Οι αναλυτικές προβλέψεις για το ζώδιο του μήνα, από τον Άγγελο Πέτσιο. 

ΓΕΝΙΚΑ

Αν εξαιρέσουμε τους γεννημένους και τις γεννημένες στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας, εσείς οι Δίδυμοι θα έχετε μία πολύ ήρεμη περίοδο μπροστά σας. Το μόνο που θα σας απασχολεί, είναι το πως θα μετουσιώσετε τις σκέψεις σας σε πράξη, αλλά και πάλι δεν βιάζεστε για να προχωρήσετε στην πραγματοποίησή τους. Αξιοποιήστε λοιπόν αυτό το διάστημα για ξεκούραση και ψυχική ανάταση.

euro money budget creditaranjuez1404 flickr

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Τα οικονομικά σας είναι συνυφασμένα με την εργασία σας. Στην παρούσα περίοδο υπάρχουν αρκετές σκέψεις για το τί θα κάνετε μελλοντικά, και πόσο θα αντέξετε στο παρατεταμένο άγχος. Στην πραγματικότητα οικονομικά είστε καλά, αλλά, όσοι και όσες είστε δεσμευμένοι και δεσμευμένες έχετε ένα επιπλέον βάρος επειδή το ταίρι σας ξοδεύει περισσότερα από ό,τι μπορείτε να αντέξετε.

love 2

ΕΡΩΤΑΣ

Ερωτικά βρίσκεστε σε μία περίεργη περίοδο καθώς αμφιαταλαντεύεστε ανάμεσα στο να έχετε μία σχέση και στο να είστε ελεύθεροι κι ελεύθερες να ερωτοτροπείτε! Κι εδώ βρίσκεται η “παγίδα” για εσάς. Ενώ ξέρετε πως το να διασπάτε την προσοχή σας σε πολλαπλές καταστάσεις δεν σας προσφέρει την ευτυχία, εν τούτοις συνεχίζετε σε αυτό το μοτίβο. Όμως, σύντομα θα δείτε ότι ερχόμενοι κι ερχόμενες σε επαφή με τα κατάλληλα άτομα, η άποψή σας θα αλλάξει. Σημασία έχει πάνω από όλα εσείς να είστε ευτυχισμένοι κι ευτυχισμένες.

relationships

ΣΧΕΣΕΙΣ

Οι σχέσεις σας θα περάσουν ένα μικρό ταρακούνημα επειδή, όπως γράψαμε και στην παραπάνω παράγραφο, εσείς αμφιταλαντεύστε. Το ταίρι σας θέλει περισσότερο έρωτα και ίσως παιδί αλλά εσείς αυτό που σκέπτεστε είναι ότι θέλετε την ησυχία σας. ώστε να αντιμετωπίσετε τα επαγγελματικά σας θέματα. Η πίεση που θα δεχθείτε στην πιο απλή περίπτωση θα σας οδηγήσει να ερωτοτροπήσετε ώστε να χαλαρώσετε, ενώ στην πιο σύνθετη περίπτωση θα αρχίσετε να λοξοκοιτάτε αριστερά δεξιά, και με την πρώτη ευκαιρία θα ενδώσετε στον πειρασμό.

business2

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Στα επαγγελματικά σας, καλό θα ήταν να μην φερθείτε επιπόλαια και μην αφήσετε τους άλλους να επηρεάσουν την κρίση σας. Εσείς βαδίζετε σωστά, αλλά για να αποκτήσετε το μέγιστο πλεονέκτημα, θα πρέπει είτε να κάνετε θυσίες, είτε να πιστεύετε σε αυτό που κάνετε.

Calendar

ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ;

20/5-26/5 Η πρώτη εβδομάδα των γενεθλίων σας, θα κυλήσει σχετικά ήρεμα. Αυτό που θα νιώσετε, είναι αν θα πρέπει να ενδώσετε στην ελευθερία και στην χαρά της διασκέδασης χωρίς δεσμεύσεις ή  αν θα πρέπει να βρείτε κάτι ώστε να ζήσετε τον έρωτα με ένα άτομο ή με τον ή την σύντροφό σας.

 

27/5-2/6 Η αίσθηση που νιώσατε την πρώτη εβδομάδα του μήνα των γενεθλίων σας, τώρα γίνεται πιο ισχυρή! Ό,τι κι αν αποφασίσετε, εσείς θα νιώσετε ευτυχισμένοι κι ευτυχισμένες. Αν είστε ελεύθεροι κι ελεύθερες, ένα πρόσωπο από το παρελθόν έρχεται να σας κάνει να ερωτευθείτε μαζί του ξανά! Αν είστε δεσμευμένοι και δεσμευμένες, θα νιώσετε ξανά τον έρωτα για το ταίρι σας!

 

3/6-9/6 Αυτές τις ημέρες, καλό θα ήταν να αποφύγετε να ασχολείστε επίμονα με τα επαγγελματικά σας, επειδή είτε θα υπάρξει χάος, είτε απλά θα νιώσετε αγχωμένοι κι αγχωμένες. Ασχοληθείτε καλύτερα με το ταίρι σας, με τον έρωτα, ή με οτιδήποτε σας κάνει χαρούμενους και χαρούμενες

 

10/6-16/6 Την εβδομάδα αυτή, θα αναγνωρίσετε τί λάθη κάνατε στις ζωές σας, θα κάνετε την αυτοκριτική σας, θα βρείτε ξανά τους εαυτούς σας, και θα προχωρήσετε ακάθεκτοι κι ακάθεκτες!

 

17/6-21/6 Η εβδομάδα αυτή σφραγίζει την επιτυχία σας σε αυτά που κάνατε ή κάνετε, θα προχωρήσετε στην πραγματοποίηση ενός ανοίγματος που θέλατε καιρό να κάνετε, θα κλείσετε μία σημαντική συμφωνία! Γενικά, οι ημέρες αυτές θα είναι πολύ ευνοϊκές για εσάς, και για αυτό θα δικαιούστε να χαμογελάτε!

 

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟΥ

Εσείς που είστε γεννημένοι και γεννημένες στο πρώτο δεκαήμερο, θα έχετε μία ήρεμη περίοδο στις ζωές σας. Μην αφήσετε το άγχος να σας χαλάσει αυτές τις ημέρες, διότι θα χρειαστεί να έχετε καθαρό μυαλό, ώστε όταν έλθει η ώρα, εσείς να είστε έτοιμοι κι έτοιμες να ανταποκριθείτε άμεσα στις προκλήσεις.

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟΥ

Εσείς που είστε γεννημένοι και γεννημένες στο δεύτερο δεκαήμερο, θα νιώσετε αυτήν την ερωτική αμφιταλάντευση που περιγράψαμε νωρίτερα. Όσοι κι όσες είστε δεσμευμένοι και δεσμευμένες, φροντίστε να ερωτοτροπήσετε απλά για την χαρά του κυνηγιού. Εσείς που όμως θα περάσετε στην παρανομία ή στην ελεύθερη ζωή, σύντομα θα αναρωτηθείτε εάν αυτό είναι πραγματικά που θέλετε.

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟΥ

Εσείς που είστε γεννημένοι και γεννημένες στο τρίτο δεκαήμερο. προσέξτε, έρχονται δύσκολες ημέρες για εσάς. Η ανάρμοστη ή η επιπόλαια συμπεριφορά σας θα είναι εκείνη που θα προκαλέσει προβλήματα στις σχέσεις σας, στις συνεργασίες σας, στα οικονομικά σας. Μάλιστα επίκειται σφοδρή σύγκρουση ανάμεσα σε εσάς και τους ανθρώπους που έχετε δίπλα σας. Φροντίστε να μην πάρετε τις λάθος αποφάσεις, διότι στο τέλος θα μείνετε μόνοι και μόνες σας.  


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan