Οι εβδομαδιαίες μας προβλέψεις είναι εδώ! Μπορείτε επίσης να τις παρακολουθήσετε και στο You-Tube ακολουθώντας αυτόν τον σύνδεσμο.

Μεικτή σε συναισθήματα θα είναι η καινούρια εβδομάδα για εσάς τους Κριούς. Σύντομα θα αντιμετωπίσετε θέματα και ανθρώπους από το παρελθόν, όμως το παρόν είναι ασύμβατο με το παρελθοντικό σκηνικό που στήνετε στις ζωές σας.

 

Το παρόν είναι για εσάς μία δύσκολη περίοδος, καθότι έρχεστε σε επαφή, κυρίως επαγγελματικά και δευτερευόντως κοινωνικά, με άτομα που η ζωή τους είναι γκρεμισμένη ή γκρεμίζεται. Αυτή η μιζέρια του τώρα, θα σας κάνει να θέλετε να επιστρέψετε στο παρελθόν, και μάλιστα στις πιο ευχάριστες στιγμές σας. Για αυτό άλλωστε θα νιώσετε την ανάγκη να βρεθείτε με ανθρώπους που έχετε καιρό να δείτε, είτε αυτοί είναι φίλοι είτε είναι πρώην εραστές ή ερωμένες. Στην πραγματικότητα αυτό που θέλετε να κάνετε, είναι να δείξετε ότι η ζωή σας δεν έχει επηρεαστεί από αυτά που συμβαίνουν δίπλα μας και ότι εσείς μια χαρά είστε, κάτι που στην πραγματικότητα δεν ισχύει. Είναι σαν να πηγαίνετε σε εορτές πρώην συμμαθητών, να φοράτε τα ρούχα εκείνης της περιόδου και να λέτε τι υπέροχη που είναι η ζωή σας και ότι όλα πήγαν όπως ακριβώς τα θέλατε, κάτι και που δεν ισχύει αφού η ζωή μας αλλάζει με τις δυσκολίες και την αλλαγή κατευθύνσεων. Αν μη τι άλλο, θα δείχνετε ψεύτικοι και ψεύτικες.

 

Αντ’ αυτού επιλέξτε κάτι άλλο. Δοκιμάστε να βρείτε και πάλι τους εαυτούς σας, βρίσκοντας την δύναμη να ξεκινήσετε ασχολίες που είχατε σταματήσει λόγω ελλείψεως χρόνου ή επειδή απλά βαρεθήκατε. Μέσα από αυτήν την επανεκκίνηση, θα βρείτε την χαμένη σας διάθεση για αγώνα και θα έλθετε σε επαφή με ενδιαφέροντα άτομα.

 

Αν πάλι θέλετε να ζήσετε τον έρωτα, είναι καιρός να αφήσετε το παρελθόν και τις κακές εμπειρίες, και να περάσετε σε κάτι καινούριο!

 

 

Μία πολύ έντονα ερωτική εβδομάδα ξεκινάει για εσάς τους Ταύρους! Φαίνεται μάλιστα, ότι οι περιπέτειες που θα ζήσετε θα είναι ικανές να σας συνεπάρουν τόσο, που θα αναρωτηθείτε εάν κάνετε καλά ή όχι! Το σίγουρο είναι πως οι ημέρες μπροστά σας, θα είναι αρκετά τυχερές όσον αφορά στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας.

 

Στο θέμα των συνεργασιών, τα άτομα που έχετε εμπιστευθεί, θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπους. Οι επεκτατικές τους ικανότητες, σε συνδυασμό με το ένστικτό σας, σας οδηγούν στο να βγάλετε πολλά χρήματα ή να επιστρέψετε στην κερδοφορία. Οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες και ίσως να γκρινιάξετε επειδή δεν θα προλαβαίνετε να οργανώσετε όπως εσείς επιθυμείτε το άνοιγμα που κάνετε. Για αυτό, καλό θα ήταν να αφήσετε την πρωτοβουλία στο άλλο άτομο διότι ξέρει καλύτερα από εσάς πώς να διαχειριστεί την περίοδο αυτή.

 

Στο θέμα των σχέσεων, η τύχη είναι με το μέρος σας, διότι τα άτομα που θα έχετε δίπλα σας αυτό το διάστημα, θα σας παρέχουν τα πάντα, από βόλτες μέχρι συναισθηματική κάλυψη. Το σημαντικότερο όμως είναι, πως η σεξουαλική σας ζωή με αυτά τα άτομα πραγματικά θα φθάσει στην κορύφωση. Αυτός θα είναι και ο λόγος που θα «δαγκωθείτε». Γιατί αυτό; Αυτό θα συμβεί επειδή όταν εμπλέκεται το σεξ με το συναίσθημα, εσείς χάνετε τον έλεγχο. Όμως, η περίοδος αυτή είναι τόσο μαγευτική, που κάθε είδους αναστολή θα μείνει στο πίσω μέρος του μυαλού σας!

 

Το ίδιο θα συμβεί και με εσάς που είστε δεσμευμένοι και δεσμευμένες. Η ερωτική σας ζωή θα είναι τόσο έντονη, που θα πιστέψετε ότι κάτι δεν πάει καλά. Πραγματικά, κάντε κάτι να χαλαρώσετε διότι θα χάσετε αυτό το υπέροχο σκηνικό που έχει στηθεί για εσάς!

 

 

Κι εσείς οι Δίδυμοι θα έχετε μία υπέροχη εβδομάδα όσον αφορά τις ερωτικές σας σχέσεις! Μάλιστα, η αναζωογονημένη σας διάθεση, θα σας βοηθήσει να, λύσετε προβλήματα που υπήρχαν μέσα σας, αναφορικά με τα άτομα που επιλέγατε, και, κυρίως να λύσετε προβλήματα που υπάρχουν στον γάμο σας.

Ο έρωτας, φαίνεται πως διαπερνά κάθε πτυχή της προσωπικότητάς σας, και το μόνο που θέλετε είναι να ζήσετε στον μέγιστο βαθμό αυτήν την ανάταση της διαθέσεώς σας, κάτι το οποίο θα γίνει, και θα κρατήσει τουλάχιστον και την επόμενη εβδομάδα. Με αυτόν τον τρόπο, θα νιώσετε ότι θέλετε να ξεφύγετε από την μιζέρια, και να πάρετε τον ή την σύντροφό σας, ή το καινούριο άτομο που πρόκειται σύντομα να συναντήσετε, και να κάνετε μαζί κάθε τρέλλα! Έτσι η ζωή σας θα αποκτήσει ενέργεια και σκοπό!

 

Παράλληλα, η ανεβασμένη σας διάθεση, θα σας φέρει σε επαφή με πληγές του παρελθόντος, οι οποίες έχουν «στοιχειώσει» τις επιλογές σας, αναφορικά με τους ή τις συντρόφους σας. Πρέπει να καταλάβετε, ότι η αγάπη πάντα υπάρχει προς το πρόσωπό σας, αλλά οι επιπόλαιες επιλογές σας είναι αυτές που τελικά σας πλήγωσαν. Για αυτό, δείτε τις ημέρες αυτές ως μία ευκαιρία να κοιτάξετε τον καθρέπτη και να συμφωνήσετε με τους εαυτούς σας, πως δεν θα επαναλάβετε τα ίδια λάθη. Αν μη τι άλλω, οι ενήλικες σχέσεις είναι πιο ενδιαφέρουσες από τα επιπόλαια φλερτ.

 

Το ίδιο ισχύει και για εσάς που είστε παντρεμένοι και παντρεμένες. Ανανεώνοντας την ερωτική σας ζωή με τον ή την σύντροφό σας, θα μπορέσετε να νιώσετε ξανά πόσο θέλει ο ένας τον άλλο, και ότι μπορείτε να ξεπεράσετε ό,τι σας πλήγωσε στο παρελθόν.

 

Μεικτή σε συναισθήματα θα είναι η καινούρια εβδομάδα για εσάς τους Καρκίνους. Ακριβώς επειδή το χαρακτηριστικό της γνώρισμα θα είναι η μεταβλητότητα των καταστάσεων και των συναισθημάτων, θα πρέπει να βάλετε προτεραιότητες, και να μην τα αφήσετε να σας αγχώσουν.

Εσείς που διατηρείτε σταθερό δεσμό, θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε την αναθέρμανση του έρωτά σας, κάτι που θα λύσει τα συσσωρευμένα προβλήματα στην σχέση σας, τα οποία κυρίως έχουν την βάση τους στο γεγονός ότι με τον χρόνο, η τριβή σας αποξένωσε. Τώρα όμως, το Σύμπαν σας δίνει μία δεύτερη ευκαιρία, την οποία καλό θα ήταν να μην την πολυσκεφτείτε, και να την αρπάξετε αμέσως.

 

Εσείς που είστε ελεύθεροι κι ελεύθερες θα βιώσετε μία περίοδο απίστευτου έρωτα, με τις ευκαιρίες να να διαδέοχνται η μία την άλλη! Μάλιστα δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ημέρες να βρείτε τον έρωτα της ζωής σας. Και μην ανησυχείτε, αυτό που βλέπετε μπροστά σας είναι αληθινό. 

 

Τα προβλήματα εστιάζονται σε δύο τομείς, στα εργασιακά και στα επαγγελματικά σας.

 

Στα εργασιακά, οι συνάδελφοί σας φαίνεται πως έχουν χαλαρώσει επικίνδυνα, και για αυτό αρχίζει να πέφτει ολοένα και περισσότερο στους ώμους σας ο φόρτος της εργασίας. Σαφώς κι εσείς δεν έχετε πρόβλημα με την σκληρή εργασία, αλλά δεν θέλετε με κανέναν τρόπο να καρπώνονται οι άλλοι τον δικό σας κόπο, οπότε λογικό κι επόμενο θα είναι να ανοίξετε το κουτί με τις κακίες.

 

Στα επαγγελματικά, για άλλη μία φορά δεν θα λάβετε τα χρήματα που σας οφείλονται, με αποτέλεσμα το άγχος σας να κτυπήσει κόκκινο. Επειδή αυτή η κατάσταση δεν θα αλλάξει άμεσα, καλό θα ήταν να μην δώσετε άλλο έμφαση στα αρνητικά συναισθήματα της εβδομάδας και να χαρείτε απλόχερα τον έρωτα, που είναι τόσο έντονος στις ζωές σας.

 

 

Μία πολύ καλή εβδομάδα ξεκινάει για εσάς τους Λέοντες! Από μέσα σας αναδύεται η δύναμη εκείνη που θα σας οδηγήσει να ξεπεράσετε κάθε είδους δυσκολία που σας ταλαιπωρεί, κυρίως όμως να αφήσετε πίσω σας το κακό παρελθόν με άτομα που σας πλήγωσαν.

 

Το Σύμπαν αποφάσισε αυτήν την εβδομάδα, να σας βοηθήσει ποικιλοτρόπως. Πρώτα από όλα, οικονομικά. Στο οικονομικό πεδίο, υπάρχει αύξηση εσόδων ή επιτέλους παίρνετε χρήματα που σας οφείλουν. Όπως και να έχει, το σίγουρο είναι πως με χρήματα στην τσέπη, θα νιώσετε πιο δυνατοί και δυνατές, καθώς πλέον θα υπάρχει μία σχετική ασφάλεια!

 

Όσοι κι όσες έχετε σταθερό δεσμό, θα δείτε ότι η σχέση με τον ή την σύντροφό σας θα γίνει πιο δυνατή, και αυτό θα οφείλεται και στο γεγονός ότι θα έχετε έσοδα, αλλά και από το γεγονός ότι το ταίρι σας αναλαμβάνει να σας ελαφρώσει από τα βάρη σας. Καλό θα ήταν να αφήσετε επάνω του ή επάνω της την διαχείριση των οικονομικών, και να ασχοληθείτε με τα πιο σημαντικά. Και μην ανησυχείτε, τα οικονομικά σας θα βρεθούν σε καλά χέρια! Από εκεί και πέρα, το ταίρι σας θα αναλάβει εκείνο πρωτοβουλίες προκειμένου να βγάλει από μέσα σας όλα εκείνα που σας δηλητηριάζουν, και τα οποία βγαίνουν στην επιφάνεια ως αδικαιολόγητος θυμός. Με αυτόν τον τρόπο, θα νιώσετε πιο ανάλαφροι κι ανάλαφρες, και η σχέση σας θα γίνει πιο δυνατή.

 

Σε πιο γενικό επίπεδο, ήλθε ο καιρός να πετάξετε από μέσα σας όλα εκείνα τα σκουπίδια που έχετε συσσωρεύσει, από άτομα που πέρασαν από τις ζωές σας. Σημασία έχει εσείς να νιώσετε καλά, και να κοιτάξετε τους εαυτούς σας. Από εκεί και πέρα, το άτομο που επιθυμείτε είναι δίπλα σας και ας μην το βλέπετε!   

 

 

Μεικτή σε συναισθήματα θα είναι η καινούρια εβδομάδα για εσάς τους Παρθένους, διότι είτε θα ανακαλύψετε ψέμματα είτε θα αποκαλυφθείτε εσείς ως ψεύτες ή ψεύτρες.

 

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα μάθετε πράγματα για άτομα της οικογενείας σας ή, τον ή την σύντροφό σας που θα σας κάνουν να νιώσετε απογοήτευση. Τα ψέμματα που θα ακούσετε, δεν είναι καινούρια, απλά τώρα θα νιώσετε ότι είναι καιρός να σταματήσουν να υπάρχουν. Για αυτό θα προτιμήσετε να αντιμετωπίσετε την αλήθεια με όποιο κόστος, παρά να καθίσετε και να είστε πάλι στο ίδιο έργο θεατές. Οι διενέξεις που θα επακαλουθήσουν, θα είναι έντονες αλλά δεν θα είναι η θρυαλλίδα που θα διαλύσει την σχέση σας, απλά για λίγο χρονικό διάστημα θα κρατήσετε μούτρα. Το ίδιο θα συμβεί εάν ανακαλύψει ο ή η σύντροφός σας ότι κάνατε ατασθαλίες. Με την δικαιολογία έτοιμη στο στόμα, δεν θα αφήσετε τον ή την σύντροφό σας να αρθρώσει λέξη, με αποτέλεσμα να τσακωθείτε μεν, αλλά και να την γλιτώσετε δε.

 

Το ευχάριστο γεγονός της εβδομάδος αυτής, είναι πως οι παρεξηγήσεις που είχατε με φίλους, σύντομα θα μετατραπούν σε συγχώρεση, οπότε η σχέση σας μαζί τους αποκαθίσταται.

 

Μία ιδιαίτερη εβδομάδα θα έχετε εσείς που είστε παντρεμένοι και παντρεμένες. Το ταίρι σας αυτήν την περίοδο είναι τόσο απασχολημένο με τα δικά του προβλήματα, που δεν σας μιλάει. Ευτυχώς που εσείς μπορείτε να αναπληρώσετε υπέρ του δέοντος την έλλειψη επικοινωνίας με το να του ή να της μιλάτε εσείς ακατάπαυστα για το οτιδήποτε. Αυτός θα είναι και ο λόγος που θα επέλθει η ισορροπία, καθώς η χαλάρωση θα προέλθει ακριβώς επειδή θα ασχοληθείτε με άσχετα θέματα. Ποίος είπε ότι το κουτσομπολιό δεν κάνει καλό σε μία σχέση!

 

 

Μία πολύ έντονη εβδομάδα ξεκινάει για εσάς του Ζυγούς, καθώς σταδιακά θα βγαίνουν στην επιφάνεια καταπιεσμένες σας επιθυμίες.

 

Όποιος δεν σας ξέρει εσάς τους Ζυγούς, θα υποθέσει ότι είστε «καλά παιδιά». Στην πραγματικότητα, μέσα σας κρύβετε μία προσωπικότητα γεμάτη με πάθη κι επιθυμίες. Αυτό το διάστημα οι επιθυμίες αυτές θα βγουν στην επιφάνεια αναζητώντας διέξοδο και τροφή. Για αυτό άλλωστε τις ημέρες που έρχονται δεν θα είστε καθόλου ήρεμοι και χαριτωμένοι. Τουναντίον, αυτό που θα δείχνετε θα είναι μία λυσσασμένη ανάγκη να καλύψετε την αδηφάγα ψυχή σας, η οποία αναζητά σεξ, χρήμα και δύναμη.

 

Και από ό,τι φαίνεται, το Σύμπαν είναι διατεθειμένο να εκπληρώσει και την πιο περίεργη φαντασιώσή σας. Όχι όμως όπως το φαντάζεστε εσείς. Στην πραγματικότητα, θα εκπληρώσει αυτές σας τις επιθυμίες μόνο και μόνο για να τις βγάλετε από μέσα σας, και να σας αποδείξει πόσο κενές είναι. Θα σας δείξει επίσης, πως όταν χρησιμοποιείτε το σεξ ως μέσο για την επίτευξη των κατώτερων επιθυμιών σας, στο τέλος γίνεται προβληματικό, ενώ αν το δείτε ως μέσο έκφρασης, θα σας οδηγήσει σε ένα καλύτερο αύριο απαλλαγμένο από τα σκουπίδια της ψυχής σας.

 

Εσείς που είστε γεννημένοι και γεννημένες στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας, θα ζήσετε τα παραπάνω σε πιο έντονο βαθμό, επειδή υπάρχει ένα άτομο στις ζωές σας που πραγματικά σας παίζει στα δάκτυλά του. Με ύφος Δάντη, μπορεί να σας πείσει να κάνετε τα πάντα για εκείνο, αφού πρώτα σας πουλήσει έρωτα, περιπέτεια, και οτιδήποτε άλλο ποθεί η ψυχή σας. Όταν όμως εμφανιστεί το πραγματικό του πρόσωπο, ετοιμαστείτε για μεγάλη απογοήτευση.

 

 

Εσείς οι Σκορπιοί, ανάλογα με το δεκαήμερο στο οποίο έχετε γεννηθεί, θα ζήσετε διαφορετικές καταστάσεις.

 

Εσείς που είστε γεννημένοι και γεννημένες στο πρώτο δεκαήμερο, η τύχη είναι με το μέρος σας, αρκεί να ξέρετε πώς να την διαχειριστείτε. Αν μπείτε στην διαδικασία να κερδίσετε χρήματα, τότε αυτά θα έλθουν κυριολεκτικά στα πόδια σας, χωρίς να κάνετε κάτι το ιδιαίτερο. Σημασία πάντως θα έχει ότι μπορείτε να αποκτήσετε οτιδήποτε θέλετε. Μάλιστα, τα χρήματα θα λειτουργήσουν ως αφροδισιακό, για αυτό κι εσείς αυτές τις ημέρες θα κάνετε τα πάντα, προκειμένου να κατακτήσετε το αντικείμενο του πόθου σας! Μπορεί η λογική σας να σας φωνάζει ότι πρέπει να διατηρήσετε το μέτρο, αλλά εσείς θα την αγνοήσετε επιδεικτικά.

 

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο, θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε πως ό,τι κάνετε τις επόμενες ημέρες, έχει ως αιτία το γεγονός πως αισθάνεστε ότι η ζωή σας δεν έχει κάτι να σας προσφέρει, και ότι εκεί έξω βρίσκεται εκείνο το άτομο που μπορεί να σας προσφέρει διέξοδο. Αυτός θα είναι και ο λόγος που αυτό το διάστημα η ερωτική σας ζωή θα πάρει φωτιά! Προσέξτε όμως να μην μπλέξετε με άτομα που έχουν ήδη δεσμό, διότι τότε θα αποκαλυφθείτε.

 

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο, θα νιώσετε απίστευτα όμορφα με το ταίρι σας, ειδικά εσείς που είστε παντρεμένοι και παντρεμένες. Το γεγονός ότι και εσείς, αλλά και το ταίρι σας γνωρίζετε τι πρέπει να κάνετε ώστε να είστε ευτυχισμένοι, θα σας οδηγήσει ξανά στον δρόμο της ευτυχίας, τον οποίον εδώ και καιρό τον είχατε χάσει. Εσείς που είστε ελεύθεροι κι ελεύθερες, θα βρείτε ένα ταίρι που θα μπορέσει να σας βοηθήσει να επουλώσετε τις συναισθηματικές σας πληγές.

 

 

Μία πολύ καλή εβδομάδα ξεκινάει για εσάς τους Τοξότες! Είτε λάβετε χρήματα, είτε ζήσετε έντονες ερωτικές στιγμές, ένα είναι το σίγουρο, η τύχη είναι μαζί σας.

 

Ο ερωτικός μαγνητισμός που θα αποπνέετε το επόμενο διάστημα, θα σας κάνει ακόμη και να αλλάξετε εμφάνιση, υιοθετώντας ένα πιο μυστηριώδες στυλ, το οποίο θα διαπιστώσετε ότι έχει πέραση. Μάλιστα δεν αποκλείεται να αρχίσετε να φέρεστε σαν μεγάλοι καρδιοκατακτητές  υιοθετώντας ατάκες, κινήσεις, ακόμη και την συμπεριφορά των μεγάλων γόηδων της μεγάλης οθόνης! Όπως και να έχει, η ερωτική σας ζωή ξεφεύγει από τα τετριμμένα, και γίνεται απίστευτα έντονη. Μάλιστα δεν αποκλείεται να μπλέξετε σε πολλές παράλληλες ιστορίες, ή με ένα άτομο από το παρελθόν σας. Ειδικά με το άτομο από το παρελθόν, δεν θα διστάσετε να κάνετε τα πάντα προκειμένου να βρεθείτε μαζί του, ακόμη και να κάνετε παράλληλη σχέση στην περίπτωση που είτε εσείς είτε εκείνο διατηρείτε δεσμούς. Ακόμη και στην περίπτωση που σας ανακαλύψουν, θα έχετε την τύχη με το μέρος σας, κι έτσι θα βγείτε αλώβητοι και αλώβητες.

 

Σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα, το Σύμπαν ευνοεί να πραγματοποιηθεί αυτό που φοβάστε περισσότερο από όλα στην ζωή, τον επίσημο δεσμό. Για αυτό μην απορήσετε εάν το επόμενο διάστημα αρραβωνιαστείτε ή πάρετε την απόφαση να παντρευτείτε!

 

Στην περίπτωση που θα έχετε να κάνετε με οικονομικές δοσοληψίες τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα. Η τύχη σας ευνοεί να αποκτήσετε χρήματα από αδήλωτες πηγές, κάτι το οποίο θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε αρκετά!

 

 

Η ζωή σας εσάς των Αιγόκερων συνεχίζει να κυλά χωρίς μεγάλα εμπόδια. Το μόνο πρόβλημα που θα αντιμετωπίσετε αυτήν την εβδομάδα, είναι θέματα με τους ή τις συντρόφους σας, ή με τους συνεργάτες σας. Το καλό είναι πως αυτού του είδους τα προβλήματα θα έχουν σύντομη διάρκεια.

 

Ο ή η σύντροφός σας αυτό το διάστημα, έχει θέματα μαζί σας, κυρίως στην επικοινωνία. Όσο κι αν σας ακουστεί παράξενο, το ταίρι σας είναι εκείνο που αποτελεί την φωνή της λογικής κι όχι εσείς. Εσείς βλέποντας τις ζωές σας να κυλούν σχεδόν αρμονικά, με την αυτοπεποίθησή σας να επιστρέφει, και βάζοντας γερά θεμέλια στο μέλλον σας, λειτουργείτε σαν να μην είστε ο εαυτός σας, κάτι το οποίο παραξενεύει το ταίρι σας, και θέλει να μάθει γιατί είστε έτσι. Σε συνδυασμό με το ότι αυτήν την περίοδο δεν τα βρίσκετε ούτε στα κοινά σας όνειρα, ούτε καν στην κρεββατοκάμαρα, θα του ή της προξενήσετε δικαιολογημένα άγχος. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να μιλήσετε, και σύντομα θα δείτε τα σύννεφα να απομακρύνονται.

 

Το ίδιο συμβαίνει και με τις συνεργασίες σας. Ενώ είστε άνθρωποι που έχουν πάντα όρεξη για εργασία, και έχετε προθυμία να συνεχίσετε εκεί που οι άλλοι σταματούν, κάτι τέτοιο εδώ και καιρό δεν ισχύει. Μάλιστα, τώρα που χρειάζονται περισσότερο από ποτέ την παρουσία σας, εσείς δηλώνετε ότι δεν θέλετε άλλο να ασχολείστε με τις απαιτήσεις των άλλων. Στην προκειμένη περίπτωση θα προκαλέσετε άγχος στους συνεργάτες σας, ασχέτως αν ελέγχετε πλήρως την κατάσταση. Στη πιο ακραία περίπτωση, οι συνεργάτες σας θα κινηθούν νομικώς, προκειμένου να εξασφαλίσουν την εύρυθμη λειτουργία της συνεργασίας σας. Κι εδώ, το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να τους διαβεβαιώσετε ότι όλα είναι υπό έλεγχο, απλά, θέλετε τον χρόνο σας, μακρυά από αγχωτικές καταστάσεις.

 

 

Αν και οι ζωές σας εσάς των Υδροχόων κυλούν όπως τις θέλετε, θα προκύψουν κάποια μικρής διάρκειας προβλήματα, με το σημαντικότερο, ένα θέμα που αφορά την εργασία ή μία γυναίκα. Γενικά, η περίοδος φαίνεται πως κυλά αργά αλλά σταθερά, κάτι που σας βοηθά να ξέρετε που πατάτε. Τα προβλήματα που θα προκύψουν, απλά θα αναταράξουν για λίγο την γαλήνη σας, αλλά δεν πρόκειται να σας αποσπάσουν την προσοχή.

 

Τα πιο «ανάλαφρα» θέματα, θα προκύψουν με ένα φιλικό άτομο ή με μία ερωτική γνωριμία. Στην περίπτωση που είναι φίλος ή φίλη σας, θα πρέπει να δείξετε ότι είστε δίπλα τους, επειδή διανύουν μία περίοδο όπου θέλουν να ζήσουν την ζωή τους και θέλουν από εσάς να είστε μαζί τους. Στην προκειμένη περίπτωση, δεν είναι ότι δεν θέλετε, αλλά δεν μπορείτε για τους δικούς σας προσωπικούς λόγους. Ευτυχώς που είναι σε καλή διάθεση, κι έτσι σύντομα όλα θα είναι εντάξει ανάμεσά σας.

 

Στην περίπτωση που έχετε να κάνετε με μία νέα ερωτική γνωριμία, το γεγονός ότι εσείς θέλετε να κάνετε αυτό που έχετε στο μυαλό σας, ενώ το άλλο άτομο θέλει γλέντι, έρωτα και σεξ, θα προκαλέσει κάποιες μικρής έντασης και διάρκειας διενέξεις. Ευτυχώς που και οι δύο, θέλετε να είστε καλά μεταξύ σας, και έτσι όλες οι παρεξηγήσεις θα έχουν λυθεί μέχρι το τέλος της εβδομάδος.

 

Τα σημαντικά προβλήματα θα προκύψουν στην εργασία σας ή με μία γυναίκα (η οποία μπορεί να είναι στην εργασία σας). Το πρόβλημα είναι συγκεκριμένο, όλοι παρατηρούν πως δεν εργάζεστε ομαδικά πλέον, κάτι που προκαλεί αναστάτωση στην εύρυθμη λειτουργία της εργασίας σας. Αν δεν πέσετε στην παγίδα της «κατινιάς», τότε ό,τι και να κάνει το άλλο άτομο δεν πρόκειται να σας ενοχλήσει. Αν ζορίσετε τις καταστάσεις, θα βρεθείτε με την πλάτη στον τοίχο εξαιτίας του γεγονότος ότι εκείνο το άτομο έχει καλύτερες σχέσεις με τους συναδέλφους σας ή την εργοδοσία, οπότε θα βγείτε χαμένοι και χαμένες. Όσο κι αν δεν σας αρέσει, θα πρέπει με κάποιον τρόπο να επιβεβαιώσετε ότι αποτελείτε ακόμη μέρος του συστήματος και όχι μονάδα.

 

 

Μεικτή σε συναισθήματα θα είναι η καινούρια εβδομάδα για εσάς τους Ιχθύες. Από την μία σας περιμένουν απίστευτες ερωτικές και σεξουαλικές εμπειρίες, από την άλλη όμως, ίσως αποκαλυφθούν ψέμματα, είτε δικά σας είτε των συντρόφων και των συνεργατών σας.

 

Οι επόμενες ημέρες θα σας αποκαλύψουν πόσο λάθος κάνετε όταν αφήνετε την επαγγελματική σας σταδιοδρομία στα χέρια ατόμων που το μόνο που ξέρουν είναι να υπόσχονται, και όχι να παράγουν αποτελέσματα. Τα ψέμματα λοιπόν που ακούτε από εκείνα τα άτομα θα αποκαλυφθούν, προκαλώντας σας σύγχυση καθώς θα απογοητευθείτε για ακόμη μία φορά. Για άλλη μία φορά, το Σύμπαν έρχεται να σας πει ότι θα πρέπει να μάθετε να εμπιστεύεστε τους εαυτούς σας και να μην εξαρτάστε από την καλή θέληση των άλλων. Για αυτό, αντί να απογοητεύεστε, πάρτε τις ζωές σας στα χέρια σας.

 

Αν πάλι, εσείς είστε που λέτε τα ψέμματα, είστε τυχεροί και τυχερές, καθώς με τον τρόπο σας θα πείσετε τους άλλους ότι ήταν αθώα και κανένα κακό δεν προκλήθηκε. Αν πάλι τα ψέμματα τα λένε οι σύντροφοί σας, να ξέρετε πως δεν μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα, επειδή ξέρουν πως να σας πείσουν ότι «δεν είναι αυτό που νομίζετε».

 

Στον ερωτικό και στον σεξουαλικό τομέα, αυτήν την περίοδο πραγματικά είστε πολύ τυχεροί και τυχερές. Υπάρχουν άτομα τα οποία υπόσχονται να σας χαρίσουν τις πιο ηδονικές στιγμές, καθώς έχουν την φαντασία-διαστροφή και ξέρουν πώς να την χρησιμοποιήσουν. Αν μάλιστα είναι παράνομες σχέσεις ή εξ αποστάσεως ή ακόμη και με άτομα που είναι εντελώς διαφορετικά από εσάς, τόσο το καλύτερο! Προσέξτε όμως διότι το παιγνίδι του έρωτα είναι επικίνδυνο, όταν δεν διατηρούνται οι ισορροπίες. Στην περίπτωση που υπάρξει ζήλεια, κτητικότητα και απαίτηση υποταγής του άλλου, τότε το παιγνίδι χάθηκε, και την θέση του θα την πάρει ο εφιάλτης.

 

 

 

     


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan