Η Νέα Σελήνη της 1ης Αυγούστου 2019. Ερμηνεία και Προβλέψεις Ταρώ.

Το μήνυμα της Νέας Σελήνης

Η Κρίση επανεμφανίζεται για μία ακόμα φορά ως το μήνυμα της Νέας Σελήνης του Αυγούστου, ένα μόλις μήνα μετά τις εθνικές εκλογές της χώρας. Αυτή τη φορά, το μήνυμα που θέλει το Σύμπαν να μας δώσει είναι αυτό των επερχόμενων αλλαγών.  Τώρα, καλό θα είναι να δούμε την Κρίση ως ευκαιρία και να διαπιστώσουμε πως έφτασε ο καιρός είτε να μάθουμε κάτι καινούριο είτε να κάνουμε κάτι καινούριο. Η μετάβαση δεν θα είναι απλή, καθώς η Κρίση δεν υπόσχεται εύκολες καταστάσεις. Όμως όλα αυτά που πρέπει να γίνουν, είναι αναγκαία για την ανάπτυξή μας. Πρέπει να τα αποδεχθούμε και να τα ενστερνιστούμε για το καλό μας. Μόνο έτσι θα αφυπνιστούμε και θα ανοίξουν νέοι δρόμοι που θα μας οδηγήσουν στην ευτυχία, την επιτυχία, την ικανοποίηση και την χαρά.

 

Πώς θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη του Αυγούστου τα ζώδια

Για εσάς τους Κριούς, η Νέα Σελήνη του Αυγούστου σηματοδοτείται από την Βασίλισσα των Ξιφών. Μία σχετικά δύσκολη κάρτα που σας προτρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία και την αυτοσυγκέντρωσή σας στις δύσκολες στιγμές που έρχονται. Είναι πιθανό αυτό το διάστημα να χρειαστεί να πάρετε δύσκολες αποφάσεις όπως έναν χωρισμό, ένα διαζύγιο ή να απολέσετε έναν φίλο. Ό,τι κι αν ισχύει για εσάς, κάντε το με χάρη και αξιοπρέπεια και μην ξεχνάτε ότι έχετε την εύνοια της τύχης, αφού όμως περάσετε μέσα από πίκρες και βάσανα. Στο χέρι σας είναι να μετατρέψετε την όποια αρνητική κατάσταση σε κάτι θετικό. 

 

Στους Ταύρους, το μήνυμα της Νέας Σελήνης του Αυγούστου έρχεται από την κάρτα του Θανάτου.

Και η Κρίση και ο Θάνατος είναι δύο κάρτες της Ταρώ που σηματοδοτούν κάποιου είδους τέλος. Η εμφάνιση του Θανάτου σίγουρα μας προξενεί φόβο, όμως τις περισσότερες φορές έρχεται να μας μιλήσει για κάποιου είδους μεταμόρφωση. Ακόμα, μην ξεχνάτε ότι για κάθε τελείωμα υπάρχει ένα νέο ξεκίνημα. Βρείτε δύναμη και ελπίδα από την γνώση ότι κάτι καινούργιο θα έρθει και θα σας καλύψει το όποιο κενό. Εσείς προσπαθήστε να μην μείνετε κολλημένοι στο παρελθόν. Διώξτε ό,τι άχρηστο υπάρχει στην ζωή σας και προχωρήστε.

 

Για τους Διδύμους, η Νέα Σελήνη του Αυγούστου φέρει το μήνυμα του Ιερέα

Η κάρτα αυτή σε συνδυασμό με την κάρτα της Κρίσης, πιθανόν να σημαίνει για εσάς προβλήματα με το κατεστημένο, ειδικά αν έχετε θέμα να αποδεχτείτε κανόνες και να υπακούτε σε αυτούς. Πρέπει να δείξετε σύνεση και να δείτε τα πράγματα με ηρεμία και πραότητα, κόντρα στον παρορμητισμό που επιδεικνύετε συνήθως. Αν δυσκολεύεστε να πάρετε αποφάσεις, ίσως να υπάρχει ένα άτομο μεγαλύτερης ηλικίας στο οποίο μπορείτε να αποταθείτε και να ζητήσετε συμβουλές. Αν σας απασχολούν οικονομικά ζητήματα, κινηθείτε συντηρητικά. 

 

Το μήνυμα της Νέας Σελήνης για εσάς τους Καρκίνους, έρχεται από τον Πύργο.

Αυτός ο μήνας θα είναι καταλυτικός για εσάς, καθώς ο  Πύργος είναι η αρνητικότερη κάρτα όλης της Ταρώ, διότι το αποτέλεσμά της βιώνεται πάντα ως κάτι δυσάρεστο. Σε συνδυασμό με την γενική κάρτα της Νέας Σελήνης, θα πρέπει να προετοιμαστείτε να δείτε να ανατρέπονται όλα όσα έχετε φτιάξει και οτιδήποτε πιστεύετε ότι είναι σίγουρο και ασφαλές. Θα βιώσετε το Χάος και τα γεγονότα που ζειτε θα σας οδηγήσουν σε εκρήξεις.Στην αρχή  μπορεί να αισθανθείτε χαμένοι, όμως στην συνέχεια θα καταλάβετε ότι είστε πλέον ελεύθεροι από κάθε είδους περιορισμό. Ίσως αυτή είναι η ευκαιρία που ψάχνατε για να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στην ζωή σας. 

 

Η Νέα Σελήνη του Αυγούστου για τους Λέοντες, φέρει το μήνυμα από τον Άσο των Νομισμάτων.

Η συγκεκριμένη κάρτα σε συνδυασμό με την Κρίση έρχεται να σας πει ότι ενδέχεται το επόμενο διάστημα να έχετε επαγγελματικές επιτυχίες ή να μεγαλώσει η περιουσία σας. Εσείς προσπαθήστε να καταφέρετε την επίτευξη της ισορροπίας με το να είστε πραγματιστές. Κάντε λοιπόν χρήση της κοινής λογικής και πάρτε σωστές αποφάσεις. Ευνοούνται αυτό το διάστημα οι κοινωνικές επαφές με σκοπό να αποκομίσετε οικονομικά οφέλη ή πιθανόν να αποκτήσετε οικονομικά οφέλη από έναν γάμο.

 

Για τους Παρθένους, η Νέα Σελήνη του Αυγούστου έχει την ενέργεια της Τρελού.

Η Βασίλισσα των Κυπέλλων με την υδάτινη ενέργειά της, ταιριάζει ως ένα βαθμό με την εσωτερικότητα του Ερημίτη, ο οποίος είναι απόλυτα συμβατός με το ζώδιό σας. 

Αυτό το διάστημα λοιπόν, θα πρέπει να δείξετε υπομονή και σύνεση σε όλα τα θέματα που σας απασχολούν. Μπορεί επίσης, να χρειαστεί να φροντίσετε κάποιους άλλους. Δείξτε στους αγαπημένους σας συμπόνια, στοργή, αγάπη και φροντίδα. Προσέξτε όμως μην το παρακάνετε με την αγάπη σας, διότι μην μπορώντας να εκφραστείτε σωστά, ενδέχεται να «πνίξετε» τους άλλους με τα συναισθήματά σας.

 

Το μήνυμα της Νέας Σελήνης για εσάς τους Ζυγούς, έρχεται από το Έξι Ξιφών.

Κάποιες φορές τα προβλήματα είναι τόσο μεγάλα ή σύνθετα που δεν μπορείτε να τα αντιμετωπίσετε μόνοι σας. Ό,τι και να κάνετε δεν μπορείτε να βρείτε τις λύσεις. Μην κάνετε βήματα στα τυφλά και μην κινηθείτε απερίσκεπτα. Να έχετε συναίσθηση των κινδύνων που αντιμετωπίζετε και καλό θα ήταν να πάρετε την βοήθεια ειδικών ή ατόμων που γνωρίζουν την κατάσταση που ζείτε. Γενικά, η διάθεσή σας θα είναι κακή και θα νιώθετε εξαντλημένοι. Όμως σύντομα τα πράγματα αλλάζουν. Θα πρέπει να αφήσετε πίσω το παρελθόν και να κοιτάξετε το μέλλον σας. Σταδιακά θα μπορέσετε να μαζέψετε τα κομμάτια σας. Κάτι που θα σας κάνει καλό είναι η αλλαγή παραστάσεων, ίσως με ένα σύντομο ταξίδι. Μπορεί επίσης να σας κάνει καλό η μετακόμιση σε ένα εντελώς καινούριο μέρος.

 

Η κάρτα των Σκορπιών για την Νέα Σελήνη του Αυγούστου, είναι η Πριγκήπισσα των Νομισμάτων.

Μία κάρτα που έρχεται να σας υπενθυμίσει να κάνετε σωστό προγραμματισμό για ό,τι θέμα σας απασχολεί και προκειμένου να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας.  Μην πάρετε αποφάσεις που βασίζονται σε ελλιπή δεδομένα και να χρησιμοποιείτε την κοινή λογική γιατί έχετε πραγματικά όλες τις δυνατότητες να αποκτήσετε πλούτο, ανέσεις και ασφάλεια. Ίσως να χρειαστεί να μάθετε μία καινούργια γνώση ή τέχνη για να το πετύχετε αυτό. Επίσης, αυτό το διάστημα θα έχετε σταθερή οικογενειακή ζωή και καλές σχέσεις με τους συγγενείς σας.

 

Στους Τοξότες, η Νέα Σελήνη του Αυγούστου έχει την ενέργεια του Έξι των Κυπέλλων.

Η κάρτα αυτή σε συνδυασμό με την Κρίση μπορεί να σημαίνει για εσάς πως ένας σημαντικός κύκλος της ζωή σας έκλεισε. Κάποιος ή κάτι λείπει από την ζωή σας και αισθάνεστε αρκετά βαθιά αυτήν την έλλειψη. Ζώντας στο παρελθόν με τις αναμνήσεις νιώθετε ένα είδος ηρεμίας, όμως οι αναμνήσεις και η νοσταλγία μπορούν να γίνουν παγίδα. Κάλλιστα μπορεί να χάσετε την επαφή με την πραγματική ζωή και το τώρα. Για αυτό εκτονωθείτε και διασκεδάστε! Η ζωή έχει και τις απολαύσεις της! Είναι ακόμα πολύ πιθανό αυτό το διάστημα να έχετε κάποια συνάντηση με άτομα από το παρελθόν καθώς ευνοούνται τώρα οι «καρμικές συναντήσεις».

 

Για τους Αιγόκερους, η Νέα Σελήνη φέρνει το μήνυμα από τους Ιππότη των Νομισμάτων.

Αυτό το διάστημα, αυτό που υπάρχει στην ατμόσφαιρα είναι μία επιφύλαξη, είτε από εσάς είτε από τους άλλους, κι έτσι μία υπόθεσή σας δεν προχωράει. Σε αυτήν την περίπτωση, μείνετε σταθεροί στα πιστεύω σας ή στην πορεία που έχετε επιλέξει. Δείξτε προσοχή κι επιμονή! Μπορεί η ζωή σας να είναι αργή και βαρετή στην παρούσα φάση της, όμως αργά αλλά σταθερά οδεύετε προς την επιτυχία. Δείξτε αφοσίωση στην εργασία σας, όχι όμως τόσο ώστε να μην βλέπετε τίποτα άλλο γύρω σας εκτός από αυτήν. Να μην κάνετε παράλογα έξοδα και σπατάλες. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι πρέπει να γίνετε τσιγκούνηδες και να αρχίσετε να αποταμιεύετε υπερβολικά. 

 

Για τους Υδροχόους, η Νέα Σελήνη του Αυγούστου φέρει την ενέργεια του Κρεμασμένου

Η κάρτα αυτή, ειδικά σε συνδυασμό με την Κρίση, προκαλεί ανησυχία όταν εμφανίζεται στο δρόμο μας, γιατί μέσα από αυτήν βλέπουμε την αγωνία που προκαλεί ο πόνος, την πίστη για κάποια θυσία που πρέπει να κάνουμε, και την απελευθέρωση που μας δίνει η κατανόηση των λόγων της θυσίας αυτής. Αυτό το διάστημα ίσως νιώσετε πως κάποια θυσία που κάνατε δεν είχε το αποτέλεσμα που θέλατε. Έτσι νιώθετε εγκλωβισμένοι σε μία κατάσταση που ούτε μπορείς να προχωρήσετε ούτε να γυρίσετε πίσω. Αν και είναι τρομακτικό στην αρχή, μόλις ηρεμήσετε και χαλαρώσετε, θα καταλάβετε ότι κάνατε αυτό που έπρεπε. Δείτε λοιπόν τα πράγματα από μία άλλη οπτική γωνία και να είστε ανοικτοί σε νέες ιδέες και καταστάσεις.

 

Η κάρτα των Ιχθύων για την Νέα Σελήνη του Αυγούστου, είναι το Επτά των Κυπέλλων.

Αυτό το διάστημα αντιμετωπίζετε πολλαπλές επιλογές. Λόγω του αριθμού τους και της αναποφασιστικότητάς σας, αισθάνεστε μπερδεμένοι. Όμως, ήρθε ο καιρός να κάτσετε και να σκεφτείτε σοβαρά τι θέλετε να κάνετε, να εξετάσετε αντικειμενικά τις επιλογές σας, να αναθεωρήσετε κάποιες απόψεις, και στο τέλος να διαλέξετε. Μην αφήσετε την φαντασία σας να οργιάζει ή τις ψευδαισθήσεις να σας παγιδεύσουν και δεν καταφέρετε να ολοκληρώσετε τα όνειρά σας.

 


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan