Ένα άρθρο για την Ταρώ που μας το ζητήσατε πολλές φορές. Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε και στο Youtube.

Πολλές φορές όταν κάνω κάποια πρόβλεψη με Ταρώ, έχει συμβεί να μου πει ο πελάτης “Δεν ξέρω τι ακριβώς να ρωτήσω, έχω πολλά στο μυαλό μου που θέλω να μάθω” ή να διατυπώσει την ερώτησή του με -ας πούμε- λάθος τρόπο. Αυτό θα προσπαθήσουμε να λύσουμε σε αυτό το άρθρο. 

H πρόβλεψη μέσω των καρτών Ταρώ διαφέρει από τους άλλους τρόπους πρόβλεψης, όπως παραδείγματος χάριν από τον τρόπο πρόβλεψης μέσω ωριαίας αστρολογίας, όπου οι ερωτήσεις μας είναι δυνατόν να απαντηθούν γρήγορα με ένα ναι ή ένα όχι. 

Στα πολύπλοκα θέματα που μας απασχολούν όμως, η Ταρώ δεν λειτουργεί έτσι. Για το λόγο αυτό, ο τρόπος που θέτουμε το ερώτημά μας μπορεί να μας βοηθήσει να κατανοήσουμε καλύτερα το αποτέλεσμα που θα μας δείξουν οι κάρτες.  

Μην ξεχνάμε ότι η Ταρώ είναι κυρίως ένα εργαλείο αυτογνωσίας, και με τους συμβολισμούς της μας βοηθάει να βουτήξουμε βαθιά στο ασυνείδητό μας και να λάβουμε τις απαντήσεις που ήδη γνωρίζουμε, αλλά είναι καλά κρυμμένες από τον συνειδητό μας εαυτό. 

Παρακάτω αναφέρω μερικές ερωτήσεις που μπορούν να σας βοηθήσουν πολύ να πάρετε απαντήσεις από τις μαγικές αυτές κάρτες.

 1. Είμαι σε δίλημμα για την τάδε κατάσταση. Ποιο δρόμο να ακολουθήσω;

2. Πώς μπορώ να αποφασίσω καλύτερα ανάμεσα σε αυτές τις δύο επιλογές μου;

3. Τι πρέπει να κάνω για να πάρω την σωστή απόφαση για την τάδε κατάσταση;

4. Τι πρέπει να ξέρω για τα ερωτικά μου/τη σχέση μου/το γάμο μου;

 5. Πώς μπορώ να πάω μπροστά στην καριέρα μου;

6. Τι έρχεται στη ζωή μου στο άμεσο μέλλον;

7. Τι πρέπει να κάνω για την τάδε κατάσταση που με απασχολεί;

8. Τι πρέπει να ξέρω για το άτομο που με απασχολεί;

9. Πώς θα εξελιχθεί το συγκεκριμένο γεγονός ή η κατάσταση που με απασχολεί;

10. Ποιο είναι το μάθημα που πρέπει να πάρω από την κατάσταση που με απασχολεί;

Αυτά είναι μόνο μερικά παραδείγματα ερωτήσεων που μπορούν να ξεκλειδώσουν τις απαντήσεις που μας προσφέρει η Ταρώ. Βελτιώνοντας τον τρόπο που ρωτάμε, “ανοίγουμε” περισσότερο και γινόμαστε πιο δεκτικοί στο να λάβουμε τη βοήθεια που χρειαζόμαστε.

Για να κλείσετε το δικό σας ραντεβού για Ταρώ, μπορείτε να μας στείλετε μήνυμα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή inbox στη σελίδα μας στο Facebook.

 


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan