Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ!

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΥ- Η ΚΡΙΣΗ

Η Κρίση επανεμφανίζεται ως μήνυμα Πανσελήνου αμέσως μετά την Πανσέληνο του Μαΐου. Με αυτόν τον τρόπο το Σύμπαν μας προειδοποιεί ότι η κρίση αξιών, η πολιτική κρίση, η οικονομική κρίση, τα προσωπικά προβλήματα, καλά κρατούν. Φαίνεται πως ακόμη δεν έχουμε πάρει το μάθημά μας, και  πρέπει να κάνουμε σημαντικές αλλαγές, τις οποίες μάλλον αποφεύγουμε να κάνουμε. Σίγουρα, οι επιλογές που έχουμε είναι πολύ δύσκολες αλλά στις δυσκολίες φαίνεται το ποιόν του χαρακτήρα εις εξ ημών. To Σύμπαν μας δίνει την ευκαιρία να κοιτάξουμε την ζωή μας με ειλικρίνεια. Μόνο τότε θα αναγνωρίσουμε ότι τίποτα δεν πρόκειται να μας χαριστεί και ότι πρέπει να παλέψουμε για αυτό. Εύκολοι δρόμοι δεν υπάρχουν για να διαβούμε. Επίσης, για δεύτερη φορά το Σύμπαν μας λέει να κοιτάξουμε πίσω στο παρελθόν, να αναγνωρίσουμε τα λάθη μας, να συγχωρήσουμε τον εαυτό μας και να μην υποπέσουμε σε αυτά ξανά στο μέλλον.


Η ΕΛΛΑΔΑ - Η ΔΥΝΑΜΗ

Η παρατεταμένη κρίση που υπάρχει ήδη από τον προηγούμενο μήνα φαίνεται πως είναι προάγγελος θετικών εξελίξεων. Η Δύναμη είναι μία κάρτα που δίνει ευχάριστα αποτελέσματα μόνο κατόπιν ήρεμης αντιμετώπισης των προβλημάτων που υπάρχουν. Σίγουρα μας προετοιμάζει για αλλαγή κυβερνήσεως όπως επίσης και ότι στις προκλήσεις όλων των γειτόνων μας εμείς θα πρέπει να επιδείξουμε ήρεμη αλλά όχι αδύναμη στάση. Πρέπει φίλοι κι εχθροί να καταλάβουν ότι το λιοντάρι που κρύβουμε μέσα μας μπορεί να βγει στην επιφάνεια, και πως όταν συμβεί αυτό θα πρέπει να υποστούν τις συνέπειες.


ΣΥΡΙΖΑ- Πέντε των Κυπέλλων

Στον Συ.Ριζ.Α. η θλίψη που υπάρχει λόγω του αποτελέσματος των Ευρωεκλογών αλλά και των ατυχών τοποθετήσεων κορυφαίων μελών του, είναι εντονότατη. Το κόμμα και ο ίδιος ο κ. Τσίπρας προσπαθούν να διατηρηθούν στην εξουσία αλλά αυτή τελείωσε. Η ελπίδα όμως είναι κάτι που δεν πρέπει να χαθεί, διότι ακόμη και ως Αξιωματική Αντιπολίτευση δείχνει ότι έχει ερείσματα στην κοινωνία, κάτι που αφήνει περιθώρια για το μέλλον, αφού πρώτα επέλθουν σημαντικές αλλαγές.


ΝΔ- Ο ΜΑΓΟΣ

Ο Μάγος στην Νέα Δημοκρατία συμβολίζει το κόμμα που υπεισέρχεται στις εκλογές προκειμένου να αναλάβει την Εξουσία. Τα πράγματα για τον κ. Μητσοτάκη είναι «απλά». Πρέπει πρώτα απ’ όλα να κερδίσει τις εκλογές με ένα σύγχρονο πρόγραμμα και να μάθει να διαχειρίζεται την πολυσυλλεκτικότητα που χαρακτηρίζει το κόμμα του.


Χ.Α - Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Τα πράγματα για την Χρυσή Αυγή δεν είναι εύκολα. Θα πρέπει στο κόμμα να υπάρξει ένα γενικό άνοιγμα προς τον χώρο στον οποίο κινείται και να μάθει να συνεργάζεται με τα υπόλοιπα ομοϊδεατικά κόμματα. Η πορεία αυτή θα είναι αργή και χρειάζεται αποφυγή ακροτήτων, κυρίως στις δηλώσεις των στελεχών της.


ΚΙΝ.ΑΛΛ.-  Ιππότης των Κυπέλλων

Στο Κίνημα Αλλαγής θα χρειαστεί να υποστηρίξουν την ιδεολογία τους ή να διαδώσουν τις ιδέες τους. Θα πρέπει να προσέξουν με τον τρόπο που θα το κάνουν διότι η στάση τους μπορεί να απομακρύνει τους υποστηρικτές του κόμματος, καθώς θα ακούγονται σαν πολιτικοί του προηγούμενου αιώνα.


Κ.Κ.Ε.- Ο ΘΑΝΑΤΟΣ

Η Κρίση που συνεχίζει να κάνει την εμφάνισή της θα πρέπει να σταθεί για το Κ.Κ.Ε ως ευκαιρία προκειμένου να περάσει τα μηνύματά του ήσυχα μεν, με πάθος δε. Το Σύμπαν όμως συνεχίζει να ζητά από το κόμμα να μην μένει κολλημένο στις δάφνες του παρελθόντος αλλά να παλέψει για το μέλλον.


ΚΡΙΟΣ -  Πριγκίπισσα των Ράβδων

Για εσάς τους Κριούς, πραγματικά, η Κρίση παράγει νέες ευκαιρίες. Για αυτό και η Πριγκίπισσα των Ράβδων ζητά από εσάς να είστε ανοικτοί σε νέες ιδέες, να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο, να δείξετε Θάρρος και όχι Θράσος. Δεν θα πρέπει να κάνετε παρορμητικές κινήσεις, ούτε να δείχνετε αλόγιστη εμπιστοσύνη. Το επόμενο διάστημα θα έχετε αρκετές ευκαιρίες να νιώσετε το πάθος. Είναι επίσης καιρός να νιώσετε δυναμικοί, θαρραλέοι, γοητευτικοί και εμπνευσμένοι. Αν βρίσκεστε σε μία καταπιεστική κατάσταση και θέλετε να βγείτε από αυτήν, βρείτε λύσεις! Εστιάστε προς τα πού θέλετε να κατευθύνετε την ζωή σας, αφήστε τις φοβίες σας πίσω και πάρτε το ρίσκο που χρειάζεται.


ΤΑΥΡΟΣ - Πριγκίπισσα των Ξιφών

Με αυτά που συμβαίνουν γύρω σας θα πρέπει να βρίσκεστε σε επιφυλακή και να προσέχετε τους οιωνούς και τις συμπτώσεις που αφορούν κάποια νέα. Μην αγνοήσετε τα «σημεία» που δείχνουν αλλαγές. Σύντομα θα βρεθείτε σε μία κατάσταση που θα χρειαστεί να δράσετε εύστροφα και ταχύτατα. Ίσως να εμφανιστεί κάποιο πρόβλημα, ή να βρεθείτε εμπρός σε ένα δίλημμα. Θα πρέπει να  αποδεχτείτε την πρόκληση και να μην εγκαταλείψετε την προσπάθεια, ό,τι κι αν συμβεί. Μέσα από αυτήν την κατάσταση θα βγείτε πιο δυνατοί! Αν πάρετε κάποιες πληροφορίες ή νέα, αποδεχτείτε τα και μην τα απορρίψετε επειδή μπορεί να μην ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ - Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Για εσάς τους Δίδυμους ένας κύκλος έκλεισε και ένας νέος κύκλος ανοίγει. Από εκεί και πέρα, το θέμα είναι όχι το τί σας έχει συμβεί μέχρι στιγμής, αλλά πώς το αντιμετωπίζετε. Για αυτό, θα πρέπει να δείτε όλες τις προκλήσεις ως ευκαιρία και να τις αξιοποιήσετε. Η ζωή σας θα αρχίσει να κινείται σε ταχύτερους ρυθμούς και η Τύχη θα είναι με το μέρος σας. Για αυτό, καλό είναι να σταματήσετε να ασχολείστε με το παρελθόν. Προχωρήστε μπροστά και θα δείτε ότι τα καλύτερα έρχονται.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ - Εννέα των Ράβδων

Εσείς οι Καρκίνοι θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε την κρισιμότητα της στιγμής, διότι οι αποφάσεις που θα πάρετε και οι επιλογές που θα γίνουν, θα έχουν επιπτώσεις. Από εκεί και πέρα, είτε είναι αρνητικές είτε θετικές οι εξελίξεις, εσείς δεν θα πρέπει να δείξετε δειλία και υποχωρητικότητα προ των ευθυνών σας. Μην αφήσετε τις προσωρινές αναποδιές να σας αποστερήσουν το κίνητρο. Μείνετε εστιασμένοι στον στόχο σας. Η επιτυχία θα έλθει μετά από πολύ χρόνο και μόχθο. Για αυτό και το μάθημα της Κρίσης σε συνδυασμό με το Εννέα των Ράβδων είναι να μάθετε να σηκώνεστε όταν πέφτετε, ξανά και ξανά.  


ΛΕΩΝ - Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ

Περίεργο και δύσκολο θα είναι το επόμενο διάστημα για εσάς τους Λέοντες. Οι ενστικτώδεις και αισθησιακές μας ανάγκες έχουν απωθηθεί από τις επιταγές της κοινωνίας σε τέτοιο βαθμό που δεν μπορούμε πλέον να τις εκφράσουμε. Όμως αυτές υπάρχουν και όταν εμφανίζονται στο προσκήνιο τίποτα καλό δεν βγαίνει, τόσο για μας όσο και για τους άλλους. Επειδή οι επιθυμίες (υλικές, σεξουαλικές, πάθη, βία, απιστία) θέλουν ικανοποίηση, μπορεί να οδηγήσουν σε εξαρτήσεις, εμμονές και οποιαδήποτε άλλη παρέκκλιση. Καλώς ή κακώς πρέπει να παραδεχτείτε ότι έχετε και εσείς αυτές  τις ανάγκες. Μην τις φοβηθείτε. Βρείτε όμως έναν τρόπο να τις εκφράσετε θετικά. Είναι πολύ πιθανό να εκφραστείτε μέσα από μία κατάσταση όπου δεν υπάρχει έρωτας, αλλά μονάχα έντονη φυσική έλξη.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ -  Πέντε των Νομισμάτων

Εσείς οι Παρθένοι βρίσκεστε σε μία κατάσταση που βιώνετε τόσο έλλειψη υλική όσο και συναισθηματική. Για αυτό και η ανασφάλεια σας αυτό το διάστημα είναι έκδηλη. Το πιθανότερο είναι να αντιμετωπίζετε ένα σοβαρό οικονομικό πρόβλημα ή βρίσκεστε μπροστά στον προθάλαμο της ανεργίας. Αισθάνεστε ανήμποροι και προβληματισμένοι. Ίσως να είστε πολύ κουρασμένοι, ακόμη και να καθίσετε να σκεφτείτε τι θα κάνετε. Η πρόκληση που έχετε μπροστά σας είναι, παρά την κακή ψυχολογική κατάσταση στη οποία βρίσκεστε, να μην την αφήσετε να σας επηρεάσει, να κάνετε οικονομικό σχεδιασμό, να είστε προσεκτικοί με το χρήμα, αλλά και να είστε δεκτικοί σε μία οικονομική βοήθεια.


ΖΥΓΟΣ - ΤΟ ΑΡΜΑ

Η Πανσέληνος θέλει από εσάς τους Ζυγούς να κάνετε ένα βήμα πίσω και να αναστοχαστείτε ποια είναι τα κύρια προβλήματα που σας βασανίζουν. Πιθανόν να αντιληφθείτε δύο αντίρροπες δυνάμεις να σας τραβούν. Εδώ όμως καλείστε να επιλέξετε και τις δύο! Πρέπει να τις ενώσετε και να τις οδηγήσετε προς μία κατεύθυνση. Επίσης, πρέπει να χαλιναγωγήσετε τις παρορμήσεις και τα συναισθήματά σας. Από εκεί και πέρα, οι καλύτερες ημέρες σας περιμένουν. Η επιτυχία είναι δεδομένη αλλά θα έλθει μόνο αν δεν υποκύψετε σε πειρασμούς ή δεν αποσπάσετε την προσοχή σας.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ - Βασίλισσα των Νομισμάτων

Η Βασίλισσα των Νομισμάτων σας προτρέπει να μάθετε να χειρίζεστε τα χρήματα και τα ταλέντα σας. Να είστε θερμοί με τους ανθρώπους και να λειτουργείτε στοργικά. Να προσφέρετε την αγάπη και την υποστήριξη σας σε αυτούς που αγαπάτε. Η Κρίση σας αναγκάζει να ακολουθείτε απλές και λογικές μεθόδους. Κάποιοι από εσάς θα λάβετε μία ξαφνική και αναπάντεχη βοήθεια, οπότε μην ανησυχείτε για τα οικονομικά σας. Παράλληλα, ως άτομα, έχετε την ικανότητα να ξεπερνάτε κάθε εμπόδιο, όποιο κι αν είναι αυτό, όσο δύσκολο κι αν είναι.


ΤΟΞΟΤΗΣ - Άσσος των Ράβδων

Αν κάνει κάτι καλό η Κρίση σε εσάς είναι πως διαλύει οτιδήποτε περιττό υπάρχει στις ζωές σας προκειμένου να ανοίξει τον δρόμο για το καινούριο. Η περίοδος ευνοεί να βγάλετε στην επιφάνεια τα ταλέντα σας, να πάρετε πρωτοβουλίες, να βρείτε οριστικές λύσεις σε προβλήματα που σας ταλανίζουν, να πιστέψετε στον εαυτό σας, και όλα αυτά με το χαμόγελο στα χείλη. Άλλωστε η Τύχη είναι πάντα με το μέρος σας!


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ - Έξι των Νομισμάτων

Το βασικό μήνυμα που σας δίνει το Έξι των Νομισμάτων είναι πως σε οποιαδήποτε δύσκολη κατάσταση κι αν βρίσκεστε, η βοήθεια που χρειάζεστε θα βρεθεί. Μην είστε ψωροϋπερήφανοι και την αρνηθείτε, εσείς θα χάσετε. Αντ’ αυτού καλό θα ήταν δείξετε τη ευγνωμοσύνη σας. Επίσης κάποιος ή κάποιοι βλέπουν τα ταλέντα σας και θα σας βοηθήσουν να τα αναπτύξετε. Κάποιοι άλλοι από εσάς θα δείτε την Κρίση ως ευκαιρία και θα κερδίσετε χρήματα, ή θα κλείσετε μία συμφωνία διακανονισμού των χρεών σας.  

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ - Τέσσερα των Κυπέλλων

Όπως και να το θέσετε μία είναι η αλήθεια. Πλήττετε και αισθάνεστε ενοχλημένοι με κάποιον, είτε αυτός είναι σύντροφος, είτε είναι συνεργάτης, είτε μέλος της οικογενείας σας, είτε είναι φίλος σας. Αν βλέπετε ότι κάτι τελείωσε, αφήστε το να φύγει. Επειδή πλήττετε δεν σημαίνει πως πρέπει να αδρανήσετε. Η αδράνεια φέρνει αμαρτήματα όπως λαιμαργία, τρυφηλότητα, ηδονές που μπορούν να φέρουν εθισμό και εξάρτηση, βλάπτοντας έτσι την υγεία σας. Για αυτό απομακρυνθείτε από οτιδήποτε ανώφελο, διατηρώντας πάντα τον αυτοέλεγχό σας.


ΙΧΘΥΕΣ - Βασίλισσα των Ράβδων

Η Κρίση μπορεί να μην είναι η ευκολότερη κάρτα της Ταρώ αλλά η Βασίλισσα των Ράβδων σας δείχνει τον δρόμο για να βγείτε από αυτήν. Σε προσωπικό επίπεδο, πιστέψτε στους εαυτούς σας, διώξτε την θλίψη από επάνω σας, πάρτε πρωτοβουλίες. Όλα αυτά θα σας βοηθήσουν να γευθείτε την γλυκή γεύση της επιτυχίας! Σε γενικό επίπεδο, να προσέχετε την συμπεριφορά σας και να μην λειτουργείτε αψυχολόγητα. Να αναζητάτε πάντα την αντικειμενικότητα. Να αποφύγετε τις διενέξεις. Πάνω απ΄ όλα η Κρίση σας μαθαίνει ότι τίποτα δεν είναι μόνιμο, οπότε διασκεδάσετε όποτε έχετε την ευκαιρία να το κάνετε.


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan