθήσεις και αυταπάτες. Για αυτό θα πρέπει να σκεφθείτε καλά τις επιπτώσεις που έχουν οι επιλογές σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ- Πριγκίπισσα των Ξιφών

Ερωτικά ο Ιούλιος για εσάς τους Δίδυμους θα είναι ιδιαιτέρως καλός καθώς θα υπάρξουν αρκετές προκλήσεις από υποψήφιους ερωτικούς συντρόφους. Το θέμα είναι εσείς τι θα επιλέξετε για να έχετε πλάι σας. Θέλετε σχέση, θέλετε σεξ, θέλετε κάτι έξαλλο; Όλα μπορούν να συμβούν αρκεί να έχετε σαφή εικόνα του τι θέλετε. Επίσης, θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε από την αρχή αυτό που θέλετε και να μην υποχωρήσετε εάν σας προτείνουν κάτι άλλο από αυτό που επιθυμείτε. Για αυτόν τον μήνα ευνοούνται οι σχέσεις με τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι).

ΚΑΡΚΙΝΟΣ- 5 των Κυπέλλων

Για αυτόν τον μήνα εσείς οι Καρκίνοι θα έχετε επάνω σας την κάρτα της Θλίψης, και λογικό καθώς ο Ιούνιος ήταν μήνας εκρηκτικών καταστάσεων, με τσακωμούς και χωρισμούς. Η απώλεια, καλώς ή κακώς, είναι ένα θέμα που δεν διαχειρίζεστε εύκολα. Όταν λοιπόν χάνετε κάτι αυτομάτως σας πιάνει θλίψη, η άρνηση των όσων συμβαίνουν, και στην συνέχεια ακολουθεί ένας ασφυκτικός έλεγχος. Αυτόν τον μήνα πάρτε τον χρόνο σας. Δεν είναι υποχρεωτικό να κάνετε κάτι μέσα σε κατάσταση πανικού ή θλίψης. Θρηνείστε αυτό που χάσατε αλλά να μην ξεχνάτε πως μετά από κάτι που τελειώνει πάντα, μα πάντα, κάτι καινούριο ξεκινά.

ΛΕΩΝ- 6 των Ξιφών

Ο Ιούλιος για εσάς τους Λέοντες θα είναι ένας πολύ καλός μήνας καθώς εγκαταλείποντας το παρελθόν θα αρχίσετε να είστε πιο θετικοί με την ζωή, το οποίο αυτομάτως σημαίνει ότι θα θελήσετε να ζήσετε τον έρωτα. Μπορεί να είστε δύσπιστοι απέναντι σε υποψήφιους ερωτικούς συντρόφους αλλά είστε δικαιολογημένοι με αυτά που περάσατε. Για αυτό ό,τι καινούριες γνωριμίες κάνετε, ή ακόμη και με τις ήδη υπάρχουσες, θα πρέπει πρώτα να επικοινωνήσετε σωστά και μετά να κάνετε ό,τι είναι να κάνετε. Άρα πάρτε τον χρόνο σας, βγείτε ραντεβού, ανταλλάξτε ιδέες και απόψεις, κι αν δείτε ότι το άλλο άτομο σας κάνει, προχωρήστε. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ- 10 των Ξιφών

Το 10 των Ξιφών είναι μία πολύπλοκη στην ερμηνεία κάρτα αλλά αυτομάτως δεν σημαίνει ότι είναι κακή. Όπως με όλα τα Δεκάρια στην Ταρώ ένας κύκλος κλείνει. Έτσι για εσάς τους Παρθένους κάτι πρέπει να κλείσει και κάτι καινούριο πρέπει να ανοίξει. Τι είναι όμως αυτό που πρέπει να κλείσει; Μπορεί να χρειαστεί να κλείσετε την πόρτα στο παρελθόν. Μπορεί να χρειαστεί να πάψετε να παίζετε τον οσιομάρτυρα σε μία ιστορία που σας πληγώνει. Κάποιοι από εσάς μπορεί να πείτε «ως εδώ», και να κοιτάξετε να αλλάξετε τρόπο και στάση στον έρωτα. Γενικά, μπροστά σας έχετε προκλήσεις, αλλά ο έρωτας θα περιμένει μέχρι να αποφασίσετε να του ανοίξετε την πόρτα.

ΖΥΓΟΣ- Ο ΕΡΗΜΙΤΗΣ

Ο Ερημίτης όταν εμφανίζεται σε ερωτικές υποθέσεις δεν είναι και η καλύτερη κάρτα. Γενικά, αντανακλά την ανάγκη σας να βρείτε απαντήσεις σε δικά σας ερωτήματα, ακόμη και να μείνετε μόνοι ή μόνες σας. Σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται πως κάνετε τα στραβά μάτια διότι αρνείστε να δείτε την αλήθεια, και η αλήθεια είναι ότι δεν θέλετε να μείνετε μόνοι σας, ασχέτως εάν τελικά είστε. Εσείς όμως που θέλετε να ξεκινήσετε κάτι καινούριο, θα πρέπει να πάρετε τον χρόνο σας, να μάθετε καλά το άλλο άτομο και μετά να προχωρήσετε σε δέσμευση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ- 2 των Κυπέλλων

Το Δύο των Κυπέλλων είναι μία πολύ ερωτική κάρτα, οπότε εσείς οι Σκορπιοί ετοιμαστείτε να περάσετε έναν πολύ γεμάτο ερωτικό μήνα. Αν είστε ήδη σε σχέση θα περάσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας. Αν είστε ελεύθεροι, η μαγνητική έλξη που έχετε στον κόσμο θα τραβήξει επάνω σας πολλά βλέμματα. Στο χέρι σας είναι η τελική επιλογή! Απλά, φροντίστε να μην ερωτευθείτε τον έρωτα ή την ιδέα ενός ατελείωτου ερωτικού ρομάντζου. Κάποιοι από εσάς θα δεχθείτε ή θα κάνετε πρόταση γάμου!

ΤΟΞΟΤΗΣ- 7 των Ξιφών

Το Επτά των Ξιφών δεν είναι και η καλύτερη κάρτα για ερωτικά ζητήματα καθώς υποδηλώνει μυστικά και ψέματα. Έτσι αυτόν τον μήνα είτε θα πέσετε θύματα εξαπάτησης είτε θα είστε εκείνοι που θα εξαπατήσουν. Αν για κάποιον λόγο νιώθετε ότι το ταίρι σας δεν είναι πολύ εντάξει, το πιθανότερο είναι πως δεν είναι, οπότε ναι, να κάνετε τον έλεγχό σας. Αν θέλετε να κάνετε κάτι παράνομο, να το κάνετε, αφού πρώτα όμως καλύψετε τα ίχνη σας. Αν απλά δεν θέλετε να συνεχίσετε άλλο την σχέση σας, και θέλετε να δοκιμάσετε την τύχη σας, καιρός είναι να το κάνετε χωρίς ίχνος ενοχής.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ- 6 των Νομισμάτων

Το Έξι των Νομισμάτων είναι μία διφορούμενη κάρτα. Όλα φαινομενικά είναι αρμονικά. Αλλά ο έρωτας είναι μία χαοτική κατάσταση, άρα τίποτα από όλα όσα φαίνονται δεν είναι πραγματικό.. Πίσω από κάθε χαμόγελο υπάρχει κάποια προσδοκία. Κάποιοι από εσάς είστε αρκετά γενναιόδωροι προκειμένου να κατακτήσετε το άτομο που επιθυμείτε. Κάποιοι άλλοι δέχεστε τα δώρα που σας κάνουν εκμεταλλευόμενοι τις καταστάσεις προς όφελός σας. Ακόμη κι αν δεν υπάρχει κάποιο όφελος, ειδικά στην περίπτωση που κάνετε καινούριες γνωριμίες, θα πρέπει να εφαρμόσετε τον νόμο του «δούναι και λαβείν». Μόνο τότε θα ξέρετε πραγματικά το τι έχετε δίπλα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ- 4 Ράβδων

Για εσάς τους Υδροχόους ο Ιούλιος θα είναι περίοδος χαράς, εορτής και έρωτα! Οι καλύτερες ημέρες είναι μπροστά σας και μπορείτε επιτέλους να χαλαρώσετε. Αν είστε ελεύθεροι, τι καλύτερο για εσάς από το γεγονός ότι θα βρεθείτε με ανθρώπους που θέλουν να γλεντήσουν, και κυρίως μαζί σας. Οι δεσμευμένοι, θα περάσετε πολύ όμορφες στιγμές με το ταίρι σας. Κάποιοι από εσάς μπορεί να διαλύσετε σχέσεις που έχουν μουχλιάσει και θα αναζητήσετε άτομα που ξέρουν να γλεντούν την ζωή τους.

ΙΧΘΥΕΣ- Η ΙΕΡΕΙΑ    

Για εσάς τους Ιχθύες ο Ιούλιος ερωτικά θα είναι ένας περίεργος μήνας. Ας μην κρυβόμαστε, για εσάς ο έρωτας είναι ο Μεγάλος Άγνωστος. Άλλοτε ζείτε την μαγεία των ψευδαισθήσεων που παράγει, άλλοτε τον πόνο. Το επόμενο διάστημα θα είναι κάπως έτσι. Είναι καιρός να ζήσετε τον έρωτα μεν αλλά να κρατάτε και μία επιφύλαξη δε, ειδικά εάν το ένστικτό σας κάτι θέλει να σας πει. Μπορεί κάποιοι από εσάς να θελήσετε να μπλέξετε με πρώην, άλλοι να μην θέλετε κανέναν και καμία επειδή έχετε κολλήσει στις μνήμες του παρελθόντος, άλλοι ακόμη θα θελήσετε να ζήσετε την μαγεία του παράνομου έρωτα. Οι γυναίκες Ιχθύες αυτό το διάστημα θα είστε απίστευτα θηλυκές, ενώ οι άνδρες Ιχθύες, θα ψάξετε να βρείτε γυναίκες οι οποίες είναι θηλυκές και άκρως ερωτικές.


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan