Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ!

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΕΛΗΝΗΣ- Ο ΗΛΙΟΣ

Το μήνυμα της Νέα Σελήνης του Φεβρουαρίου είναι από τα πλέον χαρούμενα, καθώς η εμφάνιση του Ηλίου έρχεται να φωτίσει με την θέρμη του την ζωή μας και να μας δείξει τον σωστό τρόπο αντιμετώπισης των θεμάτων που μας απασχολούν. 


Όσοι από εσάς έχετε θέματα με την ψυχολογία σας, μία ακτίδα φωτός θα φωτίσει την ζωή σας. Με την Νέα Σελήνη ξεκινά μία περίοδος ελπίδας, χαράς, εορτασμού, επιτυχίας, αισιοδοξίας, καλής τύχης, υγείας, ευτυχίας, δόξας, και θετικής ενέργειας! Η αυτοπεποίθησή σας επιστρέφει και θα πιστέψετε ξανά στην αξία σας! Να ξέρετε επίσης πως ένας κύκλος αγάπης σας προστατεύει.


Εσείς που αντιμετωπίζετε προβλήματα, θα συνειδητοποιήσετε την αλήθεια. Από εκεί και πέρα, είστε ικανοί να δώσετε συνειδητές, λογικές και προσεκτικές λύσεις στα θέματα που σας απασχολούν. Κάποιες από αυτές είναι ακριβώς όπως φαίνονται. Και μην ανησυχείτε, θα έχετε επιτυχία παρ' όλα τα εμπόδια, οπότε σύντομα θα γίνει και η ζωή σας πιο εύκολη. 


Εσείς που αναζητάτε τον έρωτα, χρησιμοποιήστε την δύναμη του Ηλίου για να εκπέμψετε λάμψη και να γίνετε το κέντρο της προσοχής! Βρείτε το θάρρος και τολμήστε να διεκδικήσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει. Να ξέρετε όμως πως όταν χαρίζετε ανιδιοτελή αγάπη, το  Σύμπαν φροντίζει να σας την επιστρέφει με μεγαλύτερη ένταση.    


Εσείς που είστε σε σχέση ή σε γάμο, η ένωση με τον άνθρωπό σας θα σας δώσει μεγάλη χαρά. Ακόμη κι αν υπάρχουν ερωτικά κελεύσματα εκεί έξω, εσείς θα πρέπει να προστατέψετε την σχέση και την οικογένειά σας. Εσείς που έχετε παιδιά, περάστε χρόνο μαζί τους. Τα παιδιά είναι που θα σας δώσουν την χαρά που χρειάζεστε όταν νιώσετε ότι δεν μπορείτε να τα καταφέρετε με όλα τα προβλήματα που υπάρχουν. 


Εσείς που έχετε βαλτώσει στην ρουτίνα, είναι καιρός να απαλλαγείτε από αυτήν. Βγείτε έξω με τους φίλους σας, διασκεδάστε, δημιουργήστε, ερωτευθείτε, ή βρείτε χρόνο να πάτε ολιγοήμερες διακοπές. ΚΡΙΟΣ- Ιερέας

Για εσάς τους Κριούς ο συνδυασμός του Ηλίου με τον Ιερέα σημαίνει πως πρέπει να αφιερωθείτε και να εργαστείτε σκληρά, είτε είναι στην εργασία σας, είτε για σπουδές, είτε για την εμβάθυνση της πνευματικότητάς σας, είτε απλά για κάτι πρακτικό.

Για κάποιους από εσάς σημαίνει πως ήλθε ο καιρός να ψάξετε το βαθύτερο νόημα της ζωής και να ανακαλύψετε την Αλήθεια.

Οι περισσότεροι από εσάς θα ανακαλύψετε ότι έχετε μεγαλύτερες αντοχές από ότι πιστεύατε και ότι το Σύμπαν σας βοηθάει να ξεπεράσετε τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε.

Αν για κάποιον λόγο δυσκολεύεστε να πάρετε αποφάσεις, ίσως να υπάρχει ένα άτομο στο οποίο μπορείτε να αποταθείτε και να ζητήσετε συμβουλές.

Αν αντιμετωπίζετε προβλήματα με αγαπημένα σας πρόσωπα (φίλους, οικογένεια, εραστές) καλό θα ήταν να καθίσετε και να σκεφτείτε περισσότερο αυτά που σας ενώνουν παρά αυτά που σας χωρίζουν.

Οι δεσμευμένοι, προστατέψτε την σχέση σας από κάθε πειρασμό. Οι ελεύθεροι, βρείτε ένα σοβαρό άτομο για να κάνετε μία σταθερή σχέση. 


ΤΑΥΡΟΣ-Πριγκίπισσα των Ράβδων

Αν η Πριγκίπισσα των Ράβδων περιγράφει μία κατάσταση, δείχνει ότι πρέπει να είστε ανοικτοί σε νέες ιδέες, να δοκιμάσετε κάτι καινούριο, να δείξετε Θάρρος και όχι Θράσος. Είναι επίσης καιρός να νιώσετε δυναμικοί, γοητευτικοί και δημιουργικοί. Να έχετε αυτοπεποίθηση και να στοχεύετε στην επιτυχία.

Αν θέλετε να βγείτε από την καταπιεστική κατάσταση στην οποία βρίσκεστε, βρείτε λύσεις! Εστιάστε προς τα πού θέλετε να κατευθύνετε την ζωή σας, αφήστε πίσω τις φοβίες σας και πάρτε το ρίσκο που χρειάζεται.

Αν είναι μήνυμα, μπορεί να αφορά θέματα επαγγελματικής σταδιοδρομίας, ένα σχέδιο στο οποίο εργάζεστε, ή ένα μορφωτικό θέμα για το οποίο ενδιαφέρεστε.  Αν εμφανιστεί κάποια ευκαιρία, να την αρπάξετε! Μπορεί επίσης να είναι η βοήθεια ή υποστήριξη που περιμένετε ώστε να ξεκινήσετε το έργο που έχετε αναλάβει. 

ΔΙΔΥΜΟΙ- Τρία των Ξιφών

Εσείς οι Δίδυμοι με την Νέα Σελήνη θα ανακαλύψετε μία οδυνηρή αλήθεια, θα μάθετε νέα που θα σας ταράξουν, ή κάτι που κρύβατε επιμελώς, θα βγει στην επιφάνεια. 

Αν κάποιος ή κάποια σας έχει ραγίσει την καρδιά, θα πρέπει να βρείτε το θάρρος και να αφήσετε αυτήν την περιπέτεια πίσω σας, ειδάλλως θα πληγώνετε εσκεμμένα κάποιον άλλον.

Είναι πιθανόν να αντιμετωπίσετε μία δικαστική αγωγή ή ένα διαζύγιο. Σε αυτήν την περίπτωση, φροντίστε να προστατέψετε τον εαυτό σας ή τα παιδιά σας. 

Αν νιώθετε πως όλοι σας έχουν εγκαταλείψει ή ότι σας μαχαιρώνουν πισώπλατα, χαλαρώστε! Το πιθανότερο είναι ότι είστε πολύ καιρό χαμένοι στις μαύρες σκέψεις, και απλά σας έχει πιάσει το σύνδρομο του κυνηγημένου. Για αυτό, πάρτε τηλέφωνο τους φίλους σας ή μιλήστε στην οικογένειά σας. Θα διαπιστώσετε ότι τελικά μάλλον τα παραείχατε μεγεθυμένα στο μυαλό σας. 

Για κανέναν λόγο μη προσπαθήσετε να ξεγελάτε τον κόσμο, τους φίλους, τους συνεργάτες, το ταίρι σας. Θα σας ανακαλύψουν και τότε δεν θα έχετε που να κρυφτείτε. 

Επίσης, θα χρειαστεί να επισκεφτείτε τον ιατρό σας ή να ακολουθήσετε φαρμακευτική αγωγή. Σύντομα το πρόβλημα υγείας που σας ταλάνιζε θα σας αφήσει.  


ΚΑΡΚΙΝΟΣ- Έξι των Ξιφών

Κάποιες φορές τα προβλήματα είναι τόσο μεγάλα ή σύνθετα που δεν μπορείτε να τα αντιμετωπίσετε μόνοι σας. Ό,τι και να κάνετε δεν μπορείτε να βρειτε τις λύσεις. Η Νέα Σελήνη όμως έρχεται με τον Ήλιο ως μήνυμα να σας πει πως μπορείτε να τα καταφέρετε αρκεί να έχετε καλή διάθεση και πίστη στον εαυτό σας!

Για κάποιους από εσάς η Νέα Σελήνη ξεκινά το τέλος άσχημων καταστάσεων και την αρχή ευχάριστων. Τα δύσκολα πλέον βρίσκονται πίσω σας, οπότε είναι καιρός να αφήσετε το παρελθόν πίσω και να κοιτάξετε το μέλλον σας.

Αν αισθάνεστε εξαντλημένοι, είναι καιρός να κάνετε ένα διάλειμμα από τις καθημερινές ανησυχίες. Είναι πολύ καλή περίοδος για ένα ταξείδι ή μία εκδρομή.

Αν αντιμετωπίσετε πρόβλημα με τους συνεργάτες σας, θα πρέπει να τους αντιμετωπίσετε ευθέως. 


ΛΕΩΝ- Ο Κρεμασμένος

Συνήθως ο Κρεμασμένος υποδηλώνει ότι η ζωή μας βρίσκεται σε τέλμα. Μπορεί να αισθάνεστε απογοήτευση, εγκλωβισμό, θλίψη, προδοσία, ή να θέλετε να φύγετε μακρυά. Μπορεί επίσης να φοβάστε πως κάνετε κάποιο σφάλμα και θέλετε να αποφύγετε αυτό που πρέπει να γίνει. Σταματήστε λίγο και δείτε τα πράγματα εκτός χρονικού πλαισίου. Θα διαπιστώσετε ότι είναι καιρός να μην αναβάλετε άλλο καταστάσεις! Η περίοδος αυτή θέλει δράση αλλά όχι μονοδιάστατη. Θα χρειαστεί να είστε ανοικτοί σε νέες ιδέες ή να καθοδηγήσετε μία ομάδα, όχι με γνώμονα το προσωπικό σας συμφέρον αλλά όλης της ομάδος. Έχετε πίστη σε αυτό που είστε και να είστε σίγουροι πως όλα θα πάνε καλά.

Κάποιοι από εσάς θα πάψετε επιτέλους να θυσιάζεστε για ανθρώπους ή καταστάσεις που δεν αξίζουν. Αν και θα είναι τρομακτικό στην αρχή, μόλις ηρεμήσετε και χαλαρώσετε, θα καταλάβετε ότι κάνατε αυτό που έπρεπε.

Για κάποιους από εσάς, η Νέα Σελήνη θέλει να βγάλετε στην επιφάνεια τις κρυμμένες σας καλλιτεχνικές ικανότητες που έχετε ή να ασχοληθείτε με την πνευματική πλευρά του εαυτού σας. 


ΠΑΡΘΕΝΟΣ- Επτά των Κυπέλλων

Με το Επτά των Κυπέλλων φαίνεται πως αντιμετωπίζετε πολλαπλές επιλογές. Λόγω του αριθμού τους και της αναποφασιστικότητάς σας, αισθάνεστε άβολα και μπερδεμένοι. Είστε πεπεισμένοι πως δεν μπορείτε να αποφασίσετε. Όμως, ήλθε ο καιρός να σκεφτείτε σοβαρά τι θέλετε να κάνετε, να εξετάσετε αντικειμενικά τις επιλογές σας, να αναθεωρήσετε κάποιες απόψεις, και στο τέλος να διαλέξετε. Μην αφήνετε την φαντασία σας να οργιάζει ή τις ψευδαισθήσεις να σας παγιδεύσουν και δεν καταφέρετε να ολοκληρώσετε τα όνειρά σας. Αν οραματίζεστε νέες κατευθύνσεις θα πρέπει να αλλάξετε τακτική και στρατηγική προκειμένου να γίνουν πράξη. 

Κάποιοι από εσάς αισθάνεστε το βάρος της μοναξιάς. Να ξέρετε πως αν καταφέρετε να διαχειριστείτε το συναισθηματικό φορτίο και το μετουσιώσετε σε κάτι δημιουργικό, σας περιμένει η ευτυχία!

Κάποιοι άλλοι πάσχετε από την ασθένεια του ζωδίου σας, την εμμονή με τον έλεγχο των καταστάσεων. Αυτό που χρειάζεστε είναι η χαλάρωση! Περάστε χρόνο με το ταίρι σας, με τα παιδιά σας ή με τους φίλους σας. 

                                                          

ΖΥΓΟΣ- Η Κρίση

Η Νέα Σελήνη έρχεται να σας πει ότι είναι καιρός να κοιτάξετε την ζωή και τις δυνατότητές σας. Κάτι πρέπει να γίνει, κάποια σημαντική αλλαγή πρέπει να κάνετε. Ίσως αυτό σημαίνει πως πρέπει να αφήσετε πίσω παλαιές σας συνήθειες και τρόπους σκέψεως. Γενικά, σας δίνεται η ευκαιρία να κοιτάξετε την ζωή σας με ειλικρίνεια. Όμως ο Ήλιος, το μήνυμα της Νέας Σελήνης, σας υπενθυμίζει να μην κρίνετε τον εαυτό σας σκληρά.   

Πάντως, πριν ξεκινήσετε κάτι καινούριο, αναλογιστείτε τις πράξεις που κάνατε στο παρελθόν. Αναγνωρίστε ότι κάνατε και λάθη. Μόλις ολοκληρώσετε την αυτοκριτική σας δώστε συγχώρεση στον εαυτό σας και προχωρήστε μπροστά. 

Πιθανόν να σας συμβεί και ένα γεγονός που θα σας οδηγήσει στην επανεξέταση των πάντων. Σε αυτήν την περίπτωση ακούστε το εσωτερικό σας κάλεσμα. Αμέσως θα αναγνωρίσετε ότι ξέρετε τι πρέπει να κάνετε.

Η Κρίση είναι ευνοϊκή κάρτα για την δημιουργία νέων σχέσεων, νέων συνεργασιών, ακόμη και για μετακόμιση. 

Επίσης, ό,τι κι αν σας συμβαίνει να θυμάστε την απλή και παντοτινή αλήθεια, ότι το τέλος σηματοδοτεί πάντα και μία νέα αρχή.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ- Ο Τροχός της Τύχης

Η Νέα Σελήνη ανοίγει για εσάς τους Σκορπιούς πραγματικά κάτι καινούριο. Ένας κύκλος έκλεισε και ένας νέος κύκλος ανοίγει. Είναι καιρός να σταματήσετε να ασχολείστε με το παρελθόν. Προχωρήστε μπροστά και θα δείτε ότι τα καλύτερα έρχονται. Από εκεί και πέρα, δείτε όλες τις προκλήσεις ως ευκαιρίες και αξιοποιήστε τες. 

Κάποιοι από εσάς θα δείτε τους ρυθμούς τις ζωής σας να αυξάνονται, κάτι που θα σας κάνει να νιώσετε χαρά και διάθεση για δημιουργία. Το επόμενο διάστημα θα έχετε την εύνοια της Τύχης και ίσως μία απροσδόκητη επιτυχία!

Επίσης, η περίοδος αυτή είναι πολύ καλή για να κάνετε νέες ερωτικές γνωριμίες. 

Επειδή η Νέα Σελήνη έχει και πνευματική διάσταση, πάρτε πνευματικά μαθήματα ώστε να μειώνετε την λύπη. Να εκφράζετε τις ευχαριστίες σας όταν είστε χαρούμενοι. Όταν μάθετε καλά αυτό το μάθημα, τότε δεν θα νιώθετε άσχημα με κάθε αλλαγή της τύχης. Τουναντίον, η τύχη θα σας ευνοεί, ακόμη και στις πιο δύσκολες στιγμές!


ΤΟΞΟΤΗΣ- Έξι των Νομισμάτων

Για εσάς τους Τοξότες, η κεντρική κάρτα της Νέας Σελήνης σε συνδυασμό με την κάρτα του ζωδίου σας σημαίνει ότι έρχεται για εσάς κάποιου είδους προσωπική επιτυχία, μέσα από την εργασία σας. Από ό,τι φαίνεται, επιτέλους, κάποιος θα βρεθεί να αναγνωρίσει τις ικανότητές σας και θα σας βοηθήσει προκειμένου να βρεθείτε σε μία θέση όπου θα μπορέσετε να τις αναδείξετε. Αν έχετε ανάγκη από βοήθεια, να είστε σίγουροι πως κάτι ή κάποιος θα βρεθεί να σας βοηθήσει.Σε κάποιες περιπτώσεις, θα υπάρξουν κέρδη από συνεργασίες, συγχωνεύσεις, ακόμη και από την καλή οικονομική διαχείριση που κάνετε. Το σίγουρο είναι πως αν έχετε χρέη, αυτά θα μπορέσετε σταδιακά να τα αποπληρώσετε. Πάντως, αν δεν έχετε τίποτα από τα παραπάνω να σας απασχολούν τότε κοιτάξτε δίπλα σας. Κάποιος γνωστός σας, φίλος, ακόμη και μέλος της οικογένειάς σας, έχει ανάγκη την βοήθειά σας. Μην την αρνηθείτε!


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ- Ο Αυτοκράτωρ

Η Νέα Σελήνη θα είναι πολύ καλή για εσάς τους Αιγόκερους καθώς θα βγάλετε στην επιφάνεια τον ισχυρό σας χαρακτήρα!

Το θέμα που σας απασχολεί θα πρέπει να το προσεγγίσετε με βάση την λογική και τα δεδομένα παρά με το συναίσθημα ή την διαίσθηση. Αν χρειαστεί να πάρετε κάποια απόφαση, θα πρέπει να στηριχθείτε στις δικές σας δυνάμεις και να επιδείξετε θάρρος, τόλμη και αποφασιστικότητα. Να ξέρετε πάντως ότι αυτήν την περίοδο εσείς έχετε την ικανότητα να ορίσετε ποία πορεία θα ακολουθήσετε στην ζωή σας.

Σε προσωπικό επίπεδο, ο Αυτοκράτωρ υποδηλώνει μία περίοδο τάξης και σταθερότητας, η οποία μπορεί να εκδηλώσει τις δημιουργικές σας ικανότητες. 

Αν έλθετε σε επαφή με τον Νόμο, και κυρίως με τις υπηρεσίες που τον εφαρμόζουν, ή με άτομα κύρους και εξουσίας, θα πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να εφαρμόσετε τους κανόνες ή τις οδηγίες που θα σας δοθούν. 

Στις σχέσεις σας δείχνετε υπευθυνότητα. Δυσκολεύεστε όμως να δείξετε τα συναισθήματά σας επειδή θέλετε να έχετε τον έλεγχο. Η Νέα Σελήνη θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να αφεθείτε. 


ΥΔΡΟΧΟΟΣ- Τέσσερα των Ξιφών

Εσείς οι Υδροχόοι, αν αντιμετωπίζετε μία δύσκολη κατάσταση και δεν έχετε την δύναμη να ανταπεξέλθετε στις προκλήσεις, τότε μην το κάνετε. Κάντε ένα διάλειμμα και ξεκουραστείτε. Το μυαλό δεν μπορεί να σκεφτεί όταν κάποιος είναι εξαντλημένος, γεμάτος άγχος και στεναχώριες. Αν δεν το κάνετε, τότε θα βλέπετε το δένδρο και θα χάνετε το δάσος, με αποτέλεσμα να εκνευρίζεστε με το παραμικρό. Να ξέρετε πως αν είστε ήρεμοι το πρόβλημα δεν θα χαθεί, αλλά θα το αντιμετωπίσετε καλύτερα εάν έχετε όλες σας τις δυνάμεις. Για αυτό, δώστε χρόνο στον εαυτό σας ώστε να επαναφέρετε την ισορροπία στο μυαλό, στην ψυχή και στο σώμα σας. 

Προσπαθήστε το επόμενο διάστημα να είστε κάπου ήσυχα. Με ησυχία και ηρεμία θα μπορέσετε να λύσετε τα συγκρουόμενα συναισθήματα που αισθάνεστε και να ξεπεράσετε τα όποια εμπόδια σας παρουσιάζονται. Επίσης, είναι καλή περίοδος να σκεφτείτε για την ζωή σας ή αν θέλετε να επανεκτιμήσετε κάποιες σκέψεις σας. 


ΙΧΘΥΕΣ-Ο Κόσμος

Ο Κόσμος, που θεωρείται η θετικότερη κάρτα της Ταρώ, σηματοδοτεί για εσάς μία πολύ επιτυχημένη ολοκλήρωση ενός στόχου ή ενός γεγονότος. Σε συνδυασμό δε με την κάρτα της Νέας Σελήνης, τον Ήλιο, μπορούμε με σιγουριά να πούμε πως αυτή την περίοδο θα δρέψετε επιτυχίες και θα λάβετε τα συγχαρητήρια των άλλων! Θα πάρετε ευχαρίστηση και ικανοποίηση από την εργασία σας, και το κύρος σας πρόκειται να αναδειχθεί. Είναι πολύ πιθανό να έχετε ευχάριστες αλλαγές στα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας. Απολαύστε λοιπόν το παρόν και δείξτε ευγνωμοσύνη για όλα όσα έχετε. Ακόμα, είναι καλή περίοδος για να επισημοποιήσετε τη σχέση σας ή να κάνετε οικογένεια. Η επιτυχία σε ό,τι και αν κάνετε, είναι εξασφαλισμένη, αρκεί να είστε και εσείς πρόθυμοι να στραφείτε προς τα έξω, προς τον Κόσμο και να διεκδικήσετε!

Για κάποιους από εσάς, η Νέα Σελήνη σηματοδοτεί μία περίοδο υποχρεωτικής ή πολυαναμενόμενης ξεκούρασης! Αν μπορείτε, βρείτε χρόνο και κάντε ένα ταξείδι!

Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan