Διανύουμε το τελευταίο δεκαήμερο του Νοεμβρίου, και ήρθε η ώρα να δούμε πώς θα κινηθεί η νέα εβδομάδα. Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, από τον Άγγελο Πέτσιο.

Μία πολύ έντονη εβδομάδα περιμένει εσάς τους Κριούς, και ανάλογα με την διαχείριση που θα κάνετε θα έχει θετικά ή αρνητικά αποτελέσματα.

Τα θέματα που θα σας απασχολήσουν, είναι πρωτίστως τα επαγγελματικά και δευτερευόντως η δημόσια εικόνα σας. Στα επαγγελματικά σας, η κρίση και οι δυσκολίες που υπάρχουν, προκαλούν προβλήματα στις σχέσεις σας με τους συνεργάτες, με τον κόσμο που έρχεστε σε επαφή, ακόμη και με τον ή την σύντροφό σας. Υπό φυσιολογικές συνθήκες εσείς θα θυμώνατε με όλα αυτά που σας συμβαίνουν, και κάποιοι ή κάποιες από εσάς θα το κάνουν. Όσοι και όσες χάσετε την ψυχραιμία σας, να ξέρετε πως θα κάνετε μεγάλη ζημιά στην δημόσια εικόνα σας. Πέρα από τα επαγγελματικά, το να δείχνετε ότι είστε κύριοι του εαυτού σας είναι το σημαντικότερο από όλα, διότι σε εσάς βλέπουν τον αρχηγό που θα τους καθοδηγήσει. Φανταστείτε λοιπόν τι θα συμβεί όταν σας δουν να χάνετε την ψυχραιμία σας και να επιτίθεστε επί δικαίων και αδίκων. Αν από την άλλη διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, τότε θα δείτε πως όλα αυτά που έχετε στο μυαλό σας (επιθυμίες, όνειρα), μπορούν να πραγματοποιηθούν επειδή είτε θα έχετε την βοήθεια των Άλλων, είτε θα μπορέσετε να τους πείσετε ότι ακολουθώντας σας θα έχουν και αυτοί οφέλη, ότι το δικό σας καλό είναι και το δικό τους.

Στον ερωτικό τομέα, αν σταματήσετε να δίνετε έμφαση στις προσωπικές σας ανάγκες και μόνο σε αυτές, τότε θα δείτε ότι τα άτομα που σας ενδιαφέρουν ή το άτομο που έχετε ήδη δίπλα σας, θα θελήσουν να σας δώσουν τα πάντα, και μάλιστα στο κρεβάτι δεν θα κάνουν εκπτώσεις. Δείξτε λοιπόν ενδιαφέρον για τις ανάγκες των άλλων, και θα κερδίσετε πολλά περισσότερα από το να απαιτείτε να σας δίνουν οι άλλοι. Στην περίπτωση που θα γίνετε επιθετικοί και επιθετικές, δεν αποκλείεται να σας διώξουν μετά από τρικούβερτο καυγά.        

Μία καλή εβδομάδα περιμένει εσάς τους Ταύρους! Το μυαλό σας θα βρίσκεται στις σχέσεις σας με τους άλλους, είτε αυτές είναι προσωπικές είτε επαγγελματικές. Σημασία πάντως θα έχει για εσάς να νιώσετε συναισθηματική πληρότητα, κάτι το οποίο εύκολα λέγεται και δύσκολα γίνεται.

Εδώ και λίγες εβδομάδες, έχετε εύνοια στις σχέσεις σας με τους άλλους, κυρίως με τις ερωτικές και δευτερευόντως με τις επαγγελματικές. Στον έρωτα, μετά από ένα διάστημα πάλης ανάμεσα σε εσάς και στα άτομα που σας ενδιαφέρουν, επιτέλους μπορείτε τώρα να εστιάσετε στο βασικό κομμάτι, στην συναισθηματική πληρότητα. Όμως για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να σταματήσετε να σκέφτεστε τι θα πει ο κόσμος και να αρχίσετε να σκέφτεστε τί θέλετε εσείς. Η υπομονή και η εγκράτεια είναι καλές, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις είναι ανασταλτικές. Αυτό συμβαίνει τώρα. Επειδή το πάθος στις ζωές σας έρχεται με την μορφή ενός ατόμου που, είτε πρεσβεύει τις ίδιες αρχές με εσάς, είτε έρχεται από το εξωτερικό, είτε στον χώρο που σπουδάζετε, θα πρέπει να είστε έτοιμοι κι έτοιμες να ανοίξετε την πόρτα. Αυτή είναι μία ευκαιρία που δεν θα πρέπει να την χάσετε, επειδή πεισματικά εμμένετε σε έναν τρόπο σκέψεως που δεν είναι πάντα και ο καλύτερος. Για αυτό ελλοχεύει ο κίνδυνος να πληγωθείτε και να απογοητευτείτε, επειδή ακριβώς δεν ανταποκρίνεστε στις ευκαιρίες που σας δίνονται, με την ταχύτητα που θα πρέπει να επιδεικνύετε σε αυτές τις περιπτώσεις.

Στις επαγγελματικές σας σχέσεις θα πρέπει να δείξετε ετοιμότητα, διότι τα πάντα προβλέπονται να έχουν θετική εξέλιξη, αρκεί να μπορέσετε να διατηρήσετε τον ψυχισμό σας υπό έλεγχο. Φαίνεται, πως το Σύμπαν σας δίνει την ευκαιρία να μεγαλουργήσετε, με την προϋπόθεση ότι θα ακούσετε το ένστικτό σας, και όχι να πέσετε θύματα των ολοένα και περισσοτέρων σας επιθυμιών, οι οποίες μπορούν να φθάσουν σε σημείο που να μην καλύπτονται με τίποτα, κι έτσι να κάνετε ζημιά στην δημόσια εικόνα σας.

Μία πάρα πολύ καλή εβδομάδα θα έχετε εσείς οι Δίδυμοι όσον αφορά τις σχέσεις σας, είτε αυτές είναι προσωπικές είτε είναι επαγγελματικές. Μάλιστα, κάποιοι από τους ανθρώπους με τους οποίους έρχεστε σε επαφή, θα σας βοηθήσουν είτε να κάνετε μία πολύ έντονη ερωτική σχέση είτε θα σας βοηθήσουν να κάνετε επιτυχημένα ανοίγματα.

Οι επαγγελματικές σας σχέσεις και οι συνεργασίες σας αυτό το διάστημα, είναι πολύ θετικές ως προς το γεγονός ότι σας βοηθούν να αναπτυχθείτε. Καθώς αυτήν την περίοδο μπορείτε να αφουγκρασθείτε τα θέλω του κόσμου, μπορείτε να καλύψετε τις ανάγκες τους, κάτι το οποίο σας ανοίγει ευκαιρίες να κάνετε καινούριες συνεργασίες, να υπογράψετε συμβόλαια, να κάνετε ανοίγματα στην εργασία σας, να κάνετε οποιαδήποτε πώληση, να κερδίσετε τον ανταγωνισμό, να πετύχετε σε οποιονδήποτε τομέα, χάρη στις επικοινωνιακές σας ικανότητες! Με λίγα λόγια, τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο για εσάς, καθώς ό,τι κι αν κάνετε θα έχει την αποδοχή των άλλων και την βοήθειά τους εκεί που την χρειάζεστε.

Στις προσωπικές σας σχέσεις, το γεγονός ότι με κάποιον τρόπο μπορείτε να καταλάβετε τα συναισθήματα των συντρόφων σας ή των ανθρώπων που σας ενδιαφέρουν, ή ακόμη και το γεγονός ότι μπορείτε κι εσείς να μιλήσετε για τα συναισθήματά σας, σας βοηθά να κερδίσετε τις καρδιές όλου του κόσμου. Ο αθώος και γεμάτος θετική ενέργεια τρόπος σας, πραγματικά διαλύει κάθε αμφιβολία που μπορεί να έχει κάποιος για εσάς, για αυτό άλλωστε αν είστε ελεύθεροι κι ελεύθερες αυτό το διάστημα σας περιμένει πολύ σεξ, ενώ αν είστε δεσμευμένοι ή δεσμευμένες ίσως αποκτήσετε ένα παιδί ή, πολύ πιο απλά, μπορεί κάνετε πολύ ενδιαφέρουσα και θερμή την σεξουαλική σας ζωή!

Μία πολύ καλή εβδομάδα ξεκινά για εσάς τους Καρκίνους! Η καλή σας διάθεση σε συνδυασμό με την ευκολία εκφράσεως, θα σας βοηθήσουν να νιώσετε ένα συναίσθημα που δύσκολα νιώθετε, και αυτό είναι η αισιοδοξία!

Οι ανατροπές που συμβαίνουν στην εργασία σας δεν είναι τόσο ριζικές όπως φοβάστε ότι είναι. Στην πραγματικότητα, από αυτές τις αλλαγές ή τα απρόοπτα, εσείς δεν χάνετε. Για αυτό άλλωστε και σταδιακά θα επανέρχεται η χαμένη σας ισορροπία. Χάρη σε αυτήν, ο εσωτερικός σας κόσμος θα επανέλθει στην φυσιολογική του γαλήνη, κι έτσι θα νιώσετε αισιόδοξοι κι αισιόδοξες για το μέλλον. Μάλιστα, από ό,τι φαίνεται, σύντομα θα έχετε νέα, είτε από την εργασία σας, είτε από κάποια δημόσια υπηρεσία, είτε ακόμη και από δικαστικές υποθέσεις σας που εκκρεμούν, τα οποία είναι ευχάριστα, και τα οποία σας λύνουν τα χέρια, τόσο από θέματα εργασίας, όσο προσωπικά ή οικογενειακά προβλήματα. Επιπλέον, αν αυτήν την περίοδο ετοιμάζεστε να κάνετε ένα οικονομικό άνοιγμα ή να κάνετε μία συνεργασία για μία νέα επιχείρηση, να ξέρετε πως θα είναι επιτυχημένο, και με αυτόν τον τρόπο θα εξασφαλίσετε το οικονομικό σας μέλλον.

Στον έρωτα, τα πράγματα είναι λίγο περίεργα αλλά όχι άσχημα. Αυτό που συμβαίνει εδώ και καιρό με την ερωτική σας ζωή, η οποία είναι πλούσια και γεμάτη συγκινήσεις, είναι πως σας έχει κάνει να χάσετε το μέτρο. Δεν είναι κακό να νιώθετε τον έρωτα στον βαθμό που τον νιώθετε, απλά, θα πρέπει να έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας, όχι μόνο να δίνετε αλλά και να παίρνετε. Μόνο τότε θα νιώσετε την σιγουριά ότι τίποτα κακό δεν πρόκειται να συμβεί και ότι όλα θα πάνε από το καλό στο καλύτερο!

Μία πολύ καλή εβδομάδα περιμένει εσάς τους Λέοντες καθώς τα προβλήματα που αντιμετωπίσατε το τελευταίο διάστημα τελειώνουν και σύντομα θα ασχοληθείτε με ευχάριστα πράγματα!

Η εβδομάδα αυτή, ξεκινάει και τελειώνει με εσάς να κάνετε απολογισμό για όλα εκείνα που σας προβλημάτισαν, σας φόβισαν, σας ενόχλησαν. Τώρα όμως αντιλαμβάνεστε πως όλα αυτά είναι για να σας κάνουν να πετάξετε από επάνω σας τα βάρη του παρελθόντος, και να θυμηθείτε πως πίσω από κάθε δοκιμασία κρύβεται ένα μάθημα. Αυτό το μάθημα είναι πως πρέπει να γίνετε ο στυλοβάτης της οικογενείας σας, και όλων όσων αγαπάτε. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει απλά να είστε έτοιμοι κι έτοιμες να αποδεχθείτε τις ευθύνες σας. Όσο και να σας φανεί παράξενο, η αποδοχή τους, θα σας βοηθήσει να κάνετε πιο σίγουρα και πιο δημιουργικά βήματα!

Ο έρωτας αυτό το διάστημα παίζει σημαντικό ρόλο στις ζωές σας, αλλά με διαφορετικό τρόπο για τα τρία δεκαήμερα του ζωδίου σας.

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο, το παράνομο πάθος ή ο έρωτας που έχετε για ένα άτομο από το παρελθόν, σας κάνει να νιώθετε πραγματικά υπέροχα. Κάθε στιγμή που περνάει, νιώθετε πως αυτό είναι που θέλετε, και θα κάνετε τα πάντα προκειμένου να μείνει έτσι η κατάσταση.

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο, ο έρωτας είναι για εσάς μία υπόθεση επικοινωνίας. Το παιγνίδι αυτό θα το παίξετε με πολλά άτομα, και για αυτό οι εραστές ή οι ερωμένες θα διαδέχονται ο ένας τον άλλον.

Για εσάς του τρίτου δεκαημέρου, ο έρωτας είναι μία πολύ σοβαρή υπόθεση. Παρ΄ όλα αυτά, αν βρεθεί το άτομο εκείνο που θα σας εμπνέει, θα ξεχάσετε τα πάντα και θα προσπαθήσετε να ζήσετε την στιγμή!

Εσείς οι Παρθένοι θα έχετε μία καλή εβδομάδα μπροστά σας, η οποία θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τυχόν απώλειες σε θέματα σχέσεων.

Η εβδομάδα αυτή, ξεκινάει με εσάς να ευλογείτε τον Θεό για τα όσα καλά σας έχει δώσει, κυρίως για την οικογένειά σας. Τα ευχάριστα νέα που έρχονται σύντομα, θα σας βοηθήσουν να ανατρέψετε μία περίοδο κακοδαιμονίας και να ξεκινήσετε μία περίοδο όπου όλα θα είναι καινούρια! Βέβαια, αυτή η μετάβαση δεν θα γίνει σύντομα, αλλά σταδιακά θα προσαρμόζεστε στα νέα δεδομένα.

Όμως, το παρελθόν δεν πρόκειται να σας αφήσει σε ησυχία. Ένα άτομο ή χρέη, είναι τα χαρακτηριστικά προβλήματα που σας ταλαιπωρούν πάντα. Για να τα αντιμετωπίσετε, θα πρέπει να έχετε πίστη στις δυνάμεις σας, να είστε αισιόδοξοι και αισιόδοξες, να ζητήσετε βοήθεια αν χρειαστεί από τα αγαπημένα σας πρόσωπα, και προπάντων, να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας στις προκλήσεις που θα βρεθούν μπροστά σας. Και μην ανησυχείτε, με καλή διάθεση μπορείτε να τα βάλετε με όλους και με όλα!

Στην περίπτωση που έχετε πρόβλημα με κάποιο πρόσωπο με το οποίο διατηρείτε ή διατηρούσατε δεσμό, θα πρέπει να κάνετε όλα εκείνα τα βήματα που θα σας απεγκλωβίσουν από εκείνο. Αρκετά δώσατε πια! Τώρα είναι περίοδος που πρέπει να κοιτάξετε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τον έρωτα με άτομα που δεν είναι προβληματικά, και που θέλουν να είναι μαζί σας. Αν δεν κάνετε κάτι αυτήν την περίοδο, θα έχετε όλον τον χρόνο δικό σας για να ηρεμήσετε. Χρησιμοποιείστε τις ημέρες αυτές για να αδειάσει το κεφάλι σας από την αρνητική ενέργεια, και σκεφθείτε τί θα είναι το ιδανικό για εσάς στο μέλλον. Και όταν έλθει η ώρα εκείνη, κυνηγήστε το!

Μία αρκετά έντονη εβδομάδα περιμένει εσάς τους Ζυγούς, στην οποία οι πράξεις σας θα έχουν αντίκτυπο τόσο σε έναν ευρύ αριθμό ατόμων, όσο και στον ίδιο σας τον εαυτό, καθώς θα βρεθείτε σε ένα κομβικό σημείο στις ζωές σας.

 Το επόμενο διάστημα, θα βρεθείτε σε ένα δίλημμα. Αυτό το δίλημμα αφορά το τι θέλετε να κάνετε με τις ζωές σας. Το μέλλον σας λέει πως αν θέλετε να είναι εποικοδομητικό, θα πρέπει να παλέψετε για αυτό. Οι επιθυμίες μπορούν να γίνουν πράξη μόνο αν είστε διατεθειμένοι και διατεθειμένες να παλέψετε για αυτό. Τίποτα δεν πρόκειται να σας χαριστεί, για αυτό πάρτε τα μέτρα σας. Στην παρούσα φάση όμως, δεν θέλετε να παλέψετε. Για κάποιον λόγο δειλιάζετε να κάνετε αυτό που πρέπει, αν και την δειλία σας θα βρείτε έναν τρόπο να την μασκαρέψετε ως μία γενναία υποχώρηση. Επί της ουσίας, αυτό που θέλετε εσείς είναι να μείνετε σε αυτά που ήδη γνωρίζετε, κάτι το οποίο δεν είναι κακό αλλά δεν σας εξελίσσει ως ανθρώπους.

 Το κακό όμως είναι πως δεν είστε μόνοι σε αυτήν την ζωή. Είτε έμμεσα είτε άμεσα, οι αποφάσεις σας θα έχουν αντίκτυπο και στους ανθρώπους που βρίσκονται στις ζωές σας ή που έρχεστε σε επαφή. Αντιλαμβάνεστε λοιπόν, πως ο κόσμος περιμένει από εσάς να δείξετε θάρρος, κάτι το οποίο δεν έχετε.  Το μόνο που θα καταφέρετε εν τέλει είναι να αποδείξετε για άλλη μία φορά ότι μόνοι και μόνες δεν μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα.

 Στον ερωτικό τομέα πάντως, τα πράγματα είναι πολύ έντονα. Το γεγονός ότι αυτήν την περίοδο δεν έχετε ηθικές αναστολές, και ότι θέλετε να γευθείτε ό,τι έχει να προσφέρει σε εσάς το σεξ, θα κάνετε τα πάντα είτε με καινούρια άτομα είτε με παλιά. Το μόνο πράγμα που θα σας ενδιαφέρει, είναι να είναι καλοί εραστές ή καλές ερωμένες.  

Μία πολύ έντονα ερωτική εβδομάδα ξεκινά για εσάς τους Σκορπιούς. Το μόνο κακό είναι πως οι ερωτικές σας επιλογές θα κάνουν κακό τόσο στην δημόσια εικόνα σας όσο και σε ανθρώπους με τους οποίους έχετε κοινή πορεία.

 Ο έρωτας αυτές τις ημέρες θα φθάσει στην κορύφωσή του, με αποτέλεσμα να ξεχάσετε οτιδήποτε άλλο. Όμως ο έρωτας αυτός έχει παρενέργειες. Το άτομο που τόσο επιθυμείτε και για το οποίο θα κάνετε τα πάντα προκειμένου να μην το χάσετε, δεν είναι τόσο αληθινό απέναντί σας. Ναι, το σεξ μαζί του μπορεί να είναι απίθανο και να σας προκαλεί αφάνταστα δυνατά συναισθήματα, και μπορεί το άτομο εκείνο να σας δώσει τα ίδια ή και περισσότερα, αλλά, αυτά που θα σας δώσει, είναι αμιγώς σεξουαλικά. Αν κάνετε το λάθος και πιέσετε τις καταστάσεις προκειμένου να είστε μαζί «για πάντα», τότε θα δείτε τον εραστή ή την ερωμένη σας να κάνει μεταβολή και να σας εγκαταλείπει. Οπότε, εσείς που είστε ελεύθεροι κι ελεύθερες, δεν θα έχετε ιδιαίτερο πρόβλημα πέρα από μία απογοήτευση. Το σημαντικό πρόβλημα θα το έχετε εσείς που είστε δεσμευμένοι ή δεσμευμένες, ή, που έχετε μπλέξει με άτομο που διατηρεί σταθερό δεσμό. Σε αυτήν την περίπτωση, κι ενώ εσείς είστε έτοιμοι κι έτοιμες να κάνετε τεράστια άλματα, το άτομο που έχετε στο κρεββάτι σας, θέλει μόνο το σεξ. Προσέξτε λοιπόν, διότι με την συμπεριφορά σας μπορείτε άνετα να εκτεθείτε και να μπλέξετε σε μία κατάσταση που κανείς σας δεν θέλει. Οπότε, καλό θα ήταν πριν κάνετε οτιδήποτε, να βεβαιωθείτε ότι το ταίρι σας θέλει και κάτι παραπάνω από απλό σεξ.

Ειδικά εσείς που είστε γεννημένοι και γεννημένες στο δεύτερο δεκαήμερο, θα κάνετε πράγματα που ναι μεν είναι στην ιδιοσυγκρασία σας, αλλά δεν δεν αρμόζουν στην δημόσια εικόνα σας. Οι δημόσιοι καυγάδες με το ταίρι σας, οι σκηνές ζηλοτυπίες, ακόμη και η βία, μπορεί σε εσάς να ανεβάζουν την λίμπιντο, στους περισσότερους όμως δεν αρέσουν καθόλου. Για αυτό μην απορήσετε εάν γίνετε στόχος κουτσομπολιού.

Μία περίεργη αλλά καλή εβδομάδα περιμένει εσάς τους Τοξότες! Φαίνεται πως τα μαθήματα του Σύμπαντος γίνονται αποδεκτά από εσάς, κάτι που σημαίνει ότι επιτέλους ωριμάζετε!

 Όπως έχουμε τονίσει εδώ και καιρό, αυτός ο χρόνος είναι ένα ταξείδι στον εσώτερο εαυτό σας, και οι δυσκολίες που μπορεί να έχετε, σας κάνουν πιο δυνατούς, πιο σοβαρούς και πιο ώριμους. Αυτήν την εβδομάδα, δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο μάθημα, αλλά είναι μία πολύ γερή επανάληψη όλων αυτών που ήδη έχετε περάσει. Επειδή σας αρέσουν τα μαθήματα, αλλά όχι οι δυσκολίες, θα ζοριστείτε λίγο, όχι όμως τόσο ώστε να σταματήσετε αυτό που έχετε ήδη ξεκινήσει. Η κρισιμότητα αυτού που θα περάσετε, έγκειται στο γεγονός ότι λόγω της ανωριμότητάς σας δεν έχετε φθάσει στο επίπεδο που χρειάζεται, ώστε να αποδεχθείτε στο 100% τα μαθήματα αυτά. Για αυτό, και για καλή σας τύχη, θα υπάρξει βοήθεια από την οικογένειά σας ή από τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μαζί θα μπορέσετε να μείνετε στον δρόμο που έχει χαράξει το Σύμπαν για εσάς.

 Ένα ευχάριστο γεγονός από την οικογένειά σας, θα σας αναγκάσει να σοβαρευτείτε και να ωριμάσετε πιο γρήγορα. Η δυσκολία όμως θα είναι στο γεγονός ότι ενώ θα δώσετε όλη την αγάπη και την στοργή σας, δεν θα μπορέσετε να δώσετε υλικά αγαθά, επειδή καλώς ή κακώς έχετε φροντίσει να μην έχετε αποθεματικό, κυρίως σε χρήματα. Αυτό θα είναι και το μάθημά σας, να μάθετε να έχετε χρήματα στην άκρη για κάθε ευχάριστη ή δυσάρεστη κατάσταση.

Στον έρωτα τα πράγματα δεν είναι τόσο καλά για εσάς. Το άτομο που σας ενδιαφέρει, δεν ανταποκρίνεται στο φλερτ σας, κάτι το οποίο θα σας ενοχλήσει βαθύτατα. Επίσης, υπάρχει πολύ σοβαρό το ενδεχόμενο του χωρισμού, από τον οποίον όμως θα βγείτε αλώβητοι κι αλώβητες.

 

Εσείς οι Αιγόκεροι θα έχετε μία περίεργη εβδομάδα. Το βασικό θέμα που θα σας απασχολήσει, είναι το μέλλον σας, ενώ ένα δεύτερο θέμα θα είναι νέα που έλθουν από τον εργασιακό κι επαγγελματικό σας χώρο.

 Τα νέα που έρχονται από τον εργασιακό ή τον επαγγελματικό σας χώρο, είναι πολύ ευχάριστα, και μάλιστα φαίνεται να σας ανακοινώνουν αυτό που πάντα επιζητούσατε, την αναγνώριση ή προαγωγή σας, κάτι που το περιμένατε καθώς έχετε εργασθεί πάρα πολύ για αυτό. Το πρόβλημα είναι πως άπαξ και γίνει αυτό, εσείς για κάποιον λόγο θα νιώσετε ότι δεν έχετε άλλη φιλοδοξία να κατακτήσετε και για αυτό θα νιώσετε μία στεναχώρια. Στην πραγματικότητα όμως, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Αυτό που συμβαίνει τώρα, είναι το μεγάλο διάλειμμα που χρειάζεστε, ώστε να μυαλό σας να καθαρίσει από όλα όσα έχετε συσσωρευμένα μέσα σας. Το επόμενο βήμα που θέλετε να κάνετε θα αργήσει λίγο, αλλά όταν θα το κάνετε, θα είναι μία αφετηρία για εντελώς καινούριες φιλοδοξίες κι επιθυμίες. Οπότε, πραγματικά, δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε, οπότε αφήστε τα πράγματα να εξελιχθούν από μόνα τους.

 Οικονομικά, σαφώς και δεν είστε στην καλύτερη δυνατή φάση της ζωής σας. Όμως, μέσα στις επόμενες ημέρες θα λάβετε κάποια χρήματα που σας οφείλονται, οπότε και θα πάρετε μία μεγάλη ανάσα.

 Στον ερωτικό τομέα τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα, καθώς σεξουαλικά είστε πολύ ενεργοί κι ενεργές αυτό το διάστημα. Προσέξτε όμως, διότι μπορεί να μπλέξετε με άτομα που σας θέλουν μόνο για σεξ, ή να φύγετε τρέχοντας από μία σχέση επειδή θα σας πουν ότι σας αγαπούν.

 Για εσάς τους Υδροχόους ξεκινάει μία περίοδος με εντάσεις, κατά τις οποίες θα κάνετε ένα γερό ξεκαθάρισμα.

 Οι επόμενες ημέρες θα σας φέρουν ενώπιον ανθρώπων που δεν έχουν κανένα ηθικό ενδοιασμό στο να σας προκαλούν προβλήματα, την ώρα που εσείς θέλετε να προστατεύσετε τα ανοίγματα που έχετε κάνει. Στην προκειμένη περίπτωση, εσείς θα πρέπει να προσέξετε πως εκφράζετε τις αντιρρήσεις σας, διότι ο εγωισμός σας θα σας κάνει να ξεφύγετε από τα όρια της ευπρέπειας και να καταλήξετε να χάνετε το δίκιο σας. Αυτό που πρέπει να κάνετε, είναι να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να μην δώσετε αφορμές.

 Το γεγονός αυτό θα σας βοηθήσει να καταλάβετε ότι ήλθε ο καιρός για ξεκαθαρίσματα. Πρέπει να το πάρετε απόφαση, κάποια πράγματα δεν μπορούν να γίνουν όσο είστε μέσα σε ένα πλαίσιο. Το προσπαθήσατε αλλά είδατε ότι δεν σας βγήκε. Το Σύμπαν, σας βοηθά να κάνετε ανεξάρτητα τις κινήσεις που θέλετε να κάνετε, να πείτε αυτά που είναι να πείτε, και να κόψετε οποιαδήποτε επαφή με αρνητικούς ανθρώπους. Όλα όσα γίνουν, θα πρέπει να γίνουν με νηφαλιότητα.  

Στον έρωτα πραγματικά έχετε εύνοια! Η χαρούμενη και αισιόδοξη διάθεση που έχετε αυτό το διάστημα σας δίνει πολλές ευκαιρίες να βρείτε το τέλειο ταίρι ανάμεσα στον φιλικό σας κύκλο ή μέσω ενός φίλου ή ακόμα και μέσα από την εργασία σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πείτε ναι στις προτάσεις που θα σας γίνουν!

 Μία καταπληκτική εβδομάδα περιμένει εσάς τους Ιχθύες καθώς μετά από πολύ καιρό, οι δοκιμασίες αφήνουν την θέση τους στην χαρά!


Σιγά σιγά φαίνεται πως βρίσκετε τον δρόμο που είχατε χάσει, και αντιλαμβάνεστε ότι το μόνο που είχατε να κάνετε είναι να δείξετε πίστη! Τα σταυροδρόμια είναι πολλά και οδηγούν σε πολλές κατευθύνσεις. Όμως, η αγάπη, ο έρωτας, η διάθεση για προσφορά, αξίες τις οποίες πιστεύετε βαθύτατα, θα σας οδηγήσουν εκεί που πρόκειται να είστε ευτυχισμένοι κι ευτυχισμένες. Ήδη πήρατε μία μικρή γεύση για το τί σύντομα θα ακολουθήσει. Σύντομα ο αληθινός δρόμος που πρέπει να ακολουθήσετε θα σας ανοιχθεί, αλλά για αυτό θα πρέπει να κάνετε λίγη υπομονή ακόμη.


Ο έρωτας είναι το δυνατό σημείο της εβδομάδος. Το άτομο με το οποίο είστε μαζί ή που γνωρίσατε πρόσφατα, θα σας κάνει να νιώσετε τόσο ποθητοί και ποθητές που θα νομίσετε ότι σας κοροϊδεύει. Βέβαια κάτι τέτοιο δεν ευσταθεί διότι πραγματικά αυτές τις ημέρες λάμπετε. Το σεξ είναι απόλαυση και ένωση με το άλλο άτομο, οπότε αντιλαμβάνεστε γιατί νιώθετε τόσο δυνατά συναισθήματα! Θα πρέπει όμως να προσέξετε να μην αρχίσετε να ζητάτε από το άλλο άτομο όρκους αιώνιας πίστης, διότι τότε θα τον ή την φοβήσετε, και τότε είναι που θα σας φύγει.


Επίσης, αυτό το διάστημα είστε αρκετά τυχεροί και τυχερές. Σύντομα θα έχετε πολύ ευχάριστα νέα από τον χώρο της εργασίας σας ή από τα επαγγελματικά σας ανοίγματα, τα οποία θα σας βάλουν και πάλι σε τροχιά εγρήγορσης, καθώς με τις καθυστερήσεις ή την αβεβαιότητα είχατε χαλαρώσει επικίνδυνα. Εμπρός λοιπόν, όταν έλθει η ώρα μην διστάσετε, ριχθείτε με κέφι στην δουλειά!


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan