Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ!

Για εσάς τους Κριούς, ο Φεβρουάριος στα ερωτικά και τις σχέσεις σας, έχει την ενέργεια της Πριγκήπισσας των Ράβδων.

Σίγουρα αυτό το μήνα σας περιμένει κάτι νέο και παθιασμένο, είτε είστε σε κάποια σχέση είτε όχι.

Για τους αδέσμευτους και τις αδέσμευτες του ζωδίου σας, η κάρτα αυτή μπορεί να σημαίνει ότι αυτό το διάστημα θα συναντήσετε ένα άτομο ανεξάρτητο, γεμάτο ενέργεια, με καλές προθέσεις, αλλά και με ριψοκίνδυνη συμπεριφορά. Σας περιμένουν έντονες και παθιασμένες στιγμές μαζί του, και είναι πολύ πιθανό η γνωριμία αυτή να γίνει κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού. Όμως, και όσοι από εσάς βρίσκεστε σε μία σχέση ή έναν γάμο, αυτό το μήνα θα έχετε πολλές ευκαιρίες να νιώσετε πάθος! Αν νομίζετε ότι η σχέση σας έχει βαλτώσει, πάρτε πρωτοβουλίες, ξαναβρείτε τον ενθουσιασμό σας και φροντίστε να ζήσετε με το ταίρι σας κάτι έξω από τα συνηθισμένα. Θα σας κάνει πολύ καλό και θα σας ανανεώσει.


Οι Ταύροι για τον Φεβρουάριο, έχετε στα ερωτικά σας το Τέσσερα των Ράβδων.

Το Τέσσερα των Ράβδων είναι μία θετική κάρτα που όταν εμφανίζεται στο δρόμο μας, μας μιλάει για ενθουσιασμό, ολοκλήρωση, επανένωση, ίσως ακόμα και για γάμο!

Είναι λοιπόν καλή εποχή για να ερωτευθείτε, να φροντίσετε και να αφοσιωθείτε σε άλλους ανθρώπους. Αν είστε δεσμευμένοι και δεσμευμένες, η κάρτα αυτή είναι σημάδι ότι η σχέση σας είναι σταθερή, ασφαλής, και με γερά θεμέλια. Εάν αυτό είναι που επιθυμείτε, τώρα είναι καλή περίοδος για να συζητήσετε το ενδεχόμενο να παντρευτείτε.

Αν είστε μόνοι και μόνες, ήλθε η στιγμή να δείξετε την τρυφερότητα και τα συναισθήματά σας στα άτομα που σας ενδιαφέρουν. Προσέξτε μόνο τις επικίνδυνες εμμονές, την υπερβολική ευαισθησία και τον υπερπροστατευτισμό σας, που μπορεί να απομακρύνουν από κοντά σας τους άλλους. Φροντίστε να ζείτε στο παρόν, απολαμβάνοντας τις στιγμές και να είστε ανοιχτοί σε νέες γνωριμίες.


Οι Δίδυμοι, αυτό τον μήνα στα ερωτικά σας έχετε το Πέντε των Νομισμάτων.

Το Πέντε των Νομισμάτων είναι μία κάρτα, που σηματοδοτεί δύσκολες στιγμές, θλίψη, μοναξιά και ανασφάλεια.

Για τους δεσμευμένους και τις δεσμευμένες του ζωδίου σας, μπορεί να σημαίνει ακόμα και έναν χωρισμό, ο οποίος θα επιφέρει πολλαπλές απώλειες σε εσάς.

Αυτή την περίοδο, έχετε χάσει την πίστη στον εαυτό σας και είστε μόνιμα αγχωμένοι και απαισιόδοξοι. Το αποτέλεσμα είναι να παραμελείτε το σώμα σας και την εμφάνισή σας. Αυτό φυσικά είναι κάτι που δημιουργεί αρνητικές εντυπώσεις στους συντρόφους σας ή στα άτομα που σας ενδιαφέρουν, αν είστε μόνοι ή μόνες. Είναι ακόμα πολύ πιθανόν τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζετε, να προκαλούν προβλήματα στην ερωτική και την σεξουαλική σας ζωή.

Ό,τι και αν αντιμετωπίζετε αυτό το διάστημα, πρέπει να αντλήσετε δύναμη και ελπίδα από μέσα σας, και να ξέρετε πως όλα αυτά που περνάτε κάποτε θα τελειώσουν.


Οι Καρκίνοι για τον Φεβρουάριο, έχετε το Εννέα των Νομισμάτων στα ερωτικά και τις σχέσεις σας.

Το Εννέα των Νομισμάτων, όταν εμφανίζεται μιλάει για άνεση, επιτυχία, φινέτσα και ωριμότητα.

Αυτό το διάστημα, ανεξαρτήτως του αν έχετε σχέση ή όχι, μετά από πολύ καιρό καταπίεσης και προβλημάτων, έχει έρθει η ώρα για χαλάρωση και διασκέδαση,. Οι δεσμευμένοι και οι δεσμευμένες του ζωδίου σας, θα νιώσετε ιδιαίτερα χαρούμενοι, ασφαλείς και ικανοποιημένοι με τους συντρόφους σας. Είναι ευκαιρία να χαρείτε και να απολαύσετε κάποια πράγματα μαζί, που ενδεχομένως τα είχατε στερηθεί λόγω φόρτου εργασίας ή οικονομικών προβλημάτων.

Για τους αδέσμευτους και τις αδέσμευτες, αυτό το διάστημα, προκειμένου να προσεγγίσετε τα άτομα που σας ενδιαφέρουν, είναι απαραίτητο να φερθείτε με τακτ και διπλωματία, ειδικά αν πρόκειται για άτομα από το εργασιακό σας περιβάλλον. Συγκρατηθείτε και εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας ήπια, και έπειτα προχωρήστε βήμα βήμα.


Οι Λέοντες,  για αυτό το μήνα, έχετε το Δέκα των Κυπέλλων στα ερωτικά και τις σχέσεις σας.

Το Δέκα των Κυπέλλων, δείχνει την απόλυτη ικανοποίηση και την ευτυχία. Αν τα έχετε ήδη αυτά, φροντίστε να ευγνωμονείτε την καλή σας τύχη κάθε μέρα. Αν δεν τα έχετε και τα επιθυμείτε, να ξέρετε πως έρχονται συνήθως μετά από κοπιαστικό και σκληρό αγώνα.

Οι αδέσμευτοι και οι αδέσμευτες του ζωδίου σας, αυτό το διάστημα πρέπει να προετοιμαστείτε για κάτι πολύ καλό που θα μπει στην ζωή σας! Είναι επίσης πιθανό, να επιστρέψει από το παρελθόν ένας παλιός ή ανεκπλήρωτος έρωτας. Για όσους και όσες βρίσκονται ήδη σε σχέση, θα αισθανθείτε συναισθηματικά πλήρεις αυτήν την περίοδο. Φροντίστε να ενισχύσετε τους οικογενειακούς σας δεσμούς, και να δώσετε  αγάπη και στήριξη στους συντρόφους σας. Είναι πολύ πιθανό τώρα να δημιουργήσετε ή να αυξήσετε την οικογένειά σας!


Οι Παρθένοι, για τον Φεβρουάριο, στα ερωτικά σας, έχετε το Εννέα των Ξιφών.

Το Εννέα των Ξιφών είναι μία δύσκολη κάρτα, η οποία μιλάει για ενοχές, ανησυχία, κατάθλιψη, αίσθημα εγκλωβισμού και απομόνωση.

Αυτός ο μήνας θα είναι δύσκολος για τα ερωτικά και τις σχέσεις σας. Ίσως βιώνετε ένα χωρισμό και νιώθετε πως η ζωή σας όπως την γνωρίζατε δεν υπάρχει πια, και πως η χαρά έχει εξαφανιστεί. Πιθανόν αυτή η πεποίθηση να σας δώσει την δύναμη και να παλέψετε για να σώσετε την σχέση σας ή να προσπαθήσετε για επανασύνδεση. Αν φταίτε εσείς για κάτι που έχει συμβεί παραδεχτείτε το σφάλμα σας και ζητήστε συγγνώμη. Μην αποκρύπτετε τα λάθη σας και μην πείτε ψέματα, και ίσως έτσι να καταφέρετε να σας συγχωρήσουν.

Αν είστε μόνοι και μόνες, αποφύγετε την διπροσωπία και να μην προσπαθήσετε να χειραγωγήσετε τα άτομα που σας ενδιαφέρουν. Το μόνο που θα καταφέρετε είναι να τους απομακρύνετε οριστικά από κοντά σας.


Οι Ζυγοί, για αυτόν το μήνα, στα ερωτικά και τις σχέσεις σας, έχετε το Εννέα των Κυπέλλων.

Η συγκεκριμένη κάρτα είναι γνωστή και ως «η κάρτα των ευχών», και όταν εμφανίζεται μας μιλάει για την εκπλήρωση κάποιας επιθυμίας μας, για ευχαρίστηση, ικανοποίηση και αισθησιακές απολαύσεις.

Οι δεσμευμένοι και οι δεσμευμένες του ζωδίου σας, είστε απόλυτα ευχαριστημένοι και ικανοποιημένοι με τα πράγματα όπως ακριβώς είναι! Θα σας δοθούν πολλές ευκαιρίες να διασκεδάσετε και να απολαύσετε όμορφες και τρυφερές στιγμές με το ταίρι σας αυτό το μήνα.  

Αν είστε μόνοι ή μόνες, φροντίστε να απολαύσετε τον έρωτα, το σεξ, την αγάπη και τις στιγμές που σας προσφέρονται στο έπακρο. Είναι πολύ πιθανό τώρα, το πάθος που νιώθετε για ένα άτομο να υποκατασταθεί από έναν υπέροχο, λαμπερό έρωτα!

Σε κάθε περίπτωση, να θυμάστε αυτό που μας διδάσκουν όλα τα παραμύθια, προσέξτε τι εύχεστε διότι μπορεί να πραγματοποιηθεί!Οι Σκορπιοί, στα ερωτικά σας για τον Φεβρουάριο, έχετε την ενέργεια του Άσσου των Ξιφών.

Η κάρτα αυτή όταν εμφανίζεται, φέρνει μαζί της προβλήματα, δυσκολίες και διαμάχες.

Αν είστε σε σχέση, αυτή θα παρουσιάσει κάποια πρόκληση ή κάποιο πρόβλημα. Αντί να παραπονεθείτε για αυτά τα σκαμπανεβάσματα, καλό θα ήταν να προσπαθήσετε να τα αντιμετωπίσετε μαζί με το ταίρι σας. Μην παραμελήσετε τις υποχρεώσεις που έχετε στη σχέση ή το γάμο σας, και διορθώστε τυχόν λάθη που έχετε κάνει.

Αν είστε μόνοι ή μόνες, πριν εμπλακείτε σε κάτι καινούριο, αντιμετωπίστε πρώτα τους προσωπικούς σας δαίμονες -φόβους και ελαττώματα δηλαδή-, που σας κρατάνε πίσω.Οι Τοξότες, ερωτικά για αυτόν το μήνα, έχετε να κάνετε με τον Άσσο των Κυπέλλων.

Ο Άσσος των Κυπέλλων είναι μία πολύ θετική κάρτα για τα αισθηματικά ζητήματα, και μας μιλάει για νέα αγάπη, οικειότητα, συναισθηματική δύναμη, αρμονία, χαρά, αλλά και για οικογένεια.

Όσοι είστε σε σχέση θα αντλήσετε πληρότητα και ευτυχία από τον δεσμό σας. Κάποιοι από εσάς θα αποφασίσετε ότι ήλθε ο καιρός να επισημοποιήσετε την σχέση σας. Και βεβαίως τι καλύτερο υπάρχει για ένα ζευγάρι που αγαπιέται από μία πιθανή εγκυμοσύνη.

Αν είστε μόνοι και μόνες και επιθυμείτε μία σχέση, ανοίξτε την καρδιά σας και εκφράστε τα συναισθήματά σας στα άτομα που σας ενδιαφέρουν. Έχετε την ευκαιρία να ξεκινήσετε κάτι νέο, αρκεί να μην φοβηθείτε για το τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον. Αν δείτε ότι αξίζει, αφεθείτε και κυνηγήστε το!Οι Αιγόκεροι, τον Φεβρουάριο ερωτικά επηρεάζονται από την ενέργεια της Δικαιοσύνης.

Η Δικαιοσύνη ως σύμβολο, αποπνέει σοβαρότητα και υπευθυνότητα, χαρακτηριστικά γνωρίσματα που είναι συμβατά με το ζώδιό σας. Από ό,τι φαίνεται, αυτή είναι μία περίοδος σημαντικών αποφάσεων για τα ερωτικά και τις σχέσεις σας. Ό,τι αποφασίσετε σήμερα, θα σας επηρεάσει μακροπρόθεσμα. Για αυτό, καλό είναι να βρείτε πρώτα τη δική σας ισορροπία. Αν είστε αδέσμευτοι ή αδέσμευτες, δώστε την προσοχή και το χρόνο σας σε ισορροπημένους ανθρώπους, και μην σπαταλάτε την ενέργειά σας σε ανούσιες γνωριμίες. Αν είστε σε κάποια σχέση, καλό είναι να εστιάσετε την προσοχή σας σε αυτήν. Κάνατε κάποιο λάθος ή πληγώσατε το ταίρι σας; Ίσως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να επανορθώσετε με όποιο τρόπο μπορείτε. Αν πάλι, έχετε προσφέρει πολλά, τώρα μπορείτε να ζητήσετε εσείς κάτι από το ταίρι σας, χωρίς να νιώσετε ενοχές για αυτό. Σε κάθε περίπτωση, φροντίστε να λύσετε τις μεταξύ σας παρεξηγήσεις και διενέξεις.
Η κάρτα που αντιστοιχεί σε εσάς τους Υδροχόους τον Φεβρουάριο, είναι το Τέσσερα των Νομισμάτων.

Η κάρτα αυτή μας μιλάει κυρίως για αποκτήματα, για δύναμη, κτητικότητα, και έλεγχο. Όσοι έχετε δεσμό, φαίνεται πως το μόνο που σας ενδιαφέρει το αυτό το διάστημα είναι τα υλικά αγαθά. Έτσι είναι πολύ πιθανό να έχετε αδιαφορήσει για το ταίρι σας και τις ανάγκες του, πράγμα που προκαλεί διαμάχες και τριβές στην σχέση σας. Προσέξτε, γιατί μπορεί αυτό να επιφέρει μόνιμη ζημιά που θα είναι δύσκολο να την διορθώσετε.

Για εσάς που δεν βρίσκεστε σε κάποια σχέση, το Τέσσερα των Νομισμάτων έρχεται να σας επισημάνει ότι πρέπει να προσέξετε την τάση σας για έλεγχο, και την τάση να θέτετε εσείς τα όρια και τους κανόνες. Ακόμα κάτι που πρέπει να προσέξετε αυτό το διάστημα, είναι το γεγονός ότι προσκολλάστε πολύ στους άλλους, με αποτέλεσμα να απομακρύνονται από κοντά σας γιατί δεν αντέχουν την πίεση.Για τους Ιχθύες, ο μήνας αυτός για τα ερωτικά και τις σχέσεις σας, αντιπροσωπεύεται από την κάρτα του Τρελλού.

Ο Τρελλός συμβολίζει τον αυθορμητισμό, την ευθυμία, τις ευκαιρίες και τα ξεκινήματα. Επίσης ως κάρτα, συμβολίζει εξίσου την αρχή και το τέλος.

Στον τομέα των ερωτικών και των σχέσεων, αυτό το διάστημα εισέρχεστε σε μία εντελώς νέα και ανεξερεύνητη φάση της ζωής σας. Τώρα μπορείτε να ακούσετε αυτό που σας λέει η καρδιά σας και να ακολουθήσετε τα όνειρά σας. Να είστε ο εαυτός σας και να ζήσετε ξέγνοιαστα την κάθε στιγμή. Προσέξτε όμως τις επιλογές που θα κάνετε οι αδέσμευτοι και οι αδέσμευτες, ειδικά αν έχετε μπλέξει με περισσότερους από έναν ερωτικούς συντρόφους. Ο αυθορμητισμός δεν σημαίνει ότι πρέπει να προχωράτε χωρίς σύνεση. Αυτό ισχύει και για εσάς που βρίσκεστε ήδη σε κάποια σχέση, καθώς πρέπει να προσέξετε να μην διαλύσετε κάτι που αξίζει, πάνω σε μία παρόρμηση ή μία τρέλλα της στιγμής.


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan