Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ!

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΕΛΗΝΗ- Το Άστρο

Η Νέα Σελήνη φέρνει το μήνυμα του Άστρου, την κάρτα που αντιπροσωπεύει την ελπίδα! Ο καθένας μας έχει το δικό του πρόβλημα τον οποίο τον απασχολεί, ταλαιπωρεί, στεναχωρεί, δυσκολεύει. Όμως μην απελπίζεστε. Σύντομα όλα θα αποτελούν παρελθόν. Το Άστρο θα μας δώσει τον απαραίτητο χρόνο ηρεμίας και ξεκούρασης, ώστε να βρούμε ξανά την ελπίδα και τον δρόμο μας. Νέες ευκαιρίες θα εμφανιστούν και η ζωή θα ξαναγεμίσει με χαρά. Για κάποιους είναι η περίοδος να ξεκινήσουν κάτι καινούριο ή να πραγματοποιηθούν αυτά που επιδιώκουν. Θα χρειαστεί όμως να επιδείξουν θάρρος, έμπνευση και αισιοδοξία. Για τους περισσότερους όμως η Νέα Σελήνη θα είναι εκείνο το σημείο όπου θα συνειδητοποιήσουμε ότι τελικά έχουμε περισσότερη εσωτερική δύναμη από ό,τι πιστεύουμε. Για αυτό, ας ηρεμήσουμε κι ας αντικαταστήσουμε την αγωνία με την πίστη. Σκεφθείτε θετικά. Κάτι καλό σύντομα θα ξημερώσει για όλους μας!Η ΕΛΛΑΔΑ - Άσσος των Νομισμάτων

Για την Ελλάδα κάτι καινούριο ξεκινάει, κυρίως όμως έχει να κάνει με την οικονομική κατάσταση. Λίγο οι παροχές λίγο η αύξηση του Α.Ε.Π., δείχνουν πως κάτι θετικό μπορεί να συμβεί και προμηνύονται ευνοϊκές προοπτικές, ευημερία, αφθονία, επαγγελματική άνοδος και αντοχή σε δύσκολες καταστάσεις. Όμως, με τις επερχόμενες εκλογές προ των πυλών, δεν θα πρέπει να χάσουμε τη μεγάλη εικόνα λόγω μίας μικρής οικονομικής ανάσας. Θα πρέπει να παραμείνουμε πραγματιστές, να κάνουμε χρήση της κοινής λογικής και έτσι να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις.

ΣΥΡΙΖΑ- Οκτώ των Νομισμάτων

Στον ΣΥΡΙΖΑ ήδη γνωρίζουν ότι πρέπει να έχουν ρεαλιστικούς στόχους όσον αφορά το πού μπορούν να φθάσουν στις επερχόμενες εκλογές. Αντί να δείχνουν υπέρμετρη αυτοπεποίθηση θα πρέπει να είναι έτοιμοι να μάθουν από τα λάθη τους και να ξεκινήσουν να εργάζονται σκληρά.

ΝΔ-  ΧΙΙΙ Ο Θάνατος

Στην Νέα Δημοκρατία θα πρέπει να σταματήσουν να μένουν κολλημένοι στο παρελθόν. Πρέπει να διώξουν ό,τι άχρηστο έχουν μαζέψει και να αρχίσουν να αφουγκράζονται τον άνεμο αλλαγής που υπάρχει ήδη σε όλη την Ευρώπη. Το παρωχημένο μοντέλο που ακολουθούν μπορεί να τους δώσει την εξουσία αλλά αυτό θα είναι μόνο για ένα μικρό χρονικό διάστημα. Το παράδειγμα του Λαϊκού Κόμματος στην Ισπανία θα πρέπει να γίνει ο οδηγός τους στο τί πρέπει να αποφύγουν.

Χ.Α - ΙΙ Η Ιέρεια

Στην Χρυσή Αυγή δύο πράγματα περιμένουμε να συμβούν με την Νέα Σελήνη. Το ένα είναι να βγουν στην επιφάνεια κρυμμένα μυστικά με αποτέλεσμα να ρίξουν την ψυχολογία των ψηφοφόρων. Το άλλο καλεί όλο το κόμμα και τους ψηφοφόρους να κάνουν υπομονή σε όσα βλέπουν και ακούν, να εμπιστευτούν την καρδιά τους και να περιμένουν τις εκλογές για να δουν την πραγματική τους δύναμη.

ΚΙΝ.ΑΛ- Βασίλισσα των Ξιφών

Τα πράγματα στο Κιν. Αλλ. είναι πολύ απλά. Η Φώφη Γεννηματά θα πρέπει να αποδείξει ότι ελέγχει το κόμμα της τώρα που δέχεται ασφυκτικές πιέσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ. Με οδηγό την νίκη των Σοσιαλιστών στην Ισπανία και την αντίστοιχη ήττα του αδελφού κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ, Ποδέμος, θα προσπαθήσει να γίνει κυρίαρχη στον χώρο της Σοσιαλδημοκρατίας, κάτι που φαίνεται να το πετυχαίνει.

Κ.Κ.Ε.- Οκτώ των Ράβδων

Και στο Κ.Κ.Ε θα πρέπει να σταματήσουν να μένουν κολλημένοι στο παρελθόν. Υπάρχουν σημαντικές αλλαγές που πρέπει να τις ασπαστούν. Από εκεί και πέρα, πρέπει να ετοιμάζονται όχι για τις επερχόμενες εκλογές στο τέλος του μηνός αλλά για τις βουλευτικές. Η επιτυχία τους ή όχι θα εξαρτηθεί από το κατά πόσο έχουν αφουγκρασθεί το ρεύμα της εποχής και κατά πόσο είναι οργανωμένοι.  

 

ΚΡΙΟΣ -  XVIII Η Σελήνη

Λίγο πριν το ξημέρωμα και την ελπίδα που υπόσχεται να φέρει το Άστρο, εσείς οι Κριοί θα ζήσετε μέσα στο σκοτάδι και το φως της Σελήνης. Έτσι, αυτά που βλέπετε είναι στην πραγματικότητα σκιές. Πρακτικά, προσπαθήστε να διακρίνετε τί είναι αληθινό και τί όχι. Προσέξτε ποίους εμπιστεύεστε. Υπάρχει κίνδυνος να εξαπατηθείτε. Η σιωπή είναι χρυσός. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να μιλήσετε για αυτά που γνωρίζετε ή για αυτά που σας απασχολούν μόνο όταν έχετε καθαρή εικόνα, ειδάλλως θα βρεθείτε μπλεγμένοι. Ο φόβος, το άγχος, η στεναχώρια, δεν θα πρέπει να σας καταβάλουν. Όλα πρόκειται να σταματήσουν, για αυτό θα πρέπει να παραμείνετε γαλήνιοι στην καταιγίδα. Σύντομα όλα αυτά θα αποτελούν παρελθόν.

ΤΑΥΡΟΣ - Άσσοςτων Ράβδων

Για εσάς τους Ταύρους τα πράγματα είναι ευοίωνα. Τώρα ξεκινά για εσάς μία περίοδος όπου προσωπικά και επαγγελματικά θα μπείτε σε εκπληκτικά δημιουργικά φάση. Είναι καλή εποχή να ξεκινήσετε μία νέα επιχείρηση ή να βάλετε τα σχέδιά σας σε εφαρμογή. Όλα αυτά σας υπόσχονται μελλοντική επιτυχία και πλουτισμό. Σε προσωπικό επίπεδο, πάρτε πρωτοβουλίες, πιστέψτε στους εαυτούς σας, αντιμετωπίστε τις φοβίες σας, βρείτε λύσεις. Για οτιδήποτε κι αν κάνετε χρειάζεται σχέδιο, οργάνωση, δύναμη, στόχος, προσήλωση, αποφασιστικότητα. Πάνω απ΄ όλα, διατηρείστε την αισιοδοξία σας και όλα θα πάνε καλά.

ΔΙΔΥΜΟΙ - Έξι των Ξιφών

Κάποιες φορές τα προβλήματα είναι τόσο μεγάλα ή σύνθετα που δεν μπορείτε να τα αντιμετωπίσετε μόνοι σας. Ό,τι και να κάνετε δεν μπορείτε να βρείτε τις λύσεις. Μην κάνετε βήματα στα τυφλά και μην κινηθείτε απερίσκεπτα. Να έχετε συναίσθηση των κινδύνων που αντιμετωπίζετε και καλό θα ήταν να πάρετε την βοήθεια ειδικών ή ατόμων που γνωρίζουν την κατάσταση που ζείτε. Γενικά, η διάθεσή σας θα είναι κακή και θα νιώθετε εξαντλημένοι. Όμως σύντομα τα πράγματα αλλάζουν. Θα πρέπει να αφήσετε πίσω το παρελθόν και να κοιτάξετε το μέλλον σας. Σταδιακά θα μπορέσετε να μαζέψετε τα κομμάτια σας. Κάτι που θα σας κάνει καλό είναι η αλλαγή παραστάσεων. Ένα σύντομο ταξείδι θα σας κάνει καλό. Μπορεί επίσης να σας κάνει καλό η μετακόμιση σε ένα εντελώς καινούριο μέρος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ - Πριγκίπισσα των Ράβδων

Εσείς οι Καρκίνοι θα πρέπει να είστε ανοικτοί σε νέες ιδέες, να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο, να δείξετε Θάρρος και όχι Θράσος. Δεν πρέπει να κάνετε παρορμητικές κινήσεις, να δείχνετε αλόγιστη εμπιστοσύνη, και να μην υποταχθείτε σε συμβουλές ασχέτων. Θα έχετε ευκαιρίες να νιώσετε πάθος. Είναι επίσης καιρός να νιώσετε δυναμικοί, θαρραλέοι, γοητευτικοί και εμπνευσμένοι. Προσπαθήστε να γίνετε δημιουργικοί. Δείξτε αισιοδοξία και ενθουσιασμό. Να έχετε αυτοπεποίθηση και να στοχεύετε στην επιτυχία. Να είστε αποφασιστικοί. Νιώστε τον ενθουσιασμό! Ζήστε μία περιπέτεια! Για να βγείτε από την καταπιεστική κατάσταση που βρίσκεστε, θα πρέπει να πρώτα να ηρεμήσετε και μετά να βρείτε τις λύσεις που χρειάζεστε! Εστιάστε προς τα πού θέλετε να κατευθύνετε την ζωή σας, αφήστε τις φοβίες σας πίσω και πάρτε το ρίσκο που χρειάζεται.

ΛΕΩΝ - Τέσσερα των Νομισμάτων

Εσείς οι Λέοντες έχετε βαλτώσει. Διαμάχες και δυσκολίες εμποδίζουν την πρόοδο των πραγμάτων και σας οδηγούν μέρα με την ημέρα στο να κλείνεστε στον εαυτό σας. Το μόνο που μπορεί να σας κάνει να νιώσετε λίγο καλά είναι να έχετε χρήματα στην τσέπη σας. Όμως το μήνυμα της Νέας Σελήνης είναι μεν αισόδοξο αλλά θα πρέπει να ακολουθήσετε έναν εντελώς διαφορετικό δρόμο από αυτόν που ακολουθείτε. Καλώς ή κακώς δεν μπορείτε να διατηρήσετε άλλο τις καταστάσεις υπό τον έλεγχό σας. Για αυτό χαλαρώστε. Βγείτε έξω, γνωρίστε κόσμο, ενταχθείτε σε κάποια ομάδα, οτιδήποτε προκειμένου να σπάσετε τον φαύλο κύκλο στον οποίο βρίσκεστε. Επαγγελματικά θα πάτε καλύτερα αλλά θα χρειαστεί να προγραμματίσετε σωστά τις δραστηριότητές σας και να επιδείξετε εργασιακή πειθαρχία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ - Έξι των Κυπέλλων

Κάποιος ή κάτι λείπει από την ζωή σας και αισθάνεστε αρκετά βαθιά αυτήν την έλλειψη. Ζώντας στο παρελθόν με τις αναμνήσεις νιώθετε ένα είδος ηρεμίας. Όμως οι αναμνήσεις και η νοσταλγία μπορούν να γίνουν παγίδα. Κάλλιστα μπορείτε να χάσετε την επαφή με την πραγματική ζωή και το τώρα. Για αυτό, εκτονωθείτε! Διασκεδάστε! Η ζωή έχει και τις απολαύσεις της! Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε πολλά χρήματα για να χαρείτε. Ακόμη και τα απλά πράγματα μπορούν να σας προσφέρουν στιγμές απόλαυσης. Κάποιοι από εσάς θα έχετε την επίσκεψη ενός παλαιού εργοδότη σας, ο οποίος θα σας προτείνει να εργαστείτε και πάλι για εκείνον. Αν δεν είχατε δουλειά ή δεν σας ικανοποιεί η παρούσα εργασία σας, τότε η πρόταση αυτή θα είναι ως μάννα εξ ουρανού.  

ΖΥΓΟΣ - Δέκα των Ξιφών

Κάτι που φοβόσασταν και προσπαθούσατε να αποφύγετε, συνέβη. Η συμφορά σας βρήκε. Κάτι τελείωσε και πάρτε το απόφαση πως η ζωή σας άλλαξε οριστικά. Μην εθελοτυφλείτε ότι δεν συνέβη. Πονάτε και αισθάνεστε πως βρίσκεστε στο τελευταίο σκαλί της ανθρώπινης συμφοράς. Η ζωή σας άλλαξε μεν αλλά δεν τελείωσε δε. Καλώς ή κακώς, στην παρούσα φάση, ο χειρότερος εχθρός του εαυτού σας είστε εσείς οι ίδιοι. Όμως, τα χειρότερα πέρασαν και είστε σίγουρα εξαντλημένοι. Χωρίς όμως αμφιβολία, κάτι καινούργιο θα έρθει να καλύψει αυτό σας το κενό. Το μήνυμα της Νέας Σελήνης που έρχεται με την μορφή του Άστρου, σας λέει πως σύντομα ο ήλιος ανατέλλει και θα διώξει τα σκοτάδια της ψυχής και του μυαλού σας. Για αυτό, ετοιμαστείτε για ένα ταξείδι σε άγνωστη περιοχή.  

ΣΚΟΡΠΙΟΣ - Χ Ο Τροχός της Τύχης

Ένας κύκλος έκλεισε για εσάς τους Σκορπιούς και ένας νέος κύκλος ανοίγει. Το θέμα είναι όχι το τί σας συμβαίνει τώρα αλλά πώς το αντιμετωπίζετε. Η ζωή σας βρίσκεται σε σημείο καμπή. Μπορείτε ακόμη, αν επιθυμείτε, να γυρίσετε πίσω ή να αντιστρέψετε τα δεδομένα. Όμως, όπως και οι ίδιοι γνωρίζετε, ότι όταν τελειώνει κάτι πάντα κάτι καινούριο το ακολουθεί. Για αυτό καλό θα είναι να  σταματήσετε να ασχολείστε με το παρελθόν. Προχωρήστε μπροστά και θα δείτε ότι τα καλύτερα έρχονται. Συν τω χρόνω θα μπορέσετε να κάνετε οποιαδήποτε επέκταση επιθυμείτε. Πάνω απ’ όλα, να εκφράζετε τις ευχαριστίες σας όταν είστε χαρούμενοι. Όταν μάθετε καλά αυτό το μάθημα, τότε δεν θα νιώθετε άσχημα με κάθε αλλαγή της τύχης. Τουναντίον, η τύχη θα σας ευνοεί και θα έχετε απρόσμενη επιτυχία!  

ΤΟΞΟΤΗΣ - Πέντε των Κυπέλλων

Η σχέση σας με κάποιο άτομο για το οποίο ενδιαφερόσασταν, τελείωσε. Ο πόνος που νιώθετε είναι αβάστακτος. Η περίοδος αυτή θα είναι γεμάτη από συναισθηματικές υπερβολές, θλίψη, τύψεις, αυτό-οικτιρμό. Αν και είναι φυσικό να νιώθετε μεγάλη απογοήτευση, το να επιμένετε να θρηνείτε το άτομο που χάσατε πέραν του δέοντος, θα σας απομονώσει από την υπόλοιπη ζωή σας. Αν δείτε με αντικειμενικότητα, χωρίς συναισθηματικές εμπλοκές, ό,τι σας συνέβη, θα καταφέρετε να ξεπεράσετε τις εμπειρίες του παρελθόντος. Αν δεν μπορείτε να το κάνετε, τότε έχετε ανάγκη από βοήθεια. Μην ντραπείτε και μην αναβάλετε με κάθε είδους δικαιολογία την ζήτηση αυτής. Πάνω απ’ όλα μην χάνετε την ελπίδα! Πάντα θα υπάρχει κάτι που μπορεί να απαλύνει ή να γιατρέψει τον πόνο που αισθάνεστε τώρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ -Τρία των Ξιφών

Όταν κάτι το οποίο αγαπάς ή έχεις επενδύσει επάνω του χάνεται, πονάει. Για αυτό μην κάνετε πως δεν σας πειράζει. Αποδεχτείτε τον πόνο σας και εκφράστε τον. Μπορεί να φοβηθείτε ότι αυτό το συναίσθημα θα κατακλύσει και θα καταπιεί την ζωή σας. Στην αρχή μπορεί να αισθανθείτε έτσι, ή ακόμη χειρότερα, να αισθανθείτε ότι όλα είναι μάταια. Ουσιαστικά αυτό που θα αισθανθείτε είναι την λογική να αντιπαλεύεται το συναίσθημα. Όμως, αν το συζητήσετε και δείτε τα πράγματα αντικειμενικά, θα διαπιστώσετε ότι με τον χρόνο ο πόνος θα ιαθεί. Το παρελθόν σταδιακά θα ξεκαθαρίζει, και το μέλλον αργά αλλά σταθερά έρχεται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ - Δέκα των Νομισμάτων

Η ζωή σας είναι πλήρης με υλικά αγαθά και καλούς ανθρώπους. Δεν πλήττετε, ούτε είστε μόνοι. Για αυτό να εκφράζετε την ευγνωμοσύνη σας! Ρίξτε το βάρος σας στην προστασία της οικογενείας σας χωρίς όμως να παραμελείτε να βλέπετε και τους φίλους σας. Αν χρειαστεί να βοηθήσετε οικονομικά έναν φίλο σας, να το κάνετε. Αν θελήσετε να διατηρήσετε αυτά που έχετε  θα πρέπει να ασκήσετε μία συντηρητική οικονομική πολιτική. Πάνω σε γερά θεμέλια θα μπορέσετε να κτίσετε το μέλλον σας για αυτό προνοήστε. Αν έχετε κουραστεί από αυτά που ζείτε και θέλετε κάτι καινούριο, το οποίο όμως να είναι και σταθερό, τότε υπομονή, είναι μπροστά σας.

ΙΧΘΥΕΣ - Ιππότης των Ξιφών

Εσείς οι Ιχθύες σταματήστε να ασχολείστε με κουτσομπολιά και μην προκαλείτε διχόνοιες. Αν συνεχίσετε τότε θα βιώσετε μία δυσμενή για εσάς αλλαγή. Αν κάποιος διαδίδει φήμες για το πρόσωπό σας θα πρέπει να το αντιμετωπίσετε. Δεν θα πρέπει να αφήνετε όλους εκείνους που θέλουν να δυναμιτίζουν την ζωή σας να κάνουν ό,τι θέλουν ατιμώρητοι. Αν είστε χαμένοι σε μία συναισθηματική κατάσταση, σκεφθείτε, τί είναι αυτό που χρειάζεστε; Αν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι δείτε τα πράγματα με λογική. Αν νιώθετε ότι πνίγεστε ή ότι έχετε αποκοπεί από τα συναισθήματά σας, υπομονή, οι καλύτερες ημέρες είναι εμπρός σας. Βέβαια, καλό θα είναι να ακούτε και τις συμβουλές που σας δίνουν διότι κάλλιστα μπορεί να αποξενώσετε όσους έχουν την καλή διάθεση να σας βοηθήσουν.  
Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan