Ας δούμε πώς θα κυλήσει η εβδομάδα που θα μας οδηγήσει στον Δεκέμβριο. Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, από τον Άγγελο Πέτσιο. Δείτε το video στο Youtube, εδώ

Μία αρκετά δύσκολη εβδομάδα ξεκινά για εσάς τους Κριούς. Το ξεκαθάρισμα με το παρελθόν ολοκληρώνεται αλλά όχι ακριβώς όπως θα το θέλατε.

Η εβδομάδα αυτή σας βρίσκει να είστε αρκετά ευαίσθητοι κι ευαίσθητες, κάτι που δεν σας αρέσει αλλά είναι μία πραγματικότητα. Το κακό είναι πως στην φάση που βρίσκεστε, οι άλλοι μπορούν να σας πληγώσουν ευκολότερα από κάθε άλλη φορά. Αυτός είναι και ο λόγος που ενώ έγινε το ξεκαθάρισμα της προηγούμενης εβδομάδας δεν αισθάνεστε τόσο καλά. Μάλιστα φαίνεται ότι σας πείραξε πολύ περισσότερο από ό,τι δείχνετε, για αυτό άλλωστε θα βγάλετε θυμό προς τον κόσμο, είτε είναι άτομα που γνωρίζετε, είτε άτομα που απλά έτυχε να έλθετε σε επαφή. Αργότερα όμως θα τα βάλετε με τους εαυτούς σας για την θέση αδυναμίας που βρίσκεστε, κάτι που θα έχει ως αποτέλεσμα να κάνετε ζημιά στα νεύρα σας και στην δημόσια εικόνα σας. 

Ο πληγωμένος εγωισμός σας θα προξενήσει προβλήματα στις σχέσεις σας. Είναι πολύ πιθανόν να σας πιάσει μία τρέλλα και να θελήσετε να κάνετε την επανάστασή σας, κάτι που δεν είναι υγιές, διότι καθοδηγείται από το θυμικό σας. Αν συνεχίσετε με αυτό τον ρυθμό, τότε σας περιμένει η διακοπή σχέσεων με άτομα που αγαπάτε μεν, αλλά νιώθετε ότι σας πληγώνουν δε. Το δέον είναι να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να χρησιμοποιήσετε τα γεγονότα ή τα μαθήματα της περιόδου για να κάνετε μία καινούρια, δημιουργική αρχή. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να ακούσετε την δυναμική πλευρά του εαυτού σας και όχι την εγωιστική.

Στον έρωτα, τα πράγματα είναι συγκεχυμένα επειδή βρίσκεστε σε μία μεταβατική περίοδο. Είναι καιρός να αφήσετε όλους όσους σας πληγώνουν ή σας πλήγωσαν πίσω, και να ξεκινήσετε κάτι καινούριο. Μόνο τότε θα βρείτε ξανά τους πραγματικούς σας εαυτούς.  

 

Μία περίεργη εβδομάδα θα έχετε εσείς οι Ταύροι όσον αφορά τις σχέσεις σας ή τις συνεργασίες σας. Κάτι τελειώνει και κάτι ξεκινάει για εσάς, αλλά επειδή δεν το έχετε με τις αλλαγές, η μεταβατική περίοδος θα είναι επώδυνη.

Η θετική εικόνα που έχετε για τους εαυτούς σας, θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τα προβλήματα που έχετε με τις σχέσεις σας, είτε αυτές είναι προσωπικές είτε επαγγελματικές. Στα εμπόδια που σας βάζουν, εσείς θα απαντήσετε πως είστε έτοιμοι κι έτοιμες να παλέψετε και να τα υπερνικήσετε. Μην φοβηθείτε αυτό το διάστημα να κάνετε θυσίες, ή να τελειώσετε με καταστάσεις που δεν βγάζουν κάπου. Κάθε τι που τελειώνει αντικαθίσταται με κάτι καινούριο, ακόμη κι αν πιστεύετε πως οτιδήποτε χάνεται από την ζωή σας, σημαίνει και την συντέλεια του Κόσμου. Οι αλλαγές αυτές γίνονται ώστε να μπει φρέσκος αέρας στην καθημερινότητά σας, και να νιώσετε ότι τελικά τα πράγματα δεν είναι τόσο χάλια όσο φοβάστε.

Εκεί όμως που θα υπάρξει μεγάλη ένταση, είναι στην ερωτική σας ζωή. Η ανάγκη σας να ζήσετε ελεύθερα τον έρωτα, μακρυά από περιορισμούς και πρέπει, θα σας οδηγήσει σε ακραίες συμπεριφορές. Στην περίπτωση που είστε ελεύθεροι κι ελεύθερες, θα νιώσετε την ανάγκη να τα παρατήσετε όλα και να ψάξετε να βρείτε εκείνο το άτομο που μπορεί να σας χαρίσει μία έντονη ερωτική περιπέτεια, ακόμη κι αν εκείνο το άτομο δεν είναι διαθέσιμο παρά μόνο για σεξ. Δεν αποκλείεται μάλιστα να μπλέξετε με δεσμευμένους ή δεσμευμένες, καθώς το παράνομο θα σας ασκήσει μία έντονη γοητεία, στην οποία πολύ δύσκολα θα αντισταθείτε. Το ίδιο ισχύει και για εσάς που έχετε ήδη δεσμό. Η ανάγκη σας να νιώσετε τον έρωτα θα σας οδηγήσει στην απιστία, κάτι το οποίο διόλου δεν πρόκειται να σας πτοήσει.

  

Μία δύσκολη εβδομάδα ξεκινάει για εσάς τους Δίδυμους, με τα προβλήματα να εστιάζονται στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, κι αυτό επειδή νιώθετε ότι σας πνίγουν.

Οι άνθρωποι με τους οποίους έρχεστε σε καθημερινή επαφή, είτε επαγγελματικά είτε προσωπικά, έχουν βαλθεί να σας προκαλέσουν προβλήματα, περιορίζοντάς σας ή μην αφήνοντάς σας να εκδηλώσετε αυτό που είστε. Μην απορήσετε λοιπόν αν αυτό που νιώσετε τις επόμενες ημέρες είναι ότι δεν έχετε στόχους, ότι δεν σας καταλαβαίνουν, και ότι με τον τρόπο τους σας δένουν τα χέρια. Ό,τι κι αν κάνετε το επόμενο διάστημα, θα σας οδηγεί στην απογοήτευση, οπότε, αυτό που πρέπει να κάνετε εσείς, είναι να προστατεύσετε τους εαυτούς σας, και να μην τους κάνετε την χάρη να σας πείσουν ότι είστε άχρηστοι κι άχρηστες. 

Στα επαγγελματικά είναι που θα λάβετε την μεγαλύτερη απογοήτευση, σε βαθμό που θα νιώσετε πως ό,τι κι αν κάνετε δεν αξίζει. Αυτή όμως είναι η παγίδα της περιόδου αυτής, δηλαδή να πάψετε να πιστεύετε στις ικανότητές σας. Αν όμως δείξετε πείσμα και ισχυρή θέληση, τότε αργά ή γρήγορα τα πράγματα θα αλλάξουν, και τότε θα καταλάβετε πόσο κακώς κάνατε που αμφιβάλλατε για τους εαυτούς σας.

Περίπου κάτι ανάλογο συμβαίνει και στον έρωτα. Το τελευταίο διάστημα νιώθετε ότι πνίγεστε με άτομα τα οποία δεν μπορούν να σας καλύψουν, είτε συναισθηματικά είτε σεξουαλικά, ειδικά εσείς που είστε ήδη σε δεσμό. Για αυτό άλλωστε θα κάνετε τα πάντα προκειμένου να ζήσετε μία έντονη ερωτική περιπέτεια, η οποία θα προέλθει μέσα από έναν παράνομο δεσμό. Θα πρέπει όμως να διατηρήσετε τα προσχήματα, διότι είναι πολύ εύκολο να προδοθείτε και να έχετε ακόμη περισσότερα προβλήματα από ό,τι έχετε τώρα.

 

Μία περίεργη αλλά όχι κακή εβδομάδα περιμένει εσάς τους Καρκίνους. Η συναισθηματική ένταση που θα νιώσετε, θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε κάποια προβλήματα που προέκυψαν πρόσφατα, κυρίως με αγαπημένα σας πρόσωπα.

Τα προβλήματα που προέκυψαν με τα αγαπημένα σας άτομα, ευτυχώς σύντομα θα πάψουν να σας απασχολούν. Πραγματικά, κάθε τί που σας ενοχλεί, θα πάψει να υπάρχει επειδή νιώθετε ότι η τύχη σας χαμογελάει, κάτι το οποίο ισχύει! Με κάποιον «μαγικό» τρόπο το Σύμπαν σας επιβραβεύει για την υπομονή που επιδείξατε, και από εδώ κι εμπρός μπορείτε να χαλαρώσετε και να ονειρευθείτε ένα καλύτερο αύριο.

Μία από τις «παρενέργειες» των ημερών αυτών, είναι η δύναμη που θα έχουν τα συναισθήματά σας. Κάποιοι και κάποιες από εσάς, δεν θα τα αντέξετε και θα προσπαθήστε να αποφύγετε τον κόσμο έως ότου νιώσετε ότι τα έχετε θέσει υπό έλεγχο. Κάποιοι και κάποιες άλλες, θα τα αποδεχθείτε και θα νιώσετε την ψυχή και την καρδιά σας να γεμίζουν από Αγάπη. Η αγάπη αυτή μπορεί να είναι σαρκική, μπορεί όμως να είναι και πνευματική. Στην περίπτωση που είναι σαρκική, ό έρωτας θα διαπεράσει το κορμί σας σαν ηλεκτρισμός. Η χαλάρωση που νιώθετε από την ευφορία των ημερών, θα σας οδηγήσει σε μία πολύ έντονη ερωτική περίοδο, καθώς μία σπίθα από οποιοδήποτε άτομο, θα σας οδηγήσει να πείτε ναι σε όποια πρόταση κι αν σας κάνει. Στην περίπτωση που είναι πνευματική, θα νιώσετε την ανάγκη να φροντίσετε όλα εκείνα τα άτομα που η μοίρα τους έριξε χαμηλά, ή που ποτέ δεν τους έδωσε την ευκαιρία να σηκώσουν το ανάστημά τους. Η κούραση θα είναι μεγάλη, το ίδιο όμως και η πληρότητα της ψυχής σας!

 

Μία δύσκολη εβδομάδα ξεκινάει για εσάς τους Λέοντες καθώς από την μία θέλετε να νιώσετε καλά και από την άλλη οι οικονομικές υποχρεώσεις σας είναι υπερβολικές.

Η περίοδος αυτή που διανύουμε είναι για εσάς περίοδος εργασίας, την οποία την κάνετε ευσυνείδητα και με ιδιαίτερη χαρά. Μάλιστα είναι τόσο έντονη η διάθεσή σας να εργασθείτε και να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας, που δεν θα διστάσετε ούτε μία στιγμή να πάρετε και επιπλέον εργασία. Αυτό συμβαίνει επειδή αυτό το διάστημα μπορείτε να κάνετε τα πάντα για τους άλλους, και τίποτα για εσάς. Όμως, χρειάζεται προσοχή, διότι ενώ εσείς έχετε όλη την καλή διάθεση να βοηθήσετε τον κόσμο, υπάρχουν κάποια άτομα τα οποία θα εκμεταλλευθούν τον κόπο σας, και δεν αποκλείεται μάλιστα να σας κακομεταχειριστούν. Σε αυτήν την περίπτωση, η συναισθηματική ένταση που θα νιώσετε από την υποτίμηση, θα είναι τέτοια που θα τα παρατήσετε όλα, και θα κρυφτείτε έως ότου νιώσετε και πάλι καλά με τους εαυτούς σας.

Οι δυσκολίες όμως θα προέλθουν από τα αυξημένα έξοδα της περιόδου. Ενώ εσείς εργάζεστε διπλές και τριπλές εργασίες, εν τούτοις φαίνεται πως είναι σαν να γεμίζετε τον πίθο των Δαναΐδων. Το αποτέλεσμα θα είναι να νιώσετε πως όλος ο κόπος σας είναι άχρηστος, και ότι πώς θα τα βγάλετε πέρα όταν δεν μένει ευρώ στις τσέπες σας. Αυτός θα είναι και ο λόγος που θα έχετε απίστευτα νεύρα τις επόμενες ημέρες τα οποία δυστυχώς θα τα βγάλετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Το ακόμη χειρότερο για την ψυχολογία σας, είναι να είστε υποχρεωμένοι κι υποχρεωμένες να κάνετε αυξημένη εργασία και όχι μόνο να μην έχετε απολαβές, αλλά και να σας κακομεταχειρίζονται. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από αυτήν την κατάσταση αλλά ας όψεται που χρειάζεστε εργασία και χρήματα.

 

Μεικτή σε συναισθήματα θα είναι η καινούρια εβδομάδα για εσάς τους Παρθένους. Από την μία οι υποχρεώσεις ως προς τα αγαπημένα σας πρόσωπα είναι τέτοιες που δεν σας αφήνουν να σκεφθείτε τις δικές σας ανάγκες, και από την άλλη θα έχετε την ευκαιρία να γοητεύσετε τα πλήθη!

Το επόμενο διάστημα θα νιώσετε πως αρκετά εγκλωβιστήκατε μέσα στο σπίτι, στις ίδιες και απαράλλακτες καταστάσεις, στους ίδιους ανθρώπους που τίποτα πλέον δεν έχουν να σας προσφέρουν. Όλα αυτά αν τα συνοψίσετε σας κάνουν να νιώθετε πως δεν έχετε άλλον σκοπό ή στόχο στις ζωές σας. Μάλιστα κάθε τι που θα σας συμβαίνει, από το πιο μικρό έως το πιο μεγάλο, θα το εκλαμβάνετε ως κτύπημα της μοίρας. Αυτός θα είναι ο λόγος που θα κάνετε τα πάντα ώστε να σπάσετε τα δεσμά που σας κρατούν πίσω. Μόλις εμπεδώσετε την ανάγκη να αφήσετε αρκετές από τις συνήθειές σας πίσω, και ότι πρέπει να κάνετε κάτι διαφορετικό, τότε είναι που η ζωή σας θα αλλάξει. Προσοχή όμως, οι άνθρωποι και οι καταστάσεις που ζείτε, δεν θα σας αφήσουν σε ησυχία. Με κάθε τρόπο θα προσπαθούν να σας εγκλωβίσουν στο μοτίβο που ήδη γνωρίζετε. Αν όμως το έχετε πάρει απόφαση ότι θέλετε την αλλαγή, και βάλετε επίσης το μυαλό σας μπροστά και καταλάβετε για τί πρέπει να σας έχουν εγκλωβισμένους κι εγκλωβισμένες, τότε είναι που τα πράγματα θα εξελιχθούν όπως τα θέλετε εσείς!

Από την άλλη, επειδή ακριβώς όλο σας το είναι θέλει να απεγκλωβιστεί από τα ίδια και τα ίδια, θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να κάνετε καινούριες γνωριμίες. Παραδόξως η συνηθισμένη φοβία που διακατέχει τις πρώτες σας στιγμές όταν γνωρίζετε ένα άτομο, δεν θα υπάρχει. Με έναν απίστευτο αέρα θα μπορέσετε να καταπλήξετε τα πλήθη, και αν όλα πάνε καλά, από την επόμενη εβδομάδα θα έχετε και ερωτικές επιτυχίες!   

 

Εσείς οι Ζυγοί θα έχετε μία δύσκολη εβδομάδα, από την οποία όμως θα πάρετε χρήσιμα μαθήματα.

Την περίοδο αυτή νιώθετε ισχυροί, αποφασιστικοί, ξεχωριστοί, και για πρώτη φορά δεν σας νοιάζει η γνώμη και η άποψη των άλλων. Ακριβώς επειδή αυτό το μοτίβο δεν είναι το συνηθισμένο σας, θα έχετε προβλήματα με τους ανθρώπους που έρχεστε σε επαφή. Στην καλύτερη περίπτωση, αυτές τις ημέρες θα γίνετε οι υπέρμαχοι και προασπιστές όλων εκείνων που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα, εκείνων που η φωνή τους δεν ακούγεται, εκείνων που είναι πάντα υπό, επειδή προσδιορίζουν τους εαυτούς τους βάσει των επιθυμιών των άλλων, ό,τι δηλαδή κάνετε κι εσείς μέσες άκρες. Προσέξτε όμως, επειδή δεν έχετε συνηθίσει να κάνετε δυναμικές επεμβάσεις, να ξέρετε πως αργά ή γρήγορα αυτό το παιγνίδι θα το χάσετε, επειδή οι άλλοι ξέρουν πώς να διαχειριστούν άτομα που απλά κάνουν την επανάστασή τους. Μπορεί το εγχείρημα να είναι αποτυχημένο, δεν θα είναι όμως εντελώς ανώφελο. Με όσα ζήσετε, θα μάθετε τελικά ποία είναι η πραγματικότητα και τί χρειάζεται να κάνετε, προκειμένου να μην πηγαίνετε ως πρόβατα στη σφαγή.

Το δεύτερο, και το χειρότερο σενάριο, είναι να χάσετε κάθε είδους ευπρέπεια, και μέσα από την επανάστασή σας, να χάσετε την ηθική που σας διακρίνει. Έτσι, το μίσος σας για τους ανθρώπους θα θεριέψει, ακριβώς επειδή μέσα από τις εκφάνσεις θάρρους που θα έχετε, δεν θα μπορέσετε άλλο να ανεχθείτε αυτήν την καταπίεση. Να ξέρετε πως έτσι δεν θα πληγώσετε μόνο αυτούς που το αξίζουν, αλλά και αγαπημένα σας άτομα. Το μάθημα που έχετε να μάθετε, είναι να καταλάβετε πως από εσάς ξεκινάει η ισορροπία ανάμεσα στους ανθρώπους, και να μην τους μισείτε επειδή εσείς ως ιδιοσυγκρασία γίνεστε το χαλί για να σας πατούν.    

 

Για εσάς τους Σκορπιούς, η εβδομάδα αυτή θα έχει διαφορετικά γεγονότα ανάλογα με το δεκαήμερο στο οποίο έχετε γεννηθεί. 

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο, η εβδομάδα αυτή έχει αρκετές εντάσεις οι οποίες τελικά θα κάνουν ζημιά και σε εσάς και στην δημόσια εικόνα σας, όπως επίσης και στα επαγγελματικά σας. Τα πράγματα είναι απλά. Φαίνεται πως με κάθε τρόπο προσπαθείτε να κάνετε το δικό σας, κάτι το οποίο δεν αρέσει στους άλλους. Ο υπόλοιπος κόσμος προσπαθεί να σας πείσει ότι δεν βαδίζετε σωστά, αλλά εσείς κωφεύετε. Το αποτέλεσμα αυτής της ανόητης συμπεριφοράς θα το δείτε σύντομα καθώς θα χάσετε το κύρος σας, δεν θα μπορέσετε να κάνετε τις φιλοδοξίες σας πράξη, ο κόσμος θα σας αποφεύγει, και στην χειρότερη εκδοχή, μπορεί να χάσετε την εργασία σας.

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο, μία πολύ έντονα συναισθηματική εβδομάδα ξεκινάει για εσάς. Ο έρωτας, η χαρά, η δημιουργία, είναι κάτι παραπάνω από λέξεις, είναι ο αέρας που αναπνέετε. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα θελήσετε να βιώσετε όλα τα παραπάνω στον μέγιστο βαθμό. Το Σύμπαν σας επιτρέπει να ζήσετε αυτήν την ένταση με μία προειδοποίηση, ότι αν ξεφύγετε από το μέτρο, τότε σας περιμένει η απογοήτευση, η στεναχώρια, και ο πόνος. Φροντίστε λοιπόν να κρατήσετε τα χαλινάρια του συναισθηματισμού σας, και όλα θα πάνε καλά!

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο, στις ζωές σας υπάρχει ένα άτομο το οποίο δεν έχει ηθικές αναστολές, και απαιτεί από εσάς τα πάντα, τα οποία φαίνεται ότι του τα δίνετε. Όμως, αντιλαμβάνεστε σιγά σιγά ότι το έχει παραξηλώσει με τις απαιτήσεις του, και για αυτό θα του βάλετε φρένο. Αν δεν συμμορφωθεί, δεν θα διστάσετε να το διώξετε από κοντά σας. 

 

Μία σχετικά καλή εβδομάδα ξεκινάει για εσάς τους Τοξότες. Δύο είναι τα θέματα που θα σας απασχολήσουν, η αγάπη προς την οικογένειά σας και η έλλειψη του μέτρου.

Τα μαθήματα που σας δίνει το Σύμπαν, συνεχίζονται. Αυτήν την εβδομάδα θα πρέπει να μάθετε να συγκρατείτε τους εαυτούς σας. Καλώς ή κακώς, ένα από τα πλέον χαρακτηριστικά σας γνωρίσματα, είναι η πληθωρικότητα που σας διακρίνει, και κατά συνέπεια η έλλειψη του μέτρου. Αυτές τις ημέρες θα έχετε να αντιπαλέψετε τους ιδίους σας τους εαυτούς. Αυτό σημαίνει πως τις επόμενες ημέρες θα παρουσιάσετε συμπτώματα ανισορροπίας, όπως π.χ. να μην  μπορείτε να ζήσετε χωρίς αγάπη, αλλά και να μην δείχνετε τα συναισθήματά σας, να αγαπάτε αλλά και να ζηλεύετε, να είστε τολμηροί και συνάμα ντροπαλοί, να είστε πεισματάρηδες την μία στιγμή και μετά από λίγο να είστε διαλλακτικοί. Τα σοβαρά προβλήματα θα προέλθουν την στιγμή που θα νιώσετε την προδοσία από πρόσωπα για τα οποία κόβατε το χέρι σας ότι είναι τα καλύτερα. Αυτό θα συμβεί, επειδή η αισιοδοξία και η χαλαρότητα που σας διακρίνει ως χαρακτήρες, και που είναι τα θετικά στοιχεία του χαρακτήρα σας, αυτήν την περίοδο είναι από τα πλέον σοβαρά ελαττώματά σας. Αυτό είναι που θέλει να σας διδάξει το Σύμπαν, ότι πλέον πρέπει να είστε πονηρεμένοι για το τι θα συμβεί την επόμενη στιγμή και όχι να λέτε «έχει ο Θεός».

Το θετικό στοιχείο της εβδομάδα αυτής, θα είναι η αγάπη που θα λάβετε αλλά και θα δώσετε στην οικογένειά σας. Με όλα αυτά που σας συμβαίνουν, αντιλαμβάνεστε τελικά πως ό, τι κι αν συμβεί, η οικογένειά σας είναι αυτή που θα σας κρατήσει το χέρι σε μία δύσκολη στιγμή, θα σας φροντίσει, και θα σας παρηγορήσει όταν όλοι οι άλλοι θα σας έχουν πληγώσει.

 

Μία περίεργη εβδομάδα ξεκινάει για εσάς τους Αιγόκερους. Για κάποιον περίεργο (για εσάς πάντα) λόγο, θέλετε να χάσετε το μέτρο και να σπάσετε κάθε περιορισμό που σας έχει τεθεί.

Όσο περνάει ο καιρός, αντιλαμβάνεστε ότι ο χρόνος που μπορούσατε να ζείτε ανάλαφρα και ήρεμα τελειώνει. Σύντομα περνάτε στην φάση που πρέπει να είστε και πάλι οι καθώς πρέπει κύριοι και κυρίες, τα άτομα που κοιτούν τις φιλοδοξίες τους και μόνο αυτές, το πως θα γίνεται δυνατοί, ισχυροί και πετυχημένοι. Αυτό το μοτίβο όμως το ξέρετε, και ξέρετε επίσης ότι θα σας λείψει το να είστε ελεύθεροι και ανεξάρτητοι, χωρίς να υπάρχει ανάγκη για οτιδήποτε άλλο εκτός από το να περνάτε πραγματικά καλά. Το διάστημα που ολοκληρώνεται, σιγά σιγά σας απέδειξε ότι μπορείτε να είστε ευτυχισμένοι και επιτυχημένοι χωρίς αγώνα, παρά μόνο με καλή διάθεση και χαμόγελο. Για αυτό τώρα κι εσείς θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να κάνετε ένα τελευταίο πάρτυ! Οι καλές αναμνήσεις που θα αποκομίσετε θα σας βοηθήσουν να ξεπεράστε κάθε φοβία και θα σας θυμίζουν όταν βρίσκεστε πιεσμένοι από την πορεία της ζωής, ότι κάπου κάπου χρειάζεται να χαλαρώνετε!

Στον έρωτα θα χρειαστεί να επιδείξετε προσοχή. Είναι πολύ πιθανόν αυτές τις ημέρες να χάσετε το μέτρο, και να αναζητήσετε άτομα καθαρά μόνο για σεξ. Ο λόγος που θα το κάνετε αυτό, είναι, είτε για να ξεπεράσετε έναν χωρισμό, είτε διότι θέλετε με κάθε τρόπο να ξεφύγετε από τα πλαίσια που έχουν ορίσει οι άλλοι για εσάς. Για αυτό, αν και από την φύση σας είστε ντροπαλοί και ντροπαλές, αυτήν την περίοδο δεν θα σας νοιάζει το τι θα ειπωθεί για εσάς. Τουναντίον, θα κάνετε αρκετά πράγματα που θα είναι στα όρια της αιδούς, μόνο και μόνο για να προκαλέσετε τα χρηστά ήθη. 

Εσείς οι Υδροχόοι θα έχετε μπροστά σας μία πολύ δύσκολη περίοδο. Τα νεύρα σας θα δοκιμαστούν, και τα όρια της ευπρέπειας ή της υπομονής, θα ξεπεραστούν.

Το επόμενο διάστημα, η υπομονή σας θα δοκιμαστεί. Υπάρχουν άτομα τα οποία με τον τρόπο τους θα δοκιμάσουν τις αντοχές σας, αλλά ακόμη τουλάχιστον θα διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Από τα μέσα της εβδομάδος όμως, κάθε ίχνος νηφαλιότητας θα πεταχτεί από το παράθυρο. Το αποτέλεσμα είναι να τσακωθείτε με όλα εκείνα τα άτομα που ανήθικα σας επιτίθενται. Μάλιστα δεν θα διστάσετε να ανοίξετε το στόμα σας, που όλοι ξέρουμε πόσο «βόθρος» μπορεί να γίνει. Στην προκειμένη περίπτωση όμως, εσείς έχετε το δίκιο αλλά με την έκφραση του θυμού σας θα βρεθείτε πολύ κοντά στο όριο να το χάσετε. Φροντίστε λοιπόν να διατηρήσετε ένα ψήγμα ευπρέπειας, κυρίως για εσάς τους ίδιους και τις ίδιες.  

Όσο κι αν φανεί παράξενο, τις επόμενες ημέρες θα διώξετε κακήν κακώς άτομα με τα οποία διατηρείτε ερωτικό δεσμό, μόνο και μόνο επειδή βλέπετε ότι ο χαρακτήρας τους δεν είναι καλός. Αυτό που θα διαπιστώσετε, και θα σας κάνει αλγεινή εντύπωση είναι πώς τελικά βρεθήκατε με ένα άτομο το οποίο κρύβει τόσο μίσος μέσα του, και το οποίο το καλύπτει με την σεξουαλικότητά του. Επειδή όμως εσείς είστε άτομα που δεν τα σηκώνουν αυτά, θα θυμώσετε, θα τσακωθείτε και μετά θα το διώξετε! Αργότερα όμως θα τα βάλετε και με τους εαυτούς σας, επειδή επιτρέψατε να συμβεί αυτό που συνέβη. Για αυτό είναι πολύ πιθανόν το επόμενο διάστημα να θελήσετε να μείνετε για λίγο μόνοι ή μόνες σας. 

Εσείς που είστε ελεύθεροι κι ελεύθερες, θα δοκιμάσετε την τύχη σας με μεγαλύτερα και πιο έμπειρα άτομα, κάτι το οποίο είναι σπάνιο για εσάς, καθώς έχετε μία έφεση στους μικρότερους και τις μικρότερες.

 

Μία πολύ έντονα φορτισμένη συναισθηματικά εβδομάδα ξεκινάει για εσάς τους Ιχθύες. Το φορτισμένο κλίμα, και ειδικά το ερωτικό, θα σας κάνει να πετάτε στα σύννεφα και την ίδια στιγμή να νιώθετε τρομακτικό άγχος.

Η εβδομάδα αυτή, ξεκινάει με εσάς να επανέρχεστε δριμύτεροι και δριμύτερες στην αντιμετώπιση των καταστάσεων στις ζωές σας. Φαίνεται πως βρήκατε τον χαμένο δρόμο που ψάχνατε, και το γεγονός αυτός σας δίνει την ελπίδα πως κάτι καλύτερο σας περιμένει μπροστά. Και αυτή είναι η πραγματικότητα για εσάς, καθώς σύντομα θα απολαμβάνετε στον μέγιστο βαθμό τους καρπούς των κόπων σας. 

Επειδή ο συναισθηματικός σας κόσμος θα είναι έντονος, θα είναι πολύ εύκολο να παρεκτραπείτε. Αν δεν προσέξετε, όλος ο κόπος σας θα πάει στον βρόντο επειδή θα υπάρξει ένα άτομο (κυρίως μέσα από την εργασία σας) το οποίο θα σας επηρεάσει σε τέτοιον βαθμό, που μπορεί άνετα να πέσετε θύμα εξαπάτησης. Αν συμβεί αυτό, τότε θα νιώσετε ότι θέλετε η γη να σας καταπιεί. Για αυτό και για ένα διάστημα θα επιλέξετε να εξαφανιστείτε, ώστε να ξεπεράσετε το σκάνδαλο ή επειδή θα τα έχετε βάλει με τους εαυτούς σας λόγω της ευπιστίας σας.

Τουλάχιστον στον έρωτα πραγματικά θα πετάξετε στα σύννεφα. Ο έρωτας δεν θα είναι απλά κάτι φευγαλέο, αλλά μία υπέροχη υπόθεση που θα κρατήσει καιρό. Αυτός θα είναι ο λόγος που για καιρό μπροστά σας θα μπορέσετε να εκδηλώσετε την παθιασμένη φύση σας. Μην απορρήσετε λοιπόν εάν διαπιστώσετε ότι έχετε στραμμένα επάνω σας τα μάτια του κόσμου. Η λάμψη σας θα είναι τέτοια, που θα κερδίζετε τις καρδιές των ανθρώπων με χαρακτηριστική άνεση. 


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan