Την Κυριακή, 9 Σεπτεμβρίου, στις 21:01, έχουμε Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου.

Επηρεάζει εσάς που είστε γεννημένοι στα διαστήματα μεταξύ:

8 με 10 Μαρτίου

2 με 4 Απριλίου,

6 με 8 Ιουνίου,

7 με 9 Σεπτεμβρίου,

6 με 8 Οκτωβρίου,

8 με 10 Δεκεμβρίου,


Επηρεάζει επίσης εσάς που έχετε πλανήτες σημεία ή μεσοδιαστήματα στην 18η μοίρα της Παρθένου ή στην 12η μοίρα του άξονα Κριού-Ζυγού από αντισκιά.

 

nm 9 9 18


Το Μήνυμα της Νέας Σελήνης

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο ανοίγει έναν νέο κύκλο στις ζωές μας. Όμως η Παρθένος είναι ένα περίεργο ζώδιο. Από την μία μπορεί να είναι απίστευτα γλυκό και εξυπηρετικό, και από την άλλη να είναι απίστευτα ενοχλητικό με την συμπεριφορά του και την υποτίμηση που δείχνει. Όλα θα εξαρτηθούν από τα προσωπικά ωροσκόπια και κατά πόσο επηρεάζονται, θετικά ή αρνητικά.


Στα θετικά αυτής της Νέα Σελήνης είναι η αγάπη προς τον κόσμο, όχι όμως χωρίς μέτρο. Όσοι από εσάς νιώσετε την ανάγκη να δώσετε την αγάπη σας κάπου, θα θελήσετε να την δώσετε σε άτομα που αναγνωρίζετε ότι για τους δικούς τους λόγους δεν έχουν εξελιχθεί. Αυτούς θα θελήσετε να βοηθήσετε. Όμως, η Νέα Σελήνη δεν γίνεται στους Ιχθύες, ώστε αυτή η αγάπη να δοθεί ανεξέλεγκτα. Έτσι, θα δώσετε ό,τι είναι να δώσετε σε ανθρώπους που το αξίζουν. Αν δείτε ότι δεν κάνουν κάτι για να βελτιώσουν την κατάστασή τους, αν δείτε ότι δεν σας λένε ευχαριστώ για αυτό που τους δίνετε, αν δεν πάρετε κάτι πίσω, θα διακόψετε άμεσα κάθε είδους παροχή.


Στα αρνητικά αυτής της Νέας Σελήνης, δύο θα είναι οι κύριες κατευθύνσεις. Η πρώτη αφορά την αποδοχή του κάθε τι φαύλου ως φυσιολογικού. Όπως και να έχει, η αλήθεια είναι μία, πως έτσι, συμβαίνει αποδόμηση και κατάρρευση σε κάθε τι που θεωρείται ως σταθερά, και έπεται η απαξίωση ακόμη και των δομών που απαρτίζουν την κοινωνία. Η δεύτερη κατεύθυνση είναι η απαξίωση της αναγνώρισης ότι καλώς ή κακώς υπάρχουν πιο άξιοι από εσάς. Πεισματικά θα αρνείστε να δείξετε τον σεβασμό που τους αρμόζει, ακόμη κι αν βλέπετε ότι εκείνοι όντως είναι καλύτεροι από εσάς. Με αυτόν τον τρόπο σκέψεως όχι μόνο θα εκτεθείτε στον περίγυρό σας, αλλά δεν θα δεχθείτε τις καλοπροαίρετες συμβουλές που έχουν να σας δώσουν, τόσο εκείνα τα άτομα όσο και οι στενοί σας άνθρωποι.


Η Νέα Σελήνη και η Ελλάδα

Η Νέα Σελήνη πραγματοποείται στον Έκτο Οίκο του Ωροσκοπίου, το οποίο δείχνει έναν νέο κύκλο να ανοίγει στην Δημόσια Διοίκηση. Ένας αδυνατισμένος Πρωθυπουργός προσπαθεί να πείσει τον Λαό ότι ανοίγοντας την πόρτα του Δημοσίου ή με την επέκταση του Κοινωνικού Κράτους μπορεί να του αλλάξει την γνώμη που έχει για εκείνον. Ο κόσμος πλέον ξέρει και δείχνει εμφανώς την απαξίωσή του στα λόγια και τις εξαγγελίες, καθώς τα πράγματα είναι απλά. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο Λαός δεν θα χρησιμοποιήσει αυτό που του δίνεται, απλά, ο Πρωθυπουργός δεν πρόκειται να πάρει αυτό που επιζητά. Το κακό με τον Πρωθυπουργό είναι πως δεν αναγνωρίζει ότι υπάρχουν καλύτεροι από εκείνον και θα απορρίψει τις συμβουλές ατόμων που ξέρουν πως να τον βοηθήσουν. Από εκεί και πέρα, θα υπάρξει επέκταση σε οτιδήποτε παρακμιακό, βαθαίνοντας περαιτέρω την ηθική και όχι μόνο κατάπτωση της χώρας.


Η γενική πολιτική κατάσταση της χώρας δείχνει πως από εδώ κι εμπρός η κυβέρνηση ό,τι είχε να δώσει το έδωσε. Ο συγκεντρωτισμός της έδωσε αρκετή δύναμη, αλλά η φθορά πλέον είναι μεγάλη. Το ότι είναι επιθυμητή από το εξωτερικό και ότι θέλει να κάνει το όραμά της πραγματικότητα δεν σημαίνει ότι πλέον έχει εκείνη την κεκτημμένη ταχύτητα που μπορούσε να καθοδηγήσει τις εξελίξεις. Τώρα απλά θα ζήσουμε το κύκνειο άσμα της.


ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ ΖΩΔΙΑ

Εσείς οι Κριοί θα είστε από εκείνους που το επόμενο διάστημα θα δώσουν την βοήθειά τους στους άλλους, κυρίως με την μορφή οργανωτικής υποστήριξης. Αυτή την φορά δεν θα την δώσετε όπου βρείτε αλλά σε άτομα που πραγματικά πιστεύετε ότι χρειάζονται την βοήθειά σας. Κανένα άλλο συναίσθημα δεν θα μπορέσει να συγκριθεί με την χαρά που θα πάρετε όταν δείτε την βοήθεια που θα δώσετε να πιάνει τόπο.


Εσείς οι Ταύροι, με την Νέα Σελήνη ξεκινά ένας περίεργος κύκλος για εσάς, καθώς ο έρωτας μπορεί να γίνει ο παράδεισος ή η κόλαση. Αν μπορέσετε και δώσετε την αγάπη σας εκεί που αξίζει, τότε θα λάβετε κι εσείς πίσω αυτό που τόσο απλόχερα δίνετε. Αν όμως μπλέξετε με λάθος άτομα, είστε ικανοί να συνεχίσετε να δίνετε μόνο και μόνο από πείσμα, και θα κατηγορήσετε τους ανθρώπους που σας λένε να προσέχετε ως ζηλιάρηδες που δεν θέλουν την ευτυχία σας. Μία κατηγορία από εσάς θα ενστερινστεί οτιδήποτε παθολογικό πάνω στον έρωτα, ως φυσιολογικά.


Εσείς οι Δίδυμοι, θα νιώσετε ότι είναι καιρός να ανοιχθείτε σε άτομα που μπορούν να διαχειριστούν τον εσωτερικό σας κόσμο. Όμως, αυτό το άνοιγμα δεν θα γίνει ελαφρά την καρδία. Αν διαπιστώσετε ότι αυτά που λέτε δεν αντιμετωπίζονται με την δέουσα σοβαρότητα, αυτομάτως θα κλειστείτε. Κάποιοι από εσάς θα αρνηθείτε να ακούσετε τις συμβουλές που θα σας δώσουν εκείνοι που θα αναγνωρίσουν τα λάθη που κάνετε. Κάποιοι άλλοι θα ενστερνιστείτε μία πολύ στρεβλή εικόνα του εαυτού σας, υιοθετώντας οτιδήποτε παρακμιακό.


Εσείς οι Καρκίνοι, θα έχετε ένα δύσκολο διάστημα διότι θα πρέπει να μάθετε να οργανώνετε την σκέψη σας πάνω στην λογική και όχι στο συναίσθημα. Αυτό σημαίνει ότι ήλθε ο καιρός να μάθετε να δίνετε την αγάπη και το ενδιαφέρον σας εκεί που πραγματικά αξίζει, και όχι όπου να ’ναι. Το μέτρο σύγκρισης θα είναι αυτό που θα βλέπετε ότι λειτουργεί ως ανταποδοτικότητα. Βέβαια, το κακό είναι πως μία μεγάλη μερίδα από εσάς, θα δει την προσπάθεια κάποιου να σας πείσει για την ανάγκη για ανταποδοτικότητα, ως επίθεση εις βάρος σας, κάτι που σαφώς δεν υφίσταται αλλά λειτουργεί άψογα ως δικαιολογία για να συνεχίσετε στο ίδιο εσφαλμένο μοτίβο που ακολουθείτε.


Εσείς οι Λέοντες πρέπει να μάθετε την αρχή της οικονομίας. Αν θέλετε να έχετε χρήματα στην τσέπη σας θα πρέπει να ζητάτε να πληρώνεστε για τις υπηρεσίες που προσφέρετε, να μην κάνετε εκπτώσεις επειδή είστε ανοικτοχέρηδες, και βέβαια να μην βοηθάτε όποιον έχει την ανάγκη σας παρά μόνο αν έχει κάτι να σας δώσει κάτι πίσω. Η περίοδος αυτή δεν είναι για τιμές και δόξες, αλλά για να πληρώνονται οι λογαριασμοί, οπότε καιρός για να μαζευτείτε. Και βέβαια καλό θα ήταν να μην κακολογείτε τα άτομα που σας λένε αυτό ακριβώς το πράγμα.


Εσείς οι Παρθένοι, θα νιώσετε πιο έντονα αυτήν την Νέα Σελήνη καθώς πραγματοποιείται στο ζώδιό σας. Αυτή η Νέα Σελήνη έρχεται να σας πει το αυτονόητο, ότι πρέπει να δίνετε μόνο εκεί που πρέπει, και να ζητάτε για αυτό που δίνετε, την αναγνώριση που σας αξίζει. Παράλληλα, σας προειδοποιεί ότι μέσα από την εσφαλμένη τελειομανία σας, θα αρνηθείτε τις συμβουλές ατόμων που είναι καλύτεροι από εσάς. Μία μερίδα από εσάς, θα ενστερνιστεί οτιδήποτε παρακμιακό επειδή έχετε σιχαθεί την ίδια σας την φύση.


Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο θα «φωτίσει» σε εσάς τους Ζυγούς μία πτυχή του εαυτού σας που θέλετε να κρατάτε κρυφή, καθώς εκεί μέσα βρίσκονται όλα όσα σας αυτοαναιρούν. Έτσι, θα νιώσετε να βγαίνει στην επιφάνεια το παράπονο που νιώθετε όταν δίνετε και δεν παίρνετε πίσω, κι επί πλέον, με την δική σας βοήθεια κάποιοι άλλοι αναδεικνύονται, ενώ εσείς μένετε στάσιμοι. Μέσα σε όλα αυτά θα χάσετε την αίσθηση του τι είναι καλαίσθητο και όμορφο, αποδεχόμενοι κάθε τί παρακμιακό ως αντίδραση σε αυτό που ζείτε, και ως αυτοκατηγορία για την προσπάθειά σας να παραμένετε καθώς πρέπει.


Εσείς οι Σκορπιοί, με την Νέα Σελήνη, ανοίγετε έναν νέο κύκλο ωριμότητας, ο οποίος θα σας δείξει ακριβώς πού πρέπει να δίνετε την αγάπη και την βοήθειά σας, και όχι αριστερά δεξιά. Μπορείτε να αρχίζετε να εμπιστεύεστε ανθρώπους, με την προϋπόθεση ότι η δοσοληψία μαζί τους θα βασίζεται στο δούναι και λαβείν. Οτιδήποτε βασίζεται στο πάθος, θα είναι η καταστροφή σας. Εάν λοιπόν θέλετε οι επιθυμίες σας να γίνουν πράξη, βάλτε την λογική στην θέση του πάθους.


Εσείς οι Τοξότες, θα έχετε την ευκαιρία να βάλετε σε σωστή πορεία την επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να μάθετε να εργάζεστε σωστά, με πρόγραμμα και κανονικό πλαίσιο, και όχι όπως σας αρέσει εσάς. Το κακό είναι πως αν σας πει κάποιος πώς πρέπει να εργάζεστε, ασχέτως αν έχει δίκιο, εσείς θα τον απορρίψετε, ενώ κατά βάθος αναγνωρίζετε ποία είναι η αλήθεια. Έτσι με αυτόν τον τρόπο, κακό μόνο σε εσάς θα κάνετε και σε κανέναν άλλον. Επίσης, ο καθωσπρεπισμός της κοινωνίας μπορεί να σας οδηγήσει να αποδεχτείτε το παρακμιακό, μόνο και μόνο ως αντίδραση.


Εσείς οι Αιγόκεροι, με την Νέα Σελήνη, ανοίγετε έναν νέο κύκλο όπου τα όνειρά σας μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, αρκεί να ακολουθήσετε  το σχέδιο που έχετε στο μυαλό σας, όχι όμως χωρίς να βάλετε και μία νότα του κάτι διαφορετικού ή του πρωτότυπου. Από εκεί και πέρα, θα πρέπει να μάθετε να βασίζεστε σε ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν ουσιαστικά και όχι σε άτομα που απλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε να για ανελιχθείτε, αλλά επί της ουσίας το παραγόμενο έργο σας είναι αμφιβόλου ποιότητος. Επίσης, στον έρωτα, δεν θα είναι κακό να δώσετε και λάβετε ικανοποίηση από πράγματα που θεωρούσατε παρακμιακά.


Η Νέα Σελήνη θα ανοίξει σε εσάς τους Υδροχόους τμήματα του ψυχισμού σας που κρατάτε κρυφά από τον υπόλοιπο κόσμο. Μπορεί να φαίνεται τρομακτική μία τέτοια προοπτική για εσάς αλλά δεν είναι. Περισσότερο θα είναι ένα γερό ξεκαθάρισμα του εσωτερικού σας κόσμου παρά κάτι καταστροφικό. Αυτό όμως που θέλει η Νέα Σελήνη είναι να ανοιχθείτε στους κατάλληλους ανθρώπους και να δεχθείτε τις συμβουλές τους. Μόνο τότε θα μπορέσετε να βάλετε το εσωτερικό σας χάος σε τάξη και να ξεκολλήσετε από τα δεσμά που έχετε τοποθετήσει εσείς οι ίδιοι στους εαυτούς σας.


Η Νέα Σελήνη θα ανοίξει σε εσάς τους Ιχθύες νέες προοπτικές στην επαφή σας με τους ανθρώπους. Αντί για το συναίσθημα, θα χρησιμοποιήσετε την λογική, και αντί να δίνετε την αγάπη και την εμπιστοσύνη σας αδιακρίτως, θα τις δώσετε σε άτομα που τις αξίζουν. Επίσης, δεν θα κάνετε τίποτα εάν δεν δείτε ανταπόκριση. Όμως, στα χέρια των κατάλληλων ανθρώπων όλα είναι πιθανά να συμβούν, καθώς οι δημιουργικές σας θα απελευθερωθούν. Προσοχή όμως, αν για κάποιο λόγο σας πιάσει μιζέρια, θα τινάξετε τα πάντα στον αέρα, ακολουθώντας οτιδήποτε παρακμιακό και στρεβλό προκειμένου να χαθείτε στο χάος.  


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan